Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ...

με καλεσε συγγενικο προσωπο με το Χ5 που εχει,και μου φανηκε η ενταση φωνης του καπως ασθενης...

το εχει αλλος παρατηρησει;;;;

καποια πιθανη λυση;;

In the down down of the writing we became robes...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ...

με καλεσε συγγενικο προσωπο με το Χ5 που εχει,και μου φανηκε η ενταση φωνης του καπως ασθενης...

το εχει αλλος παρατηρησει;;;;

καποια πιθανη λυση;;

Σε τι συσκευη σε καλεσε.....το προβλημα εντοπιζεται και σε αλλη συσκευη εκτος απο την δικια σου???

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Σε τι συσκευη σε καλεσε.....το προβλημα εντοπιζεται και σε αλλη συσκευη εκτος απο την δικια σου???

εγω εχω ενα Huawei Honor4x,

στα καπακια με καλεσε αλλος με αλλο κινητο και δεν υπηρχε θεμα

εγω εχω ενα Huawei Honor4x,

στα καπακια με καλεσε αλλος με αλλο κινητο και δεν υπηρχε θεμα

Σε 3 που εχω δωσει δεν ειχαν καποιο,αλλα ουτε και αναιφεραν,καποιο παρομοιο προβλημα.

Αυτο που αναφαιρεις σαν προβλημα δεν μου καθεται καλα,δλδ τι εχει αδυνατο μικροφωνο το αλλο??

Αυτο που λες εσυ μπορει να γινει απο δεκαδες θεματα.Μηπως ειχε ανοικτη ακροσαση????

Σε 3 που εχω δωσει δεν ειχαν καποιο,αλλα ουτε και αναιφεραν,καποιο παρομοιο προβλημα.

Αυτο που αναφαιρεις σαν προβλημα δεν μου καθεται καλα,δλδ τι εχει αδυνατο μικροφωνο το αλλο??

Αυτο που λες εσυ μπορει να γινει απο δεκαδες θεματα.Μηπως ειχε ανοικτη ακροσαση????

ισως ειχε να κανει με το δικτυο τοπικα.

θα το παρακολουθω

Για οσους ρωτανε...o vickmall(ενα απο τα καλυτερα μαγαζια εγω εκει παιρνω,δεν κανω διαφημηση του αλλα ειναι ο καλυτερος μαζι με geekbuying για μενα)....συνιθως περναει με την μια η καρτα...εγω πληρωσα κανονικα μεσω paypal!

Πηρα κ μια θηκη απο ebay και...

Ελπιζω να ερθει συντομα για την mother!!

Νεοτερα μολις παραλαβω!!

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Και θήκη σιλικόνης για όποιον ενδιαφέρεται

http://www.ebay.com/itm/262062220209?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=560840062382&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Μανώλης

Ηρθαν σημερα και τα pro που ειχα κανει αγορα,νεωτερα το απογευμα.

Ηρθαν σημερα και τα pro που ειχα κανει αγορα,νεωτερα το απογευμα.

Από Vickmall ; Μετά από πόσο καιρό ; Να ξέρω πότε θα περιμένω και εγώ :p

Από Vickmall ; Μετά από πόσο καιρό ; Να ξέρω πότε θα περιμένω και εγώ :p

8-10μερες

μαξιμουμ...........

Ρε παιδιά σορυ για την χαζή-άσχετη ερώτηση.. Με paysafe μπορούμε να κάνουμε αγορά, την δέχονται??

Παρελαβα χθες τι να πω ρε παιδια..να δουμε που θα φτασουμε με τα vfm..εχουμε πεσει πλεον στα 53€.το κινητο απλα τα σπαει για τα λεφτα του.

Ρε παιδιά σορυ για την χαζή-άσχετη ερώτηση.. Με paysafe μπορούμε να κάνουμε αγορά, την δέχονται??

Όχι , paysafe δεν δέχονται τα καταστήματα από Κίνα . Τουλάχιστον σε αυτά που έχω δεί . Και γενικότερα σε καταστήματα , η paysafe δεν είναι μέσα στους αποδεκτούς τρόπους πληρωμής .

Φτασαμε τις 18 σελιδες με αναρτησεις τυπου να το παρω?θα το παρω, το πηρα, το παιρνω, απο που να το παρω, δουλευει το PayPal, γιατι δεν δουλευει ..... κλπ ΑΣΧΕΤΑ !!!!!

Υπαρχουν σχετικα θεματα για οοοολες αυτες τις αποριες!

Ας κρατησουμε το θεμα καθαρο !

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Τα σχετικά δηλαδή ποιά είναι ;

Που είναι το πρόβλημα το να γίνονται ερωτήσεις που απασχολούν κάποιον που ενδιαφέρετε να ψωνίσει ;

Αν ήταν , θα μέναμε στα 2-3 review και 5-6 απόψεις για το τηλέφωνο , και το θέμα θα είχε 1 άντε 2 σελίδες . Έτσι θα ήταν καλύτερα ;

Τα σχετικά δηλαδή ποιά είναι ;

Που είναι το πρόβλημα το να γίνονται ερωτήσεις που απασχολούν κάποιον που ενδιαφέρετε να ψωνίσει ;

Αν ήταν , θα μέναμε στα 2-3 review και 5-6 απόψεις για το τηλέφωνο , και το θέμα θα είχε 1 άντε 2 σελίδες . Έτσι θα ήταν καλύτερα ;

Προφανώς και θα ήταν καλύτερα.. Όποιος διαβάζει αυτό το θέλει να ενημερώνεται για το και μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα στα κατάλληλα θέματα...

Προφανώς και θα ήταν καλύτερα.. Όποιος διαβάζει αυτό το θέλει να ενημερώνεται για το και μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα στα κατάλληλα θέματα...
Συμφωνω και γω. Εχει καταντησει κουραστικο να διαβαζουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια ......... και να ειναι και ασχετα με το τηλ. Ειναι γενικα θεματα που μπορει καποιος να βρει στα σχετικα νηματα :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Παιδιά άνοιξα νέο θέμα για τους κατόχους του x5 pro ώστε να το ξεχωρίζουμε απο το απλό.

Παιδιά άνοιξα νέο θέμα για τους κατόχους του x5 pro ώστε να το ξεχωρίζουμε απο το απλό.

μπρἀβο και το σκεφτομουν διοτι παράγγειλα ένα για την αδελφη μου

Παιδιά μπορεί να δει κάποιος που το έχει πόσο είναι το SAR, αν το γράφει στο εγχειρίδιο χρήσης ή γενικά κάπου στη συσκευασία? Αυτό που αναφέρεται σε προηγούμενη σελίδα είναι από σχόλιο εδώ http://www.doogeemobile.com/doogee-x5.html κάτι το οποίο δεν εμπιστεύομαι γιατί είναι ανεπίσημο. Επίσης, σε αντίστοιχη ερώτηση για το SAR άλλου κινητού, στο ίδιο site είχαν δώσει ψεύτικο SAR.

Όσοι το έχουν έχουν πονοκέφαλο κτλ όταν μιλάνε πολύ;

Τέλος, από μπαταρία πως πάει? Πόσες μέρες σας κρατάει?

Το αγορασα απο βικμολ. Πληροφοριακα μου ηρθε σε δεκα ημερες.

Τους ζητησα σκριν προτεκτ αλλα μου απαντησαν οτι δεν εχουν. Εχω την εντυπωση ομως οτι εχει προεγκατεστημενη. Μπορει καποιος που το πηρε απο το ιδιο μαγαζι να μου επιβεβαιωσει αν το δικο του εχει?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Τους ζητησα σκριν προτεκτ αλλα μου απαντησαν οτι δεν εχουν. Εχω την εντυπωση ομως οτι εχει προεγκατεστημενη. Μπορει καποιος που το πηρε απο το ιδιο μαγαζι να μου επιβεβαιωσει αν το δικο του εχει?

Ναι εχει φιλε μου,σε ολα οσα μου ηρθαν τουλαχιστον.:)

Έχει λεμε..................

Ευχαριστω και τους δυο φιλους.

παντως βρε παιδια οσο το δουλευω διαπιστωνω οτι πραγματικα πεταει για την τιμη του. Συνεχεια λεω, δεν μπορει, κατι προβλημα θα εχει, αλλα μεχρι τωρα δεν βρισκω καπου να υστερει. Οθονη, wifi,gps, μπαταρια, ολα κομπλε.

Το μονο μεχρι τωρα που δεν καταφερα ειναι να εμφανιζεται το ποσοστο της μπαταριας στο πανω μερος της οθονης μονιμα.

Που θα μου παει ομως.....:)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.