WitchKing Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Στο προηγούμενο post όταν λέω εξοικονόμηση μπαταρίας εννοώ τη σχετική ρύθμιση στις επιλογές τοποθεσίας, όχι την ομόνυμη ρύθμιση στη μπαταρία που είναι όντως τόσο δραστική. ΟΚ, το βρήκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) Αν εννοείς το default write disk, ναι, δοκίμασα και τις δύο. Nαι αυτο εννοούσα.Δοκιμασε τοτε στην εσωτερική μνημη να κάνεις χώρο καμμια 500mb ακομη και δες αν θα το αποθηκεύσει Eπίσης ψάχνοντας βρήκα αυτό στα σχόλια κάποιος λέει ότι του δούλεψε η παρακάτω λύση You gotta follow these steps to get your screenshots up and running. 1. Open file manager 2. Look for PICTURES folder. 3. Rename it to PICTURES2 or something That’s It…. Screenshots up and running…. Now Why is that ? Thats becausethe folder PICTURES is actually supposed to be Pictures. When you try to capture a screenshot, the screenshot app looks for a folder called Pictures but since it doesn’t exist, it tries to create it. But File Manager doesn’t differentiate between Pictures and PICTURES. Hence the error. When you do the rename and capture a screenshot you can actually see a folder called Pictures created. Now you can move the data from PICTURES2 to Pictures(Only the important one and without deleting anyexisting content in Pictures). It is safe to delete the PICTURES2 folder after this. Edited December 7, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) Double tap to zoom έχουμε στον browser; Edit: Κι ένα καλό πληκτρολόγιο για τη συσκευή μας, που δεν έχει multitouch πάνω από 2 δάχτυλα, είναι το Perfect Keyboard. Το συγκεκριμένο δεν έχει swipe, αλλά έχει πολύ καλή πρόβλεψη και - το πιο σημαντικό για 'μένα - ταχύτητα. Ένα καλό, με swipe, είναι το Multiling O. Έχει ΠΑΡΑ πολλές επιλογές παραμετροποίησης, αλλά δεν έχει τόσο καλή πρόβλεψη, όσο το Perfect Keyboard. Μαθαίνει, όμως. Επίσης, έχει αυστηρό default στο swipe, αλλά αυτό διορθώνεται από τις ρυθμίσεις. Δεν πήγα με τα mainstream, γιατί 1ον, είναι πολύ βαριά (κάποιο ήθελε 80mb ram.... really?) και 2ον και σημαντικότερο, έχουν λίγα permissions και "έκοψα" και κάποια, χωρίς να χάσω ούτε ένα στοιχείο από τη λειτουργικότητα τους, κάτι που δε γινόταν με τα πιο γνωστά. Edited December 7, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 καλημέρα για screenshot χρησιμοποιω το screenshot easy σε μένα λειτουργεί. και έχει και επιλογή αποθήκευσης στον φάκελο που θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Nαι αυτο εννοούσα.Δοκιμασε τοτε στην εσωτερική μνημη να κάνεις χώρο καμμια 500mb ακομη και δες αν θα το αποθηκεύσει Eπίσης ψάχνοντας βρήκα αυτό Ευχαριστώ για τον κόπο σου :) Οι φάκελοι είναι σωστά ονοματισμένοι. Τελικά...mea culpa! Προσπαθούσα να πάρω screenshot με το κινητό συνδεμένο στο laptop ως media device και μάλλον κλείδωνε την πρόσβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Το παραγγειλα απο vickmall,και δεν ειχε ασπρο που ηθελα. Παιζει να βρουμε απο καπου το ασπρο καπακι για αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καπάκια υπάρχουν στο eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Doogee+x5+white+battery+cover&isNewKw=1&mfs=GOCLK&acimp=0&_trksid=p2053742.m2428.l1313.TR0.TRC0.Xdoogee+x5+white+battery+cover&sqp=doogee+x5+white+battery+cover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Αν σας πω οτι ειχα κοιταξει αλλα για καποιο λογο δε μου εβγαζε,αλλα εβγαζε θηκες. Θενκ γιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Θέλει battery cover στην αναζήτηση για να μη σου βγάλει θήκες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Ερωτηση. Οταν κανεις edit μια φωτογραφια δεν κραταει και την παλια σωζει πανω στην παλια. ξερουμε αν αλλαζει? Επισης πολυ κουραστικο το double tap και μετα να πρεπει να κανεις και swap, και μετα εχω βαλει και κωδικο. Να βγει καμια νεα rom τωρα με το Χ6 δυσκολο. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Oταν κάνεις τις αλλαγές που θες πατάς μενού-->εξαγωγή και αποθηκεύει την επεξεργασμένη εικόνα ως αντίγραφο.Μετά πίσω-->έξοδος και κρατάει και την γνήσια στην αρχική της μορφή Για το κλείδωμα πως γίνεται να σου ζητάει και ολίσθηση και κωδικό; πχ εγώ ανοιγω την οθόνη με swipe up ή double tap,βάζω μοτίβο και ξεκλειδώνει χωρις να χρειάζεται κάποια επιπλέον ενέργεια.Το ίδιο και με κωδικό που δοκίμασα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Oταν κάνεις τις αλλαγές που θες πατάς μενού-->εξαγωγή και αποθηκεύει την επεξεργασμένη εικόνα ως αντίγραφο.Μετά πίσω-->έξοδος και κρατάει και την γνήσια στην αρχική της μορφή Σωστότατος Για το κλείδωμα πως γίνεται να σου ζητάει και ολίσθηση και κωδικό; πχ εγώ ανοιγω την οθόνη με swipe up ή double tap,βάζω μοτίβο και ξεκλειδώνει χωρις να χρειάζεται κάποια επιπλέον ενέργεια.Το ίδιο και με κωδικό που δοκίμασα. εχω κωδικο λογο mail. Περιμενα μετα απο το double tap να πηγαινει κατευθειαν στον κωδικο και οχι να χρειαζεται και swipe up. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Χρησιμοποιεί κάποιος τη συσκευή με τελείως επίσημο τρόπο; Δηλαδή, με gmail, google services, play store. Αυτό που με απασχολεί είναι, επειδή τα google services έχουν γίνει πολύ βαριά πλέον, μήπως υπάρχει κάποιο θέμα lag ή καθυστέρησης. P.S.: Τώρα τα έχω απενεργοποιημένα και η συσκευή λειτουργεί απίστευτα καλά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Εγώ τα έχω όλα. Μια χαρά πάει. Τηρουμένων των αναλογιών πάντα, φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Χρησιμοποιεί κάποιος τη συσκευή με τελείως επίσημο τρόπο; Δηλαδή, με gmail, google services, play store. Αυτό που με απασχολεί είναι, επειδή τα google services έχουν γίνει πολύ βαριά πλέον, μήπως υπάρχει κάποιο θέμα lag ή καθυστέρησης. P.S.: Τώρα τα έχω απενεργοποιημένα και η συσκευή λειτουργεί απίστευτα καλά. το εχω δοκιμασει σε άλλο τηλεφωνο DG330 MINT και είναι θεμα χρονου ποτε θα κρασαρει. Ελπιζω να την γλυτώσεις εσυ. Ενημερωνε μας ειδικα με την αφαιρεση play services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Χρησιμοποιεί κάποιος τη συσκευή με τελείως επίσημο τρόπο; Δηλαδή, με gmail, google services, play store. Αυτό που με απασχολεί είναι, επειδή τα google services έχουν γίνει πολύ βαριά πλέον, μήπως υπάρχει κάποιο θέμα lag ή καθυστέρησης. P.S.: Τώρα τα έχω απενεργοποιημένα και η συσκευή λειτουργεί απίστευτα καλά. Δεν εχει θεμα η συσκευη,μια χαρα τα παει ολα αυτα.:)Εαν δεν κανεις εσυ κατι λαθος δεν θα δεις lag ευκολα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Εγώ τα έχω όλα. Μια χαρά πάει. Τηρουμένων των αναλογιών πάντα, φυσικά. Καλό αυτό. το εχω δοκιμασει σε άλλο τηλεφωνο DG330 MINT και είναι θεμα χρονου ποτε θα κρασαρει. Ελπιζω να την γλυτώσεις εσυ. Ενημερωνε μας ειδικα με την αφαιρεση play services. Αυτό δεν είναι καλό... Να σου πω. Πήρα τη συσκευή με αυτό το σκεπτικό. Αφού ήδη έχω φτιάξει το "σύστημά μου" (mail, calendar, cloud, notes) με τη Microsoft, θέλω να αποφύγω όσο γίνεται να "δεθώ" και με τη Google. Βέβαια, η Google έχει ένα ωραίο permission πλέον, το Google License Check, που ακόμα κι αν το απενεργοποιήσεις, το app κρασάρει χωρίς καν να εκκινήσει. Βέβαια, δεν έχω κάνει root, οπότε δεν ξέρω πώς θα είναι έτσι. Μέχρι στιγμής, έχω ό,τι έχει σχέση με τη Google disabled και πραγματικά θα έπαιρνα και 2η συσκευή (έχω άλλα έξοδα τώρα), μόνο και μόνο για να πειραματίζομαι. Χαίρομαι να τη χρησιμοποιώ. :) Δεν εχει θεμα η συσκευη,μια χαρα τα παει ολα αυτα.:)Εαν δεν κανεις εσυ κατι λαθος δεν θα δεις lag ευκολα. Μια χαρά. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Εγώ από την άλλη έχω κάνει το εντελώς αντίθετο. Πλήρως ενεργοποιημένες όλες οι σημαντικές εφαρμογές της Google, μέχρι και ο launcher της... Γενικά με βολεύει έτσι, γιατί τα χρησιμοποιώ όλα αρκετά. Γενικά πάντως πάει αρκετά καλά. Έχω την εντύπωση πως πέφτει λιγάκι η απόδοση όταν αδειάζει η μπαταρία. Δεν ξέρω μπας και είναι η ιδέα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) https://drive.google.com/file/d/0Bw1PUCR2yTiDY3A1ZmlWNnhUNG8/view?usp=sharing το στάτους μου σήμερα δεν το χρησιμοποίησα και πολύ. το έσωσε η app hibernation manager χωρίς την hiber δεν αποδίδει καλά. ίσως φταίει η αναβάθμιση. Edited December 8, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 https://drive.google.com/file/d/0Bw1PUCR2yTiDY3A1ZmlWNnhUNG8/view?usp=sharing το στάτους μου σήμερα δεν το χρησιμοποίησα και πολύ. το έσωσε η app hibernation manager χωρίς την hiber δεν αποδίδει καλά. ίσως φταίει η αναβάθμιση. Και αυτα τα νουμερα δεν τα λες ασχημα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Εγώ από την άλλη έχω κάνει το εντελώς αντίθετο. Πλήρως ενεργοποιημένες όλες οι σημαντικές εφαρμογές της Google, μέχρι και ο launcher της... Γενικά με βολεύει έτσι, γιατί τα χρησιμοποιώ όλα αρκετά. Γενικά πάντως πάει αρκετά καλά. Έχω την εντύπωση πως πέφτει λιγάκι η απόδοση όταν αδειάζει η μπαταρία. Δεν ξέρω μπας και είναι η ιδέα μου. Α, ωραία. Πάντως και ο stock της Doogee, είναι πάρα πολύ καλός. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Και αυτα τα νουμερα δεν τα λες ασχημα. εννοείται όχι αλλά λειτουργεί στο παρασκήνιο η hibernation manager που ρίχνει συχνότητα επεξεργαστή πολύ καλά είναι.. αύριο θα το λειτουργήσω χωρίς hibernation .. να δω διαφορά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 https://drive.google.com/file/d/0Bw1PUCR2yTiDY3A1ZmlWNnhUNG8/view?usp=sharing το στάτους μου σήμερα δεν το χρησιμοποίησα και πολύ. το έσωσε η app hibernation manager χωρίς την hiber δεν αποδίδει καλά. ίσως φταίει η αναβάθμιση. Το δικό μου μετά απο 11 περίπου ώρες είναι στο 52%. Παρατηρώ όμως οτι το "Held awake" είναι κοντά στις 3,5 ώρες(!!) Τι μπορεί να το κρατάει ξάγρυπνο; Μήπως το WiFi hotspot (το οποίο δούλεψε παραπάνω απο 3,5 ώρες σήμερα); Τρέχω Hola launcher, αν έχει σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Το δικό μου μετά απο 11 περίπου ώρες είναι στο 52%. Παρατηρώ όμως οτι το "Held awake" είναι κοντά στις 3,5 ώρες(!!) Τι μπορεί να το κρατάει ξάγρυπνο; Μήπως το WiFi hotspot (το οποίο δούλεψε παραπάνω απο 3,5 ώρες σήμερα); Τρέχω Hola launcher, αν έχει σημασία. κοίτα έχω σίγουρα hibernation manager από playstore και σε demo version την δουλεία του την κάνει. επίσης έχω all in one toolbox και έχω απενεργοποιήσει όσες εφαρμογές δεν θέλω σε παρασκήνιο ανοίγεις την app και πας εργαλειοθήκη =>έναρξη και επιλέγεις ποιες εφαρμογές(χρήστη+συστήματος) θες να μην λειτουργούνε στο παρασκήνιο.... και να ξεκινάνε μόνο αυτές. επίσης αυτή η εφαρμογή κάνει και για cleaner αξίζει σαν εφαρμογή.... και για ram ίσως είναι αυτό δεν ξέρω είμαι με nova με ποιο update είσαι?έχεις hibernate?εγώ φωτεινότητα είμαι στο 75-80% εσύ? δεν το έχω στο 100% εγκατέστησα πολλούς launcer αλλά ο nova με κάλυψε Edited December 8, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts