t630user Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 @ drkaltsas Οι Kingston(αν ασχολεισαι με τους υπολογιστες θα τις ξερεις συγουρα) στον Γερμ@νο κάνουν 55Ευρώ και στον Matsouka Bros 53,1Ευρώ(Για 128ΜΒ μιλάμε πάντα).Για τις άλλες δεν ξέρω τιμές,πάνω-κάτω εκεί πρέπει να κυμαίνονται. Παράθεση LIFE IS SHORT... RIDE HARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apricot Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 ...και ξαφνικά Δόνηση ΤΕΛΟΣ!!! Έτσι απλά σταμάτησε να λειτουργεί η δόνηση. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Έσβησα αρκετά αρχεια. Τίποτα. Αφαίρεσα την MMC αλλά και πάλι τίποτα.Αύριο θα το πάω στο service. Μηπως έχει κανείς καμμια ιδέα;;; Παράθεση findeternalsunshine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Το 6230 εχει Notes οπως τα τελευταια Series 40; Και αν ναι συγχρονιζεται κανονικα με τις σημειωσεις του Outlook; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 paidia polla mp3 ringtones gia to 6230 ebala edw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tp! ( 7 Ιούλ. 2004 , 07:10) paidia polla mp3 ringtones gia to 6230 ebala edw Πως γινεται να αποθηκευονται και να μην τα ανοιγει ο Media player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με την vodafone GR. Εδώ και 2 μήνες έχω παραγγείλει το nokia 6230 (Έχω αναβάθμιση συσκευής) και το αποτέλεσμα είναι η κοροϊδία του σήμερα / αύριο και το χειρότερο << πάρε μια άλλη συσκευή όλες ίδιες είναι !!! >> Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaorf Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 1)Kingston 2)SanDisk 3)Lexar Είναι οι καλύτερες! Δεν ξέρω αν η SanDisk είναι μέσα στις καλύτερες, είναι όμως ασύμβατη με το 6230 (λ.χ. δεν γίνεται διαμόρφωση, αδυναμία μεταφοράς μεγάλων αρχείων από το κινητό στην κάρτα κ.λ.π.). Το ότι χωράει στο 6230 και ότι το κινητό βλέπει την κάρτα δεν σημαίνει ότι είναι και συμβατά. Αντίθετα η Kingston είναι απολύτως συμβατή. Οι πληροφορίες προέρχονται από προσωπική εμπειρία. Παρακαλώ αν κάποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει τη ή τις συγκεκριμένες κάρτες να μην γίνεται... παπαγαλάκι των εταιριών ή των καταστημάτων και αυτό δεν έχει τίποτα το προσωπικό γιατί συμβαίνει παντού στο Internet. Είναι εύκολο να μεταδώσει κάποιος μια πληροφορία, για αυτό υπάρχουν και τα hoax... Συγγνώμη για το ύφος αλλά είναι η πολλοστή φορά που γράφω για αυτή την κάρτα την οποία αγόρασα μετά από παρότρυνση υπαλλήλου γνωστού καταστήματος που μετά αρνήθηκε να την αλλάξει με την αιτιολογία ότι πουθενά δεν αναφέρεται ασυμβατότητα (ενώ υπάρχει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geokaza ( 7 Ιούλ. 2004 , 01:32) Το 6230 εχει Notes οπως τα τελευταια Series 40; Και αν ναι συγχρονιζεται κανονικα με τις σημειωσεις του Outlook; Και έχει και τα συγχρονίζει και τα απεικονίζει και πολύ καλά!!! :D :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tp! ( 7 Ιούλ. 2004 , 07:10) paidia polla mp3 ringtones gia to 6230 ebala edw εγώ πάλι,δεν μπορώ να τα αποθηκεύσω για να τα στείλω στο κιν. ενώ ο μήδια τα παίζει μονο.Τι να κάνω; Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος drkaltsas ( 7 Ιούλ. 2004 , 13:56) εγώ πάλι,δεν μπορώ να τα αποθηκεύσω για να τα στείλω στο κιν. ενώ ο μήδια τα παίζει μονο.Τι να κάνω; ΕΠΕΙΓΟΝ!ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!! Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t630user Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 @ costaorf Egw eipa se kanenan na paei na agorasei tis SAN Disk aplws eipa oti einai kales.Den ponhreytikes ka8oloy giati o ypallilos toy katastimatos se parotryne na thn pareis kai meta den sthn allaze???????Egyhsh den eixe?????? Παράθεση LIFE IS SHORT... RIDE HARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Μηπως μπορει καποιος να μου πει που θα κατεβασω drivers για υπερυθρες ΜΑ-620 USB για το κινητο μας η αν εχει να μου τις στειλει gjimmys@mailbox.gr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos9791 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 παιδια ειδα στις δυνατοτητες για το 6230 οτι παιζει και mpeg4!πως????...και παραλληλα στα 180 μυνηματα μου ελεγε οτι γεμισε.!!πως?αφου εχει 8 μβ μνημη αλλα και εξωτερικη καρτα..εαν μπορει καποιος να με βοη8ησει..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys ( 7 Ιούλ. 2004 , 19:33) Μηπως μπορει καποιος να μου πει που θα κατεβασω drivers για υπερυθρες ΜΑ-620 USB για το κινητο μας η αν εχει να μου τις στειλει gjimmys@mailbox.gr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D Ακυρο τα βρηκα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaorf Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Den ponhreytikes ka8oloy giati o ypallilos toy katastimatos se parotryne na thn pareis kai meta den sthn allaze???????Egyhsh den eixe?????? Eυχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πρόβλημα δεν ήταν ότι η κάρτα ήταν προβληματική και συνεπώς δεν τίθεται θέμα εγγύησης. Δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα με Card Reader και φωτογραφική μηχανή. Είναι όμως ασύμβατη με το 6230. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες κάρτες όπως η Nokia 128, όπως αναφέρεται σε άλλα forums (δεν έχω προσωπική εμπειρία) που, ενώ είναι μια πάρα πολύ καλή κάρτα κατά τα άλλα, δεν είναι συμβατή με το 6230. Για να τσεκάρει κάποιος αν μια κάρτα είναι συμβατή με το 6230, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα διάφορα forums πρέπει. 1) Να μπορεί να κάνει διαμόρφωση με το 6230 (δεν γίνεται με τη SanDisk). 2) Nα μπορεί να τη μετονομάσει. 3) Να μπορεί να μεταφέρει μεγάλα αρχεία από το τηλέφωνο στην κάρτα (δεν γίνεται με τη SanDisk). 4) Nα μπορεί να ακούσει όλα τα τραγούδια που έχει γράψει στην κάρτα χωρίς διακοπή (δεν γίνεται με τη SanDisk). 5) Να μπορεί να ορίσει σαν ήχο κλήσης (και να λειτουργεί) ένα mp3 που να βρίσκεται στην κάρτα. 6) Να μπορεί να ορίσει σαν ήχο ξυπνητηριού (και να λειτουργεί) ένα mp3 που να βρίσκεται στην κάρτα (τα δύο τελευταία τέστς δεν έγιναν με τη SanDisk). Όσον αφορά την Kingston, κανένα πρόβλημα. Είναι απολύτως συμβατή με το 6230 (προσωπική εμπειρία). Ίσως η επόμενη έκδοση firmware λύσει τα προβλήματα της ασυμβατότητας αλλά μέχρι τότε προσοχή. Ευχαριστώ και πάλι και για την ευκαιρία που μου δίνεται να απαντήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tp! ( 7 Ιούλ. 2004 , 07:10) paidia polla mp3 ringtones gia to 6230 ebala edw Πολύ καλή συλλογή φίλε... ειδικά το μήνυμα είναι όλα τα euro... :D Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 καλησπέρα! μπορεί κάποιος να μου πει τα αρνητικά σημεία τις συσκευής γιατι δεν έχω χρόνο να τα ψαξω? ευχαριστώ πολυ! Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Ανέβασα καινούργια mp3 ringtones είναι στην υπογραφή μου ringtones στο 2 . 1) Tolis Boskopoulos-Stazeis erota 2) Dimitris Mitropanos-S'anazito sth Saloniki 3) Pasxalis Terzis - exw mia agaph 4) GreekFans (einai trelos o germanos) 5) NIKHTES-SIKOSETO (sikoseto to ga……) 6) sikose original greek euro 2004 (sikoseto sikoseto) 7) telikos euro 2004 goal aponomh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t630user Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 @ tp! Good Work tp! +1 Karma,OK? @ costaorf Moy fenetai oti h Kingston einai kai pio grigirh sthn apo8hkeysh.(se sygkrish me mia 128MB Nokia) Παράθεση LIFE IS SHORT... RIDE HARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tp! ( 8 Ιούλ. 2004 , 07:13) Ανέβασα καινούργια mp3 ringtones είναι στην υπογραφή μου ringtones στο 2 . 1) Tolis Boskopoulos-Stazeis erota 2) Dimitris Mitropanos-S'anazito sth Saloniki 3) Pasxalis Terzis - exw mia agaph 4) GreekFans (einai trelos o germanos) 5) NIKHTES-SIKOSETO (sikoseto to ga……) 6) sikose original greek euro 2004 (sikoseto sikoseto) 7) telikos euro 2004 goal aponomh ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝ;;;;;ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΤΟ LINK Κ ΟΧΙ ΤΟ ΜP3!TI KANΩ ΛΑΘΟΣ? Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos9791 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 παιδια ειδα στις δυνατοτητες για το 6230 οτι παιζει και mpeg4!πως????...και παραλληλα στα 180 μυνηματα μου ελεγε οτι γεμισε.!!πως?αφου εχει 8 μβ μνημη αλλα και εξωτερικη καρτα..εαν μπορει καποιος να με βοη8ησει..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 paidia na kanw mia erwtisi???epeidi me endiaferei to kinitaki to pliktrologio tou(oson afora ta minimata)einai to idio me 7250?i moipws einai san to 6210 kai tin pathw.......eyxaristw. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 μία απάντηση γιατί θα τρελλαθώ:p πήρα το bluetooth για το pc.. που είναι οι ρυθμίσεις στο pc suite για να επιλέξω το bluetooth και όχι irda που είχα πριν και να μπορέσω να στείλω mp3 απευθίας στην mmc? Το handster manager που κατέβασα με τους drivers του bluetooth δουλεύει μια χαρά.. Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mik3 ( 8 Ιούλ. 2004 , 18:22) μία απάντηση γιατί θα τρελλαθώ:p πήρα το bluetooth για το pc.. που είναι οι ρυθμίσεις στο pc suite για να επιλέξω το bluetooth και όχι irda που είχα πριν και να μπορέσω να στείλω mp3 απευθίας στην mmc? Το handster manager που κατέβασα με τους drivers του bluetooth δουλεύει μια χαρά.. Aν η εγκατάσταση έγινε σωστά, στην κάτω γραμμή εργαλείων, στα δεξια πρέπει να βρίσκεται ένα μικρό τηλεφωνακι, που είναι η επιλογή του τρόπου σύνδεσης....(το νοκια κονεγκτιγκ μανατζερ) . Μέσω αυτού επιλέγεις την σύνδεση bt..... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Υπάρχει το τηλεφωνάκι όμως είναι το pcsuite.. δεν υπάρχει αυτό που λες.. Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts