arish Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Να ρωτήσω κάτι... Αυτό το bookreader τι τύπους αρχείων διαβάζει? Που πρέπει να βάλω τα αρχεία για να τα βρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Re paidia pls apantiste to 6230 ipostorize html ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chryant (29 Ιούν. 2004 , 13:44) Re paidia pls apantiste to 6230 ipostorize html ? Nαι φίλε μου υποστηρίζει...δες και το σχετικό σημείο: Περιήγηση XHTML (WAP 2.0) μέσω πρωτοκόλλου TCP/IP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Καθώς είμαι σε ενδιάμεση κατάσταση (κοινώς θέλω να αλλάξω κινητό :D ), ποστάρω αυτή την ερώτηση σε τρία διαφορετικά forums ώστε να δω και να συγκρίνω. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Τ610, και θέλω να πάρω κάποιο εκ των 6230, SX1 και 6600. Δεν μπορώ να περιμένω το S65, αλλά και ούτε θέλω να πάρω/περιμένω smartphones του στυλ S700, P900 κ.λ.π. Χρειάζομαι οπωσδήποτε Wap2, GPRS και BT, μια καλή camera είναι optional (και 0,3MP μου κάνει), αλλά θέλω επίσης οπωσδήποτε MP3 και radio (στερεοφωνικό). Η ύπαρξη memory card υποδοχής είναι φυσικά must, ενώ οι υπόλοιπες δυνατότητες του κινητού είναι σχεδόν ίδιες (Java, agenda, πολλά contacts κλπ). Τα προβλήματα έχουν ως εξής: το SX1 έχει αρκετά μικρή αυτονομία και δεν ξέρω κατά πόσον οι τελευταίες firmware αναβαθμίσεις έχουν λύσει τα αρχικά του προβλήματα. Το 6600 δεν έχει radio, ενώ είναι και το πιο bulky από τα υπόλοιπα, και έχει περιορισμό στο video. Τέλος, το 6230 είναι μάλλον το πιο πρόσφορο, ΑΛΛΑ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα ΠΟΥΘΕΝΑ! Και φυσικά απαντήσεις του στυλ "ναι, ναι όπου να'ναι έρχεται" δεν με διευκολύνουν καθόλου, καθώς το χρειάζομαι και για επαγγελματικούς λόγους. Περιμένω input και προτάσεις από τα μέλη του forum :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Eίναι προφανές ότι για τις απαιτήσεις σου το 6230 είναι μονόδρομος. Δυστυχώς αυτήν την περίοδο υπάρχει έλλειψη... Το να καταφύγεις σε λύσεις απελπισίας όπως το 6600 δεν συνίσταται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t630user (25 Ιούν. 2004 , 21:38) Εχώ μία απορία σχετικά με το review του 6230 απο το mobile-review.com! Στο δεύτερο μέρος εκεί που έχει τις δύο φωτογραφίες για την μνήμη, στην μνήμη του τηλεφώνου γιατί έχει μέγεθος 11.5ΜΒ και εμένα έχει 8,8ΜΒ(δεν εννοώ την ελεύθερη μνήμη αλλα ολόκληρη).Το έχει προσέξει κανείς άλλος; emena leei 8,9..as to dei kapoios pou kserei na mas pei ti ginetai Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος The Ace (29 Ιούν. 2004 , 15:43) Καθώς είμαι σε ενδιάμεση κατάσταση (κοινώς θέλω να αλλάξω κινητό :D ), ποστάρω αυτή την ερώτηση σε τρία διαφορετικά forums ώστε να δω και να συγκρίνω. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Τ610, και θέλω να πάρω κάποιο εκ των 6230, SX1 και 6600. Δεν μπορώ να περιμένω το S65, αλλά και ούτε θέλω να πάρω/περιμένω smartphones του στυλ S700, P900 κ.λ.π. Χρειάζομαι οπωσδήποτε Wap2, GPRS και BT, μια καλή camera είναι optional (και 0,3MP μου κάνει), αλλά θέλω επίσης οπωσδήποτε MP3 και radio (στερεοφωνικό). Η ύπαρξη memory card υποδοχής είναι φυσικά must, ενώ οι υπόλοιπες δυνατότητες του κινητού είναι σχεδόν ίδιες (Java, agenda, πολλά contacts κλπ). Τα προβλήματα έχουν ως εξής: το SX1 έχει αρκετά μικρή αυτονομία και δεν ξέρω κατά πόσον οι τελευταίες firmware αναβαθμίσεις έχουν λύσει τα αρχικά του προβλήματα. Το 6600 δεν έχει radio, ενώ είναι και το πιο bulky από τα υπόλοιπα, και έχει περιορισμό στο video. Τέλος, το 6230 είναι μάλλον το πιο πρόσφορο, ΑΛΛΑ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα ΠΟΥΘΕΝΑ! Και φυσικά απαντήσεις του στυλ "ναι, ναι όπου να'ναι έρχεται" δεν με διευκολύνουν καθόλου, καθώς το χρειάζομαι και για επαγγελματικούς λόγους. Περιμένω input και προτάσεις από τα μέλη του forum :cool: Φίλε μου, οτιδήποτε άλλο είναι σαφώς συμβιβασμός..... ;) Οπότε ή περιμένεις το απόλυτο για τη στιγμή αυτή κινητό....ή επιλέγεις την συμβιβαστική λύση....που σε σχέση με ότι ζητάς λέγεται SE K700....Tα έχει όλα από λίγο, δεν συμφέρει, αλλά μπορεί να καλύψει επαρκώς μερος μόνο από τις ανάγκες σου.... :o Καλή επιλογή.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (29 Ιούν. 2004 , 17:04) Φίλε μου, οτιδήποτε άλλο είναι σαφώς συμβιβασμός..... ;) Οπότε ή περιμένεις το απόλυτο για τη στιγμή αυτή κινητό....ή επιλέγεις την συμβιβαστική λύση....που σε σχέση με ότι ζητάς λέγεται SE K700....Tα έχει όλα από λίγο, δεν συμφέρει, αλλά μπορεί να καλύψει επαρκώς μερος μόνο από τις ανάγκες σου.... :o Καλή επιλογή.... :) To K700 είναι -σχετικά- καλό, αλλά η έλλειψη υποδοχής κάρτας είναι κατά τη γνώμη μου απαράδεκτο foul!!!!! Τι και αν έχει 32ΜΒ ή 40ΜΒ ελεύθερα (όσα έχει τέλος πάντων) ? Αν δεν μπορείς να αυξήσεις τη μνήμη, τι να το κάνεις το καλό video ή το MP3 player ? Οπότε γυρνάμε στην αρχική επιλογή: ή περιμένω ή παίρνω το SX1 -μάλλον- αφού το 6600 έχει πιο πολλά "μείον"...... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsif Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Wirelessly posted (Panasonic-GAD87/A21 UP.Link/1.1) Mia erwthsh:to 6230xrhshmopoiei tc/ip,(h' kapws etsi legetai :) ),opws to 6600?Thymamai oti ayto prosefere megalyterh taxyththta.Genikws pws paei to BT&to Gprs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi (29 Ιούν. 2004 , 00:57) greek_bookreader.zip To πόσταρε ένα παλικάρι στο thread του 6610/6610i (link εδώ). Μήπως μπορεί κανείς να το δοκιμάσει αν κάνει και για το 6230; Thanx in advance. Εντάξει, εγκαθίσταται στο 6230, ανοίγει αλλά από καί και πέρα τί γίνεται??? Τί διαβάζει και πώς το διαβάζει??? Έχει ένα book του καβάφη μέσα :wacko: , πατάς ένα αλλο κουμπί και σου λέει να συνδεθεί με GPRS ... Εντελώς ακαταλαβίστικο πρόγραμμα... Αν κατάλαβε κανείς πώς λειτουργεί ας μας πεί κι εμάς... Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 δεπαιζει........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος The Ace (29 Ιούν. 2004 , 17:10) To K700 είναι -σχετικά- καλό, αλλά η έλλειψη υποδοχής κάρτας είναι κατά τη γνώμη μου απαράδεκτο foul!!!!! Τι και αν έχει 32ΜΒ ή 40ΜΒ ελεύθερα (όσα έχει τέλος πάντων) ? Αν δεν μπορείς να αυξήσεις τη μνήμη, τι να το κάνεις το καλό video ή το MP3 player ? Οπότε γυρνάμε στην αρχική επιλογή: ή περιμένω ή παίρνω το SX1 -μάλλον- αφού το 6600 έχει πιο πολλά "μείον"...... To 6230 φίλε μου θα είναι σε επαρκείς πλέον ποσότητες στα καταστηματά μας την Πέμπτη.2 μερούλες μόνο αν θες κάνε υπομονή ....Πάντως και τα 40 mb του Κ700 δεν είναι λίγα. Προς τα υπόποιπα παιδιά:ΜΗΝ σας απασχολεί η διαφορά που φαίνεται στην μνήμη σας,απλά το τηλέφωνο αντιλαμβάνεται με διαφορετική χωρητικότητα τα πράγματα που επι μέρους καταλαμβάνουν την κοινόχρηστη μνήμη. Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iwsif (29 Ιούν. 2004 , 18:21) Wirelessly posted (Panasonic-GAD87/A21 UP.Link/1.1) Mia erwthsh:to 6230xrhshmopoiei tc/ip,(h' kapws etsi legetai :) ),opws to 6600?Thymamai oti ayto prosefere megalyterh taxyththta.Genikws pws paei to BT&to Gprs? H απάντηση βρίσκεται μερικά ποστ πιό πάνω.... :rolleyes: Γενικά είναι πολύ γρήγορο παντού.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (29 Ιούν. 2004 , 19:14) Προς τα υπόποιπα παιδιά:ΜΗΝ σας απασχολεί η διαφορά που φαίνεται στην μνήμη σας,απλά το τηλέφωνο αντιλαμβάνεται με διαφορετική χωρητικότητα τα πράγματα που επι μέρους καταλαμβάνουν την κοινόχρηστη μνήμη. Μα αναφερόμαστε στο μέγεθος της μνήμης και όχι στο πόση θεωρεί το κινητό πως είναι ελεύθερη! :confused: Εμένα προσωπικά λέει 8.8MB! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 paidia se genikes grammes iste euxaristimenoi me to 6230 ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsif Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Wirelessly posted (Panasonic-GAD87/A21 UP.Link/1.1) Αρχικό Μήνυμα από christ-k Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iwsif (29 Ιούν. 2004 , 18:21) Wirelessly posted (Panasonic-GAD87/A21 UP.Link/1.1) Mia erwthsh:to 6230xrhshmopoiei tc/ip,(h' kapws etsi legetai :) ),opws to 6600?Thymamai oti ayto prosefere megalyterh taxyththta.Genikws pws paei to BT&to Gprs? H απάντηση βρίσκεται μερικά ποστ πιό πάνω.... :rolleyes: Γενικά είναι πολύ γρήγορο παντού.... ;) Thnx&sygnwmh-aplws mpainw mesw wap&de fadastika oti eixe apadithei prin ligo. Anw lythike h aporia. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chryant (29 Ιούν. 2004 , 23:16) paidia se genikes grammes iste euxaristimenoi me to 6230 ? Εγώ προσωπικά πάρα πολύ! Αν δε χρειάζεσαι ένα Smartphone τότε το 6230 σου προσφέρει τα πάντα. MP3, Radio, BT, IrDA, Video, και όλα αυτά σε πολύ μικρό μέγεθος και σε αρκετά καλή τιμή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Σχετικά με τις διάφορες που παρουσιάζονται στη συνολική μνήμη του 6230, δε νομίζω οτι πρέπει να σας απασχολεί! Και μένα οταν το πήρα εδειχνε 8.9mb μνήμη και μόλις το γέμισα με εφαρμογές έδειχνε 10.2. Μετά του έκανα αναβάθμιση σε 3.15 firmware και η μνήμη (χωρις τιποτα μέσα) έπεσε πάλι στα 8.8 ή 8.9 δε θυμαμαι ακριβώς. Αφού το γεμισα πάλι με εφαρμογες επέστρεψα πάλι στα 10.2mb οπου κ έχει μείνει σταθερο κανα διμηνο εώς σήμερα. Mάλλον επείδη το κινητό δεσμέυει συγκεκρίμενη μνήμη (2mb)για εφαρμογές απο έκει επήρεαζεται το σύνολο της μνήμης που εμφανίζεται. Το ξαναλέω: Μη δίνετε σημασία, όλα τα 6230 της αγόρας ειναι τα ίδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 παιδια καλημερα, ηθελα να ρωτησω αν υπάρχει εφαρμογή που να βγάζει το operator logo του 6230!!!! και αν ναι που μπορώ να την βρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nlambros22 (30 Ιούν. 2004 , 11:47) παιδια καλημερα, ηθελα να ρωτησω αν υπάρχει εφαρμογή που να βγάζει το operator logo του 6230!!!! και αν ναι που μπορώ να την βρώ? :cry: to egrapsa merikes selides prin alla sto ksanalew.wap.keeptouch.net Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 :!: PAIDIA MIA VOITHIA!to kinito mas den exei antistixoisi onomatos me ena sygekrimeno ringtone dld na xtypaei kathe onoma me diaforetiko ringtone?den borw na to vrw Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_any Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 epafes--> omades xriston--> dialekse mia omada bale ton hxo pou thes ta meli kai to logo Παράθεση http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eirini_any (30 Ιούν. 2004 , 14:46) epafes--> omades xriston--> dialekse mia omada bale ton hxo pou thes ta meli kai to logo thanks eirini!oute kan eixa dei ayth thn epilogi!ta logo einai mono auta pou exei ekei i boroume na valoume k alla?to 6230 exeis k esy? Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Να κάνω μία ερώτηση? Μέχρι τι μέγεθος ΜΜC υποστηρίζει το 6230? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t630user Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 @ arish Μέχρι και 512 ΜΒ....Σου φτάνει; Ψαξε τα προηγούμενα post για να δεις τί μάρκες υποστιρίζει.(Αν δεν κάνω λάθος μόνο Kodac δεν υποστηρίζει.) Παράθεση LIFE IS SHORT... RIDE HARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts