singer Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος leosedf ( 5 Οκτ. 2004 , 19:50) Νέα αναβάθμιση για το 6230 version 4.43 Γίνεται upload αυτή τη στιγμή στο http://portal.sedf.net ΠΡΟΣΟΧΗ: 120ΜΒ αρχείο. ARA APO AYRIO OLOI STH NOKIA GIA UPDATE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stpantazis ( 5 Οκτ. 2004 , 17:31) παιδιά να ρωτήσω κάτι. Κατέβασα το Oxygen trial (v2.4) και δεν μπορώ να βρω απο που θα σβήσω το operator logo. Πατάω στο εικονίδιο logos και επιλέγω το κενό logo που βρήκα στο thread (.bpm) μου ανοίγει το logo-editor και πατάω save+exit και στη λίστα με τα logos που θέλω να αντικαταστήσω δεν μου εμφανίζει operator-logo άλλα τα κλασικά friends, VIP, family κλπ... please help!!! opws anefere kai o filos tntiseverywere einai trial opote min xhmerobradiazesai kalitera psaxe to edw to exw balei toses fores to oxygen !!!!!!!!!! :cool: :cool: mazi me to kleidi klp ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 apo aurio mono esy gia update kai pou xerw ti perilambanei re singer..........min enthousiazomaste esy o idios eixes grapsei pws an den yparxei logos na min to kanoume h estw an den yparxei kapoio epixeirhma opws p.x. oi kalyteres photos pou bgazei h 4.28 apo tin 3.15 kai 3.14 ;) as bgei ase pou prepei na kanw backup pali kai to skeftomai...makria...ektos kai an exei major changes pou den tha exei kathos einai version 4 . Prin itane megalh h allagh afou apo tin ver. 3 pigame stin ver.4 ;) cool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 thanks leosedf gia tin enimerosi oloi xreiazomaste na ta parakolouthoume arketa kai na enimeronomaste ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 den iparxei kapia lista me veltioseis tis neas version? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Δεν έχω λίστα αλλαγών ακόμα. Μή χέρεστε η νοκια εδώ έχει ακόμα μαύρα μεσάνυχτα. Ελπίζω να τους τα ανοίξουν σύντομα. Περιμένω και κάποιους άλλους να τα πάρουν δωρεάν απ το σαιτ μου και να τα βάλουν στο δικό τους μισθωμένο σέρβερ Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 exeis dikio gia thn nokia. Piga extes gia mia anavathmisi tou 6610 kai thn ekana kai rotisa sto nokia club sto syntagma an exei erthei i 4.28 mou eipe nai alla den irthe to mhxanhma pou metaferei ta dedomena sto thlefwno !!!! Bebaia tin exw balei pro kairou apla gia enhmerwsh to rotisa. (Apo nokia club kentriko vouliagmenhs glyfada) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 xaxaxxa αυτοί ουτε προγραμματιστή είχαν Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Pou na psa3oume stin Kipro dld? Tha xathoume teliws... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pzapad ( 5 Οκτ. 2004 , 16:02) Pesto kai se mas file panago.... λοιπον. αρχικα γραφεις [QΘOTE] (με U, οχι Θ) και κανεις αντιγραφη- επικολληση στο μερος του μηνυματος που εχεις διαλεξει να απαντησεις. και επειτα [/QΘOTE] και γραφεις την απαντηση σου. πχ δυστυχως οχι... μονο η διαρκεια του βιντεο αλλαζει :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos.f Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Σήμερα πήρα το 6230. Ξέρει κανενας να μου πει από που μπορώ να κατεβάσω ήχους και εικόνες; Έχω win98 θα μπορέσω να συνδεθώ με τον Η/Υ. Έχω ΒΤ αλλά αν χρειάζεται μπορώ να πάρω καλώδιο.Αν ναι ποιο πρόγραμμα θα χρειαστώ και που θα το βρω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Προηγούμενα τηλέφωνα T28, T29, T68i SX1, Nokia 6280,Nokia 6230,Nokia 6720 , HTC P3650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 λοιπον. αρχικα γραφεις [QΘOTE] (με U, οχι Θ) και κανεις αντιγραφη- επικολληση στο μερος του μηνυματος που εχεις διαλεξει να απαντησεις. και επειτα [/QΘOTE] και γραφεις την απαντηση σου. δηλαδη τωρα απανταω στον panago21 και του λεω ευχαριστω για τα "φωτα του" Πιο κατω θα απαντησω και στο νεο φιλο μας τον nikos.f-ας παραθεσω την ερωτηση του να δουμε... Σήμερα πήρα το 6230. Ξέρει κανενας να μου πει από που μπορώ να κατεβάσω ήχους και εικόνες; Έχω win98 θα μπορέσω να συνδεθώ με τον Η/Υ. Έχω ΒΤ αλλά αν χρειάζεται μπορώ να πάρω καλώδιο.Αν ναι ποιο πρόγραμμα θα χρειαστώ και που θα το βρω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Φιλε Niko.f ειμαι ο πρωτος που τυχαινει να σου απανταω γιαυτο θεωρω υποχρεωση μου να σε καλωσορισω στο τοπικ μας και να σου ευχηθω καλοριζικο κ να χαιρεσαι το 6230 σου!!! -Οσον αφορα για το που θα κατεβασεις εικονες θα κανεις τον κοπο να ψαξεις 5-6 σελιδες πιο πισω διοτι καπου τα υπολοιπα παιδια παραθετουν κατι λινκς. -Δεν θα εχεις προβλημα με τα win 98 και με το ΒΤ θα κανεις αψογα τη δουλεια σου αρκει να κατεβασεις απο εδώ το νεο pc suite v6.4. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος leosedf ( 5 Οκτ. 2004 , 19:50) Νέα αναβάθμιση για το 6230 version 4.43 Γίνεται upload αυτή τη στιγμή στο http://portal.sedf.net ΠΡΟΣΟΧΗ: 120ΜΒ αρχείο. File mou kai na thn katebasoume emeis den mporoume na thn perasoume :confused: Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Καλή σας μέρα, έχει παρατηρήσει και άλλος το παρακάτω φαινόμενο με το 6230 (ν4.28): ενώ το έχω ρυθμίσει να ενεργοποιεί το ξυπνητήρι κάθε μέρα στις 7 για τις μέρες Δευ-Παρ από τότε που το έχω αγοράσει (περίπου 15 μέρες) 3 φορές το έχει απενεργοποιήσει χωρίς να την παρέμβασή μου. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mspant ( 6 Οκτ. 2004 , 08:25) Καλή σας μέρα, έχει παρατηρήσει και άλλος το παρακάτω φαινόμενο με το 6230 (ν4.28): ενώ το έχω ρυθμίσει να ενεργοποιεί το ξυπνητήρι κάθε μέρα στις 7 για τις μέρες Δευ-Παρ από τότε που το έχω αγοράσει (περίπου 15 μέρες) 3 φορές το έχει απενεργοποιήσει χωρίς να την παρέμβασή μου. Ευχαριστώ File mou se mena douleyei mia xara, xwris kanena problhma. Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parido Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 γεια σας παιδια! ακουστε κατι ενδιαφερον. πριν 1-2εβδομαδεσ εκανα ανβαθμιση στην 4.28. η κοπελα τησ νοκια μου ειχε πει οτι δεν θα μπορω να στελνω mms γιατι εχω cosmote! Ομωσ εχθες δοκιμασα να στειλω ενα και σταλθηκε κανονικα! Ρωτησα κ τον παραλήπτη και το ειχα παρει... Εχω την αοσθηση οτι αυτοι στην νοκια δεν ξερουν κ πολλα... Παράθεση Greek products everyware http://www.trophea.gr Buy a villa in Greece http://luxuryvillaingreece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος parido ( 6 Οκτ. 2004 , 13:48) γεια σας παιδια! ακουστε κατι ενδιαφερον. πριν 1-2εβδομαδεσ εκανα ανβαθμιση στην 4.28. η κοπελα τησ νοκια μου ειχε πει οτι δεν θα μπορω να στελνω mms γιατι εχω cosmote! Ομωσ εχθες δοκιμασα να στειλω ενα και σταλθηκε κανονικα! Ρωτησα κ τον παραλήπτη και το ειχα παρει... Εχω την αοσθηση οτι αυτοι στην νοκια δεν ξερουν κ πολλα... Kapios prepei na einai sto katastima den einai? min to kleisoume teleiws :p 3anthia itan h kopela re parido? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Ποιος είπε οτι ξέρουν κάτι? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος parido ( 6 Οκτ. 2004 , 13:48) γεια σας παιδια! ακουστε κατι ενδιαφερον. πριν 1-2εβδομαδεσ εκανα ανβαθμιση στην 4.28. η κοπελα τησ νοκια μου ειχε πει οτι δεν θα μπορω να στελνω mms γιατι εχω cosmote! Ομωσ εχθες δοκιμασα να στειλω ενα και σταλθηκε κανονικα! Ρωτησα κ τον παραλήπτη και το ειχα παρει... Εχω την αοσθηση οτι αυτοι στην νοκια δεν ξερουν κ πολλα... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ 9 ΜΕ 5 ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Ε...ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΣΤΗΝ ΤΙΜ,ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ!!!! ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ Κ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ, Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ!!! ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ??? ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.... ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΒΑΣΗ ΣΕ "ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ". ΘΑ ΛΕΤΕ ΝΑΙ-ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ... ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ PARIDO KANONIKA EΓΩ ΣTH ΘEΣH ΣOY ΘA TOYΣ EKANA MEΓAΛH "MANOYΡA" ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΘΑ ΦΩΝΑΖΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΡΟΜΠΕΣ" Κ Ν'ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ....ΤΑ ΓΙΟΥΡΟΥΚΙΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Ela re singer iremise :) alli mera tous ta spame... as tou dosoume mia efkairia :) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tntiseverywere ( 6 Οκτ. 2004 , 15:04) Ela re singer iremise :) alli mera tous ta spame... as tou dosoume mia efkairia :) Βασικα ηρεμος ειμαι...(φαντασου να μην ημουν :D ) ξερει να μου πει κανεις αν το 6260 ειναι series 40 - 60? οπως επισης αν εχουν λειτουργικες διαφορες με το 6230 (δεν εχω την απαιτηση να γνωριζετε!!!ΗΡΕΜΑ!!!-Απλως αν εχει ακουστει κατι ή εχει πεσει στην αντιληψη κανενος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer ( 6 Οκτ. 2004 , 15:44) Βασικα ηρεμος ειμαι...(φαντασου να μην ημουν :D ) ξερει να μου πει κανεις αν το 6260 ειναι series 40 - 60? οπως επισης αν εχουν λειτουργικες διαφορες με το 6230 (δεν εχω την απαιτηση να γνωριζετε!!!ΗΡΕΜΑ!!!-Απλως αν εχει ακουστει κατι ή εχει πεσει στην αντιληψη κανενος) An den isoun dld tha se trexame apo pisw na glitosoume tous ipallilous :p Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer ( 6 Οκτ. 2004 , 15:44) ξερει να μου πει κανεις αν το 6260 ειναι series 40 - 60? οπως επισης αν εχουν λειτουργικες διαφορες με το 6230 to 6260 είναι 60αρι Σίγουρα και τα 2 έχουν vga camera Το 6260 είναι clamshell και τα 2 παίρνουν MMC και τα 2 νομίζω υποστηρίζουν ράδιο / mp3 (το 6230 σίγουρα, το 6260 μου φαίνεται και αυτό), απλά το 6260 κάνει 150 περίπου ευρώ παραπάνω... ε?? :confused: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Ερώτηση: αν έχουμε την αναπαραγωγή μουσικής ενεργοποιημένη και τα ακουστικά τοποθετημένα στο τηλέφωνο, μπορούμε να ακούμε την μουσική από το ακουστικό του τηλεφώνου? Ευχαριστώ Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parido Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kokkalhs ( 6 Οκτ. 2004 , 18:13) Ερώτηση: αν έχουμε την αναπαραγωγή μουσικής ενεργοποιημένη και τα ακουστικά τοποθετημένα στο τηλέφωνο, μπορούμε να ακούμε την μουσική από το ακουστικό του τηλεφώνου? Ευχαριστώ ναι μπορουμε! με συνδεδεμενα τα ακουστικα θα πασ στην αναπαραγωγη θα πατησεισ επιλογ και μεγαφωνο! Παράθεση Greek products everyware http://www.trophea.gr Buy a villa in Greece http://luxuryvillaingreece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts