hackfree Δημοσιεύτηκε August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 25, 2015 (edited) Oppo R5S http://i2.wp.com/www.techgear.gr/wp-content/uploads/2015/08/oppo-r5s-officially-introduced-with-qualcomm-snapdragon-615-cpu-3gb-ram-489848-3.jpg?resize=590%2C590 Οθόνη 5.2” AMOLED Full HD (1920 x 1080, 423ppi) Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 615 (4x 2.1GHz + 4x 1.5GHz) Μνήμη RAM 3GB Αποθηκευτικός χώρος 32GB (όχι microSD) Κάμερα 13MP f/2.0 (4K/30fps) Εμπρόσθια κάμερα 5MP f/2.0 (ευρυγώνιος φακός) 5GHz WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth4.0, GPS, NFC, 4G LTE Λειτουργικό σύστημα Color 2.0 OS (βασισμένο σε Android 4.4 KitKat) Μπαταρία 2000mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης VOOC Διαστάσεις 148.9 x 74.5 x 4.85 mm Βάρος 155gr "199 ευρώ για 48 ώρες...." https://europe.oppostyle.com/r5s-grey βίντεο με το κινητό.... http://www.androidworld.it/recensioni/oppo-r5s/ το παρήγγειλα από το site, (είχα υπόλοιπο paypal). όταν έρθει με το καλό (δεν γνωρίζω πότε) θα αναφέρω εντυπώσεις. επίσης σαν επιλογή έχει το DHL express europe με δωρεάν μεταφορικά, συνεπώς με το που γίνει διαθέσιμο σε 2-3 μέρες θα φτάσει προς τα μέρη μας.... ο λόγος που το παρήγγειλα ειναι ότι εμπιστεύομαι την oppo σαν εταιρία, έχει 2ετή ευρωπαική εγγύηση (δεν το στέλνεις κίνα αν πάθει κάτι) και φυσικά το απίστευτο design της συσκευής. για 200 ευρώ νομίζω αξίζει και παραξίζει. το μεγάλο μείον είναι η μπαταρία της συσκευής, αλλά συμβιβάζεσαι με ένα powerbank, η με την ταχυφόρτιση που έχει (75% σε μισή ώρα:X) και το r7 plus που αρχική τιμή θα έχει 480 δολλάρια περίπου, φοράει ίδια μνήμη/επεξεργαστή πάνω, (βέβαια έχει 6άρα οθόνη και 4100mah μπαταρία) όμως η τιμή προσφοράς με συμβιβάζει άνετα στο r5s. στο αντίστοιχο θέμα του myphone σχετικά με το paypal, θα βρείτε πληροφορίες για το πως να κάνετε topup το account σας με paypal balance (με τις αντίστοιχες κρατήσεις) και να το αγοράσετε χωρίς πρόβλημα με capital controls. νομίζω κανά 20άρικο παραπάνω θα σας βγει με τις κρατήσεις δηλαδή 220 Edited August 27, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Μπράβο φιλε μου εγω προσπαθώ τοσες ώρες κ εχουν πεσει τα παντα,για να δουμε τι θα γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Μπράβο φιλε μου εγω προσπαθώ τοσες ώρες κ εχουν πεσει τα παντα,για να δουμε τι θα γίνει μπορείς να παραγγείλεις αν κάνεις refresh την σελίδα https://europe.oppostyle.com/r5s-grey αρκετές φορές. έχει αρκετη κίνηση το site. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Ανοίγει αλλά δε σε αφήνει να ολοκληρώσεις, θα προσπαθήσω κατά τις 3,ευχαριστώ πολύ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Παιδια με φοιτητική εκπτωση κατεβαινει και στα 179€. Απιστευτη τιμη που σε κανει να ξεχνας τα ελαττωματα του (απουσια υποδοχης 3.5mm, μικρη μπαταρια) αλλα εκτος του οτι δεν εχω paypal balance, το site σερνεται και πεφτει συνεχεια απο το απογευμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 (edited) Παιδια με φοιτητική εκπτωση κατεβαινει και στα 179€. Απιστευτη τιμη που σε κανει να ξεχνας τα ελαττωματα του (απουσια υποδοχης 3.5mm, μικρη μπαταρια) αλλα εκτος του οτι δεν εχω paypal balance, το site σερνεται και πεφτει συνεχεια απο το απογευμα... Ανοίγει κατά διαστήματα Edited August 26, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ τελικά το πήρα κ εγώ με PayPal κ βγήκε 210€μαζί με κράτηση του PayPal. Τώρα αν βρήκε κανείς καμία θήκη να μας ενημερώσει. Το παρειγγειλα στις 03:00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Παρήγγειλα και εγώ..! Θήκη όντως θα ήταν χρήσιμη, αλλά θα είναι κρίμα γιατί είναι πανέμορφο έτσι :) powerbank όντως απαραίτητο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Πήρα κ ένα powerbank της opo(oneplus) μιας κ το προηγούμενο τηλ. ηταν το oneplus one(τηλεφωναραααα). Τώρα μια θηκούλα για τις καθημερινές κ το ΠΣΚ ΘΑ βγαίνει βολτα χωρίς θήκη χαχαχα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Αξεσουάρ παίρνει ακριβώς τα ίδια με το Oppo r5? Tempered glass Και θήκη βασικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Πάω καθώς να στείλω λεφτά στο PayPal balance και μου ρίχνει άκυρο.Δεν το πιστεύω ότι θα το χάσω...Έχει καταφέρει κανείς να στείλει χρήματα στο balance να του στείλω να το πάρει αυτός!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Αξεσουάρ παίρνει ακριβώς τα ίδια με το Oppo r5? Tempered glass Και θήκη βασικά... Ναι ακριβώς το ίδιο είναι, άμα βρεις τίποτα ενημέρωσε μας εγώ δε βρήκα τίποτα αξιόλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 (edited) πρόσθεσα και ένα link με βίντεο (στα Ιταλικά όμως) στην περιγραφή στην πρώτη σελίδα. λοιπόν, αν κάποιος πράγματι θέλει το κινητό και δεν μπορέσει να το αγοράσει μέχρι αύριο που λήγει η προσθεσμία, ας με ενημερώσει με πμ. μπορώ να κάνω εξυπηρέτηση και να το αγοράσω εφόσον προηγηθεί φυσικά κατάθεση 200+ την προμήθεια του paypal (περίπου 6-7 ευρώ θα δω ακριβώς στο paypal). (για να κάνω μεταφορά balance στον λογαριασμό μου) μόνο ένας παρακαλώ! edit: το δικό μου που παρήγγειλα εχτές έχει φύγει ήδη σήμερα για Ελλάδα. μου στείλανε email ότι το στείλανε..... το τσέκαρα και στο site.... άμεση αποστολή Edited August 26, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 το site λέει πλέον soldout.... :X ζητώ συγνώμη στα παιδιά που μου ζητήσανε το κινητό και το άφησα για σήμερα! την πάτησα και εγώ με το topup account που έκανα για αυτό το λόγο στο paypal.... (τζάμπα οι κρατήσεις) που να το φανταστώ ότι θα γίνει soldout Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Ναι ακριβώς το ίδιο είναι, άμα βρεις τίποτα ενημέρωσε μας εγώ δε βρήκα τίποτα αξιόλογο. Βρήκα τις εξής (από φτηνή προς ακριβή) Απλή διαφανής Back cover Θήκη-πορτοφόλι Θήκη με παράθυρο Θήκη αλουμινίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) μια το βγάζει sold out και μετά από λίγο add card.κάνε μια προσπάθεια..δεν το πιστεύω..να ευχαριστήσω τον hackfree πάρα πολύ για την διευκόλυνση αλλά μάλλον το έχασα :-( Edited August 27, 2015 by dimgeo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Με το καλό να έρθει σε όσους το πρόλαβαν..περιμένουμε εντυπώσεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Είναι κανείς που δοκίμασε να το βάλει με φοιτητική έκπτωση; Είδα μετά που το παρήγγειλα ότι έχει 10% έκπτωση και τους έστειλα mail, ζητώντας τους να μου προσθέσουν την έκπτωση, αλλά είπαν ότι προϊόντα που είναι ήδη σε προσφορά, δεν γίνεται. Υ.Γ.Τετάρτη βράδυ το παρήγγειλα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Το ηθελες στα 199 ευρω μαζι με την φοιτητικα εκπτωση; Ημαρτον.. Πως γινεται το r5s να ειναι πιο ακριβο απο το καλυτερο r7; Και τα 7/7a να εχουν πεσει στα 270/240 ευρω; Χαζεψαν εκει στην oppo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Κάποιοι ανέφεραν εδώ και σε δίπλα φορουμ ότι πάει στα 179 ευρώ, για αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 (edited) Το ηθελες στα 199 ευρω μαζι με την φοιτητικα εκπτωση; Ημαρτον.. Πως γινεται το r5s να ειναι πιο ακριβο απο το καλυτερο r7; Και τα 7/7a να εχουν πεσει στα 270/240 ευρω; Χαζεψαν εκει στην oppo; το r7 ειναι στην κατηγορία των 6" με αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, και τα 7/7a δεν έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής του r5s η κατηγορία του r5s ειναι στις 5" με βάση το form over function, δηλαδή ποιότητας κατασκευής/πάχους έναντι δυνατοτήτων που θυσιάζει, όπως dual sim, microsd, και battery capacity. η τιμή 400+ που ζητάει κανονικά συμφωνώ είναι μεγάλη, και σύμφωνα με την oppo την δικαιολογεί το πάχος της συσκευης που είναι κάτω των 5mm (η αίσθηση του μετάλλου σε συνδυασμό με το πάχος ειναι φανταστική) 32gb rom και 3gb ram υπεραρκετά, όπως και η fullhd 1080p amoled, και όχι ips που έχουν τα περισσότερα. αν είχε microsd, μεγαλύτερη μπαταρία, dual sim, θα ήταν πολύ καλή τιμή. αλλά δεν είναι δυνατόν να χωρέσεις όλα αυτά σε τέτοιο πάχος. δεν έχει προχωρίσει τόσο η τεχνολογία..νομίζω η σωστή τιμή του έπρεπε να είναι μεταξύ 300-350 όπως και να έχει, στα 199 που είχε άξιζε γιατί στην ίδια τιμή για τα χαρακτηριστικά του και την ποιότητα κατασκευής δεν υπάρχει ανταγωνισμός.(να μην αναφέρω την ευρωπαική εγγύηση) στα 400+ που έχει τώρα όχι. κοστολογεί 150-200 ευρώ (ασχέτος τεχνολογικού επιτεύματος) το πάχος της συσκευής ουσιαστικά, αλλά αφού μπορεί και δεν υπάρχει άλλο αντίστοιχο..... το κάνει. και το r5 είχε την ίδια τιμή, αλλά πολύ καλά review στο youtube. ουσιαστικά το ίδιο τηλέφωνο είναι, απλά με δυνατότερα specs. Αρα και αυτό θα πάρει καλά reviews (πέρα από τα αρνητικά της μπαταρίας) εδώ ένα review απο το παλιό r5 Edited August 28, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Εγώ το ήθελα από R5 Αλλά συμβιβαζομουν λόγω τιμης με το 7a ..Αλλά αυτό το γκρι με τα 32 εσωτερικου και τα 3gb ...ακόμη κλαίω που δεν μπόρεσα να το πάρω Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Το r7 5" εχει οθονη. Το r7 plus εχει 6". Επισης συμφωνα με benchmarks το r5s πιανει σχεδον πατο σε σχεση με τους ανταγωνιστες του. Δε αξιοποιει σε καμια περιπτωση τα 3gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Το r7 5" εχει οθονη. Το r7 plus εχει 6". Επισης συμφωνα με benchmarks το r5s πιανει σχεδον πατο σε σχεση με τους ανταγωνιστες του. Δε αξιοποιει σε καμια περιπτωση τα 3gb ram. Έχεις δίκιο. Αν έβγαινε και σε μαύρο ακόμα καλύτερα. ... είναι πολύ καλή επιλογή το r7 .για λίγα mm παραπάνω έχεις dual sim και microsd και 3.5mm headphone jack Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzee Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά εγώ το πήρα στις 25/8 με το που έγινε διαθέσιμο και στις 26 μου το έστειλαν. Μέσα στην εβδομάδα θα το έχω. Πλέον η τιμή του είναι στα 499€ όπως είδα σήμερα. Αυτό με την φοιτητική προσφορά δεν νομίζω να ισχύει καθώς αναφέρει πως αν ένα προϊόν είναι ήδη σε έκπτωση δεν μπορει να γίνει επιπλέον. Παρακαλώ εαν κάποιος το παραλάβει να ενημέρωση γιατί δεν κρατιέμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts