baskon Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Το κοιτάω καιρό το κινητό σε διαφορες εκδόσεις.. Πιστευετε ότι στα 110$ αξίζει (εκδοση 4G,2Gb,16Gb, Chinese)? Από κάμερα πως ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) Το κοιτάω καιρό το κινητό σε διαφορες εκδόσεις.. Πιστευετε ότι στα 110$ αξίζει (εκδοση 4G,2Gb,16Gb, Chinese)? Από κάμερα πως ειναι; μια χαρα vfm τηλεφωνακι ειναι βολικο με ομορφη οθονη καλη καμερουλα ,καλη κατασκευη ,απροβληματιστο αν του βαλεις κ καμια καλη xda rom πεταει Edited October 14, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thevet7 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 καλησμέρα θα ήθελα αν μπορει να μου πει κάποιος αν η china version του mi4c δουλευει κανονικά (3g, 4g) στην ελλάδα ή αν θα πρέπει οπωσδήποτε να παραγγείλω το fdd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 νομιζω ολες οι εκδοσεις δεν εχουν την 800αρα μπαντα 4g που χρησιμοποιει η wind στην επαρχια αλλα ετσι κ αλλιως στην επαρχια δεν βλεπουμε καν 4g οποτε μικρο το κακο Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Το κοιτάω καιρό το κινητό σε διαφορες εκδόσεις.. Πιστευετε ότι στα 110$ αξίζει (εκδοση 4G,2Gb,16Gb, Chinese)? Από κάμερα πως ειναι; Το πήρα πριν 2 εβδομάδες από geekbuying, είναι απλά εκπληκτικό σε όλα του. Όλες οι λειτουργίες άψογες και γενικά δουλεύει πολύ άνετα και απροβληματιστα με εξαιρετική απόκριση. Έκανα root, πέρασα custom recovery και την τελευταία cm rom 6.9.29 thunder με miui 8 και απλά πετάει. Antutu 60000 χωρίς άλλα πειράγματα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε Redshift, βλέπω ότι είσαι πολύ ικανοποιημένος από την RR. Φορεσα την thunder 6.9.29, το κινητό πετάει, αλλά ψηνομαι για την RR. Κάποια ουσιαστική διάφορα υπάρχει? Ευχαριστω! Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) k εγω την stable thunder του gkalen ειχα κ ναι ειναι πολυ καλη αλλα η RR ειναι καλυτερη σε ολα καλυτερη μπαταρια ,καλυτερο antutu ,παρεμετροποιηση να σου φυγει το καφασι ,android 6 με doze κ πολλα αλλα οπως διαχειρηση ειδοποιησεων ,εφαρμογων που ξεκινανε η παραμενουν στην μνημη, καθαρη rom για να βαλεις τις εφαρμογες σου κλπ κλπ δοκιμασε την κ θα με θυμηθεις ,δεν γυρνας πισω σε αλλη rom ,στο xda ολοι λενε οτι ειναι η καλυτερη rom εχω βαλει κ τον oc κερνελ οποτε μπορω να το πουσαρω λιγο αν θελω κ τα pico gapps το καλυτερο απο ολα ειναι το widget καιρου με ξυπνητηρι ,καιρο κ εμφανιση συμβαντων ημερολογιου ,με εχει καραβολεψει κ φυσικα δεν χρειαζεται να φλασαρεις καθε λιγο κ λιγακι αναβαθμισεις γιατι ειναι final ,τωρα περιμενουμε RR nougat ps οποια rom k να περασεις η σωστη διαδικασια για να κανεις καθαρη εγκατασταση ειναι αντιγραφεις την rom τον kernel κ τα gapps στην internal storage μπαινεις στο twrp κ μετα ξανακανεις reboot σε twrp μεσα απο τα μενου του γιατι μερικες φορες δεν δουλευει σωστα με την μια κανεις factory reset κ μετα advanced wipe κ σβηνεις τα παντα πλην internal storage φλασαρεις με την σειρα rom ,kernel k gapps factory reset k καπακι advanced wipe μονο την internal storage reboot Edited October 16, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Παιδιά να πάρω αυτό ? http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi4C-5-0inch-Android-5-1-2GB-16GB-Smartphone-4G-FDD-LTE-64-bit-Snapdragon-808-Hexa-Core-1-8GHz-13-0MP-5-0MP-USB-Type-C-Edge-Tap---Black-366259.html στα 109,99 δολάρια. παίζει κανένα κουπονάκι ? Θα έχει 3G ? , έχω wind , για 4G δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα και το 3G μου φτάνει. Έχω και το απλό Mi4, to 4G παίζει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων (αν και η 800άρα δεν είναι διαθέσιμη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 αυτο εχω κ εγω απλα εσυ το παιρνεις στα 102 απο 110 ναι μια χαρα παιζει 3g ξερει κανεις καμια εφαρμογη που να μετραει βηματα παιρνοντας δεδομενα απο τον σενσορα της συσκευης (ναι εχει σενσορα βηματων) Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 αυτο εχω κ εγω απλα εσυ το παιρνεις στα 102 απο 110 ναι μια χαρα παιζει 3g ξερει κανεις καμια εφαρμογη που να μετραει βηματα παιρνοντας δεδομενα απο τον σενσορα της συσκευης (ναι εχει σενσορα βηματων) Δες στο playstore pedometer! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Δες στο playstore pedometer! δεν βλεπουν τον σενσορα κ εχω δοκιμασει πολλες Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 δεν βλεπουν τον σενσορα κ εχω δοκιμασει πολλες Δηλαδή;εγώ την εγκατεστησα και από ότι βλέπω μετράει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Δηλαδή;εγώ την εγκατεστησα και από ότι βλέπω μετράει κανονικά ποια απο ολες? αν πας στα δικαιωματα εφαρμογων την δειχνει στο αισθητηρες σωματος? η μετραει με βαση το accelerometer? Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Παίδες δοκιμάστε την smiui stable... Τρελή μπαταρία! Σε 20 ώρες 4.30 οθόνη και 15% μπαταρία από τις 3.30 ώρες περίπου σε 15 ώρες... Από antutu 68+ k! Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Παίδες δοκιμάστε την smiui stable... Τρελή μπαταρία! Σε 20 ώρες 4.30 οθόνη και 15% μπαταρία από τις 3.30 ώρες περίπου σε 15 ώρες... Από antutu 68+ k! Sent from my Mi-4c using Tapatalk link για να την δουμε Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) ποια απο ολες? αν πας στα δικαιωματα εφαρμογων την δειχνει στο αισθητηρες σωματος? η μετραει με βαση το accelerometer? Που ακριβώς διάβασες ότι έχει αισθητήρα για βήματα;γιατί λογικά συλεγει δεδομενα από accelerometer Edit: το project smiui έκλεισε... υπάρχει πιθανότητα από ότι διάβασα να βγει κάτι καινούργιο αλλά τίποτα σίγουρο ακόμη Edit 2:http://mi-globe.com Edited October 16, 2016 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 δες στο antutu τους σενσορες κ θα δεις ο τελευταιος οτι ειναι βηματομετρητης Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) αντιγραφεις την rom τον kernel κ τα gapps στην internal storage Έχεις να μου στείλεις απευθείας το link της RR rom? Ευχαριστω για όλες τις πληροφορίες! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποθέτω ότι είναι έτοιμη ρουταρισμενη, ετσι? Το μόνο που σπαζομαι είναι που πρέπει να ξανασεταρω το κινητό από την αρχή. Αλλά απ'οτι λες αξίζει.... Edited October 16, 2016 by vayio Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Το smiui θα συνεχίζεται από άλλους developers... Απλά θα είναι αρκετά περισσότερα άτομα μέσα μες εξαιρετική δουλειά σε άλλες συσκευές! Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Την RR την αγαπώ, αλλά στο κωλοτηλέφωνό μου έχει drain. Ίδιο setup, ίδια apps, ίδια ακριβώς χρήση και τρώει διπλάσια μπαταρία από την CM. Δε μπορώ να βρω τι διάολο φταίει για να το διορθώσω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 @djtutis Στειλε link αν μπορεις. Thanks! Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) Ναι η RR ειναι rooted κ μαλιστα εχει ετοιμα adaway k kernel auditor ,Λοιπον ενας μινι οδηγος επειδη πολλοι ρωτανε πως περνας την rom (αν καποιος δεν εχει εξοικιωση το κανει με δικη του ευθυνη γιατι λανθασμενες κινησεις αδηγουν σε μπρικαρισμα) Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13314-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Windows-%CF%8764/?51445d84 για να ξεκλειδωσουμε τον bootloader κ να περασουμε twrp ακολουθουμε ευλαβικα αυτον τον οδηγο με τα αρχεια που λινκαρει https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12556-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Bootloader-%CF%84%CE%BF%CF%85-MI-4c/?51445d84 twrp παιρνουμε απο εδω κ φλασαρουμε μονο το recovery.img αρχειο που υπαρχει στο zip https://drive.google.com/file/d/0ByvHBO_zjEhDbTRLWUMySWFBWWs/view?usp=drive_web αντιγραφoυμε την rom τον kernel κ τα gapps στην internal storage rom (το ποιο προσφατο αρχειο) https://basketbuild.com/devs/resurrectionremix/libra kernel με δυνατοτητα oc προεραιτικα https://mega.nz/#F!Ew5Q3Y5Q!jRHTy99olz6OfSo_QChmZw gapps (οπωσδηποτε arm64 για android 6 οποια version θελουμε ,εγω βαζω pico που ειναι μονο τα απολυτως απαραιτητα κ περναω μονο οτι αλλο χρειαζομαι) http://opengapps.org/ μπαινεις στο twrp κ μετα ξανακανεις reboot σε twrp μεσα απο τα μενου του γιατι μερικες φορες δεν δουλευει σωστα με την μια κανεις factory reset κ μετα advanced wipe κ σβηνεις τα παντα πλην internal storage φλασαρεις με την σειρα rom ,kernel k gapps factory reset k καπακι advanced wipe μονο την internal storage reboot Edited October 16, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 mi-globe.com Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 mi-globe.com Sent from my Mi-4c using Tapatalk tweakαρισμενη miui ειναι? τι παραπανω μπορει να εχει σε σχεση με την RR που κατα βαση ειναι cyanogenmod android 6.0.1 με οτιδηποτε καλο εχουν ολες οι αλλες custom ρομ μαζεμενα σε μια? με την RR σε κρυο τηλεφωνο στην φορτιση κ με προφιλ μπαταριας εξισορροπηση εχω δει 70500 antutu,παραπανω δυσκολα να παει το τηλεφωνο Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 tweakαρισμενη miui ειναι? τι παραπανω μπορει να εχει σε σχεση με την RR που κατα βαση ειναι cyanogenmod android 6.0.1 με οτιδηποτε καλο εχουν ολες οι αλλες custom ρομ μαζεμενα σε μια? με την RR σε κρυο τηλεφωνο στην φορτιση κ με προφιλ μπαταριας εξισορροπηση εχω δει 70500 antutu,παραπανω δυσκολα να παει το τηλεφωνο Στην καταψυξη το εβαλες τρεχοντας το antutu? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 οχι θερμοκρασια δωματιου ,το αναφερω κ καποιες σελιδες πισω Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts