WitchKing Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ποια θήκη πήρες; Μπορείς να δώσεις link; To γνωστό πακετάκι θήκη-τζάμι. Ανθεκτική φαίνεται. Το μετάνιωσα όμως που πήρα την λευκή και ψάχνω ακόμα μια με χρωματάκι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Αυτή όμως δεν έχει τζάμι. Τι εννοείς; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Αυτή όμως δεν έχει τζάμι. Τι εννοείς; Ειναι σετακι. Θήκη και tempered glass. Αυτο εννοεί τζαμάκι. Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ειναι σετακι. Θήκη και tempered glass. Αυτο εννοεί τζαμάκι. Ναι, αυτό είναι . Κοιτάζω και θήκες με "παράθυρο" αλλα οι περισσότερες είναι με αυτοκόλλητο και όχι με πλαστική θήκη. Εκτός αυτού, δεν βρίσκω κάποια χρησιμότητα στο παράθυρο εκτός απο το να βλέπω την ώρα χωρίς να ανοίξω το καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ευχαριστώ. Το ψάχνω και εγώ αλλά σκέφτομαι ότι αυτές με flip cover ίσως θα είναι δύσκολες στη χρήση από τη γυναίκα μου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ευχαριστώ. Το ψάχνω και εγώ αλλά σκέφτομαι ότι αυτές με flip cover ίσως θα είναι δύσκολες στη χρήση από τη γυναίκα μου. Εμένα με έχει σώσει το flip cover. Το ΗΤΜ που έχω τώρα δεν έχει καλό αισθητήρα εγγύτητας και, αν δεν έχω κλειστό το "πορτάκι", το αυτί μου "πατάει" πλήκτρα στην οθόνη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 To γνωστό πακετάκι θήκη-τζάμι. Ανθεκτική φαίνεται. Το μετάνιωσα όμως που πήρα την λευκή και ψάχνω ακόμα μια με χρωματάκι. :) Το τηλέφωνο το αγόρασες από το vickmall ; Γιατί η θήκη και το tempered glass , είναι αυτά που μπορείς να παραγγείλεις και από την σελίδα του τηλεφώνου . Εγώ από εκεί τα πήρα , και ήρθαν στο κουτί μέσα , μαζί με το τηλέφωνο ...... off topic : για ποιο ΗΤΜ μιλάς ; Μήπως είχαμε το ίδιο ; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Το τηλέφωνο το αγόρασες από το vickmall ; Γιατί η θήκη και το tempered glass , είναι αυτά που μπορείς να παραγγείλεις και από την σελίδα του τηλεφώνου . Εγώ από εκεί τα πήρα , και ήρθαν στο κουτί μέσα , μαζί με το τηλέφωνο ...... Απο το Banggood. Αρχικά παρήγγειλα το Χ5 απο το Everbuying, τότε αγόρασα και την θήκη απο το Vick. Ακύρωσα όμως την παραγγελία του κινητού επειδή δεν είχε stock και τώρα έχω θήκη χωρίς να έχω τηλέφωνο. :lol: off topic : για ποιο ΗΤΜ μιλάς ; Μήπως είχαμε το ίδιο ; :p Αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5562272#post5562272 Αν έχουμε όντως το ίδιο, πως σου φαίνεται το Χ5 σε σχέση με το 9500; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Όχι τελικά δεν έχουμε το ίδιο . Ένα HTM M1 είχα αγοράσει εγώ πριν από 2 χρόνια περίπου . Μέχρι πριν από κανένα δίμηνο , που ξαφνικά το touch της μισής οθόνης σταμάτησε να δουλέυει . http://image1.geekbuying.com/ggo_pic/2014-08-14/201408140945431awxjrfb.jpg Για τα 58€ περίπου του Χ5 ( μαζί με την θήκη και το tempered glass ) , εγώ είμαι σούπερ ικανοποιημένος :) Κάποιος που έχει συνηθίσει σε Samsung , LG , HTC κτλ κτλ , ίσως να θεωρεί το τηλέφωνο εξαιρετικά απλό και να μην κάνει για τα γούστα του . Αλλά αν κάποιος θέλει ένα τηλέφωνο , να κάνει την δουλειά του , χωρίς να αγχώνεται και χωρίς να έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά , τότε πραγματικά το κινητό είναι total Value for money . Για αυτό το λόγο παράγγειλα και έρχεται για εμένα το X5 Pro , και θα δώσω στην σύζυγο το απλό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Αλλά αν κάποιος θέλει ένα τηλέφωνο , να κάνει την δουλειά του , χωρίς να αγχώνεται και χωρίς να έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά , τότε πραγματικά το κινητό είναι total Value for money . Για αυτό το λόγο παράγγειλα και έρχεται για εμένα το X5 Pro , και θα δώσω στην σύζυγο το απλό ;) Γεννιέται, επομένως, η απορία, γιατί, άραγε, αγοράζουμε για τις συζύγους μας (όπως και εγώ) αυτό το κινητό και όχι για τους εαυτούς μας; Μάλλον, γιατί θεωρούμε ότι οι (περιορισμένες) ανάγκες τους, σε σχέση με τις δικές μας, και η χρήση που θα του κάνουν υπερκαλύπτονται από το συγκεκριμένο κινητό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Γεννιέται, επομένως, η απορία, γιατί, άραγε, αγοράζουμε για τις συζύγους μας (όπως και εγώ) αυτό το κινητό και όχι για τους εαυτούς μας; Μάλλον, γιατί θεωρούμε ότι οι (περιορισμένες) ανάγκες τους, σε σχέση με τις δικές μας, και η χρήση που θα του κάνουν υπερκαλύπτονται από το συγκεκριμένο κινητό. Εγώ πάντως για εμένα προσωπικά αγόρασα το συγκεκριμένο . Έλα όμως που όταν το είδε η γυναίκα , ζήλεψε και ήθελε και αυτή . :lol: Απλώς η περιέργεια για να δώ το Pro , με έκανε να το παραγγείλω . Και η τιμή του φυσικά που δεν ξέφευγε πολύ . Εννοείται ότι αν στοίχιζε 100€ παραπάνω , ούτε που θα το σκεφτόμουν για αγορά . Αλλά μιας και το απλό το βρήκα τόσο καλό , είπα να δοκιμάσω και το άλλο . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Καλησπερα παιδια,σημερα το πρωι παρελαβα και εγω.Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρκετα καλες,οθονη πολυ καλη,σημα wifi καλο, αλλα δεν ξερω στο δικο μου το touch φαινετε σαν να εχει καποιο μικροπροβλημα,σαν να μην αποκρινετε καλα. Θελω να το σεταρω τωρα....Ξερει κανεις πως φαινετε το ποσοστο μπαταριας πανω δεξια στην οθονη?? Ηρθε με την v13 και οταν παω να κανω ελενχο για ενημερωσεις μου βγαζει πως ειναι ενημερωμενο.... Ολοι εσεις εχετε την v14???σε μενα γιατι δεν ενημερωνετε?? Η φωτογραφικη ειναι μετρια προς χαλια η πισω και λιγο καλυτερη η μπροστινη. Για τα 55 ευρω που εδωσα αξιζει και με το παραπανω,μου εκανε εντυπωση οτι φορτιζει αρκετα γρηγορα σε σχεση με το LEAGOO LEAD 1 που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Σε φίλο που το έχει καμία βδομάδα έχει πρόβλημα στην ποιότητα σήματος Vodafone. Το έχει κάνει σε αλλους αυτό; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Απλώς η περιέργεια για να δώ το Pro , με έκανε να το παραγγείλω . Και η τιμή του φυσικά που δεν ξέφευγε πολύ . Εννοείται ότι αν στοίχιζε 100€ παραπάνω , ούτε που θα το σκεφτόμουν για αγορά . Αλλά μιας και το απλό το βρήκα τόσο καλό , είπα να δοκιμάσω και το άλλο . :) Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν αλλα τελικά κοστολόγησα την περιέργεια μου λιγότερο απο τα $20 της διαφοράς τιμής και πήρα το απλό Χ5 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 αλλα δεν ξερω στο δικο μου το touch φαινετε σαν να εχει καποιο μικροπροβλημα,σαν να μην αποκρινετε καλα. Θ Μήπως έχει κανένα θέμα με την εργοστασιακή ζελατίνα πάνω στην οθόνη ; Σε φίλο που το έχει καμία βδομάδα έχει πρόβλημα στην ποιότητα σήματος Vodafone. Το έχει κάνει σε αλλους αυτό; Εγώ έχω 2 κάρτες sim Vodafone , μια με σύνδεση και μια CU . Δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο , και δεν μου έχει πει και κανένας αν με ακούει περίεργα . Την sim της σύνδεσης την άλλαξα όμως τώρα , γιατί η παλιά ήταν μεγαλύτερη σε μεγέθος , και του CU είναι περίπου 1.5 χρόνο παλιά . Δεν ξέρω αν έχουν σχέση και αυτά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Να επαναλαβω,καθως πολλοι φιλοι ρωτουν μεσω pm,οτι εαν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα να παρετε το pro παιδια,αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα τoυ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Εσεις ολοι εχετε την v14??γιατι δεν μου ερχετε σαν ota update?? το θεμα με το touch εστρωσε μονο του Edited October 30, 2015 by bill27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarevag Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εσεις ολοι εχετε την v14??γιατι δεν μου ερχετε σαν ota update?? το θεμα με το touch εστρωσε μονο του Όχι. Με την 13. Δεν έχει πέσει κάποια ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 To γνωστό πακετάκι θήκη-τζάμι. Ανθεκτική φαίνεται. Το μετάνιωσα όμως που πήρα την λευκή και ψάχνω ακόμα μια με χρωματάκι. :) με 6.99 $ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 με 6.99 $ Ναι, αλλά δεν μπορείς να ψωνίσεις από εκεί. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ναι, αλλά δεν μπορείς να ψωνίσεις από εκεί. για οποιον μπορει. Εγω μπορω και ηλθε με tracking number σε 10 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 εμενα μου κανει νερα το touch και με εχει ξενερωσει....την μια ειναι μια χαρα και την αλλη χανει...το εκανα και εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα παλι το κανει που και που... τι μπορω να κανω γι αυτο???υπαρχει καμια εφαρμογη που να βελτιωνει την αποκριση στην οθονη?? οταν απλα παταω καπου σταθερα το δακτυλο τοτε στο σημειο αυτο ανεβοκτεβαινει μισο εκατοστο πανω-μισο κατω (το σκρολ) το εχει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 εμενα μου κανει νερα το touch και με εχει ξενερωσει....την μια ειναι μια χαρα και την αλλη χανει...το εκανα και εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα παλι το κανει που και που... τι μπορω να κανω γι αυτο???υπαρχει καμια εφαρμογη που να βελτιωνει την αποκριση στην οθονη?? οταν απλα παταω καπου σταθερα το δακτυλο τοτε στο σημειο αυτο ανεβοκτεβαινει μισο εκατοστο πανω-μισο κατω (το σκρολ) το εχει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο? Δεν νομίζω να διορθώνεται. Κάνε check με διάφορα app που κάνουν τεστ την οθόνη και επαλήθευσε ότι εχεις πρόβλημα. Μετά τον δρόμο της επιστροφἠς και χωρις να πληρωσεις μεταφορικά τα δικαιολογει το Paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Δεν νομίζω να διορθώνεται. Κάνε check με διάφορα app που κάνουν τεστ την οθόνη και επαλήθευσε ότι εχεις πρόβλημα. Μετά τον δρόμο της επιστροφἠς και χωρις να πληρωσεις μεταφορικά τα δικαιολογει το Paypal. δεν το κανει συνεχεια,οποτε του καπνισει...σκεφτομαι τι ταλαιπωρια θα φαω για να το στειλω πισω και λεω ενταξει μωρε υπαρχουν και χειροτερα....:lol: δεν ειναι και τοσο τραγικο αλλα οταν το κανει ειναι λιγο σπαστικο.Θα δω μεχρι την δευτερα πως ανταποκρινετε και θα δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Μπορεί να έχει σχέση και η εφαρμογή που έχεις ανοικτή εκείνη την στιγμή . Να μην είναι θέμα δηλαδή του touch . Πρέπει πάντως να υπάρχουν εφαρμογές στο play store , που μπορείς να τσεκάρεις την απόκριση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts