tolis24 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Στο 4px το δοκιμάσετε το tracking number σας; Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Εγώ το δοκίμασα και το 4px αλλά βγάζει 3 εγγραφές που δεν κατανοώ. Κατά τα άλλα είμαι κι εγώ στην ίδια κατάσταση, παραγγελία Δεύτερα αφού ρώτησα και με διαβεβαιωσαν ότι είναι διαθέσιμο, την επόμενη νουμεράκι και καμια άλλη ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) Πάντως πριν από λίγο μου έστειλε φωτογραφίες του δέματος και του περιεχομένου (Μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε στείλει tracking μιλήσαμε στο Skype τους ρωτησά και μου έδωσε το tracking και σήμερα έστειλε τις φωτογραφίες) Edited October 16, 2015 by tolis24 Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Με το καλό να παραλάβετε και να μας πείτε εντυπώσεις , το καλοβλέπω για την γυναίκα !!! Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Himan Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 (edited) Απλά για το ιστορικό της υπόθεσης σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 8 το απόγευμα ηρθε email με τις φωτογραφίες του πακεταρίσματος και του συστημένου ,και ζητώντας συγγνώμη για τη καθυστέρηση.Μαλλον όλα καλά,απλά ισως τους έπεσε πολλή δουλειά. Edited October 18, 2015 by Himan εβαλα λάθος μέρα,έγραψα Κυριακή ενω ηταν Σάββατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ομοίως και σε μένα, ακριβώς τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Και σε μένα ok :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Έχει ξεκολλήσει σε κανέναν από το Information Received το status της παραγγελίας; (σε εμένα είναι έτσι από 16-10). Επίσης το 4px είναι offline όταν πας να κάνεις tracking. Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Σ΄εμένα σήμερα εμφάνισε Information Received. Παραγγελία από την περασμένη Δευτέρα με tracking number την Τρίτη. Πιστεύω ότι το έστειλαν την Παρασκευή. Κάνει μια δυο μέρες για να σου εμφανίσει received from customer, αύριο μάλλον θα το δεις. Τελικα και σε μενα απο τις 19 του μηνα εχει μεινει στo information received. Συνηθως σε 1-2 μερες ανανεωνονταν. Εχει ανανεωθει σε καποιον; Edited October 23, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Τελικα και σε μενα απο τις 19 του μηνα εχει μεινει στo information received. Συνηθως σε 1-2 μερες ανανεωνονταν. Εχει ανανεωθει σε καποιον; Τα ίδια και σε εμένα από 16-10 όμως.... Για την ακρίβεια στο site της singpost στο latest γράφει " Deliveries of international postal items to and from China may take longer than usual due to some delays. Any inconvenience caused is regretted.", το ερώτημα είναι το πόσο θα καθυστερήσουν. Edited October 22, 2015 by tolis24 Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Τα ίδια και σε εμένα από 16-10 όμως.... Για την ακρίβεια στο site της singpost στο latest γράφει " Deliveries of international postal items to and from China may take longer than usual due to some delays. Any inconvenience caused is regretted.", το ερώτημα είναι το πόσο θα καθυστερήσουν. Έχεις ρωτήσει στο vickmall μη τυχόν και γνωρίζουν κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Έχεις ρωτήσει στο vickmall μη τυχόν και γνωρίζουν κάτι; Ναι και μου είπαν ότι το ξέρουν ότι υπάρχει καθυστέρηση και να περιμένουμε. Αν δεις και στο θέμα του Vickmall έχει ρωτήσει κάποιος. Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ναι και μου είπαν ότι το ξέρουν ότι υπάρχει καθυστέρηση και να περιμένουμε. Αν δεις και στο θέμα του Vickmall έχει ρωτήσει κάποιος. ΟΚ φίλε μου θα τους ρωτήσω και εγώ αν ευκαιρήσω σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Τελικά ξεκόλλησε απο Σιγκαπούρη το δικό μου. (Information Received: 16-10-15, Despatched to overseas (Country code: GR) 22-10-15). Άντε να δούμε πότε θα φτάσει Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Τελικά ξεκόλλησε απο Σιγκαπούρη το δικό μου. (Information Received: 16-10-15, Despatched to overseas (Country code: GR) 22-10-15). Άντε να δούμε πότε θα φτάσει Και το δικό μου σήμερα. Ότι θα φτάσει σε 3-4 μέρες είναι σίγουρο. Το αν θα εμφανιστεί όμως αμέσως παίζεται. Έχουν αναφερθεί παράπονα στο forum για 10 μέρες καθυστέρηση στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Και γω το παρήγγειλα για δώρο στην αδερφή μου. Σκεφτόμουν να το πάρω από Ελλάδα, αλλά το καπέλο των 83,00€ είναι απογοητευτικό για αυτή τη συσκευή. Την κατέβασε και κάτι $ για σήμερα το vickmall, όποτε η παραγγελία έφυγε. Δεύτερη συσκευή μετά το ZTE Nubia Z7 Mini που παραγγέλνω από Κίνα μεριά. Ελπίζω να μη μου αρέσει το Ulefone περισσότερο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Παιδιά το κινητό το παρήγγειλα στην αδερφή μου , ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα . Εντυπώσεις: πολύ καλή ποιότητα κατασκευής πολύ καλη φωτεινότητα έκανε 2 updates (για bug fixes ) το οποίο σημαίνει οτι προσέχουν το software η κάμερα μου άρεσε , βέβαια επειδή είχα oneplus είναι λίγο υποδεέστερη μπαταρία βγάζει μια μερα και γενικά μου άφησε θετικές εντυπώσεις με earphones αποσπώμενη μπαταρία καρτα sd και πολύ γρήγορο Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Παιδιά το κινητό το παρήγγειλα στην αδερφή μου , ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα . Εντυπώσεις: πολύ καλή ποιότητα κατασκευής πολύ καλη φωτεινότητα έκανε 2 updates (για bug fixes ) το οποίο σημαίνει οτι προσέχουν το software η κάμερα μου άρεσε , βέβαια επειδή είχα oneplus είναι λίγο υποδεέστερη μπαταρία βγάζει μια μερα και γενικά μου άφησε θετικές εντυπώσεις με earphones αποσπώμενη μπαταρία καρτα sd και πολύ γρήγορο Mεγειά φίλε μου και καλοδούλευτο. Σαν ποιότητα οθόνης ΗD τι λέει; είναι καλής ποιότητας; πως τη βλέπεις; Επίσης σαν ένταση και στο ακουστικό και στο ηχείο είναι ικανοποιητικό; τέλος ειναι τόσο λέπτο και ελαφρύ όσο γράφουν η κλασικές κινέζιές; Eπίσης ledακι έχει για ειδοποιήσεις; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Παιδιά το κινητό το παρήγγειλα στην αδερφή μου , ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα . Εντυπώσεις: πολύ καλή ποιότητα κατασκευής πολύ καλη φωτεινότητα έκανε 2 updates (για bug fixes ) το οποίο σημαίνει οτι προσέχουν το software η κάμερα μου άρεσε , βέβαια επειδή είχα oneplus είναι λίγο υποδεέστερη μπαταρία βγάζει μια μερα και γενικά μου άφησε θετικές εντυπώσεις με earphones αποσπώμενη μπαταρία καρτα sd και πολύ γρήγορο φιλε απο την στιγμη που αναφερες οτι το πηρες δεν θα την βγαλεις καθαρη ...πες τα ολα...:cool: Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) Μου ήρθε και εμένα. (το arrived at overseas Greece που έβγαζε το tracking number ήταν για ενδιάμεσο σταθμό και όχι για Ελλάδα) Το έστειλαν 19.10.2015 (παραγγελία στις 16.10.2015) από το to2c και το παρέλαβα σήμερα 27.10.2015 στον Βόλο. Η ποιότητά του είναι πολύ καλή αν και το πίσω καπάκι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο προσεγμένο γιατί φαίνεται ότι γλιστράει από το χέρι. Επίσης προσοχή στα νύχια, βγαίνει πολύ δύσκολα. Η οθόνη του είναι μια χαρά και βολεύει αυτή η καμπυλότητα που της έχουν δώσει. Μου έκανε και εμένα ένα update στο λογισμικό. Έρχεται με τον Launcher της ULEFONE αλλά εγώ τον έβγαλα (προσωπική επιλογή). Φαίνεται γρήγορο, έχοντας σαν σύγκριση τα προηγούμενά μου, (thl w200s, inew v3 plus, elephone p8000) και δεν υστερεί κάπου. δεν έχω προλάβει να τεστάρω ποιότητα wifi reciever. Το gps λόκαρε αμέσως. o ήχος είναι καλός, δυνατός και χωρίς ιδιαίτερες παραμορφώσεις. Το ίδιο και με bluetooth headset Που το δοκίμασα. είναι όντως λεπτό και ελαφρύ και στο πιάσιμο-βάρος μου θυμίζει το inew v3 που είχα. τσεκάρισα και την μπαταρία σε μέγεθος με το Inew που είναι 1950mah και είναι αισθητά μεγαλύτερη σε διαστάσεις και στο ίδιο πάχος οπότε μάλλον τα 2250mah ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κάτι που άρεσε και δεν ξέρω αν είναι feature του lolipop, είναι το ότι στην αρχική οθόνη όταν είναι κλειδωμένο, εμφανίζει πόση ώρα απομένει για την πλήρη φόρτιση. (στο 25% που το έβαλα να φορτίζει, μου εμφάνισε 2 ώρες και 2 λεπτά.) Το έχω για πρώτη φόρτιση τώρα και θα επανέλθω με εντυπώσεις από μπαταρία, ποιότητα wifi και 4g. υγ. ledaki έχει. update για φόρτιση: στο 58% με 1ώρα και 18λεπτά υπόλοιπο, για πλήρη φόρτιση Edited October 27, 2015 by face Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Μου ήρθε και εμένα. (το arrived at overseas Greece που έβγαζε το tracking number ήταν για ενδιάμεσο σταθμό και όχι για Ελλάδα) Το έστειλαν 19.10.2015 (παραγγελία στις 16.10.2015) από το to2c και το παρέλαβα σήμερα 27.10.2015 στον Βόλο. Η ποιότητά του είναι πολύ καλή αν και το πίσω καπάκι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο προσεγμένο γιατί φαίνεται ότι γλιστράει από το χέρι. Επίσης προσοχή στα νύχια, βγαίνει πολύ δύσκολα. Η οθόνη του είναι μια χαρά και βολεύει αυτή η καμπυλότητα που της έχουν δώσει. Μου έκανε και εμένα ένα update στο λογισμικό. Έρχεται με τον Launcher της ULEFONE αλλά εγώ τον έβγαλα (προσωπική επιλογή). Φαίνεται γρήγορο, έχοντας σαν σύγκριση τα προηγούμενά μου, (thl w200s, inew v3 plus, elephone p8000) και δεν υστερεί κάπου. δεν έχω προλάβει να τεστάρω ποιότητα wifi reciever. Το gps λόκαρε αμέσως. o ήχος είναι καλός, δυνατός και χωρίς ιδιαίτερες παραμορφώσεις. Το ίδιο και με bluetooth headset Που το δοκίμασα. είναι όντως λεπτό και ελαφρύ και στο πιάσιμο-βάρος μου θυμίζει το inew v3 που είχα. τσεκάρισα και την μπαταρία σε μέγεθος με το Inew που είναι 1950mah και είναι αισθητά μεγαλύτερη σε διαστάσεις και στο ίδιο πάχος οπότε μάλλον τα 2250mah ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κάτι που άρεσε και δεν ξέρω αν είναι feature του lolipop, είναι το ότι στην αρχική οθόνη όταν είναι κλειδωμένο, εμφανίζει πόση ώρα απομένει για την πλήρη φόρτιση. (στο 25% που το έβαλα να φορτίζει, μου εμφάνισε 2 ώρες και 2 λεπτά.) Το έχω για πρώτη φόρτιση τώρα και θα επανέλθω με εντυπώσεις από μπαταρία, ποιότητα wifi και 4g. υγ. ledaki έχει. update για φόρτιση: στο 58% με 1ώρα και 18λεπτά υπόλοιπο, για πλήρη φόρτιση Ευχαριστούμε φίλε για τις πληροφορίες. Περιμένουμε και τα υπόλοιπα για wifi 4g μπαταρία κάμερα μιας και το δικό μου όπως και άλλων είναι στο δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Μια ενημέρωση για την ανάπτυξη του λογισμικού http://blog.ulefone.com/ulefone-be-touch-2-and-paris-updates-have-a-come/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Μια ενημέρωση για την ανάπτυξη του λογισμικού http://blog.ulefone.com/ulefone-be-touch-2-and-paris-updates-have-a-come/ To our fans who have just received your Ulefone Paris, please go to Settings – About Phone – Wireless updates and you’ll find new version of software, too. It’s 20150929 to be specific which contains some minor optimization. Με αυτή μου ήρθε και το update που κατέβασα είναι μεταγενέστερο με αρ. 20151013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Λοιπόν. Το wifi του είναι πολύ δυνατό. Πιάνω σε σημεία που δεν έπιανα πριν άνω των 12μ με μεσοτοιχιες. Η μπαταρία με δούλεμα εξερεύνησης από τις 16:00 (η οθονη αναμμενη, κατεβάζω, ανεβάζω τα παντα ολα μαζί) ειναι στο 70% στις 19:30. Γενικά μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δούλεψε το και πες μας εντυπώσεις γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ. Ειδικά σε κάτι θέματα όπως notifications camera μπαταρία αναγνώριση κτλ. (ελληνικά έχει?) Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts