Jump to content

Xiaomi Mi 4C

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κοιτάω καιρό το κινητό σε διαφορες εκδόσεις..

Πιστευετε ότι στα 110$ αξίζει (εκδοση 4G,2Gb,16Gb, Chinese)?

Από κάμερα πως ειναι;

μια χαρα vfm τηλεφωνακι ειναι βολικο με ομορφη οθονη καλη καμερουλα ,καλη κατασκευη ,απροβληματιστο

αν του βαλεις κ καμια καλη xda rom πεταει

Edited by Redshift
Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

καλησμέρα θα ήθελα αν μπορει να μου πει κάποιος αν η china version του mi4c δουλευει κανονικά (3g, 4g) στην ελλάδα ή αν θα πρέπει οπωσδήποτε να παραγγείλω το fdd.

νομιζω ολες οι εκδοσεις δεν εχουν την 800αρα μπαντα 4g που χρησιμοποιει η wind στην επαρχια

αλλα ετσι κ αλλιως στην επαρχια δεν βλεπουμε καν 4g οποτε μικρο το κακο

Το κοιτάω καιρό το κινητό σε διαφορες εκδόσεις..

Πιστευετε ότι στα 110$ αξίζει (εκδοση 4G,2Gb,16Gb, Chinese)?

Από κάμερα πως ειναι;

Το πήρα πριν 2 εβδομάδες από geekbuying, είναι απλά εκπληκτικό σε όλα του. Όλες οι λειτουργίες άψογες και γενικά δουλεύει πολύ άνετα και απροβληματιστα με εξαιρετική απόκριση. Έκανα root, πέρασα custom recovery και την τελευταία cm rom

6.9.29 thunder με miui 8 και απλά πετάει. Antutu 60000 χωρίς άλλα πειράγματα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε Redshift, βλέπω ότι είσαι πολύ ικανοποιημένος από την RR. Φορεσα την thunder 6.9.29, το κινητό πετάει, αλλά ψηνομαι για την RR. Κάποια ουσιαστική διάφορα υπάρχει? Ευχαριστω!

The worst type of piracy... is cons-piracy!

k εγω την stable thunder του gkalen ειχα κ ναι ειναι πολυ καλη αλλα η RR ειναι καλυτερη σε ολα

καλυτερη μπαταρια ,καλυτερο antutu ,παρεμετροποιηση να σου φυγει το καφασι ,android 6 με doze κ πολλα αλλα οπως διαχειρηση ειδοποιησεων ,εφαρμογων που ξεκινανε η παραμενουν στην μνημη, καθαρη rom για να βαλεις τις εφαρμογες σου κλπ κλπ

δοκιμασε την κ θα με θυμηθεις ,δεν γυρνας πισω σε αλλη rom ,στο xda ολοι λενε οτι ειναι η καλυτερη rom

εχω βαλει κ τον oc κερνελ οποτε μπορω να το πουσαρω λιγο αν θελω κ τα pico gapps

το καλυτερο απο ολα ειναι το widget καιρου με ξυπνητηρι ,καιρο κ εμφανιση συμβαντων ημερολογιου ,με εχει καραβολεψει

κ φυσικα δεν χρειαζεται να φλασαρεις καθε λιγο κ λιγακι αναβαθμισεις γιατι ειναι final ,τωρα περιμενουμε RR nougat

ps οποια rom k να περασεις η σωστη διαδικασια για να κανεις καθαρη εγκατασταση ειναι

αντιγραφεις την rom τον kernel κ τα gapps στην internal storage

μπαινεις στο twrp κ μετα ξανακανεις reboot σε twrp μεσα απο τα μενου του γιατι μερικες φορες δεν δουλευει σωστα με την μια

κανεις factory reset κ μετα advanced wipe κ σβηνεις τα παντα πλην internal storage

φλασαρεις με την σειρα rom ,kernel k gapps

factory reset k καπακι advanced wipe μονο την internal storage

reboot

Edited by Redshift

Παιδιά να πάρω αυτό ?

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi4C-5-0inch-Android-5-1-2GB-16GB-Smartphone-4G-FDD-LTE-64-bit-Snapdragon-808-Hexa-Core-1-8GHz-13-0MP-5-0MP-USB-Type-C-Edge-Tap---Black-366259.html

στα 109,99 δολάρια.

παίζει κανένα κουπονάκι ?

Θα έχει 3G ?

, έχω wind , για 4G δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα και το 3G μου φτάνει.

Έχω και το απλό Mi4, to 4G παίζει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων (αν και η 800άρα δεν είναι διαθέσιμη).

αυτο εχω κ εγω απλα εσυ το παιρνεις στα 102 απο 110

ναι μια χαρα παιζει 3g

ξερει κανεις καμια εφαρμογη που να μετραει βηματα παιρνοντας δεδομενα απο τον σενσορα της συσκευης (ναι εχει σενσορα βηματων)

αυτο εχω κ εγω απλα εσυ το παιρνεις στα 102 απο 110

ναι μια χαρα παιζει 3g

ξερει κανεις καμια εφαρμογη που να μετραει βηματα παιρνοντας δεδομενα απο τον σενσορα της συσκευης (ναι εχει σενσορα βηματων)

Δες στο playstore pedometer!

δεν βλεπουν τον σενσορα κ εχω δοκιμασει πολλες

Δηλαδή;εγώ την εγκατεστησα και από ότι βλέπω μετράει κανονικά

Δηλαδή;εγώ την εγκατεστησα και από ότι βλέπω μετράει κανονικά

ποια απο ολες?

αν πας στα δικαιωματα εφαρμογων την δειχνει στο αισθητηρες σωματος? η μετραει με βαση το accelerometer?

Παίδες δοκιμάστε την smiui stable... Τρελή μπαταρία! Σε 20 ώρες 4.30 οθόνη και 15% μπαταρία από τις 3.30 ώρες περίπου σε 15 ώρες... Από antutu 68+ k!

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Παίδες δοκιμάστε την smiui stable... Τρελή μπαταρία! Σε 20 ώρες 4.30 οθόνη και 15% μπαταρία από τις 3.30 ώρες περίπου σε 15 ώρες... Από antutu 68+ k!

link για να την δουμε

ποια απο ολες?

αν πας στα δικαιωματα εφαρμογων την δειχνει στο αισθητηρες σωματος? η μετραει με βαση το accelerometer?

Που ακριβώς διάβασες ότι έχει αισθητήρα για βήματα;γιατί λογικά συλεγει δεδομενα από accelerometer

Edit: το project smiui έκλεισε... υπάρχει πιθανότητα από ότι διάβασα να βγει κάτι καινούργιο αλλά τίποτα σίγουρο ακόμη

Edit 2:http://mi-globe.com

Edited by savvas_p25

αντιγραφεις την rom τον kernel κ τα gapps στην internal storage

Έχεις να μου στείλεις απευθείας το link της RR rom? Ευχαριστω για όλες τις πληροφορίες!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υποθέτω ότι είναι έτοιμη ρουταρισμενη, ετσι? Το μόνο που σπαζομαι είναι που πρέπει να ξανασεταρω το κινητό από την αρχή. Αλλά απ'οτι λες αξίζει....

Edited by vayio
The worst type of piracy... is cons-piracy!

Το smiui θα συνεχίζεται από άλλους developers... Απλά θα είναι αρκετά περισσότερα άτομα μέσα μες εξαιρετική δουλειά σε άλλες συσκευές!

Την RR την αγαπώ, αλλά στο κωλοτηλέφωνό μου έχει drain. Ίδιο setup, ίδια apps, ίδια ακριβώς χρήση και τρώει διπλάσια μπαταρία από την CM. Δε μπορώ να βρω τι διάολο φταίει για να το διορθώσω :(

Ναι η RR ειναι rooted κ μαλιστα εχει ετοιμα adaway k kernel auditor ,Λοιπον ενας μινι οδηγος επειδη πολλοι ρωτανε πως περνας την rom (αν καποιος δεν εχει εξοικιωση το κανει με δικη του ευθυνη γιατι λανθασμενες κινησεις αδηγουν σε μπρικαρισμα)

Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13314-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Windows-%CF%8764/?51445d84

για να ξεκλειδωσουμε τον bootloader κ να περασουμε twrp ακολουθουμε ευλαβικα αυτον τον οδηγο με τα αρχεια που λινκαρει

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12556-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Bootloader-%CF%84%CE%BF%CF%85-MI-4c/?51445d84

twrp παιρνουμε απο εδω κ φλασαρουμε μονο το recovery.img αρχειο που υπαρχει στο zip

https://drive.google.com/file/d/0ByvHBO_zjEhDbTRLWUMySWFBWWs/view?usp=drive_web

αντιγραφoυμε την rom τον kernel κ τα gapps στην internal storage

rom (το ποιο προσφατο αρχειο)

https://basketbuild.com/devs/resurrectionremix/libra

kernel με δυνατοτητα oc προεραιτικα

https://mega.nz/#F!Ew5Q3Y5Q!jRHTy99olz6OfSo_QChmZw

gapps (οπωσδηποτε arm64 για android 6 οποια version θελουμε ,εγω βαζω pico που ειναι μονο τα απολυτως απαραιτητα κ περναω μονο οτι αλλο χρειαζομαι)

http://opengapps.org/

μπαινεις στο twrp κ μετα ξανακανεις reboot σε twrp μεσα απο τα μενου του γιατι μερικες φορες δεν δουλευει σωστα με την μια

κανεις factory reset κ μετα advanced wipe κ σβηνεις τα παντα πλην internal storage

φλασαρεις με την σειρα rom ,kernel k gapps

factory reset k καπακι advanced wipe μονο την internal storage

reboot

Edited by Redshift

mi-globe.com

tweakαρισμενη miui ειναι?

τι παραπανω μπορει να εχει σε σχεση με την RR που κατα βαση ειναι cyanogenmod android 6.0.1 με οτιδηποτε καλο εχουν ολες οι αλλες custom ρομ μαζεμενα σε μια?

με την RR σε κρυο τηλεφωνο στην φορτιση κ με προφιλ μπαταριας εξισορροπηση εχω δει 70500 antutu,παραπανω δυσκολα να παει το τηλεφωνο

tweakαρισμενη miui ειναι?

τι παραπανω μπορει να εχει σε σχεση με την RR που κατα βαση ειναι cyanogenmod android 6.0.1 με οτιδηποτε καλο εχουν ολες οι αλλες custom ρομ μαζεμενα σε μια?

με την RR σε κρυο τηλεφωνο στην φορτιση κ με προφιλ μπαταριας εξισορροπηση εχω δει 70500 antutu,παραπανω δυσκολα να παει το τηλεφωνο

Στην καταψυξη το εβαλες τρεχοντας το antutu?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.