Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά... Από δευτερα πάω για 6230 από πλαίσιο θεσσαλονίκη αλλα με αυτά που ακούω...

Τελειωσαν τα κινητά?? Έλεος δηλαδή... Θα βρω? Ξέρει κανεις?

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Re pedes xerei kaneis an yparxei enas opoiodipote tropos na egatastiseis ena programma h' paixnidi gia series 60 se series 40??? kiriws programmata poy einai gia 6600 na doylevoyn se nokia 6230. kai oso gia to games installer to exw diavasei to idiko forum alla den leei tipota gia th ekdosi pc suite 6.1 greek kai gi' ayto rwtisa idika gia tin ekdosi 6.1 kirie biller poy moy ti les kiolas. prosexe kala ti rwtisa prin moy ti peis.

Γινεται να εγκαταστησω παιχνιδια και εφαρμογες χωρις να εχω εκγατεστημενο ολο το PCSuite;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fits ( 5 Ιούν. 2004 , 18:47)

Re pedes xerei kaneis an yparxei enas opoiodipote tropos na egatastiseis ena programma h' paixnidi gia series 60 se series 40??? kiriws programmata poy einai gia 6600 na doylevoyn se nokia 6230. kai oso gia to games installer to exw diavasei to idiko forum alla den leei tipota gia th ekdosi pc suite 6.1 greek kai gi' ayto rwtisa idika gia tin ekdosi 6.1 kirie biller poy moy ti les kiolas. prosexe kala ti rwtisa prin moy ti peis.

Πολύ καλά είδα τί ρώτησες και δεν σου την είπα, απλά σε προέτρεψα να ψάξεις σε αυτό το thread που ήμαστε αφού το θέμα έχει ξανασυζητηθεί... ότι στο pc suite 6.1 στους πιό πολλούς δεν δουλεύει το Game Installer. Πού βλέπεις την άσχετη απάντηση?? Εγώ φταίω που σου απάντησα...

Μήπως εσύ δεν καταλαβαίνεις τα γράμματά μου??? Μήπως θα πρέπει να γράφω κι εγώ ορνιθοσκαλίσματα (greklish) μπάς και με καταλάβεις??

(Τώρα στην είπα...)

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Wirelessly posted (Sequent_c: Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από eXecrable

Ρε παιδιά... Από δευτερα πάω για 6230 από πλαίσιο θεσσαλονίκη αλλα με αυτά που ακούω...

Τελειωσαν τα κινητά?? Έλεος δηλαδή... Θα βρω? Ξέρει κανεις?

Sto germano sto carrfour perasa shmera eixe komatia.

Wirelessly posted (Sequent_c: Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από fits

Gia To prwto pou rwthses... Sto strato legame "akuro psara" xe xe xe. Den problepetai kai tetoio gia thn seira sou :p

παιζουν καποια παιχνιδια για series 60 στο 6230,μόνο που πρέπει να είναι .jar και το βασικό πρόβλημα είναι ότι τα βλέπεις μισά στην οθόνη του 6230 επειδή έχουν γραφτεί για μεγαλύτερες οθόνες.

κάτι άλλο....έχετε παρατηρήσει πως όταν στοχεύεις αυτό που θα βγάλεις φωτογραφία φαίνεται άψογα στην οθόνη του κινητού,αλλά όταν βγάζεις τελικά πέφτει σημαντικά η ποιότητα?μου φαίνεται πολύ περίεργο,γιατί το να φαίνεται άψογα πριν την φωτο,δεν είναι θέμα μόνο οθόνης,αλλά και ικανοτήτων του φακού.άρα γιατί ενώ ο φακός έχει ικανότητα για καλύτερες φωτογραφίες,στο τέλος αποθηκεύονται με χειρότερη ποιότητα?!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS ( 5 Ιούν. 2004 , 23:28)

κάτι άλλο....έχετε παρατηρήσει πως όταν στοχεύεις αυτό που θα βγάλεις φωτογραφία φαίνεται άψογα στην οθόνη του κινητού,αλλά όταν βγάζεις τελικά πέφτει σημαντικά η ποιότητα?μου φαίνεται πολύ περίεργο,γιατί το να φαίνεται άψογα πριν την φωτο,δεν είναι θέμα μόνο οθόνης,αλλά και ικανοτήτων του φακού.άρα γιατί ενώ ο φακός έχει ικανότητα για καλύτερες φωτογραφίες,στο τέλος αποθηκεύονται με χειρότερη ποιότητα?!

Όχι, δεν έχω παρατηρήσει με την 3.14 κάτι τέτοιο.... :)

Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι στο βίντεο, πως ενώ η λήψη του είναι αποδεκτής ποιότητας στο play γίνεται η γνωστή απαράδεκτη.... :whistle:

Θελω η εικονα που εχω για φοντο να καλυπτει ολη την οθονη.Τι διαστασεις πρεπει να εχει και πως το πετυχαινω αυτο???Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος biller ( 5 Ιούν. 2004 , 21:07)

Μήπως εσύ δεν καταλαβαίνεις τα γράμματά μου??? Μήπως θα πρέπει να γράφω κι εγώ ορνιθοσκαλίσματα (greklish) μπάς και με καταλάβεις??

(Τώρα στην είπα...)

File biller kapote oloi grafame me "ornithoskalismata" (greeklish)!

MyPhone member since 2003! :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από Γιάννης

Θελω η εικονα που εχω για φοντο να καλυπτει ολη την οθονη.Τι διαστασεις πρεπει να εχει και πως το πετυχαινω αυτο???Ευχαριστω.

128*128 .Me to photoshop

Αρχικό Μήνυμα από christ-k

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS ( 5 Ιούν. 2004 , 23:28)

Όχι, δεν έχω παρατηρήσει με την 3.14 κάτι τέτοιο.... :)

Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι στο βίντεο, πως ενώ η λήψη του είναι αποδεκτής ποιότητας στο play γίνεται η γνωστή απαράδεκτη.... :whistle:

Ola ta kinhta to exoun auto

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 6 Ιούν. 2004 , 10:57)

128*128 .Me to photoshop

Ευχαριστω!!!!! :D :D :D

Φιλικά Γιάννης

περίεργο sequent_c......δηλ ούτε καν στα χρώματα δεν "πέφτει" η ποιότητά σου?θα με ενδιέφερε τελικά να δω και κινητό με 3.14.λες να κάναν καμια πατάτα και να βγάζει χειρότερες φωτο με την 3.15?

όσο για το βίντεο είναι λογικό αυτό που μου λες....αρχικά το βέπουμε με την ανάλυση της φωτ.κάμερας,ενώ στη συνέχεια το βλέπουμε όπως τελικά έχει καταγραφεί....πιστεύω πως πάνω σε αυτό θα κυκλοφορήσει κανένα προγραμματάκι,από κανέναν ρώσο γιατί αν έχετε παρατηρήσει τα καλύτερα prgs είναι σε ρώσικες σελίδες...άσε που ακούγεται όλο και συχνότερα πως οι ρώσοι πλέον γράφουν τα λογισμικά για κινητά της νοκια.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης ( 6 Ιούν. 2004 , 11:26)

Ευχαριστω!!!!! :D :D :D

sta 65k xrwmata paleta gia na vgi telia ;)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 6 Ιούν. 2004 , 13:36)

sta 65k xrwmata paleta gia na vgi telia ;)

Αυτο απο που το ρυθμιζουμε?????Ευχαριστω. :) :) :) :)

Φιλικά Γιάννης

kalhspera paides.

katafera na apoktisw to 6230 meta apo 20 meres apo th paragelia, ontws ehei elleipsi i agora

simera travousa ena videaki, (ehei thn 3.15) kai panw pou pigaine na to kanei save, ekane ena ekpliktiko restart, kai fysika to videaki eihe ws dia-mageias eksafanistei! :!:

ehei simvei se kanenan?

pantws diavazontas ta sholia sas, simfwnw apolyta me tis fotografies pou vgazei oti den einai "zwntanes". ta xrwmata einai kapws "nekra" ...

Episis poly eknevristiko to koumpi sto kentro, proswpika to petihainw mia fora stis 4 prospatheies kata meso oro :o

--

benjamin linus

--

Παιδες, sorry αλλα ειναι ευκολο να postαρει καποιος μερικες σελιδες για progs και games για το 6230;;;; :o :o

Pleeeeaaaaaseeeee :happy: :happy: :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης ( 6 Ιούν. 2004 , 13:50)

Αυτο απο που το ρυθμιζουμε?????Ευχαριστω. :) :) :) :)

pera apo tin photoshop diadikasia. boris efkola na diAaleksis ikones me oxi para polles allages xrwmatwn (ke vathos)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)