geoman1987 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Καλησπερα. Εγω το παρηγγειλα στις 26/8 αλλα ακομα λεει payment accepted. Ειναι καποιος αλλος που να μην του το χουν στειλει ακομα ενω το αγορασε με την προσφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ναι και σε μένα στο ίδιο στάδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Δε πιστευω οτι υπαρχουν πανω απο 20 ατομα που το πηραν με αυτη τη προσφορα. Ολα διαφημιστικα τρικ πρεπει να ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Δε πιστευω οτι υπαρχουν πανω απο 20 ατομα που το πηραν με αυτη τη προσφορα. Ολα διαφημιστικα τρικ πρεπει να ειναι.. Γιατι το λες αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Παντα ετσι δε γινεται με αυτες τις προσφορες της μιας ημερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Γιατί τόσο κράξιμο? 200 ευρώ κάνει το κινητό. Δεν υπάρχει άλλο καλύτερο σε τέτοια τιμή. Και φυσικά θα ήταν πάνω από 20. Άμα ήταν μόνο 20, θα τις είχαν στείλει τις συσκευές. Εκτός και αν είναι και αυτό τρικ για να νομίζουμε ότι πούλησαν πολλές και για αυτό αργούν... Δεν ήταν μιας μέρας αλλά δυο μισή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Καλησπερα κ εγω παρηγγειλα 2 συσκευες με διαφορα 15 ωρες ημια εφυγε η αλλη οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 [ATTACH]63811[/ATTACH] Ελπίζω την Πέμπτη να το έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Κάποιοι ανέφεραν εδώ και σε δίπλα φορουμ ότι πάει στα 179 ευρώ, για αυτό ρωτάω. Εγώ το είπα και και εδώ και δίπλα. Οπότε δεν είμασταν κάποιοι, αλλά κάποιος :p Δε πιστευω οτι υπαρχουν πανω απο 20 ατομα που το πηραν με αυτη τη προσφορα. Ολα διαφημιστικα τρικ πρεπει να ειναι.. Δε νομίζω πως υπήρχε πρόβλημα με τις παραγγελίες, απλά κάποιες στιγμές επεφτε η σελίδα. Κι εγώ θα το έπαιρνα αν δεν υπήρχαν capital control. Αυτό με την φοιτητική προσφορά δεν νομίζω να ισχύει καθώς αναφέρει πως αν ένα προϊόν είναι ήδη σε έκπτωση δεν μπορει να γίνει επιπλέον. Παρακαλώ εαν κάποιος το παραλάβει να ενημέρωση γιατί δεν κρατιέμαι! Μπορεί δε μπορεί, εγώ ξέρω ότι μου πέρναγε και 20€ μείον πάνω στα 199. Συγκεκριμένα όταν έφτανα να πληρώσω έλεγε 179,10€. Περίεργο που κάνει μια βδομάδα να έρθει όμως από τη στιγμή που το στείλανε... Με DHL express όσες φορές μου στέλνανε αυτοί έκανε 1 εργάσιμη και την επόμενη το μεσημέρι έφτανε σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Δλδ εγω με το κουπονι θα μπορουσα να το παρω στα 120 ευρω; ΛΟΛ.. Απορω που λεει τοσες ημερες <out of stock>. Τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 wtf? Ποιος είπε για 120 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzee Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Αν στο έβγαζε 179 τότε άξιζε ακόμα περισσότερο. Σχετικά με την DHL. Μιλώντας με την DHL μου είπαν οτι από την oppo δεν μου το έστειλαν Express (όπως παλιότερα - 1 εργάσιμη) αλλά απλό και θα κάνει να έρθει 5-6 εργάσιμες. Στο σύστημα μου βγάζει παράδοση την Παρασκευή 4/9. Το περιμένω πως και πως! Αν το παραλάβει κάποιος νωρίτερα ας γράψει κανένα σχόλιο. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [ATTACH]63811[/ATTACH] Ελπίζω την Πέμπτη να το έχω... εκεί βρίσκεται και εμένα! Αλλά μου βγάζει οτι θα το έχω Παρασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Σε διπλανό φόρουμ, κάποιος πουλάει 2 συσκευές Oppo R5s, 350 ευρώ έκαστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Σε διπλανό φόρουμ, κάποιος πουλάει 2 συσκευές Oppo R5s, 350 ευρώ έκαστος... Να τις χαιρεται πες του να τις πουλουσε ενα 50ρικο πανω ενταξει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Τους ρωτησα ποτε θα το στειλουν και μου απαντησαν αυτο: Please be advised that due to the huge amount of orders, we are forced to ship the orders in batches on first come first serve basis. We are doing our best to speed up the process and we should be able to ship all the orders before the 10th of September. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Το έβαλαν και στην σελίδα του r5s. https://europe.oppostyle.com/r5s-grey/ Οπότε εμείς που παραγγείλαμε στις 26 βλέπω να αργούμε να παραλαμβάνουμε... Πείτε μας εντυπώσεις εσείς που θα παραλάβετε πρώτοι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παρέλαβα σήμερα, εντυπώσεις από την Παρασκευή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Τυχερακια,αντε να δουμε ποτε θα ρθει κ σε μας,Σιδερενιο το νεο σου αποκτημα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzee Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παρέλαβα σήμερα, εντυπώσεις από την Παρασκευή.. Μεγια! Εγώ παραλαμβάνω αύριο θεσσαλονικη. Κάνε ένα σχόλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παρέλαβα σήμερα, εντυπώσεις από την Παρασκευή.. Στελνουν και θηκη μαζι με το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παρέλαβα σήμερα, εντυπώσεις από την Παρασκευή.. γράψε κάποιες εντυπώσεις σου απο το κινητό..... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzee Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Το παρέλαβα σήμερα. Μου αρέσει πάρα πολύ μέχρι στιγμής. Βέβαια δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ. Παλιά είχα Xiaomi Redmi Note. Αυτό είναι μακράν καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Προσωπικα πιστευω ειναι λιγο απαραδεκτο που ακομα δεν μου το εχουν στειλει οπως και σε καποιους αλλους πιστευω.Εχουν περασει 8 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 (edited) Παιδιά ηρθε το πρώτο κ μολις εφυγε κ το δεύτερο,το οποίο το παρήγγειλα στις 26,το απογευμα θα σας ενημερώσω........... Edited September 4, 2015 by mtop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts