savvas_p25 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Δοκιμάστε την miui 9 που βγήκε... Είναι τρομερά γρήγορη, καλύτερη διαχείριση της μνήμης και καλύτερη αυτονομία... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την Ελληνική πέρασες;θυμάσαι εάν υπάρχει η επιλογή για google cam; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Περάσατε και το charged mode? (Εγώ όχι) Εγκρίνω κι εγώ ότι είναι πιο γρήγορη σε app launch και καλύτερη διαχείριση ram. Επιπλέον προσθέσανε multitask. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Περάσατε και το charged mode? (Εγώ όχι) Εγκρίνω κι εγώ ότι είναι πιο γρήγορη σε app launch και καλύτερη διαχείριση ram. Επιπλέον προσθέσανε multitask. Ούτε εγώ πέρασα τίποτα, συμφωνώ σε όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Καταναλώνει γύρω στο 20% το βράδυ στον ύπνο. Μόνο εμένα έχει πρόβλημα? Edited August 25, 2017 by giannis1_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Κι εγώ ελληνική miui 9 εδώ και λίγες μέρες. Το κινητό πάει σφεντόνα, η μπαταρία κρατάει ακόμη περισσότερο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Καταναλώνει γύρω στο 20% το βράδυ στον ύπνο. Μόνο εμένα έχει πρόβλημα? 3-4 % με miui 2g δίκτυο και κλειστό wifi/δεδομένα.2-3 % με aosp /custom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Για να περασω την νεα ΧΤRV-7.8.24 ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω μετα το factory reset ; Εχει πολλους στο φορουμ κι εχω μπερδευτει. Εχω την GTV 6.4.28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 ok αυτο ηταν υπερβολικα γρηγορο Oreo https://forum.xda-developers.com/mi-4c/development/alpha-lineageos-15-0-libra-aqua-t3667638 Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/themes-apps/mod-google-camera-t3279714 την έχει δοκιμάσει κανένας;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/themes-apps/mod-google-camera-t3279714 την έχει δοκιμάσει κανένας;!Κατά 99% δεν θα δουλεύει αφού βασίζεται εκτός από τον επεξεργαστή και στο module της κάμερα που είναι διαφορετικό από το δικό μας... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Κατά 99% δεν θα δουλεύει αφού βασίζεται εκτός από τον επεξεργαστή και στο module της κάμερα που είναι διαφορετικό από το δικό μας... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε rr 5.8.4 δουλεύει χωρίς να πειραξω τίποτα στο build.prop.Οποίος θέλει ας κανει μια δοκιμή να δουμε με ποιές rom δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Port από το mi A1 ακολουθήστε τις οδηγίες!edit: οποίος θέλει και έχει λογαριασμό στο xda ας το ανεβάσει στο δικό μας thread https://forum.xda-developers.com/mi-5/themes/app-miui-camera-ported-xiaomi-mi-a1-t3670607 Edited September 12, 2017 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4270356&d=1505224160 port για την συσκευή μας, Συγχαρητήρια στον"υδραυλικό"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Τι διαφορά θα έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Φαντασου οτι ακόμα και σε custom rom δουλεύει τέλεια,εχεις τις ίδιες λειτουργίες που εχεις σε miui και 2-3 ακόμα (hdr pro,live ,chroma flash,manual mode) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 απο ποιο θρεντ το βρηκες το app? Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 απο ποιο θρεντ το βρηκες το app? Απο το 4pda.ru και με οδήγησε στο xda (έχω ανεβάσει το thread ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Απο το 4pda.ru και με οδήγησε στο xda (έχω ανεβάσει το thread ) ωραιος πως το κανεις εγκατασταση? πηγα να το κανω απο twrp αλλα βγαζει error Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 ωραιος πως το κανεις εγκατασταση? πηγα να το κανω απο twrp αλλα βγαζει error Αυτό εδώ; https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4270356&d=1505224160κανονικά με twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 rr 5.8.4 φλασαρισμα απο twrp βγαζει error Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 rr 5.8.4 φλασαρισμα απο twrp βγαζει error Σε miui9 και aosp extended(αυτήν έχω τώρα) δουλεύει άψογα . δοκίμασε αυτήν https://forum.xda-developers.com/mi-5/themes/app-miui-camera-ported-xiaomi-mi-a1-t3670607 και άλλαξε το MiuiCamera.apk/assets/device_features.xml/gemini.xml ->libra.xml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σε miui9 και aosp extended(αυτήν έχω τώρα) δουλεύει άψογα . δοκίμασε αυτήν https://forum.xda-developers.com/mi-5/themes/app-miui-camera-ported-xiaomi-mi-a1-t3670607 και άλλαξε το MiuiCamera.apk/assets/device_features.xml/gemini.xml ->libra.xml τπτ ,δεν παιζει στην RR Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 τπτ ,δεν παιζει στην RR Θυμάσαι τι error γράφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Διαβάζει usb stick η συσκευή μας? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Θυμάσαι τι error γράφει; δεν το προσεξα πολυ γιατι βιαζομουν ,2 φορες το ιδιο μου εβγαλε ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διαβάζει usb stick η συσκευή μας? Το έχει δοκιμάσει κανείς? ναι διαβαζει κανονικα ,εγω ετσι φλασαρω roms ,με usb otg Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts