Jump to content

Xiaomi Mi 4C

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει παρατηρήσει κανείς το εξής? όταν το κινητό είναι κλειστό και το αφήσω να φορτίζει όλο το βράδυ τότε ποτέ δεν θα δω την επόμενη μέρα 100% μπαταρία...συνήθως 93-95% και σήμερα μόλις 89%?

θα φορτιστεί 100% μόνο όταν το κινητό είναι σε λειτουργία...

rom: ελληνική stable

charger: stock

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχει παρατηρήσει κανείς το εξής? όταν το κινητό είναι κλειστό και το αφήσω να φορτίζει όλο το βράδυ τότε ποτέ δεν θα δω την επόμενη μέρα 100% μπαταρία...συνήθως 93-95% και σήμερα μόλις 89%?

θα φορτιστεί 100% μόνο όταν το κινητό είναι σε λειτουργία...

rom: ελληνική stable

charger: stock

Χρησιμοποιείς καλό καλώδιο? Αυτό είναι κλασικό φαινόμενο σε μη καλό φορτιστή αλλά και σε μούφα καλώδια φόρτισης.

καλώδιο και αυτό stock...δεν έχω αλλάξει κάτι...μικρό το πρόβλημα βέβαια αλλά μου κάνει εντύπωση...ο φορτιστής πάντως που είχε μέσα δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη...

Ο φορτιστής που είχε μέσα είναι μια χαρά, το φορτίζει στα 9 βολτ 1,2 αμπερ quick charge. Ενώ μπορεί να δώσει μέχρι 12.

Σε δοκιμή που έγινε (δεν έχω πρόχειρο λινκ), ήταν αυτός που απέδωσε καλύτερα απο από όλους, παρέα με έναν tronsmart που υποστήριζε πάλι quickcharging με 9 και 12 βολτ.

Γενικά έχετε λίγο το νου σας με τα καλώδια type-C που κυκλοφορούν εκεί έξω

http://gizmodo.com/cheap-usb-c-cables-could-kill-your-phone-or-laptop-1757115350?utm_medium=sharefromsite

Να ρωτησω κατι παιδια?

Ξέρετε αν υπαρχει τρόπος να αλλάξω τα επίπεδα έντασης του ηχειου? Θελω πχ το 1ο επίπεδο ήχου των κλήσεων να ειναι πιο χαμηλό απ'οτι ειναι τωρα…

Engineer mode MTK

*#*#3646633#*#*

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Είμαι μεταξύ Meizu MX5 , Xiaomi mi4c και Χiami mi4 , αλλά δεν ειμαι σιγουρος ποιο απο τα 3 αξιζει περισσοτερο ? Και οσον αφορα το μαγαζι vickmall ειναι το πιο αξιόπιστο?

Εδώ γίνονται συζητήσεις μόνο για την συσκευή του τίτλου. Για επιλογή συσκευή και καταστήματος υπάρχουν ξεχωριστά μέρη.

εχουμε συζητησει παρα πολλες φορες για τα καταστηματα που αγορασαμε τα τηλεφωνο

Εξ αλλου καθε συσκευη ξεκινα απα την αγορα ,κατα συνεπεια απο που αγοραζουμε

Γιαι πρεπει να αποφεγουμε τετοιες ερωτησεις?

Για αναζήτηση συσκευής υπάρχει το Επιλογή συσκευής

Για καταστήματα υπάρχει το θέμα Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Δεν πρέπει να αποφεύγετε τέτοιες ερωτήσεις. Απλά πρέπει να γίνονται στα σωστά θέματα. Τέτοιου είδους συζητήσεις εδώ είναι εκτός θέματος. Αν έχεις κάποια άλλη απορία μπορείς να μου στείλεις pm. Οποιοδήποτε άλλο off topic σχόλιο θα διαγραφεί.

Edited by navi55

Μου ήρθε ειδοποίηση για την stable 7.2.1.0(LXKCNDA) που την πέρασα χωρίς να το ψάξω και την οποίαν δεν κατάφερα να κάνω root. Βλέπω στο forum της Αγγλικής Miui για κατέβασμα έχουν ακόμα την προηγούμενη έκδοση V7.1.6.0.LXKCNCK και μου έκανε εντύπωση. Έχει κανείς υπόψιν του αυτή που εγκατέστησα?

Εδώ και τέσσερις μήνες και έχοντας δοκιμάσει όλες σχεδόν τις dev. rom αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: συχνά πυκνά στην αρχική οθόνη του launcher μετά το ξεκλείδωμα εμφανίζονται εφαρμογές που έχουν τρέξει πρόσφατα και κυρίως η εφαρμογή των μηνυμάτων.

Ενώ δηλαδή έχω διαβάσει το μήνυμα και έχω κλείσει την εφαρμογή, με το που ξεκλειδώνω το τηλέφωνο ξανά εμφανίζεται μπροστά μου αντί της αρχικής οθόνης.

Το ίδιο συμβαίνει οπως είπα πιο σπάνια και με άλλες εφαρμογές ενώ ούτε η αλλαγή launcher βοήθησε.

Συμβαίνει και σε άλλους; Υπάρχει λύση;

Εδώ και τέσσερις μήνες και έχοντας δοκιμάσει όλες σχεδόν τις dev. rom αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: συχνά πυκνά στην αρχική οθόνη του launcher μετά το ξεκλείδωμα εμφανίζονται εφαρμογές που έχουν τρέξει πρόσφατα και κυρίως η εφαρμογή των μηνυμάτων.

Ενώ δηλαδή έχω διαβάσει το μήνυμα και έχω κλείσει την εφαρμογή, με το που ξεκλειδώνω το τηλέφωνο ξανά εμφανίζεται μπροστά μου αντί της αρχικής οθόνης.

Το ίδιο συμβαίνει οπως είπα πιο σπάνια και με άλλες εφαρμογές ενώ ούτε η αλλαγή launcher βοήθησε.

Συμβαίνει και σε άλλους; Υπάρχει λύση;

Δοκιμασε να κανεις wipe cache και dalvik cache μεσα απο το twrp και αν δεν λευθει το θεμα μαλλον θα χρειαστει wipe data που σημαινει οτι θα σβηστουν ολα απο την συσκευη σου, οποτε κρατα ενα backup.

Παντως η τελευταια dev ειναι παρα πολλη καλη και σφαιρατη. Το βασικοτερο ομως ειναι πως τα παει πολυ καλα στο θεμα της αυτονομιας!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

wipe από recovery έκανες , ή από το μενού των ρυθμίσεων της συσκευής?

Από recovery και πολλές φορες μάλιστα. Προχθές πέρασα και την τελευταία ελληνική με dirty flash και πάλι μου κανει το ίδιο.

έχω έναν φάκελο Music με 2 υποφακέλους μέσα όπου ο καθένας έχει διάφορα mp3's. ενώ παίζουν μια χαρά πχ από ES File Explorer και τα αναγνωρίζει και το MI Pc Suite σαν τραγούδια στο stock music player δεν μπορώ να τα δω με τίποτα...μάλιστα εκεί που διαλέγεις σε ποιό folder είναι τα τραγούδια δεν μου εμφανίζει κανένα audio file...ξέρει κανείς τι συμβαίνει?

rom ελληνική stable 7.1.6.0

Μια που ειπατε για data wipe... Αν κανεις wipe data στο mi4c που δεν παιρνει sd δεν θα χασεις και οτι rom εχεις περασμενη μεσα στην internal? Αυτο ειχα παντα απορια, και γιαυτο δεν θελω κινητο χωρις sd με τιποτα...
Μάριος...

έχω έναν φάκελο Music με 2 υποφακέλους μέσα όπου ο καθένας έχει διάφορα mp3's. ενώ παίζουν μια χαρά πχ από ES File Explorer και τα αναγνωρίζει και το MI Pc Suite σαν τραγούδια στο stock music player δεν μπορώ να τα δω με τίποτα...μάλιστα εκεί που διαλέγεις σε ποιό folder είναι τα τραγούδια δεν μου εμφανίζει κανένα audio file...ξέρει κανείς τι συμβαίνει?

rom ελληνική stable 7.1.6.0

Το ίδιο είχα και γω με stable. Στην εφαρμογή μουσική δεν τα έβλεπε τα τραγούδια.

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια που ειπατε για data wipe... Αν κανεις wipe data στο mi4c που δεν παιρνει sd δεν θα χασεις και οτι rom εχεις περασμενη μεσα στην internal? Αυτο ειχα παντα απορια, και γιαυτο δεν θελω κινητο χωρις sd με τιποτα...

Δεν κανείς wipe στην sd card.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Έχω αλλάξει πολλές ρομ αλλά το πρόβλημα με το κιτρινο φλας παραμενει με συνεπεια οι φωτογραφιες το βραδυ

να βγαινουν χαλια.

Να θυμησω οτι ειναι απενεργοποιημενη η επιλογη "Εγχρωμο φλας".

Επισης ο φακος είναι σε λευκο χρωμα και οταν "παιζω" με τις επιλογες του φλας και του HDR Aυτοματο, Ενεργο καποια στιγμη αναβει λευκο αλλα οχι παντα.

Μπορειτε να το τσεκαρετε και να μου πειτε πως θα το διορθωσω ;

Και ποιες πρεπει να ειναι οι "σωστες" ρυθμισεις της καμερας (φλας, HDR κλπ)

Το ίδιο είχα και γω με stable. Στην εφαρμογή μουσική δεν τα έβλεπε τα τραγούδια.

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν κανείς wipe στην sd card.

Τι εννοεις αφου δεν παιρνει sd το 4c...

Μάριος...

Τι εννοεις αφου δεν παιρνει sd το 4c...

Ετσι ονομαζει τον αποθηκευτικο χωρο του, σαν να εχει sd.

Αν του κανεις τα wipes μεσω TWRP θα δεις και αυτη την επιλογη.