Jump to content

Ulefone Paris

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοίτα φίλε μου.

Όλα έχουν bugs. Εγω δεν ξέρω κινέζο να μην έχει κάτι.

Το thl w200s, χαλούσε η φόρτιση, το elephone εκαιγε σαν καρβουνο, το umi μα μην αρχίσω.. Αυτα που έχει αυτο είναι πταίσμα στα δικά μου μάτια. Με 115€ ακόμα και με αυτά που αναφέρεις, είναι μια χαρα.

Προσωπικες γνωμες εκφερουμε οκ.

• Απαντήσεις 408
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πες τα χρυσοστομε

απο coolpad f1,4 jiayu, 2 thl, 4 ulefone, 6-7 doogee, 3 elephone,2 zoppo κ ποσα που τα ξεχναω ολα κατι ειχαν

ειδικα το coolpad που εκανε παταγο δεν υπηρχε ρομ απροβληματιστη αν εισαι ψειρας

παρολαυτα εγω θα το πουλουσα οσο οσο να γλυτωσω απτο κακο που με βρηκε αφου δεν ειμαι ευχαριστημενος

τωρα με το lenovo k3 note μου που ουτε μενου για το λεντ εχει κ που κρασαρει μια φορα στις 2 μερες τα google services θα το πω αχρηστο? ε οχι δα

το κινητο δεν ειναι δικο μου

τεστ σε αναμονη...απο τις 5 το μεσημερι ως τωρα ειναι απο το 100% στο 98%

τρομερο battery drain

σε 4 σχεδον ωρες 2% θεωρειται πολυ δηλαδη? μη τρελαθουμε

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Κρατησα το τηλέφωνο 10 μέρες και το έδωσα.

Όπως τα λετε σφαίρα αλλά, σ'εμένα πολλές φορές έπρεπε να πατήσω 2 με 3 φορές κάποιο γράμμα όταν έγραφα ή γενικα κάποιο εικονίδιο για να ανταποκριθεί.

Το κλασικο θέμα με τη μπαταρία υπήρχε σε σημείο να μη βγάζει μέρα με σρκετή χρήση.

Το GPS του γρήγορο αλλά όχι ακριβές στην πλοήγηση.

Η ulefone έδωσε update για τα μάτια του κόσμου και όχι ουδίας μέχρι τώρα και αυτά πουλέει περι υποστίριξης δεν τα έχει εφσρμόσει σε άλλα μοντέλα της.

Τελικά είμαι αδιόρθοτος γιατι παρήγγειλατο nbe touch 3.

Κρατησα το τηλέφωνο 10 μέρες και το έδωσα.

Όπως τα λετε σφαίρα αλλά, σ'εμένα πολλές φορές έπρεπε να πατήσω 2 με 3 φορές κάποιο γράμμα όταν έγραφα ή γενικα κάποιο εικονίδιο για να ανταποκριθεί.

Το κλασικο θέμα με τη μπαταρία υπήρχε σε σημείο να μη βγάζει μέρα με σρκετή χρήση.

Το GPS του γρήγορο αλλά όχι ακριβές στην πλοήγηση.

Η ulefone έδωσε update για τα μάτια του κόσμου και όχι ουδίας μέχρι τώρα και αυτά πουλέει περι υποστίριξης δεν τα έχει εφσρμόσει σε άλλα μοντέλα της.

Τελικά είμαι αδιόρθοτος γιατι παρήγγειλατο nbe touch 3.

Το κοιτάω και εγώ το 3.. από ποιο κατάστημα το παρήγγειλες?

Παιδιά σκέφτομαι κι εγώ να το παραγγείλω δώρο για κοπέλα. Το έχει σε προσφορά σε καλή τιμή το everbuying στα 110 περίπου μαζί με την θήκη και Tempered Glass. Βλέπω το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όχι όλοι είναι η μπαταρία. Είναι μικρή αλλά αν έχει τόσο μεγάλο battery drain το τηλέφωνο δεν είναι χρηστικό αφού τελειώνει η μπαταρία γρήγορα ακόμα και stand by.

Το κοιτάω και εγώ το 3.. από ποιο κατάστημα το παρήγγειλες?

Gearbest λόγω πόντων προχθες και χθες μου το έδειξε shipped και μου έδωσε tracking number (τωρα αν ειναι προχρεωμενο νουμερο δεν ξερω, μεχρι τωρα στο site της SG post δε φαινεται).

Παιδιά σκέφτομαι κι εγώ να το παραγγείλω δώρο για κοπέλα. Το έχει σε προσφορά σε καλή τιμή το everbuying στα 110 περίπου μαζί με την θήκη και Tempered Glass. Βλέπω το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όχι όλοι είναι η μπαταρία. Είναι μικρή αλλά αν έχει τόσο μεγάλο battery drain το τηλέφωνο δεν είναι χρηστικό αφού τελειώνει η μπαταρία γρήγορα ακόμα και stand by.

Εχει μεγαλο battery drain στο standby φιλε μου. Τοσα τηλεφωνα εχω δει σε κανενα δεν ειδα τοση μεγαλη καταναλωση σε standby. Μεινε μακρια για την ωρα εκτος και εαν το φτιαξει που δεν το βλεπω.Οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω βγαζει ανουσια updates ως τωρα.

Η δική μου γνώμη φίλε είναι ότι πολυ λογος έχει γίνει. Εγώ δεν το παίρνω χαμπάρι.

Το κινητο, σε σχεση και με τα λεφτα του, ειναι μια χαρα.

Και επειδη το ζήτησε ο φίλος (σαν να είμαστε μικρα παιδιά) αυτή είναι η κατανάλωσή μου σήμερα απο τις 8:30 έως τις 15:00 με ανοιχτά ολη την ώρα wifi, bt και φωτεινότητα τέρμα.

http://s28.postimg.org/tztnby6t5/Screenshot_2015_12_06_14_53_14.jpg

Μια που λέμε τα στραβα να πούμε και τα καλά. Σε ένα τεστ με samsung note4 με 4g ίδιας εταιρείας στο ίδιο σημείο, ήταν ένα κλικ πιο γρήγορο σε άνοιγμα ιστοσελίδας για πρώτη φορά.

Edited by face

Λέω να το ρισκάρω και να το πάρω. Σε αυτά τα χρήματα δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο. Επίσης νομίζω ότι αφού το έχει παραδεχτεί η ulefone ότι υπάρχει πρόβλημα θα το φτιάξει. Έχει περάσει και ένα be pro από τα χέρια μου πολύ καλή υλοποίηση. Έχει φτιάξει καλό όνομα η εταιρεία δεν νομίζω να το χαλάσει τώρα στο paris που του κάνει και τόσο διαφήμιση από το Touch 3

Η δική μου γνώμη φίλε είναι ότι πολυ λογος έχει γίνει. Εγώ δεν το παίρνω χαμπάρι.

Το κινητο, σε σχεση και με τα λεφτα του, ειναι μια χαρα.

Και επειδη το ζήτησε ο φίλος (σαν να είμαστε μικρα παιδιά) αυτή είναι η κατανάλωσή μου σήμερα απο τις 8:30 έως τις 15:00 με ανοιχτά ολη την ώρα wifi, bt και φωτεινότητα τέρμα.

http://s28.postimg.org/tztnby6t5/Screenshot_2015_12_06_14_53_14.jpg

Μια που λέμε τα στραβα να πούμε και τα καλά. Σε ένα τεστ με samsung note4 με 4g ίδιας εταιρείας στο ίδιο σημείο, ήταν ένα κλικ πιο γρήγορο σε άνοιγμα ιστοσελίδας για πρώτη φορά.

Η φωτο αυτη δε λεει τιποτα. Βγαλε μια που να διχνει ποσο τις % τρωει σε κατασταση standby και ποσες ωρες ειχες ανοιχτη οθονη.... χα χα τωρα ειδα οτι εχεις και μια σιμ μεσα !!! Αστο φιλε οκ....που να βαλεις 2 οπως εγω. παιδια μακρια θα την πατησετε. Ολοι στα ξενα σαιτ λενε για την μπαταρια.

Edited by impreza_sti

Παιδιά σταμάτησε να τσακωνεστε. Για το battery drain φταίει και σε μεγάλο βαθμό η ποιότητα του σήματος του παροχου. Πχ με το k910 που είχα στο χωριό μου δεν είχα καλό σήμα, το κινητό έτρωγε πολύ γρήγορα την μπαταρία και ας μην το πείραζα. Ενώ στο σπίτι το κινητό δεν έχει τέτοια προβλήματα αφού είχα φουλ σήμα και στις δύο κάρτες. Για το παιδί που έχει το πρόβλημα δοκίμασε να βάλεις το κινητό σε λειτουργία πτήσης και δες την κατανάλωση σε stand by να δούμε. Επειδή οι μισοί έχουν πρόβλημα και οι υπόλοιποι δεν έχουν μπορεί να οφείλεται στο σήμα η σε κάποια εφαρμογή που έχουν βάλει κάποιοι. Γενικά να ψάχνεστε μην φωνάζετε έτσι γενικά και για να το έχει παραδεχτεί η εταιρία θα το φτιάξει το πρόβλημα δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι. Αυτά. Peace

Διαγράφηκαν ποστ. Βρισκόμαστε εδώ για να συζητάμε ήρεμα και πολιτισμένα. Προσωπικές αντιπαραθέσεις ειρωνικές συμπεριφορές χαρακτηρισμοί κ.τ.λ.π. δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην κοινότητα μας. Φροντίστε παρακαλώ πολύ να μην δοθεί συνέχεια με παρεκτροπή της συζήτησης γιατί η επόμενη κίνηση της Ο.Δ. θα είναι να εφαρμόσει τους Ο.Π.Χ. όπως προβλέπεται για ανάλογες περιπτώσεις. Που σημαίνει κυρώσεις. ;) Edited by impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Πλέον μου έβγαλαν τα ΕΛΤΑ ότι το κινητό βρίσκεται Αθήνα,οπότε το πολύ μέχρι Παρασκευή πιστεύω να το έχω Θεσσαλονίκη και να σας πω και εγώ τις εντυπώσεις μου!

Εμενα η Singapore και το 17track μου βγαζουν αυτο 2015-12-01 11:17 Arrival at Destination Post (Country: GR) αλλα τα ελτα λενε ακομα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 19-11-2015 13:26 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ...ειμαι ηδη στης 24 μερες και περιμενω!!!

Εμενα η Singapore και το 17track μου βγαζουν αυτο 2015-12-01 11:17 Arrival at Destination Post (Country: GR) αλλα τα ελτα λενε ακομα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 19-11-2015 13:26 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ...ειμαι ηδη στης 24 μερες και περιμενω!!!

Αν και είσαι εκτός θέματος εσύ θα κοιτάς το site των ΕΛΤΑ. Το 17track λέει ότι έφτασε αλλά αυτό είναι σχετικό. Το πιθανότερο να έχει φτάσει αλλά τώρα γίνεται χαμός λόγο εορτών οπότε υπομονή. Και σε μένα ένα tracking λέει ακόμα Ολλανδία από 28-11 (nl post) αλλά έχει φτάσει σίγουρα Ελλάδα και απλά περιμένει αεροδρόμιο να βγει από τον σάκο.

Το μηνυμα στο εστειλα μετα τις απειλες σου.

Και ειναι η απαντηση στις απειλες σου και στο οτι εκανες χαβαλε.... Εχεις μπερδεψει τον χαβαλε με το να προκαλεις.....

Χερετισματα....

ποια ακριβώς είναι η απειλή?Σου ζήτησα τόσο απλά να μην αναφερθείς σε εμένα ξανά και το έκανες

Αυτή είναι η παράθεση της απάντησης στο μήνυμα μου πριν σε αναφέρω ξανά

Εισαι απαραδεκτος απλα μενα μιασμα....

Εριστικος . Εχεις προβλημα. Θα βγαλω και στη φορα το μηνυμα σου να δουν οτι το συνεχισες....

Εσύ λες δεν χαρακτήρισες ποτέ.Οι λέξεις μίασμα-εριστικός και μάγκας τι είναι?

Η γνώμη μου είναι δικαίωμα μου να την εκφράσω, όπως επίσης κι εσύ να μη την δεχτείς

@goregr και @kaloudis

Τι δεν μπορείτε να καταλάβετε από την ενημέρωση που έγινε και τις διαγραφές των μηνυμάτων σας;

Μόλις καταφέρατε να κερδίσετε από μία ποινή ο καθένας και αν συνεχίσετε θα σας απαγορευτεί η πρόσβαση στο myphone για όσο κριθεί απαραίτητο. Θα σας συμβούλευα λοιπόν να μην το συνεχίσετε.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

νεο parisακι στο σπιτι για την γυναικα

review μετα απο 2-3 μερες χρησης

το αλλο του φιλου ξυριζει

Το παράγγειλα και εγώ για δώρο αλλά έκανα την βλακια να το πάρω από το everbuying που οι ανθρωποι πάνε πιο αργά και από την καθυστέρηση. Εύχομαι μόνο να μου έρθει πριν της 10 Ιανουαρίου που το θέλω...

κι εγω που το πηρα απο banggood απο την ευρωπαικη αποθηκη εκανε 12 μερες να ερθει ελλαδα κ αλλες 9 για να το παραλαβω

Παρέλαβα το κινητάκι.Πολύ ωραίο εμφανισιακά,γέρη κατασκευή δείχνει και κομψό.Πολύ γρήγορο,ωραία χρώματα οθόνης.Έκανα και τα update,δεν είναι καμιά τρομακτική διαφορά πέρα από τα εικονίδια που αλλάζουν.Οι κάμερες βγάζουν μια χαρά φωτογραφίες.Για τα λεφτά του δείχνει πολύ καλή επιλογή.Περιμένω να δω πως θα πάει και η μπαταρία του.Αν βγάζει τη μέρα άνετα τότε το κινητό είναι κομπλέ από μένα.Θα του κάνω και ένα antutu,έτσι για να έχω μια ιδέα.

σε αναμονή από τις 7 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι είναι στο 98% χωρίς να το ακουμπήσει η γυναίκα μου με προεπιλογή το 3G στην μία κάρτα και στην δεύτερη το 2G μια δεν έχει εκεί δεδομένα

Με τι φορτιστή σας ήρθε?Γιατί εμένα με 1Α δεν θα φορτίσει ποτέ μάλλον

Θα φορτίσει στην επόμενη με 2Α

ακόμα δεν έχω παραλάβει τη συσκευή μου και αυτοί βγαζουν νεα έκδοση!

http://www.devicespecifications.com/en/model/c27438aa

το πέμπτο update να βγάλουν πρέπει.

Μια παραλλαγη με χειροτερο επεξεργαστη ,καμερα κτλ και ιδια -αρχικα-τιμη.Κανενα ενδιαφερον λοιπον.