Erimitis Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Παιδια θυμηστε μου λιγο την διαδικασια για ανεβασμα ηχου στο ηχειο Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Παιδια θυμηστε μου λιγο την διαδικασια για ανεβασμα ηχου στο ηχειο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Μολις το παρελαβα, ηρθε με την τελευταια ενημερωση την v15. Πρωτες εντυπωσεις καλες για τα 50€ σαν κατασκευει νομιζω οτι το dg310 που εχω ειναι καλυτερο Edited December 24, 2015 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλά Χριστούγεννα! Χτες παρέλαβα το X5 κι εγώ. Πολύ καλό για τα 56€ που κόστισε. Δεν μπορεσα μόνο να κάνω το tethering να λειτουργήσει. Συνδέονται οι συσκευές αλλά δεν γίνεται μεταφορά δεδομένων. Καμία λύση; Επίσης το φλας στο αυτόματο ανάβει εύκολα ακόμα και σε φωτεινό περιβάλλον (αυτό βέβαια είναι μικρό κακο, το απενεργοποιεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλορίζικο και χρόνια πολλά! Να υποθέσω ότι έχεις κάρτα Vodafone; Αν ναι, είναι γνωστό θέμα που παρουσιάζεται με το tethering σε αρκετά κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Αυτο λυνεται μονο αν εισαι root με τη χρηση της εφαρμογης DF tetheringfix Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Ειδα στο νετ οτι εχει βγει η v16, την εχει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλορίζικο και χρόνια πολλά! Να υποθέσω ότι έχεις κάρτα Vodafone; Αν ναι, είναι γνωστό θέμα που παρουσιάζεται με το tethering σε αρκετά κινητά. Ναι CU έχω. Στο Redmi note 2 δεν έχω τέτοιο θέμα όμως. Είχα παρόμοιο και στο Moto G όταν πήρε 5.0.2 αλλά με το 5.1 update εφτιαξε. Μήπως θέλει να περάσω DNS της Google; Επίσης τα στατιστικά της μπαταρίας κανανε ένα άλμα από 40+% στο 19%. Είδα ότι αυτό το bug το έχουν αρκετοί. Θα φτιάξει με μερικές φορτίσεις; Ακόμα δεν έκανα καμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Ειδα στο νετ οτι εχει βγει η v16, την εχει κανεις; που το ειδες αυτο?εγω παταω για αναβαθμιση,(εχω την 15 ) και μου λεει πως το συστημα σας ειναι ενημερωμενο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 που το ειδες αυτο?εγω παταω για αναβαθμιση,(εχω την 15 ) και μου λεει πως το συστημα σας ειναι ενημερωμενο:) Την ανεβασε καποιος στο needrom http://www.needrom.com/download/doogee-x5/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Την ανεβασε καποιος στο needrom http://www.needrom.com/download/doogee-x5/ και που την βρηκε αφου στο official site tης DOOGEE υπαρχει μονο η v13???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 και που την βρηκε αφου στο official site tης DOOGEE υπαρχει μονο η v13???? Και για dg310 που εχω στην doogee υπηρχε η v17 αλλα στο νετ βρηκα την v22 που μετα αναβαθμηστικε σε v35. Μηπως παιζει ρολο η χωρα που βρισκετε το τηλεφωνο; γιατι στο310 οτα πηρε την v35 ειχε αλλη ημερομηνια απο μια v35 που πηρε ενας στην κροατια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Κοιταξα και στο Ρωσικο 4PDA αλλα δεν αναφερει καποιος να εχει κανει αυτην την αναβαθμιση (V16). Υπαρχει μια αναφορα στην V16 αλλα οχι κατι αλλο.Και απ'οσο φαινετε η ημερομηνια της ρομ ειναι 4/12,αραγε για ποιο λογο εμφανιστηκε τωρα??? Μηπως ειναι γι αυτους που ειχανε την V14??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Κοιταξα και στο Ρωσικο 4PDA αλλα δεν αναφερει καποιος να εχει κανει αυτην την αναβαθμιση (V16). Υπαρχει μια αναφορα στην V16 αλλα οχι κατι αλλο.Και απ'οσο φαινετε η ημερομηνια της ρομ ειναι 4/12,αραγε για ποιο λογο εμφανιστηκε τωρα??? Μηπως ειναι γι αυτους που ειχανε την V14??? Η v15 έχει 2/11/15 ημερομηνία στο δικό μου Edited December 26, 2015 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Κοιταξα και στο Ρωσικο 4PDA αλλα δεν αναφερει καποιος να εχει κανει αυτην την αναβαθμιση (V16). Υπαρχει μια αναφορα στην V16 αλλα οχι κατι αλλο.Και απ'οσο φαινετε η ημερομηνια της ρομ ειναι 4/12,αραγε για ποιο λογο εμφανιστηκε τωρα??? Μηπως ειναι γι αυτους που ειχανε την V14??? Κι όμως στο 4PDA έχει "Official firmware V16"στην ενότητα firmware Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Με ποιον τροπο γινεται root το τηλεφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Στην πρώτη ακριβώς δημοσίευση του παρόντος θέματος έχει links που οδηγούν σε site όπου περιγράφουν τη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 ok, ευχαριστω. Επειδη δεν ειναι δικο μου το τηλεφωνο,υπαρχει περιπτωση μ αυτον τον τροπο root,να brickαρει το τηλεφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αυτός ο κίνδυνος υπάρχει πάντα όταν κάνεις κάτι αντίστοιχο. Για αυτό αν δεν έχεις εμπειρία από άλλα τηλέφωνα, καλό θα ήταν να το προσπαθήσεις παρέα με κάποιον που ξέρει καλά τι κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 που βρίσκουμε recovery για flash και ροοτ? δεν λειτουργούνε τα links στην 1η σελίδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Πάντως είναι πολύ περίεργο τόσες πωλήσεις και να μην υπάρχει πληθώρα από άλλες roms.. Κανένας developer δεν ασχολείται? Και μην τρέξει κανένας να πει ότι δεν υπάρχουν κινεζικές εφαρμογές και τέτοια γιατί ειλικρινά η εμπειρία χρήσης είναι επιεικώς μέτρια παρόλα τα καλά χαρακτηριστικά του. Πιστεύω με μια custom rom βελτιστοποιημενη θα μεταμορφωθεί.. Το ξαναλέω το αρχαίο ZTE v967s πετάει σε σχέση με το doogee.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Εμένα μου φαίνεται γενικά ότι πάει αρκετά καλά. Δε χρησιμοποιώ Facebook βέβαια. Κάποια κολληματάκια σχετικά σπάνια εμφανίζονται, αλλά αν κλείσω τις ανοιχτές εφαρμογές πάει σφαίρα. Είναι πιστεύω περισσότερο θέμα μνήμης. Το λειτουργικό του μου φαίνεται πως είναι αρκετά ελαφρύ, σε βαθμό που δεν πιστεύω να είχε τεράστια διάφορα μια custom rom. Με την προϋπόθεση ότι δεν θα ανέβαζε τη συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή ξέρω'γω. Πάντως την εμπειρία χρήσης δε μπορώ να την χαρακτηρίσω μέτρια με τίποτα. Το γιατί δεν έχει ασχοληθεί κάποιος developer ίσως παίζει ρόλο το ότι δεν είναι φοβερά μεγάλο το διάστημα που κυκλοφορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Εμένα μου φαίνεται γενικά ότι πάει αρκετά καλά. Δε χρησιμοποιώ Facebook βέβαια. Κάποια κολληματάκια σχετικά σπάνια εμφανίζονται, αλλά αν κλείσω τις ανοιχτές εφαρμογές πάει σφαίρα. Είναι πιστεύω περισσότερο θέμα μνήμης. Το λειτουργικό του μου φαίνεται πως είναι αρκετά ελαφρύ, σε βαθμό που δεν πιστεύω να είχε τεράστια διάφορα μια custom rom. Με την προϋπόθεση ότι δεν θα ανέβαζε τη συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή ξέρω'γω. Πάντως την εμπειρία χρήσης δε μπορώ να την χαρακτηρίσω μέτρια με τίποτα. Το γιατί δεν έχει ασχοληθεί κάποιος developer ίσως παίζει ρόλο το ότι δεν είναι φοβερά μεγάλο το διάστημα που κυκλοφορεί. Εδω συμφωνω και εγω,γενικα μια χαρα παει,ειδικα για τα λεφτα του.Αλλα την διαφορα την κανει οντως η ram.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Το τηλέφωνο μια χαρά δουλεύει, με έναν καλό browser και τα site-forum να μπαίνουμε από τον browser και όχι την εφαρμογή, το τηλέφωνό πάει σφαίρα,τώρα για παιχνίδια (όχι βαριά) μια χαρά τα παιζει. Ο ήχος είναι πολύ καλός δυνατός, σε σημείο που το έχω στα 2/3 Edited December 28, 2015 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Το τηλέφωνο μια χαρά δουλεύει, με έναν καλό browser και τα site-forum να μπαίνουμε από τον browser και όχι την εφαρμογή, το τηλέφωνό πάει σφαίρα,τώρα για παιχνίδια (όχι βαριά) μια χαρά τα παιζει. Ο ήχος είναι πολύ καλός δυνατός, σε σημείο που το έχω στα 2/3 Καλώς ή κακώς δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε.. Μάλλον έχεις μικρή εμπειρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts