Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοιταζα και εγω για ροοτ αλλα θεωρω οτι δεν αξιζει να κανεις ολη τη ταλαιπωρια με twrp μονο και μονο για το ροοτ.

Αναβαθμισεις κανει μονο του?

Γιατι με την 15 δε βγαζει καποια νεοτερη εκδοση.

Μεχρι την 15 κανει μονο του,V16 και V17 μπαινουν με flash tool

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν περάσω τη 17 πάνω από τη 13 που έχω root twrp, με flashtool, θα χαθούν δεδομένα και εφαρμογές; Τι πρέπει να επιλέξω στο flash tool;

Ναι, θα χάσεις τα πάντα(και το root). Στο flashtool επιλέγεις download only αν θυμάμαι καλά, και επιλέγεις το scatter file που έχει μέσα στο φάκελο με τη rom.

Eγώ βρίσκομαι μετά τη 2η φόρτιση. Προς το παρόν μου κάνει εντύπωση πως από εχθές στις 20:30 που το έβγαλα από το φορτιστή έχει γράψει 2 ώρες και κάτι οθόνη και μόλις έπεσε στο 70%. Δεν έχω κάνει πολλές κλήσεις βέβαια. Σε πρώτη φάση μου φαίνεται πως τα πάει λίγο καλύτερα στην αυτονομία.

Σας έχει τύχει να συνδέσετε ακουστικά στο κινητό αλλά η μουσική να ακούγεται και απο τα ακουστικά και απο το ηχείο;

Δοκίμαζα ακουστικά σε ένα μαγαζί και αναρωτιόμουν γιατί με κοιτούσαν όλοι. :rolleyes:

Σας έχει τύχει να συνδέσετε ακουστικά στο κινητό αλλά η μουσική να ακούγεται και απο τα ακουστικά και απο το ηχείο;

Δοκίμαζα ακουστικά σε ένα μαγαζί και αναρωτιόμουν γιατί με κοιτούσαν όλοι. :rolleyes:

Και στο δικό μου το ίδιο κάνει. Φαντάζομαι και των υπολοίπων την ίδια "συμπεριφορά" έχει.

Η μοναδική λύση που έχω βρει είναι, όταν βάζω τα ακουστικά, να πηγαίνω στο ραδιόφωνο, να επιλέγω το ηχείο και μετά τα ακουστικά. Μετά δε συμβαίνει αυτό που γράφεις, μέχρι να σβήσεις και να ξανανάψεις τη συσκευή σου.

Huawei Nova 5T

Και στο δικό μου το ίδιο κάνει. Φαντάζομαι και των υπολοίπων την ίδια "συμπεριφορά" έχει.

Η μοναδική λύση που έχω βρει είναι, όταν βάζω τα ακουστικά, να πηγαίνω στο ραδιόφωνο, να επιλέγω το ηχείο και μετά τα ακουστικά. Μετά δε συμβαίνει αυτό που γράφεις, μέχρι να σβήσεις και να ξανανάψεις τη συσκευή σου.

Δοκίμασες άλλες εφαρμογές για μουσική;

Μου το έχει κάνει κι εμένα μια φορά και ο ήχος της κλήσης ακουγόταν και από τα ακουστικά και από το ηχείο. Δεν χρησιμοποιώ τόσο συχνά τα ακουστικά, αλλά γενικά δεν το επανέλαβε μέχρι στιγμής.

Τώρα θυμήθηκα οτι μου έχει κάνει και κάτι άλλο: έχω απλά ακουστικά, όχι hands-free. Αν έχω εισερχόμενη κλήση και αποσυνδέσω τα ακουστικά για να μιλήσω, ο συνομιλητής μου δεν με ακούει.

Ελπίζω να σας βοηθήσει.http://www.askvg.com/fix-no-sound-coming-from-headphones-or-external-speakers-connected-to-your-mobile-phone/

Σχετικά με τον ήχο της συσκευής στην αρχή με v13 είχα μικρό πρόβλημα (ο ήχος χαμήλωνε τελείως για λίγο και μετά από λίγο επέστρεφε,επίσης στο ηχείο και τα ακουστικά ακουγόταν παραμορφωμένος) στη v15 το πρόβλημα ήταν μόνιμο και επέστρεψα στην v13.Mε την συγκεκριμένη v17 (http://www.needrom.com/download/doogee-x5-android5-1-v17-flickair-mod/) όλα τα θέματα ήχου (που δεν έχουν σχέση με hardware) έχουν λυθεί

Edited by theoryofwildman

Παιδιά, σκέφτομαι πως υπάρχει περίπτωση οι κινέζοι να έχουν κάνει παγαποντιά ώστε το κινητό να δείχνει πιο εντυπωσιακό στη διαχείριση μνήμης. Τι εννοώ : Αν πάω στις εφαρμογές να δω αυτές που εκτελούνται, μου έχει σχεδόν πάντα μνήμη ελεύθερη πάνω από 500ΜΒ. Αυτή τη στιγμή συγκεκριμένα μου βγάζει 557ΜΒ. Αμέσως γυρίζω σε άλλο πρόγραμμα που σου δείχνει στοιχεία της συσκευής και μετράει τη μνήμη, όπως το cpu-z, και δείχνει 233ΜΒ ελεύθερα...

θέμα τρόπου υπολογισμού του android είναι.πήγαινε ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->εκτελείται και πάτα το εικονίδιο πάνω δεξιά.εκει θα δεις την πραγματική ελεύθερη που είναι πιο κάτω απο αυτό που βλέπεις στην αρχή

Παντως εχουμε χιλιοπει οτι δε μας ενδιαφερει ποση εχει ελευθερη αλλα εαν λαγκαρει.

Το android εχει σχεδιαστει να τη κραταει σχεδον γεματη με εφαρμογες που ανοιγεις συχνα ωστε να μη καταναλωνει ενεργεια και χρονο οταν τη ξανα ανοιξεις.

Οταν χρειαστει παραπανω μνημη ,πχ οταν ανοιγεις καμια μεγαλη εφαρμογη ,τοτε απλα κλεινει τις αλλες.

Μα επειδή περίμενα να κρατάει πολλά πράγματα στη μνήμη, με παραξένεψε που έδειχνε τόση ελεύθερη.

Γενικά ώρες ώρες λαγκάρει αρκετά, και στρώνει μόλις κλείσεις ότι έχεις ανοιχτό. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, αλλά αυτό που θα ήθελα ήταν ένα πλήκτρο στον "task manager" που να κλείνει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο με μια κίνηση, όπως έχουν τα Sony στο lollipop.

Μα επειδή περίμενα να κρατάει πολλά πράγματα στη μνήμη, με παραξένεψε που έδειχνε τόση ελεύθερη.

Γενικά ώρες ώρες λαγκάρει αρκετά, και στρώνει μόλις κλείσεις ότι έχεις ανοιχτό. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, αλλά αυτό που θα ήθελα ήταν ένα πλήκτρο στον "task manager" που να κλείνει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο με μια κίνηση, όπως έχουν τα Sony στο lollipop.

Ναι δυστυχως δεν το εχουν αυτο οι vanilla.

Ναι δυστυχως δεν το εχουν αυτο οι vanilla.

Στη lollipop 5.0 το έχει κανονικά τώρα στην 5.1 γιατί δεν έχει δεν ξέρω

Στη lollipop 5.0 το έχει κανονικά τώρα στην 5.1 γιατί δεν έχει δεν ξέρω

Οχι δεν το εχει.Για να κλεινεις εσυ οτι θες,

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παρέλαβα το πρωί και εγω το τηλέφωνο. Παρατήρησα ότι έχει πολύ χαμηλή ένταση στο ηχείο του. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αύξησω την ένταση του?

Φαίνεται πολύ ωραίο τηλέφωνο με το μόνο του μειονέκτημα το πλαστικό καπάκι του.

letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek

Doogee X5 Galicia

Παρέλαβα το πρωί και εγω το τηλέφωνο. Παρατήρησα ότι έχει πολύ χαμηλή ένταση στο ηχείο του. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αύξησω την ένταση του?

Φαίνεται πολύ ωραίο τηλέφωνο με το μόνο του μειονέκτημα το πλαστικό καπάκι του.

Διαβασε το τοπικ λιγακι ποιο πισω,καπου εχει αναφερθει τροπος.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παρατήρησα κάτι ψιλοπηδηματάκια στα στατιστικά της μπαταρίας του τύπου 100%-->93%. Aλλά όχι αυτό που είχε αναφερθεί από το 15% να σβήσει ξαφνικά. Από το 20% και κάτω πάει πολύ ομαλά. Επίσης μια παρατήρηση για τον proximity sensor. Τον έχουν τοποθετήσει αρκετά μακριά από το ακουστικό με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην πιάνει γιατί είναι κοντά στο κεφάλι.

Μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης με την έκδοση 17 του λογισμικού, πέρασα ένα 2ήμερο με κάπως πιο χαλαρή λειτουργία από ότι κάνω συνήθως. Νομίζω πως δε θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω από τη μπαταρία.

http://s8.postimg.org/czlwyxq7p/Screenshot_2016_01_11_23_40_21_314151.png