Dimitris_thebest Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν το Vodafone2gether δουλεύει σε iphone 4s; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Palavoulis Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Η ίδια η εταιρια λέει ότι δεν υποστηρίζει το iphone. Εμένα αν με ρώταγες θα σου έλεγα να μην το δοκιμάσεις γιατί όταν χρησιμοποιησα κάρτα σε συσκευη που δεν υποστηρίζε μπορούσα να κάνω κλήσεις αλλά δεν μπορούσαν να με καλέσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_thebest Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Το δοκίμασα αλλά στη διαδικασία αλλαγής γραμμών κολλάει. Αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος η ρύθμιση που να λύνει το πρόβλημα αυτό. (Δοκίμασα και χωρίς pin αλλά τίποτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayero79 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν το Vodafone2gether δουλεύει σε iphone 4s; Δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayero79 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Η ίδια η εταιρια λέει ότι δεν υποστηρίζει το iphone. Εμένα αν με ρώταγες θα σου έλεγα να μην το δοκιμάσεις γιατί όταν χρησιμοποιησα κάρτα σε συσκευη που δεν υποστηρίζε μπορούσα να κάνω κλήσεις αλλά δεν μπορούσαν να με καλέσουν. Στο iPhone με κάρτα together πας στο μενού ρυθμίσεις μετά τηλέφωνο και εκεί επιλέγεις ποια γραμμή θέλεις κυρια και δευτερεύουσα. Κάποιες φορές τυχαίνει να έχει ενεργή την προώθηση στην άλλη γραμμή και αυτό το βλέπεις στις ρυθμίσεις και μετά στο υπομενού τηλέφωνο και μέσα σε αυτό έχει κι άλλο υπομενού που λέει προώθηση, αυτό αν είναι ενεργό (και δείχνει επίσης και αριθμό που προωθεί γραμμή) το βάζεις στο off. Επίσης καλό είναι να τσεκάρισμα και στο μενού αποκρυψης αριθμού γιατί κάποιες φορές με τις εναλλαγές γραμμών το βγάζει με απόκρυψη. Τέλος, για την καλύτερη λειτουργία χρειάζεται απενεργοποίηση του pin της sim. Το δουλεύω πάνω από 2 χρόνια και δεν έχω πρόβλημα εκτός από τις πρώτες μέρες που ψαχνομουν κι εγώ γιατί με καλούσαν και έδειχνε νεκρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayero79 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τι γίνεται πλέον με την sim together; Πήγα κι έκανα νέο προγραμμα φοιτητικό αλλα δεν γινόταν να το κάνω με υπάρχων αριθμό οπότε έκανα νέο. Τώρα θέλω από τους 2 αριθμούς της together να βγάλω το ένα και να βάλω στη θέση του το νεο. Από το κατάστημα μου είπαν ότι καταργήθηκε αυτό και δεν γίνεται. Ξέρετε κάτι; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει αν έχει γνωστό σε κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts