hharis Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 2 νούμερα συμβολαίου σε μία σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Edho pou ta leme 50 evroulakia dhen ine ligha... Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 δεν θα εχει τετοια χρεωση η sim αυτο ειναι σιγουροτατο.περιμεντε 2-3 μερες ακομα και θα ανακοινωθη.Δεν μπορω να δωσω παραπανω πληροφοριες προς στιγμή. Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Τι έγινε ξεχάστηκε πάλι το θέμα????? Πότε τελικά? Άντε και καλή μας χρονιάαα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Λοιπόν παιδιά, έκανα πλέον είμαι και εγώ κάτοχος του vodafone 2gether. Λοιπόν. Παρόλο που το κινητό μου δεν είναι από τα προτεινόμενα της υπηρεσίας (έχω nokia 6230), η υπηρεσία δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ χωρίς επανεκίνηση κλπ. Το δοκίμασα και σε Νοκια 6100, πάλι δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Πολύ καλή μαγκιά!!! και με δωρεαν προωθήσεις! Και που λένε ότι κάνει 2 λεπτά να γυρίσει από την μία γραμμή στην άλλη, ΛΑΘΟΣ. Κάνει το ΠΟΛΥ 20 δευτερόλεπτα... Το προτείνο με κλειστά τα μάτια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Γνωρίζει κανείς αν και πότε σκοπεύουν να δώσουν την υπηρεσία στα καρτοκινητά; Συνήθως η βόντα δίνει τις περισσότερες υπηρεσίες και σε κάρτες, βλ. live, 3G, κτλ. Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 kai sthn Italia analogh uphresia ths Vodafone kostizei! Auth thn priodo thn exoun se prosfora omws! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Λοιπόν παιδιά, έκανα πλέον είμαι και εγώ κάτοχος του vodafone 2gether. Λοιπόν. Παρόλο που το κινητό μου δεν είναι από τα προτεινόμενα της υπηρεσίας (έχω nokia 6230), η υπηρεσία δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ χωρίς επανεκίνηση κλπ. Το δοκίμασα και σε Νοκια 6100, πάλι δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Πολύ καλή μαγκιά!!! και με δωρεαν προωθήσεις! Και που λένε ότι κάνει 2 λεπτά να γυρίσει από την μία γραμμή στην άλλη, ΛΑΘΟΣ. Κάνει το ΠΟΛΥ 20 δευτερόλεπτα... Το προτείνο με κλειστά τα μάτια!!! Α ωραία εχω και εγω το 6230 οπότε σεν θα εχω πρόβλημα απο τιμές-πάγιο πως πάμε?Η προώθηση είναι δωρεάν νομίζω? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Α ωραία εχω και εγω το 6230 οπότε σεν θα εχω πρόβλημα απο τιμές-πάγιο πως πάμε?Η προώθηση είναι δωρεάν νομίζω? Ναι. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. 12 ευρώ εφάπαξ για την ενεργοποίηση (6 ευρώ για κάθε γραμμή) και μηνιαίο πάγιο 1.4 ευρώ η κάθε γραμμή. Όλα τα άλλα δωρεάν. Κάντο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 [ Και που λένε ότι κάνει 2 λεπτά να γυρίσει από την μία γραμμή στην άλλη, ΛΑΘΟΣ. Κάνει το ΠΟΛΥ 20 δευτερόλεπτα... Το προτείνο με κλειστά τα μάτια!!! Αν μπορείς ενημερωσέμε πως δουλεύει το σύστημα όσο αναφορά αυτο που αναφέρεις παραπάνω. Ευχαριστώ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 [ Και που λένε ότι κάνει 2 λεπτά να γυρίσει από την μία γραμμή στην άλλη, ΛΑΘΟΣ. Κάνει το ΠΟΛΥ 20 δευτερόλεπτα... Το προτείνο με κλειστά τα μάτια!!! Αν μπορείς ενημερωσέμε πως δουλεύει το σύστημα όσο αναφορά αυτο που αναφέρεις παραπάνω. Ευχαριστώ Λοιπόν. Έχει ένα menu. Το vodafone 2gether. Όταν μπαίνεις εκεί σου βγάζει 2 επιλογές. Μία είναι να κάνεις ΜΕΤΑΦΟΡΑ στην 2η γραμμή και η άλλη είναι ρυθμίσεις. Επιλέγοντας μεταφορά στην 2η γραμμή σε ρώτάει στο επόμενο menu αν θέλεις την γραμμή 1 να την αφήσεις ανοιχτή η κλειστή. Το ίδιο συμβαίνει και από την γραμμή 2 προς την 1... Φοβερό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 hharis να σε ρωτήσω κατι θέλω η συσκευή που έχεις το ΝΟΚΙΑ 6230 είναι vodafonized ή όχι? Επίσης οταν θέλεις να αλλάξεις γραμμή πώς γίνεται, υπάρχει κάποια εφαρμογή ειδική που ανοίγει εκείνη την στιγμή ή κάποιο μενού και πού βρίσκεται αυτό, υπάρχει ήδη στο κινητό? Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 hharis να σε ρωτήσω κατι θέλω η συσκευή που έχεις το ΝΟΚΙΑ 6230 είναι vodafonized ή όχι? Επίσης οταν θέλεις να αλλάξεις γραμμή πώς γίνεται, υπάρχει κάποια εφαρμογή ειδική που ανοίγει εκείνη την στιγμή ή κάποιο μενού και πού βρίσκεται αυτό, υπάρχει ήδη στο κινητό? Ευχαριστώ To κινητό ΔΕΝ είναι vodafone live. Το μενού υπάρχει στην νέα κάρτα ΣΙΜ που θα σου δώσουνε... από εκεί γίνονται όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 μπορείς να δέχεσαι sms και από τα 2 νούμερα ταυτόχρονα? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 μπορείς να δέχεσαι sms και από τα 2 νούμερα ταυτόχρονα? Όχι. Πρέπει να κάνεις εναλλαγή... Όποιος θέλει γενικά να το δοκιμάσει, μπορεί να πάρει 2 καρτες allacart και να το κάνει vodafone together. Μιας και από 21/2/2005 θα είναι διαθέσιμο ΚΑΙ για καρτοκινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Διατίθεται πλέον και στα καρτοκινητά! Το έχει δοκιμάσει κανείς; Χρεώσεις; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Εχω συνδιασμο συμβολαιο-καρτα. Και φυσικα σε δικτυο 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nukat Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 έχει τσιμπημένο πάγιο, αλλά το θετικό είναι ότι η προώθηση κλήσεων είναι δωρεάν. Επίσης, νομίζω ότι έχει τέλος ενεργοποίησης, 12ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Κάρτα με κάρτα έχει βάλει κανένας; Με 2 καρτοκινητά δεν έχεις πάγιο όπως στα συμβόλαια; Η προώθηση μεταξύ καρτοκινητών είναι επίσης δωρεάν (όπως κατάλαβα); Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς σε ποιές συσκευές χρησιμοποιείται; Συγκεκρημένα θα ήθελα να μάθω για το 6170 της nokia... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Σίγουρα υποστηρίζεται από τα Sharp GX15, GX30, SE T610 και 2 μοντέλα της Samsung. Δεν το έχω δει, αλλά αν δουλεύει σαν Java εφαρμογή, θα έπρεπε να υποστηρίζεται από περισσότερες συσκευές. Ωστόσο φίλος μου ρώτησε για το Κ700 και του είπαν ότι δεν υποστηρίζεται... Ξέρει κανείς πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η sim; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 δεν νομίζω ότι πρόκειται για java εφαρμογή αλλά για ένα επιπλέον μενού που εμφανίζεται στο κνιητό για εναλλαγή μεταξύ των 2 αριθμών... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 δεν νομίζω ότι πρόκειται για java εφαρμογή αλλά για ένα επιπλέον μενού που εμφανίζεται στο κνιητό για εναλλαγή μεταξύ των 2 αριθμών... Sostos o ..synadelfos :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Το θέμα είναι ποιές συσκευές είναι συμβατές. Αυτές που λέει στο site τους είναι πολύ λίγες. Πχ υποστηρίζεται το Τ610 αλλά όχι το Κ700... Το έχετε δοκιμάσει σε άλλες συσκευές πλην όσων αναφέρει στο site ;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shirley Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 τα γραφει και στο insight ολα αυτα ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts