goregr Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 ακόμα δεν έχω παραλάβει τη συσκευή μου και αυτοί βγαζουν νεα έκδοση! http://www.devicespecifications.com/en/model/c27438aa το πέμπτο update να βγάλουν πρέπει. Το κάνουν γιατί το κανονικό Paris έχει θέμα με την μπαταρία ίσως είναι hardware το battery drain που έχει όταν είναι σε standby. Το λένε και οι ίδιοι ότι το νέο μοντέλο θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια αυτονομίας. Μας δουλεύει καλά η Ulefone. Εγώ αγόρασα ένα δικαρτο Samsung j5 και βρήκα την υγειά μου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zene Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Άπο τα 120 ευρό στα 210 είναι μεγάλη διαφόρα τιμής.Αν έπαιρνες το Samsung Galaxy S6 θα ΄χες ακόμα καλύτερη εμπειρία. Σε κάποιο site ειχα διαβάσει πως το επόμενο update θα αφορά τη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Άπο τα 120 ευρό στα 210 είναι μεγάλη διαφόρα τιμής.Αν έπαιρνες το Samsung Galaxy S6 θα ΄χες ακόμα καλύτερη εμπειρία. Σε κάποιο site ειχα διαβάσει πως το επόμενο update θα αφορά τη μπαταρία. Δεν ειναι τεραστια διαφορα αν σκεφτεις το ποσο τεραστια διαφορα εχουν οι 2 συσκευες. Απο την αλλη απο τα 200 στα 800 ευρω για το s6 ειναι τεραστια διαφορα . Παντως προσωπικα νομιζω οτι η ulefone δεν θα το φτιαξει το battery drain στο standby. Εχει πει οτι θα το φτιαξει σε επομενο update αλλα εχει πει τοσα και τοσα για αλλες συσκευες που δεν της εχω εμπιστοσυνη. Νομιζω δεν θα αγορασω ξανα Ulefone συσκευη και θα γενικα κινεζικο. Πλεον εχουν κατεβει παρα πολυ και οι τιμες σε μεγαλες εταιριες. Παντως ειχα κερδισει ενα original glass για το paris και μου το εστειλε τελικα η Ulefone. Σε αυτο φανηκε σοβαρη εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosin Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Το τηλέφωνο για μένα είναι μάπα.Μετά απο 2 βδομάδες χρήσης βγάζει νέα προβλήματα.Βλέπει την κάρτα SD όποτε θέλει,κάνεις reboot και πολλές φορές δεν ανοίγει,μένει αναμμένο στην οθόνη το logo της ULEFONE επί ώρες και για να ανοίξει ξανά πρέπει να βγάλεις την μπαταρία.Δεν επανασυνδέεται με το WIFI αν απομακρυνθώ από το ρούτερ και επιστρέψω ξανά αν και άλλαξα κανάλι στο πούτερ.. Για να συνδεθεί πρέπει να το κάνει restart και άμα ανοίξει.Δεν το συνιστώ. Έχω χρησιμοποιήσει 8 κινέζικα στο παρελθόν και είναι η δεύτερη φορά που που βλέπω τόσα προβλήματα σε smartphone.Πολλή διαφήμιση για το τίποτα.Αναγκάστηκα να το πάρω γιατί έχχω ένα 4.5"κινέζικο σμαρτφον το οποίο δουλεύει σφαίρα εδω και 2μιση χρόνια.Εχω δύο μπαταρίες οι οποίες χαλάσανε και έχω φάει τον κόσμο να βρω καινούργιες και δεν μπορώ να βρω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ίσως η παρτίδα σου βγήκε έτσι. Δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Το τηλέφωνο για μένα είναι μάπα.Μετά απο 2 βδομάδες χρήσης βγάζει νέα προβλήματα.Βλέπει την κάρτα SD όποτε θέλει,κάνεις reboot και πολλές φορές δεν ανοίγει,μένει αναμμένο στην οθόνη το logo της ULEFONE επί ώρες και για να ανοίξει ξανά πρέπει να βγάλεις την μπαταρία.