WitchKing Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 μπορει αυτο που παρηγγειλες εσυ να ηταν οντος σε στοκ και να προλαβες Μακάρι, αλλα δεν το βλέπω. Η κατάσταση της παραγγελίας άλλαξε απο "Processing" σε "Backorder". Έγινε μια παρανόηση για τον τρόπο αποστολής, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν έπρεπε να κρατήσουν ένα κομμάτι μέχρι να ξεκαθαριστεί το θέμα. Πράγματι, η κατάσταση έχει αλλάξει. Την ΠΕ 22/10 με ενημέρωσαν στο νήμα του everbuiyng ότι έστειλαν το δικό μου και έδωσαν tracking # με το Ολλανδικό, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει νεώτερο στοιχείο σε κανένα από τα γνωστά sites. Αν δεν εμφανιστεί μέχρι την Παρασκευή, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Καπου διαβασα μεσα στο φορουμ δεν θυμαμαι ακριβως που,πως πλεον με το Ολλανδικο ταχυδρομειο η ενημερωση του τρακινγκ ξεκινα οταν φτασει στην Ολλανδια. Δεν ξέρω αν άλλαξε και πότε άλλαξε αλλά προ CC είχα κάνει 2 παραγγελίες με το Ολλανδικό και είχα ενημέρωση από την αναχώρηση κάθε δέματος από Κίνα. Αν δεν εμφανιστεί μέχρι την Παρασκευή, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς. Εννοείς αν δεν έχει φτάσει στην Ολλανδία ή αν δεν έχει ξεκινήσει από Κίνα; Edited October 26, 2015 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Δεν ξέρω αν άλλαξε και πότε άλλαξε αλλά προ CC είχα κάνει 2 παραγγελείες με το Ολλανδικό και είχα ενημέρωση από την αναχώρηση κάθε δέματος από Κίνα. Έτσι ήξερα κι εγώ, δύο αριθμοί αποστολής το Σεπτέμβριο όμως άργησαν να δώσουν πληροφορίες. Άλλαξε και το postnl.be που ήταν πιο αναλυτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 To έχουν παρακάνει τα κινεζάκια. Παρήγγειλα απο το Banggοod επειδή έλεγε "in stock" και τώρα μου το γύρισαν σε "dispatched in 6-9 business days" :mad: Μια το Gearbest, μετα το bangood, απο το ενα διαμαντι στο αλλο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Μια το Gearbest, μετα το bangood, απο το ενα διαμαντι στο αλλο !!! Εγώ απο το Everbuying έρχομαι (3 εβδομάδες αναμονή εκεί) :p Για το Banggood όλο καλά λόγια άκουγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Βρε παιδιά ,τι παίζει με το Vickmall ; Παράγγειλα το Doogee Galicia στις 17-10 ,μου έστειλαν tracking number στις 23-10 και μέχρι και σήμερα (26-10)το status του παραμένει ''Information Received (This is not an acknowledgment...'' To πιο εκνευριστικό απο όλα ξέρετε πιο είναι ;Έχω στείλει 4 email με διάφορες απορίες κτλ και δεν μου έχουν απαντήσει σε κανένα !!! Έπεσα σε καμία αργία ;Έχουν τίποτα γιορτές ; Αυτό το κινεζομάγαζο πέταγε κάποια στιγμή !!! Απλα να ξερεις οτι το συγκεκριμενο τηλεφωνο πουλαει σαν ζεστο κουλουρι. Το κινεζομαγαζο μια φορα δεν κρεμαει τους πελατες τους οπως καποια αλλα. Το οτι σε εβγαλε αυτο δεν σημαινει οτι δεν κανουν δουλεια οι συγκεκριμενοι.... [ Εγώ απο το Everbuying έρχομαι (3 εβδομάδες αναμονή εκεί) :p Για το Banggood όλο καλά λόγια άκουγα. Σε οτι αφορα φορτιστες, θηκες, ψιλογκατζετακια, ειναι κορυφη. Στα υπολοιπα με αντιμετωπιζαν λες και ημουν μικρο παιδι. Καπου διαβασα μεσα στο φορουμ δεν θυμαμαι ακριβως που,πως πλεον με το Ολλανδικο ταχυδρομειο η ενημερωση του τρακινγκ ξεκινα οταν φτασει στην Ολλανδια. Της σιγκαπουρης ειναι ποιο γρηγορο απο το ολλανδικο, ασε που ο εντοπισμος του ειναι ... να μην πω τι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Για την συσκευη θα γραψετε κατι...........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Για την συσκευη θα γραψετε κατι...........:) μολις παραλαβουμε θα γραψουμε....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 μολις παραλαβουμε θα γραψουμε....:lol: Μέχρι τότε δεν τα λέτε καλύτερα στο κατάλληλο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Για την συσκευη θα γραψετε κατι...........:) Δυο ερωτήσεις σχετικές με τη συσκευή έκανα και με γράψατε. Παίρνω την εκδίκηση μου :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Για την συσκευη θα γραψετε κατι...........:) Αν θυμάμαι καλά, εσύ το πήρες από τους πρώτους και το χαίρεσαι ενώ εμείς προσπαθούμε να δούμε που βρίσκεται το δέμα, για το οποίο πληρώσαμε χρήματα αλλά ... φως δεν βλέπουμε. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Για την συσκευη θα γραψετε κατι...........:) Μέχρι τότε δεν τα λέτε καλύτερα στο κατάλληλο θέμα? Ακριβώς! Μείνετε στο θέμα παρακαλώ. Υπάρχουν ξεχωριστά θέματα για τα καταστήματα και τις αποστολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Μας άναψες φωτιά. Πως να περάσουμε αυθεντική v13 χωρίς root και να μη χάσουμε τα δεδομένα; Γίνεται; :pΓιατί πιο σοκολάτα γάλακτος δεν γίνεται. :p Το ξαναβάζω ως θέμα γιατί εδώ και 20 αναρτήσεις ασχολούμαστε με άσχετα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) Μας άναψες φωτιά. Πως να περάσουμε αυθεντική v13 χωρίς root και να μη χάσουμε τα δεδομένα; Γίνεται; :pΓιατί πιο σοκολάτα γάλακτος δεν γίνεται. :p Αυτό που λες δεν είναι εφικτό πάρα μόνο αν χρησιμοποιήσεις εφαρμογή (titanium backup π. χ.) και επαναφέρει μετά μεσω αυτής ότι σε αφορά Εγώ βέβαια δεν χρησιμοποιώ πολλές εφαρμογές και μου αρέσει να τις περνάω εκ νέου. Όλη η διαδικασία φλασαρισματος και στησιματος του τηλεφωνου δεν μου πήρε πάνω από 45 λεπτά Να σου πω επίσης για να σου απαντήσω και στην ερώτηση που έχεις κάνει ποιο πάνω σχετικά με το τι τικάρουμε στο flash tools ότι για να περάσω την v13 άφησα τα πάντα τικαρισμένα(συμπεριλαμβανομενου και του preloader) και πάτησα "firmware upgrade" Edited October 27, 2015 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ε-Ε-Έρχεται! Άντε να δω κι εγώ το απόλυτο VfM κινητό! μπορει αυτο που παρηγγειλες εσυ να ηταν οντος σε στοκ και να προλαβες Είχες δίκιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Και παρουσίαση από το myphone.gr http://www.myphone.gr/d/doogee/x5.551/hands-on/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Και παρουσίαση από το myphone.gr http://www.myphone.gr/d/doogee/x5.551/hands-on/ Πάνω και κάτω από την capacitive οθόνη της συσκευής θα βρείτε δύο σχετικά μεγάλα bezels: το πάνω κρύβει την εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 2.0Mpixels και το κάτω, τα τρία softkeys που είναι εμφανίζονται πολύ (έντονα δηλαδή) ειδικά όταν ενεργοποιηθεί ο φωτισμός τους. Τα πλήκτρα τελικά φωτίζονται ή όχι; Νομίζω είχατε γράψει οτι δεν έχουν φωτισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Και εγώ πρόσεξα αυτό με τα πλήκτρα στο review . Στο δικό μου πάντως δεν φωτίζουν ......... Εκτός και υπάρχει καμιά ρύθμιση ή κάποια εφαρμογή που τα κάνει να ανάβουν ....... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Και εγώ πρόσεξα αυτό με τα πλήκτρα στο review . Στο δικό μου πάντως δεν φωτίζουν ......... Εκτός και υπάρχει καμιά ρύθμιση ή κάποια εφαρμογή που τα κάνει να ανάβουν ....... :worry: Eχει κανει λαθος ο φιλος,δεν εχουν φωτισμο τα πληκτρα παιδια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ξέρει κανείς πως ενεργοποιείται ο φωτισμός στα capacitive soft-keys ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 :)Ξέρει κανείς πως ενεργοποιείται ο φωτισμός στα capacitive soft-keys ? Eχει κανει λαθος ο φιλος,δεν εχουν φωτισμο τα πληκτρα παιδια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Eχει κανει λαθος ο φιλος,δεν εχουν φωτισμο τα πληκτρα παιδια. Τόσο λάθος πια; Φαίνεται να του έκανε και εντύπωση η ένταση του φωτισμού! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Αν κάνει λάθος σε κάτι τόσο απλό και σοβαρό με βάζει σε σκέψεις για την σοβαρότητα του review.. Επίσης και την μπαταρία την δίνει λάθος εκτός και αν αυτά της Ελλάδας έχουν μικρότερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Τόσο λάθος πια; Φαίνεται να του έκανε και εντύπωση η ένταση του φωτισμού! :rolleyes: πλάκα θα έχει... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δεν φωτίζουν, γυαλίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts