Jump to content

Samsung Galaxy J5 (SM-J500F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είχες ενεργοποιημένη την επιλογή OEM unlocking?

Οχι δεν το Είχα ενεργοποιήσει

Φλάσαρα από την αρχή την ρομ και εντάξει όλα OK

Το έκανα ξανα root και δεν υπάρχει πρόβλημα απλά βλέπω ότι δεν πρέπει να δουλεύουν τα update

Edited by MadboyAgr

Με το kingroot εκανα root αλλα στην Επανεκκίνηση μου κλειδωσε το τηλεφωνο

Μακριά από kingroot και παρόμοια γιατί είναι ύποπτα για διαφορά άσχημα που μπορεί να μπουν στο τηλέφωνο μαζί με το root.

Μακριά από kingroot και παρόμοια γιατί είναι ύποπτα για διαφορά άσχημα που μπορεί να μπουν στο τηλέφωνο μαζί με το root.

Συμφωνώ, CF-Auto-Root, βρίσκετε το μοντέλο του κινητού σας εδώ https://autoroot.chainfire.eu/

και φλασάρετε με Odin

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φλάσαρα από την αρχή την ρομ και εντάξει όλα OK

Το έκανα ξαναρού και δεν υπάρχει πρόβλημα απλά βλέπω ότι δεν πρέπει να δουλεύουν τα update

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Πάντως όταν είσαι ρουτ update "αναβαθμίσεις" δεν λειτουργούν

Edited by pasgr

Παιδιά η κάμερα πίσω έχει αυτοκόλλητο?

Δεν μπορώ να καταλάβω και προσπαθώ πόση ώρα με το νύχι και δεν βγαίνει κάτι :D

edit

Μάλλον δεν έχει διότι κοντεύω να σπάσω το τζαμάκι :ninja:

Edited by Dimitriss19

Παιδιά η κάμερα πίσω έχει αυτοκόλλητο?

Δεν μπορώ να καταλάβω και προσπαθώ πόση ώρα με το νύχι και δεν βγαίνει κάτι :D

edit

Μάλλον δεν έχει διότι κοντεύω να σπάσω το τζαμάκι :ninja:

Ζέστανέ το ελαφρά με ένα πιστολάκι, έτσι αν υπάρχει θα φύγει εύκολα μετά με το νύχι.

Πρόσεξε μονο μην το παρακάνει και κάψεις το καπάκι!!!!!

Ελαφρά και από απόσταση

Edited by pasgr

καλησπερα σημερα μου εδωσαν ενα J5 DUOS (sm-j5008) την κινεζικη εκδοση.

Μπορω να του βαλω ελληνικο μενου?

Και αν ναι κανα λινκ με την ρομ.

Ευχαριστω

Το counter knox μηδενιζει;

Με το triangle away δε γινεται παντως.

Αν φλασαρω την επισημη ρομ θα μηδενισει;

Μετα απο root μου δειχνει μια εγκατασταση

Καλημέρα σε όλο το forum. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την αγορά νέου κινητου. Εχω το Lenovo 850+ αλλά επειδή μου έσπασε η οθόνη θέλω να το αντικαταστήσω με ένα κινητό που να έχει όμως καλύτερη κάμερα. Είμαι ανάμεσα στο Samsung j5 και Lenovo k3 Note. Από πλευράς χαρακτηριστικών το Lenovo k3 Note δείχνει να είναι καλύτερο αλλά θέλω να πάρω κινητό χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάποια αλλαγή μιας και δεν το κατέχω το θέμα και άλλωστε δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα με το κινητό που έχω το οποίο είχα πάρει από το 2toc. Το Samsung j5 το έχω ήδη δει σε συνάδελφο, η amoled οθόνη είναι εκπληκτική και οι φωτογραφίες που έχει βγάλει το ίδιο.

Ελπίζω από την εμπειρία όσων από εσάς ήδη τα έχετε παραλάβει να μπορεσω να επιλέξω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλη επιλογη το J5 αλλα τα 8GB ειναι θεμα.Δες P8 Lite.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Χαίρεται,

Αφού διάβασα όλα τα σχόλια εδώ, μου φαίνεται καταπληκτικό το κινητάκι για τα λεφτά του. Απλά θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.

1. Το κινητό, εκτός από τα βασικά (τηλέφωνα, μηνύματα, ίντερνετ κτλ), θα το χρησιμοποιώ για να παίζω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι από το playstore (700mb). Παρόλα αυτά, σε ένα αναλυτικό video review στο ίντερνετ, ο Ινδούλης που έκανε το review είπε οτι στα παιχνίδια είναι εξαιρετικά αργό. Μάλιστα έβαλε και το temple run, που πια οποιοδήποτε τηλέφωνο το σηκώνει άνετα, και πράγματι κολλούσε λιγάκι.

2. Στο ίδιο βίντεο, άκουσα οτι το loading των browsers επίσης αργεί αρκετά.

Μπορεί κάποιος να διαψεύσει/επιβεβαιώσει αυτά που είπα πιο πάνω?

Επίσης, πρέπει να πω οτι σε συσκευές που έχουν μνήμη 8GB το ρουτ/greenify και μερικές φορές custom rom πάντα επιβάλλεται. Είμαι με το moto g2 και το κινητό πάει καλύτερα από την πρώτη μέρα λειτουργίας του με όλα τα παραπάνω.

Τα διαψευδω ανεπιστρεπτί!! Κανένα κόλλημα στο temple run και γενικότερα στα παιχνίδια και πολύ γρήγορο browsing. Μαλλον με αλλο κινητό ασχολούνταν ή έχουν πρόβλημα στο ίντερνετ στην Ινδία.

Ακριβώς έτσι είναι. Είχα 5 μήνες το κινητό και έπαιζα κυρίως Temple Run 2 από παιχνίδια. Κανένα κόλλημα στο συγκεκριμένο.

Παίδες καλησπέρα!

Έχει ο αδερφός μου το j5 και έχει όλες τις επαφές του στη sim. Όμως εδω αρχίζει το πρόβλημα. Στις επιλογές των επαφών δεν έχει ούτε να τις αντιγράψει στο τηλ/google ούτε μπορεί να επιλέξει ποιές επαφές τηλ/sim/google κτλ να φαίνονται. Όταν παει στις ρυθμίσεις το μόνο που έχει είναι "διαχείριση και αντίγραφο ασφαλείας επαφων" -> "εισαγωγή και εξαγωγή". (android 5.1.1)

Edited by alexnt

Μήπως ξέρει κάποιος πώς να ανακτήσω το internet στό τηλέφωνό μου?Δέν έχω πουθενά internet ούτε στο playstore ούτε στό viber.Ετσι ξαφνικά.....

Καλησπέρα!Ποιο απο αυτα:Samsung Galaxy A3 A300FU / Samsung Galaxy J5 / Lenovo Golden Warrior A8(έχουν πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα) θεωρειτε ποιοτικοτερο&οτι αξιζει τα λεφτα του;;Α!Και προπαντων να μην κολλαει!Ευχαριστω!

Μήπως ξέρει κάποιος πώς να ανακτήσω το internet στό τηλέφωνό μου?Δέν έχω πουθενά internet ούτε στο playstore ούτε στό viber.Ετσι ξαφνικά.....

Αν δουλεύει με δεδομένα κι όχι με wifi θα μπεις από ρυθμίσεις και θα διαμορφώσεις το VPN της σύνδεσης.Και βέβαια εκεί που βλέπεις "χρήση δεδομένων" κοίτα μήπως κατά λάθος αποσυνδέθηκε...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίδες καλησπέρα!

Έχει ο αδερφός μου το j5 και έχει όλες τις επαφές του στη sim. Όμως εδω αρχίζει το πρόβλημα. Στις επιλογές των επαφών δεν έχει ούτε να τις αντιγράψει στο τηλ/google ούτε μπορεί να επιλέξει ποιές επαφές τηλ/sim/google κτλ να φαίνονται. Όταν παει στις ρυθμίσεις το μόνο που έχει είναι "διαχείριση και αντίγραφο ασφαλείας επαφων" -> "εισαγωγή και εξαγωγή". (android 5.1.1)

Κάνεις λάθος η μάλλον ο αδερφός σου.Θα μπεί όχι απο το τηλέφωνο αλλά απο το " app / επαφές " στο συρτάρι, έχει τα πάντα... 1) Συγχώνευση επαφών 2) Κοινόχρηστες 3) Εισαγωγή/Εξαγωγή { vcf - sd κλπ κλπ }4) Μετακίνηση επαφών από συσκευή σε google λογαριασμό 5) Επαφες για εμφάνιση 6) Ταξινόμηση 7) Μορφή επαφής κατά όνομα επώνυμο κλπ..8) Κοινη χρηση μαζικών επαφών.9)Διαγραφές ....

:respect:

Το counter knox μηδενιζει;

Με το triangle away δε γινεται παντως.

Αν φλασαρω την επισημη ρομ θα μηδενισει;

Μετα απο root μου δειχνει μια εγκατασταση

Όχι ποτε δεν μηδενίζει counter σε συσκευή με knox..Το triangle away του chainfire δουλεύει μόνον σε παλιού τύπου συσκευές προ knox και όχι σε όλες, πρέπει να υποστηρίζεται η συσκευή.. Δυστυχώς αν σου έγραψε x1 αυτό δεν αλλάζει ουτε με το φλασαρισμα της stock rom.Ναι μεν θα γυρίσεις σε stock κατάσταση-εργοστασιακη αλλά αν το πας πχ για servis δεν θα το δεχθούν... Και μια συμβουλή για τους χρήστες του forum, επειδή πολλοί για να μην περιμένουν ποτε θα δώσει το update στη συγκεκριμένη συσκευή που έχουν, φλασαρουν με το odin απο sammobile.Να ξέρουν πως και εδώ υπάρχει περίπτωση να γράψει ο μετρητής. Θα είναι καλό να κατεβάσουν πρωτα απο το playstore το Phone INFO Samsung και να δουν εκεί που γράφει " multi csc " με ποια είναι συμβατά η συσκευή τους (έχουν διαφορές οι συσκευές) για να φλασαρουν άφοβα... Πχ αυτή τη στιγμή έχω το ισπανικο που βρίσκεται 6 update μπροστά με πολλές διορθώσεις.Αν φλασαριζα όμως το ελληνικό EUR υπήρχε περίπτωση να γράψει ( δεν είναι στα συμβατά csc για μένα ) κι είναι κρίμα σε νέα συσκευή να χασει κάποιος το servis & την εγγύηση...

Όχι ποτε δεν μηδενίζει counter σε συσκευή με knox..Το triangle away του chainfire δουλεύει μόνον σε παλιού τύπου συσκευές προ knox και όχι σε όλες, πρέπει να υποστηρίζεται η συσκευή.. Δυστυχώς αν σου έγραψε x1 αυτό δεν αλλάζει ουτε με το φλασαρισμα της stock rom.Ναι μεν θα γυρίσεις σε stock κατάσταση-εργοστασιακη αλλά αν το πας πχ για servis δεν θα το δεχθούν... Και μια συμβουλή για τους χρήστες του forum, επειδή πολλοί για να μην περιμένουν ποτε θα δώσει το update στη συγκεκριμένη συσκευή που έχουν, φλασαρουν με το odin απο sammobile.Να ξέρουν πως και εδώ υπάρχει περίπτωση να γράψει ο μετρητής. Θα είναι καλό να κατεβάσουν πρωτα απο το playstore το Phone INFO Samsung και να δουν εκεί που γράφει " multi csc " με ποια είναι συμβατά η συσκευή τους (έχουν διαφορές οι συσκευές) για να φλασαρουν άφοβα... Πχ αυτή τη στιγμή έχω το ισπανικο που βρίσκεται 6 update μπροστά με πολλές διορθώσεις.Αν φλασαριζα όμως το ελληνικό EUR υπήρχε περίπτωση να γράψει ( δεν είναι στα συμβατά csc για μένα ) κι είναι κρίμα σε νέα συσκευή να χασει κάποιος το servis & την εγγύηση...

Εγω εχω το j500f το δικαρτο και ειχε τη σλοβακικη εκδοση και εβαλα την ελληνικη, μπορω να βαλω οποια θελω απο τη σειρα F;

Εγω εχω το j500f το δικαρτο και ειχε τη σλοβακικη εκδοση και εβαλα την ελληνικη, μπορω να βαλω οποια θελω απο τη σειρα F;

Οχι..μπορεις να φλασαρεις μονο τη rom που απευθυνεται στη συσκευη σου.Θα μπεις στο sammobile : http://www.sammobile.com/firmwares/ _θα ανοιξεις λογαριασμο αλλιως δεν μπορεις να κατεβασεις,θα χτυπησεις τα ακριβη στοιχεια της συσκευης και θα σου βγαλει ολα τα stock firmware.Κατεβασε πρωτα απο το playstore το Phone INFO Samsung και θα σου γραψει ποια csc ειναι συμβατα για σενα (εκτος της δικης σου) για να μην γραψει το knox & χασεις την εγγυηση.Αν φλασαρεις μη συμβατο csc ( του ΙΔΙΟΥ ακριβως μοντελου & τη σωστη rom ) δεν υπαρχει κινδυνος brick αλλα το knox ενδεχεται να γραψει ( αυτο παιζει στη τυχη & το επαθαν πολλοι στο παρελθον,φλασαραν τη σωστη rom μεν αλλα το knox εγραψε κι εχασαν την εγγυηση).Τη stock rom τη φλασαρεις σε 3-4 λεπτα με το odin.Αν δεν εισαι σιγουρος βρες καποιον γνωστο σου να ξερει καλα κι οχι να κανει πειραματα....

Οχι..μπορεις να φλασαρεις μονο τη rom που απευθυνεται στη συσκευη σου.Θα μπεις στο sammobile : http://www.sammobile.com/firmwares/ _θα ανοιξεις λογαριασμο αλλιως δεν μπορεις να κατεβασεις,θα χτυπησεις τα ακριβη στοιχεια της συσκευης και θα σου βγαλει ολα τα stock firmware.Κατεβασε πρωτα απο το playstore το Phone INFO Samsung και θα σου γραψει ποια csc ειναι συμβατα για σενα (εκτος της δικης σου) για να μην γραψει το knox & χασεις την εγγυηση.Αν φλασαρεις μη συμβατο csc ( του ΙΔΙΟΥ ακριβως μοντελου & τη σωστη rom ) δεν υπαρχει κινδυνος brick αλλα το knox ενδεχεται να γραψει ( αυτο παιζει στη τυχη & το επαθαν πολλοι στο παρελθον,φλασαραν τη σωστη rom μεν αλλα το knox εγραψε κι εχασαν την εγγυηση).Τη stock rom τη φλασαρεις σε 3-4 λεπτα με το odin.Αν δεν εισαι σιγουρος βρες καποιον γνωστο σου να ξερει καλα κι οχι να κανει πειραματα....

Εχει γραψει το knox απο το ρουτ που εκανα ηδη...το εχω το samsung phone αλλα δεν καταλαβα ποιο ειναι συμβατο...εχω λογαριασμο στο sam

mobile...απλα δε καταλαβα πως βλεπω τα συμβατα με το csc, j500 f ειναι το δικο μου...μου βγαζει πολλα firmware...μπορω να φλλασαρω οποιο θελω απο αυτα

Εχει γραψει το knox απο το ρουτ που εκανα ηδη...το εχω το samsung phone αλλα δεν καταλαβα ποιο ειναι συμβατο...εχω λογαριασμο στο sam

mobile...απλα δε καταλαβα πως βλεπω τα συμβατα με το csc, j500 f ειναι το δικο μου...μου βγαζει πολλα firmware...μπορω να φλλασαρω οποιο θελω απο αυτα

Τωρα δεν μπορω απο δω να σου δειξω,μπες στο Phone INFO Samsung & επεξεργασου το λιγο θα δεις καπου γραφει multi csc και διπλα μερικα csc συμβατα (κατι σαν PHE XEO BTW κλπ κλπ ...αυτα που θα δεις σημειωσε τα καπου ειναι συμβατα...Αλλα αν εχεις κανει root τσαμπα μιλαμε, πλεον εχασες την εγγυηση & μπορεις να φλασαρεις οποιο θελεις για τη συσκευη σου( το ακριβες μοντελο εννοειται κι οχι οποιοδηποτε firmware για J5 )...προσεχε μονο στο sammobile να χτυπησεις στο ψαχτηρι το ακριβες μοντελο γιατι j5 υπαρχουν διαφορετικα πχ J5FN, J5F, κλπ..Αν φλασαρεις διαφορετικο μοντελο ναι θα εχεις brick...( το root εννοειται θα χαθει αν φλασαρεις stock rom)

Edited by daitalos

Τωρα δεν μπορω απο δω να σου δειξω,μπες στο Phone INFO Samsung & επεξεργασου το λιγο θα δεις καπου γραφει multi csc και διπλα μερικα csc συμβατα (κατι σαν PHE XEO BTW κλπ κλπ ...αυτα που θα δεις σημειωσε τα καπου ειναι συμβατα...Αλλα αν εχεις κανει root τσαμπα μιλαμε, πλεον εχασες την εγγυηση & μπορεις να φλασαρεις οποιο θελεις για τη συσκευη σου( το ακριβες μοντελο εννοειται κι οχι οποιοδηποτε firmware για J5 )...προσεχε μονο στο sammobile να χτυπησεις στο ψαχτηρι το ακριβες μοντελο γιατι j5 υπαρχουν διαφορετικα πχ J5FN, J5F, κλπ..Αν φλασαρεις διαφορετικο μοντελο ναι θα εχεις brick...( το root εννοειται θα χαθει αν φλασαρεις stock rom)

Εχω βρει ενα αραβικο που ειναι το πιο προσφατο για j5f που ειναι το μοντελο μου...υποστηριζει ομως τα δικτυα τα ελληνικα η δεν εχει σημασια αυτο

Βαζω οποιο firmware θελω απο αυτα εδω;

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-J500F/

Edited by MadboyAgr

• The title was changed to Samsung Galaxy J5 (SM-J500F)