Δεν επανασυνδέεται με το WIFI αν απομακρυνθώ από το ρούτερ και επιστρέψω ξανά αν και άλλαξα κανάλι στο πούτερ.. Για να συνδεθεί πρέπει να το κάνει restart και άμα ανοίξει.Δεν το συνιστώ. Έχω χρησιμοποιήσει 8 κινέζικα στο παρελθόν και είναι η δεύτερη φορά που που βλέπω τόσα προβλήματα σε smartphone.Πολλή διαφήμιση για το τίποτα.Αναγκάστηκα να το πάρω γιατί έχχω ένα 4.5"κινέζικο σμαρτφον το οποίο δουλεύει σφαίρα εδω και 2μιση χρόνια.Εχω δύο μπαταρίες οι οποίες χαλάσανε και έχω φάει τον κόσμο να βρω καινούργιες και δεν μπορώ να βρω πουθενά. Δεν κάνεις κανένα restore μπας και φτιάξει; εμένα δεν έχει κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις. Το μόνο τεράστιο πρόβλημα είναι το battery drain όταν είναι standby. Εσυ έχεις τσεκάρει πόσο μπαταρία σου τρώει όταν είναι standby ; λογικά πρέπει να τρώει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και να είναι πρώτο στη λίστα κατανάλωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 μετα απο 7-8 μερες του φιλου παει σφαιρα παντου κ της γυναικας μου απο την πεμπτη επισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Επειδή βαρέθηκα να ψάχνω octa-core με 2.5D οθόνη και χωρίς black borders, λέω να πάρω αυτό να τελειώνω. Με ενδιαφέρει να μην τρώει σκαλώματα και να τραβάει σχετικά καλές φωτο. Θα με καλύψει; Και αν ναι, από που προτείνετε να το πάρω; Παίζει να το παραλάβω φέτος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 αλλοι το βριζουν αλλοι λενε τα καλυτερα εγω ανηκω στην δευτερη κατηγορια σημερα θα παρω ακομη ενα για φιλο λογικα του χρονου θα ερθει απο οπου κ να το παρεις καμερα στα ιδια με το lenovo k3 note μου κ λιγο καλυτερη του coolpad f1. βιντεο καλο επισης. οθονη μια χαρα. ταχυτητα σουπερ. μπαταρια καλυτερη απο τα σχολια που διαβασα πριν το δω live. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Quick Charge δεν έχει έτσι; Είμαι μεταξύ αυτού και του Cubot X16. Το κακό είναι ότι θέλω λευκή συσκευή και είναι πολύ χάλι αυτά τα μαύρα borders. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 δεν εχει. με 2Α φορτιστη θελει κανα 2μιση ωρες νομιζω το cubot ειναι 4πυρηνο με ενσωματωμενη μεγαλυτερη μπαταρια κ εχει περιορισμο στην χρηση 2 σιμ κ καρτας sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Επειδή βαρέθηκα να ψάχνω octa-core με 2.5D οθόνη και χωρίς black borders, λέω να πάρω αυτό να τελειώνω. Με ενδιαφέρει να μην τρώει σκαλώματα και να τραβάει σχετικά καλές φωτο. Θα με καλύψει; Και αν ναι, από που προτείνετε να το πάρω; Παίζει να το παραλάβω φέτος; Μην το κάνεις εκτός και αν πάρεις 2 μπαταρίες γιατί με το battery drain που έχει το τηλέφωνο μέρα δεν βγάζει.... Όμορφο ναι γρήγορο ναι αλλά από αυτονομία είναι ότι χειρότερο σε τηλέφωνο είχα φέτος. Και πίστεψε με είχα αρκετα ..... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Quick Charge δεν έχει έτσι; Είμαι μεταξύ αυτού και του Cubot X16. Το κακό είναι ότι θέλω λευκή συσκευή και είναι πολύ χάλι αυτά τα μαύρα borders. Τι να έχει λέει;;; χα χα χα!!! Slow charge έχει και μάλιστα πολύ slow.... Όσο για το cubot άλλο χάλι μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Η μπαταρία τελικά κρατάει 1 24ωρο με κανονική χρήση,λίγο απ'όλα δηλαδή.Πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Η μπαταρία τελικά κρατάει 1 24ωρο με κανονική χρήση,λίγο απ'όλα δηλαδή.Πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του! Με το ζόρι.... Δες λίγο πόσο τις % τρώει στο standby . Μακάρι να το φτιάξει να βγάζει μέρα με κανονική χρήση και όχι με λίγο από ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 γεια σας παιδια κ απο μενα.ειμαι αναμεσα σε αυτο το κινητο και στο lg g3 mini. επειδη τα κινητα ειναι στα ιδια λεφτα,λιγη βοηθεια.το ulefone εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα (13 mp, 1,3 ghz, 2gb ram k 16 gb rom) αλλα απ'την αλλη το lg εχει μεγαλυτερη μπαταρια και απ'οτι ολοι λενε πολυ δυνατη,καλυτερη οθονη (λογικα) κ καλο wifi επισης...ποιο απ'τα 2?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 αν κ δεν το περιμενα σε συγκριση με το lenovo k3 note μου η μπροστα καμερα του paris ειναι χαλλλαρα καλυτερη σε σκοταδι με λιγο φως οσο για την μπαταρια κραταει οσο κ το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 ρε παιδια κ κατι αλλο που βλεπω σε διαφορα specs,στην αναλυση οθονης γραφουν 1280*720 κ σε παρενθεση (720 hd) .γιατι αυτο? τι σημαινει οτι ειναι χειροτερη απο αλλα κινητα με ιδια pixels?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 γεια σας παιδια κ απο μενα.ειμαι αναμεσα σε αυτο το κινητο και στο lg g3 mini. επειδη τα κινητα ειναι στα ιδια λεφτα,λιγη βοηθεια.το ulefone εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα (13 mp, 1,3 ghz, 2gb ram k 16 gb rom) αλλα απ'την αλλη το lg εχει μεγαλυτερη μπαταρια και απ'οτι ολοι λενε πολυ δυνατη,καλυτερη οθονη (λογικα) κ καλο wifi επισης...ποιο απ'τα 2?? :wacko: Για την ώρα μείνε μακριά από το Paris... Πάει για βραβείο battery drain σε standby. Τέτοιο πράγμα δεν έχω δει ποτέ.Μακρια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 γεια σας παιδια κ απο μενα.ειμαι αναμεσα σε αυτο το κινητο και στο lg g3 mini. επειδη τα κινητα ειναι στα ιδια λεφτα,λιγη βοηθεια.το ulefone εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα (13 mp, 1,3 ghz, 2gb ram k 16 gb rom) αλλα απ'την αλλη το lg εχει μεγαλυτερη μπαταρια και απ'οτι ολοι λενε πολυ δυνατη,καλυτερη οθονη (λογικα) κ καλο wifi επισης...ποιο απ'τα 2?? :wacko: Πολύ καλύτερο το paris.Η μπαταρία τη βγάζει τη μέρα,οπότε δεν είναι τόσο σοβαρό θέμα για να απορρίψει κάποιος ένα πολύ καλό κατά τα άλλα κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το ζόρι.... Δες λίγο πόσο τις % τρώει στο standby . Μακάρι να το φτιάξει να βγάζει μέρα με κανονική χρήση και όχι με λίγο από ολα. Η κανονική χρήση,είναι το λίγο απ'όλα.24ωρο gaming ας πούμε δεν είναι κανονική χρήση.Όποιος θέλει κινητό που να το δουλεύει φουλ όλη μέρα,δε το παίρνει (και πιθανότατα δε παίρνει το 90% των κινητών που κυκλοφορούν,αλλά αυτό άλλη ιστορία).Όποιος θέλει ένα καλό κινητό για όλα,αλλά όχι να ασχολείται όλη μέρα μ'αυτό,το παίρνει άφοβα.θα βγάζει μια μέρα χωρίς πρόβλημα η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 +1 sensei_timos κομπλε η μπαταρια κ φυσαει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Πολύ καλύτερο το paris.Η μπαταρία τη βγάζει τη μέρα,οπότε δεν είναι τόσο σοβαρό θέμα για να απορρίψει κάποιος ένα πολύ καλό κατά τα άλλα κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η κανονική χρήση,είναι το λίγο απ'όλα.24ωρο gaming ας πούμε δεν είναι κανονική χρήση.Όποιος θέλει κινητό που να το δουλεύει φουλ όλη μέρα,δε το παίρνει (και πιθανότατα δε παίρνει το 90% των κινητών που κυκλοφορούν,αλλά αυτό άλλη ιστορία).Όποιος θέλει ένα καλό κινητό για όλα,αλλά όχι να ασχολείται όλη μέρα μ'αυτό,το παίρνει άφοβα.θα βγάζει μια μέρα χωρίς πρόβλημα η μπαταρία. Διαφωνώ. Δεν μιλάω για 24 ώρες gaming. Το θέμα που έχει το Paris είναι ότι έχει battery drain στο standby.Δηλαδη αρκεί να έχεις ανοικτό το τηλέφωνο σε κατάσταση αναμονής και αυτό θα ρουφήξει την μπαταρία. Άν θες μπορείς να δεις αυτό που λέω πολύ απλά. Άνοιξε τις ρυθμίσεις πήγαινε στην μπαταρία και δες πόσο τις % καταναλώνει σε κατάσταση αναμονής. Θα τριβεις τα μάτια σου. Αν παίξεις και κανένα παιχνίδι για κανένα τέταρτο και έχεις και 3g συνεχεια ανοικτό τότε μέρα δεν βγάζεις. Πλέον το έχω κάθεται και περιμένω την εταιρία μιας και έχει παραδεχτεί επίσημα το πρόβλημα μπας και το φτιάξει αν και δεν το βλέπω. Αγόρασα ένα Samsung j5 δικαρτο που πλέον το βρίσκεις κάτω από 200 ευρώ και βρήκα την υγειά μου. Amoled HD οθόνη ταχύτατο γερή κατασκευή και πάνω από όλα μπαταρία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Με 2 κάρτες μέσα όλα ανοιχτά παιχνίδια κλήσεις και γενικότερο ξέσκισμα με πάει 2 μέρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 γεια σας παιδια κ απο μενα.ειμαι αναμεσα σε αυτο το κινητο και στο lg g3 mini. επειδη τα κινητα ειναι στα ιδια λεφτα,λιγη βοηθεια.το ulefone εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα (13 mp, 1,3 ghz, 2gb ram k 16 gb rom) αλλα απ'την αλλη το lg εχει μεγαλυτερη μπαταρια και απ'οτι ολοι λενε πολυ δυνατη,καλυτερη οθονη (λογικα) κ καλο wifi επισης...ποιο απ'τα 2?? :wacko: Απο εμένα προχώρα στο ulefone. Μια χαρα all-around κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 +1 στον face το κινητακι ειναι σουπερ. στην τελικη αν το λιωνεις παρε ενα αλλο με 5-6000mah μπαταρια η κανα powerbank xiaomi 10000mah που εχουν κανα 11-12 ευρω κ εισαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Λοιπον θα γραψω τα υπερ και τα κατα μετα απο σχεδον ενα μηνα που εχω το κινητο. Υπερ 1) Πολυ ομορφο σαν συσκευη . 2)Καλη κατασκευη. 3)Πολυ γρηγορα , τρεχει τα παντα απροβληματιστα. 4)Μετα την τελευταια αναβαθμιση , εφτιαξαν το boost που εχει και ο ηχος ειναι δυνατος και αρκετα καθαρος. Πριν αν ανοιγες το boost ειχε πολλα πριμα και σε βαρια παιχνιδια εκανε για καποιο λογο frame drops και κολληματα ηχου. Πλεον ομως ειναι μια χαρα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα 5) τιμη. 6) παρα πολυ καλη οθονη σε σημειο να μoιαζει με amoled. 7) Φανταστικο gps κλειδωνει χωρις βοηθεια απο wifi - 3g σε δευτερολεπτα . Τα καλα σταματουν εδω. Παμε τωρα στα Μειονεκτηματα που ειναι παρα πολυ σημαντηκα. 1) Battery drain οταν ειναι σε standby (ανεπιτρεπτα μεγαλο , δεν εχω ξαναδει τετοιο χαλι.) 2) Δεν υπαρχει notification led menu με οτι αρνητικο σημαινει αυτο. 3) Δεν εχει πυξιδα. 4) Δεν εχει menu για το flip cover με αποτελεσμα να μην μπορεις να ρυθμισεις τιποτα. 5) Οταν φορας την γνησια θηκη flip cover , τοτε απο bug δεν εχεις ηχητικες ειδοποιησεις. 6) Το led δεν σβηνει οταν φορτησει 100% οποτε δεν ξερεις αν εχει φορτησει χωρις να ανοιξεις την οθονη. Αυτο το κανει και οταν εχεις ανοιχτο το τηλεφωνο και το φορτιζεις αλλα και οταν το εχεις κλειστο. 7) Λογο bug δεν εχει double tap για να ανοιξεις την σβηστη οθονη. Ειχε αλλα το αφαιρεσε γιατι ειχε προβλημα .(εχει πει οτι θα το φτιαξει αλλα οποιος ξερει απο ulefone ξερει και ποσο εννοει αυτα που λεει....) 8)Η συσκευη ζεσταινεται Αρκετα (φαντασου τι θα γινει το καλοκαιρι ) αν την ζορισεις με παιχνιδια ή αν εχεις ανοιχτο 3g κλπ.... 9)Εχει παρα πολυ αργη φορτιση με τον φορτιστη που εχει μεσα. Αν εχεις και την συσκευη σε standby , τοτε θα κανει αρκετες ωρες να φορτισει. Και αυτο το εχει παραδεχτει η ulefone και εχει πει οτι θα το φτιαξει... Καλααααααα...... 10) Πολλες συσκευες εχουν ενα σημαδι στην οθονη σαν να ειναι περισσοτερο φωτισμενη . Ειναι σε ολα στο ιδιο μερος . Στο κατω μερος της οθονης. Παρα πολλα παραπονα στα ξενα sites με την ulefone να κανει την παπια αυτη την φορα ..... Αυτα τα αρνητικα θυμαμαι μπορει να εχω ξεχασει καποιο. Για εμενα αν εφτιαχνε το battery drain στο standby , θα ηταν ενα καλο τηλεφωνο . Για την ωρα γνωμη μου ειναι οποιος θελει να το αγορασει , να μην το κανει. Οποιος θελει με ακουει . Πλεον τα ευρω μας τα βγαζουμε δυσκολα. Μην σας παρασυρει η ωραια του εμφανιση. Επισης θα παρακαλουσα οποιος λεει οτι το τηλεφωνο ειναι μια χαρα απο μπαταρια , να ανεβασει screenshots που να διχνει : Ωρες που ειναι ανοιχτη η οθονη καθως και το ποσοστο καταναλωσης οταν ειναι σε standby %. Θα ηταν καλο να υπαρχουν και 2 σιμ μεσα . Γιατι αν ειναι να παρει καποιος αυτο το κινητο και να το εχει με μια σιμ χωρις να σκεφτεται να βαλει δευτερη σιμ , τοτε ειναι epic failure ακομα και για την τιμη που εχει. Αυτα απο εμενα , δεν θα ασχοληθω πλεον με το ulefone. Καλη τυχη σε οποιον σκεφτεται να το αγορασει και ακουσει αυτους που λενε οτι το τηλεφωνο ειναι καλο απο μπαταρια. Απλα σκεφτειτε οτι η ulefone ειναι τοσο σοβαρη εταιρια που οποιο comment πλεον δεν της αρεσει ΤΟ ΣΒΗΝΕΙ. Αυτο λεει πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Λοιπον θα γραψω τα υπερ και τα κατα μετα απο σχεδον ενα μηνα που εχω το κινητο. Υπερ 1) Πολυ ομορφο σαν συσκευη . 2)Καλη κατασκευη. 3)Πολυ γρηγορα , τρεχει τα παντα απροβληματιστα. 4)Μετα την τελευταια αναβαθμιση , εφτιαξαν το boost που εχει και ο ηχος ειναι δυνατος και αρκετα καθαρος. Πριν αν ανοιγες το boost ειχε πολλα πριμα και σε βαρια παιχνιδια εκανε για καποιο λογο frame drops και κολληματα ηχου. Πλεον ομως ειναι μια χαρα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα 5) τιμη. 6) παρα πολυ καλη οθονη σε σημειο να μoιαζει με amoled. 7) Φανταστικο gps κλειδωνει χωρις βοηθεια απο wifi - 3g σε δευτερολεπτα . Τα καλα σταματουν εδω. Παμε τωρα στα Μειονεκτηματα που ειναι παρα πολυ σημαντηκα. 1) Battery drain οταν ειναι σε standby (ανεπιτρεπτα μεγαλο , δεν εχω ξαναδει τετοιο χαλι.) 2) Δεν υπαρχει notification led menu με οτι αρνητικο σημαινει αυτο. 3) Δεν εχει πυξιδα. 4) Δεν εχει menu για το flip cover με αποτελεσμα να μην μπορεις να ρυθμισεις τιποτα. 5) Οταν φορας την γνησια θηκη flip cover , τοτε απο bug δεν εχεις ηχητικες ειδοποιησεις. 6) Το led δεν σβηνει οταν φορτησει 100% οποτε δεν ξερεις αν εχει φορτησει χωρις να ανοιξεις την οθονη. Αυτο το κανει και οταν εχεις ανοιχτο το τηλεφωνο και το φορτιζεις αλλα και οταν το εχεις κλειστο. 7) Λογο bug δεν εχει double tap για να ανοιξεις την σβηστη οθονη. Ειχε αλλα το αφαιρεσε γιατι ειχε προβλημα .(εχει πει οτι θα το φτιαξει αλλα οποιος ξερει απο ulefone ξερει και ποσο εννοει αυτα που λεει....) 8)Η συσκευη ζεσταινεται Αρκετα (φαντασου τι θα γινει το καλοκαιρι ) αν την ζορισεις με παιχνιδια ή αν εχεις ανοιχτο 3g κλπ.... 9)Εχει παρα πολυ αργη φορτιση με τον φορτιστη που εχει μεσα. Αν εχεις και την συσκευη σε standby , τοτε θα κανει αρκετες ωρες να φορτισει. Και αυτο το εχει παραδεχτει η ulefone και εχει πει οτι θα το φτιαξει... Καλααααααα...... 10) Πολλες συσκευες εχουν ενα σημαδι στην οθονη σαν να ειναι περισσοτερο φωτισμενη . Ειναι σε ολα στο ιδιο μερος . Στο κατω μερος της οθονης. Παρα πολλα παραπονα στα ξενα sites με την ulefone να κανει την παπια αυτη την φορα ..... Αυτα τα αρνητικα θυμαμαι μπορει να εχω ξεχασει καποιο. Για εμενα αν εφτιαχνε το battery drain στο standby , θα ηταν ενα καλο τηλεφωνο . Για την ωρα γνωμη μου ειναι οποιος θελει να το αγορασει , να μην το κανει. Οποιος θελει με ακουει . Πλεον τα ευρω μας τα βγαζουμε δυσκολα. Μην σας παρασυρει η ωραια του εμφανιση. Επισης θα παρακαλουσα οποιος λεει οτι το τηλεφωνο ειναι μια χαρα απο μπαταρια , να ανεβασει screenshots που να διχνει : Ωρες που ειναι ανοιχτη η οθονη καθως και το ποσοστο καταναλωσης οταν ειναι σε standby %. Θα ηταν καλο να υπαρχουν και 2 σιμ μεσα . Γιατι αν ειναι να παρει καποιος αυτο το κινητο και να το εχει με μια σιμ χωρις να σκεφτεται να βαλει δευτερη σιμ , τοτε ειναι epic failure ακομα και για την τιμη που εχει. Αυτα απο εμενα , δεν θα ασχοληθω πλεον με το ulefone. Καλη τυχη σε οποιον σκεφτεται να το αγορασει και ακουσει αυτους που λενε οτι το τηλεφωνο ειναι καλο απο μπαταρια. Απλα σκεφτειτε οτι η ulefone ειναι τοσο σοβαρη εταιρια που οποιο comment πλεον δεν της αρεσει ΤΟ ΣΒΗΝΕΙ. Αυτο λεει πολλα. οκ μαλλον ξεχναμε οτι ειναι μια συσκευη των 112 ευρω, με πολλα καλα χαρακτηριστικα . Θεματα μπαταριας έχουν όλα τα smartphones και μαλιστα πολυ ακριβοτερα. αν μπορεις να διαθεσεις 200 ευρω, σιγουρα υπάρχουν πολυ καλυτερα κινεζικα . Απλα σκεφτειτε οτι διπλασιαζεται το κόστος αγοράς. Edited December 16, 2015 by tssotiris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts