sensei_timos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Μπορει να σου εκατσε συσκευη απο τις πρωτες πρωτες . Αυτες ειχα δει σε ενα review οτι ειχαν προβλημα και η εταιρια αλλαξε τον προμηθευτη οθονων με αλλον και δεν υπαρχει προβλημα στις νεοτερες συσκευες. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κακο με το gearbest ειναι οτι πληρωνεις παντα σε δολλαρια και δεν ειναι ακριβως αυτο το ποσο που βλεπεις αλλα παραπανω. Ειδες ποσο σου αφαιρεσαν απο το ποσο που ειχες στην καρτα ; Εγω με καρτα τις εθνικης , οτι ειχα αγορασει απο gearbest εβγαινε τελικα λιγο ακριβοτερα απο το ποσο που ελεγε το gearbest.... Βασικά,η paypal είναι που κάνει την.....άντε μη πω...με τις ισοτιμίες της που είναι πάντα χάλια.5€ πιο ακριβό βγήκε βέβαια,σιγά τη διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 καλησπερα παιδια...απο τα σχολια που εχω δει βρισκω το κινητο πολυ ενδιαδερον αναλογως βεβαια και της τιμης του που το βρηκα στα 107ευρω απο gearbest...προσπαθησα ομως να κανω την αγορα με την καρτα αναληψης debit mastercard της eurobank και μου εβγαλε το εξης μηνυμα ''We’re sorry, we weren’t able to confirm your card information''...ειχα την εντυπωση βεβαια οτι μεχρι ενος ποσου μπορουσε να γινει η αγορα αλλα τελικα και κατοπιν τηλεφωνικης επικοινωνιας με την eurobank επιβεβαιωσαν οτι ναι μεν βλεπουν οτι υπαρχει σε εκρεμμοτητα η αγορα αλλα οτι δεν μπορει να προχωρησει λογο των copital controls....προσπαθησα στην συνεχεια να συνδεσω την καρτα με paypal...εφτασα μεχερι το σημειο που λεει οτι με χρεωνει 1,5ευρω και οτι αυτο θα επιστραφει οταν θα εχει κρατηθει απο την τραπεζα και θα δω στις συνναλαγες ενα 4ψηφιο οπου με αυτο θα κανω επιβεβαιωση στην paypal οπου και θα μου επιστρεψει το 1,5 και θα μπορω πλεον να κανω συναλλαγες.....στον λογαριασμο μου παντως δεν εχει πιστωθει αυτο το 1,5 εδω και μια μερα που το τσεκαρο συνεπως δεν εχω τον 4ψηφιο και δεν μπορω να προχωρησω σε καμια αγορα....επειδη πολλοι απο εσας εχετε πραγματοποιησει αγορες την τελευταια βδομαδα αν υπαρχει τροπος να κανω κατι θα το εκτιμουσα.. Λίγο υπομονή. Νομίζω θέλει 2 μερες για να γίνει η συναλλαγή του 1,5 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Για σας, έχω ένα πρόβλημα με το κινητό, στο πλάι τα κουμπιά τις φωνής δεν λειτουργούν συνήθως,οποτε θέλουν λειτουργούν,έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Για σας, έχω ένα πρόβλημα με το κινητό, στο πλάι τα κουμπιά τις φωνής δεν λειτουργούν συνήθως,οποτε θέλουν λειτουργούν,έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα? Δεν έχει παραπονεθεί κάποιος. Εμένα μια χαρά δουλεύει γενικά το τηλέφωνο από θέμα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolacm Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wifi. Δεν μπορώ να συνδεθώ και σίγουρα δεν είναι πρόβλημα που προέρχεται από το router καθώς άλλες συσκευές (κινητό, laptop) συνδέονται κανονικά. Εμφανίστηκε παρόμοιο πρόβλημα σε κανέναν ; Υπάρχει κάποια λύση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wifi. Δεν μπορώ να συνδεθώ και σίγουρα δεν είναι πρόβλημα που προέρχεται από το router καθώς άλλες συσκευές (κινητό, laptop) συνδέονται κανονικά. Εμφανίστηκε παρόμοιο πρόβλημα σε κανέναν ; Υπάρχει κάποια λύση ; Άλλαξε κανάλι στο router. Πιθανότατα θα παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Δεν έχει παραπονεθεί κάποιος. Εμένα μια χαρά δουλεύει γενικά το τηλέφωνο από θέμα hardware. Μάλλον είμαι ο πρώτος που παραπονέθηκε,ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποια λύση όπως προανέφερα πιο πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Μάλλον είμαι ο πρώτος που παραπονέθηκε,ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποια λύση όπως προανέφερα πιο πάνω? Δοκίμασε ένα restore μπας και φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Δοκίμασε ένα restore μπας και φτιάξει. Ευχάριστω φίλος το έκανα αλλα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Βγήκε το νέο update όπως είχε υποσχεθεί η Ulefone. Δυστυχώς δεν φτιάχνει κάτι πολύ σημαντικό . Το σημαντικότερο είναι η κάμερα και κάτι για το flip cover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 εσεις παιδες που το εχετε καιρο με νορμαλ χρηση την βγαζει την ημερα? με χρηση απο δεδομενα 1-2 ωρες max-λιγο παιχνιδι κ fb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Σε πόση ώρα σας φορτίζει; Όσο κατέβαζα εφαρμογές και το είχα στο ρεύμα, είχε κολλήσει στο 40%. Το έκλεισα και το άφησα να φορτίζει και κατευθείαν πήγε στο 41%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 εσεις παιδες που το εχετε καιρο με νορμαλ χρηση την βγαζει την ημερα? με χρηση απο δεδομενα 1-2 ωρες max-λιγο παιχνιδι κ fb? Οχι , μην λεμε τα ιδια ρε παιδια . Πριν μια σελιδα το ειπαμε . Εχει battery drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 και ο λογος που το εχει? δοκιμασε κανεις το wakelock detector για να δει τι παιζει? απτo android ειναι η καποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ήρθε ή αναβάθμιση και σε μενα, δεν παρατηρώ αλλαγές προς το παρόν. Χρειάζεται να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή συνεχίσω όπως είμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ήρθε ή αναβάθμιση και σε μενα, δεν παρατηρώ αλλαγές προς το παρόν. Χρειάζεται να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή συνεχίσω όπως είμαι; Παιδιά αυτή την απορία έχω και εγώ ας απάντηση κάποιος που ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Παιδιά αυτή την απορία έχω και εγώ ας απάντηση κάποιος που ξέρει. Καλύτερα να το κάνετε όταν βγει κάποιο σοβαρό update που θα διορθώνει για παράδειγμα το battery drain. Και μετά το restore να κάνετε 2 φορές φόρτιση 100% και να το αφήσετε να κλείσει από μπαταρία. Αυτο το update που έβγαλε τώρα είναι περισσότερο για άλλες χώρες που είχαν πρόβλημα με τη γλώσσα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλύτερα να το κάνετε όταν βγει κάποιο σοβαρό update που θα διορθώνει για παράδειγμα το battery drain. Και μετά το restore να κάνετε 2 φορές φόρτιση 100% και να το αφήσετε να κλείσει από μπαταρία. Αυτο το update που έβγαλε τώρα είναι περισσότερο για άλλες χώρες που είχαν πρόβλημα με τη γλώσσα τους. Ευχαριστούμε πολύ φίλος για την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Φίλος που έχει πάρει το Paris μου λέει ότι δεν έχει καταφέρει να δει live wallpaper σε αυτό. Πέραν του ότι δεν έχει μπορέσει να βρει επιλογή για live wallpaper ούτε στον 'μαμά' launcher, αλλά ούτε και σε άλλους που δοκίμασε να εγκαταστήσει, προσπάθησε επίσης να εγκαταστήσει διάφορα live wallpaper apps από το play store, και κάθε φορά που επιχειρεί να τρέξει την εκάστοτε εφαρμογή (που από προηγούμενα τηλέφωνά του ξέρει ότι έχει δυνατότητα να ορίσει το wallpaper μέσα από εκεί), η εφαρμογή κάνει force close ("unfortunately <όνομα εφαρμογής> has stopped") - αυτό για όλες τις εφαρμογές του είδους(!) Επειδή το βρίσκω απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε συσκευή που έχει κυκλοφορήσει τόσον καιρό τώρα - αλλά και να συνέβαινε, φαντάζομαι όλο και κάποιος θα το είχε αναφέρει - και εδώ στο νήμα αυτό, μεταξύ άλλων, υποθέτω ότι κάτι άλλο πάει στραβά... Έχει δει μήπως κανείς τίποτα σχετικό...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Φίλος που έχει πάρει το Paris μου λέει ότι δεν έχει καταφέρει να δει live wallpaper σε αυτό. Πέραν του ότι δεν έχει μπορέσει να βρει επιλογή για live wallpaper ούτε στον 'μαμά' launcher, αλλά ούτε και σε άλλους που δοκίμασε να εγκαταστήσει, προσπάθησε επίσης να εγκαταστήσει διάφορα live wallpaper apps από το play store, και κάθε φορά που επιχειρεί να τρέξει την εκάστοτε εφαρμογή (που από προηγούμενα τηλέφωνά του ξέρει ότι έχει δυνατότητα να ορίσει το wallpaper μέσα από εκεί), η εφαρμογή κάνει force close ("unfortunately <όνομα εφαρμογής> has stopped") - αυτό για όλες τις εφαρμογές του είδους(!) Επειδή το βρίσκω απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε συσκευή που έχει κυκλοφορήσει τόσον καιρό τώρα - αλλά και να συνέβαινε, φαντάζομαι όλο και κάποιος θα το είχε αναφέρει - και εδώ στο νήμα αυτό, μεταξύ άλλων, υποθέτω ότι κάτι άλλο πάει στραβά... Έχει δει μήπως κανείς τίποτα σχετικό...; Το δοκίμασα και όντως δεν υποστηρίζει live wallpapers γιατί κάτι του λείπει. Εμένα όμως δεν βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή έκλεισε αλλά ότι δεν είναι εγκατεστημένη αυτή η λειτουργία. Πάντως έχει που έχει battery drain το τηλέφωνο, το να βάλεις και live wallpaper είναι αυτοκτονια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Το δοκίμασα και όντως δεν υποστηρίζει live wallpapers γιατί κάτι του λείπει. Εμένα όμως δεν βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή έκλεισε αλλά ότι δεν είναι εγκατεστημένη αυτή η λειτουργία. Πάντως έχει που έχει battery drain το τηλέφωνο, το να βάλεις και live wallpaper είναι αυτοκτονια...... Thanks που το έψαξες. Να σου πω, εγώ δεν έβαλα ποτέ μου live wallpaper ούτε σε τηλέφωνα με μπαταρίες... τερατάκια. Ο φίλος όμως και (νέος) κάτοχος του Paris τα είχε συνηθίσει από το προηγούμενό του τηλέφωνο και τώρα του κακοφαίνεται η έλλειψή τους. Τι να πω, γούστα είναι αυτά... (προσωπικά δεν το θεωρώ καν έλλειψη - πιο εξώφθαλμη μου φάνηκε η απουσία της πυξίδας -αν και ούτε και αυτήν χρησιμοποιώ...- μιας και στα περισσότερα sites μαγαζιών έγραφαν ότι έχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Thanks που το έψαξες. Να σου πω, εγώ δεν έβαλα ποτέ μου live wallpaper ούτε σε τηλέφωνα με μπαταρίες... τερατάκια. Ο φίλος όμως και (νέος) κάτοχος του Paris τα είχε συνηθίσει από το προηγούμενό του τηλέφωνο και τώρα του κακοφαίνεται η έλλειψή τους. Τι να πω, γούστα είναι αυτά... (προσωπικά δεν το θεωρώ καν έλλειψη - πιο εξώφθαλμη μου φάνηκε η απουσία της πυξίδας -αν και ούτε και αυτήν χρησιμοποιώ...- μιας και στα περισσότερα sites μαγαζιών έγραφαν ότι έχει) Το χειρότερο δεν είναι αυτό που είπαμε ούτε η πυξίδα αλλά η έλλειψη μενού notification led, proximity sensor και για το ενεργό πορτάκι για την θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Καλησπέρα σε όλους, μετά από μια πτώση από 1m με την θήκη του, χάλασε η οθόνη του. Για την ακρίβεια έχει μαυρίσει η μισή, και η άλλη έχει χάλια χρώμα αλλά το touch δουλεύει παίρνει τηλέφωνο, αλλά η μισή οθόνη είναι off. Έχει βρεί κανείς ανταλλακτικά πουθενά; Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guilberto77 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 καλησπερα...αφου καταφερα και εγω να παραγγειλω το κινητο απο vickmall μεσω paypal που το συνδεσα με την debit mastercard της eurobank που εχω τωρα πλεον παρακολουθω την παραγγελεια απο το tracking number που μου εχει δωθει...επειδη ειμαι λιγο αρχαριος ομως σε αυτα και επειδη εχω κανει την παραγγελια απο της 14 νοεμβρη εχω καποιες ανησυχιες για το αν ολα κυλουν ομαλα καθως τα στοιχεια μου ηταν ολα στα αγγλικα και δεν ξερω αν επρεπε να τα γραψω στα ελληνικα ή οχι θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι φυσιολογικη αυτη η καθυστερηση....αυτη ειναι η διαδρομη που βλεπω μεχρι στιγμης απο το tracking number που μου εχει δωθει... Despatched to ATC,GRATH,2015-11-22 13:26 Nov 22, 2015 01:26 pm Despatched to ATC4PX GRATH Nov 19, 2015 01:26 pm Received from Customer4PX Greece Nov 18, 2015 11:59 pm -4PX SINGAPORE Nov 18, 2015 06:00 pm -4PX HONGKONG Nov 18, 2015 04:00 pm -4PX HONGKONG Nov 18, 2015 02:00 pm -4PX HONGKONG Nov 18, 2015 04:49 am Shipment ready4PX Greece Nov 18, 2015 03:58 am The shipment arrived at operation center4PX Mingle,Shenzhen,China Nov 18, 2015 03:58 am Operation completed4PX Mingle,Shenzhen,China Nov 16, 2015 06:20 pm -4PX China Nov 16, 2015 06:11 pm -4PX China Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Φαίνεται να το βλέπεις (και σωστά κάνεις!) από το site της 4PX, της μεταφορικής που χρησιμοποιεί το vickmall (και άλλα μαγαζιά) για να παραδώσουν το δέμα σου στη Singapore Post, που θα το διαχειριστεί από εκεί και έπειτα. Φαίνεται να παραδόθηκε στο hub της SingPost (στη Σιγκαπούρη) και από εκεί να έφυγε για Ελλάδα στις 22/11. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Από τα όσα βλέπω στο γειτονικό νήμα για αποστολές από Κίνα, το tracking της ίδιας της SingPost ενδέχεται να εμφανίσει την παράδοσή του στην Ελλάδα πριν το δείξει το site των ΕΛΤΑ και να χρειαστεί να περάσουν κάποιες μέρες ακόμα μέχρι να ανοιχτεί ο ταχυδρομικός σάκκος και να σκαναριστεί το δέμα από τα ΕΛΤΑ, οπότε θα παρουσιαστεί και στο site τους (παλιότερα η ενημέρωση προερχόταν από τα ίδια τα ΕΛΤΑ, οπότε και οι 2 το έδειχναν να φτάνει Ελλάδα ταυτόχρονα...). Από εκεί και μετά θα θες 2-3 μέρες μέχρι να έρθει σε σένα. Οπότε υπομονή και ρίχνε μια ματιά στο tracking της SingPost και των ΕΛΤΑ, περιμένοντας για νεώτερα. Μέχρι στιγμής δε φαίνεται να συμβαίνει οτιδήποτε το περίεργο, απλώς υπολόγισε καμια 10αριά-15 μέρες από τις 22, μέχρι να σου έρθει. Με το καλό να παραλάβεις, να μας πεις και εντυπώσεις από τη συσκευή! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts