Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από SAR τι λέει η συσκευή; Γνωρίζουμε;
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για μπαταρία και άλλα θα σας πω αργότερα...

ικανοποιητικό το κιν

φωτό και gps test στο δευτερόλεπτο έξω από το σπίτι.

https://drive.google.com/folderview?id=0Bw1PUCR2yTiDRGFNQUNRRnNBSjQ&usp=sharing

το ηχείο είναι δυνατό... όντως μνήμη χρησιμοποιεί κάτω από 500mb και το ηχείο του ακουστικού ακούγεται καλά.

δεν έχει φωτιζόμενα πλήκτρα

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

Presale στο gearbest το DOOGEE X5 Pro 4G στα 79,99 usd. Με κουπόνι GBLMC αφαιρούνται 4 usd. Τα χρήματα δεν εκταμιεύονται άμεσα.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_234310.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

Να πω και εγώ μετά από χρήση 1, 5 μέρας ότι το κινητό είναι τρομερό για τα χρήματα που κάνει

Πολύ καλή λήψη WiFi(πάρα πολύ καλή θα έλεγα) και σήμα cosmote φουλ σε δύσκολα σημεία

Αψογη οθόνη από όποια γωνία και να δεις με καθαρά χρώματα και αρκετά φωτεινή. Δεν βρήκα να έχει αυτόματη φωτεινότητα κάπου στις ρυθμίσεις

Εξαιρετική διαχείριση RAM με σχεδόν 500mb ελεύθερα

Η μπαταρία κρατάει σίγουρα τη μέρα με αρκετή χρήση. Ίσως και παραπάνω

Gps μια χαρά με igo primo

Το μόνο μελανό σημείο είναι η κάμερα του που δε θα αρέσει στους απαιτητικούς. Βέβαια με 53€ που δίνεις δεν περιμένεις να είναι τα πάντα τέλεια.

Για όποιον λοιπόν θέλει ένα τηλέφωνο που να κάνει τα πάντα καλά έως τέλεια πλην της κάμερας που όπως είπα είναι μόνο για βασική χρήση το τηλέφωνο αξίζει και με το παραπάνω το τρομερό πόσο των 53€ που κόστισε από το vickmall. Να πω ότι παρέλαβα σε 8 μέρες

Μανώλης

Presale στο gearbest το DOOGEE X5 Pro 4G στα 79,99 usd. Με κουπόνι GBLMC αφαιρούνται 4 usd. Τα χρήματα δεν εκταμιεύονται άμεσα.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_234310.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

Ανεξάρτητα με το τηλέφωνο στο gearbest χρειάζεται το insurance delivery που έχει σχεδόν 3$.?

καλησπερα σε ολους απο οτι βλεπω αξιζει το κινητο με το παραπανω τα λ7 του επειδη χρειαζομαι αμεσα κινητο για το γιο μου λογο του οτι το λενοβο α760 μας αφησε χρονους εκτος banggood που δεχεται πιστωτικη υπαρχει κανενα αλλο σαιτ, γιατι οσο και να προσπαθησα με το PayPal δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.

Ανεξάρτητα με το τηλέφωνο στο gearbest χρειάζεται το insurance delivery που έχει σχεδόν 3$.?

Δεν μου εχει χρειαστεί μέχρι τώρα. Αλλωστε υπαρχει και το η εγγύηση από paypal νομίζω.

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα σε ολους απο οτι βλεπω αξιζει το κινητο με το παραπανω τα λ7 του επειδη χρειαζομαι αμεσα κινητο για το γιο μου λογο του οτι το λενοβο α760 μας αφησε χρονους εκτος banggood που δεχεται πιστωτικη υπαρχει κανενα αλλο σαιτ, γιατι οσο και να προσπαθησα με το PayPal δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.

Στο Gearbest πληρωνω με paypal κανονικα.

Yes ακριβως

Με τι κάρτα ποιας τράπεζας;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτο λεει στο Gearbest

Εμένα πάντως μου ήρθε ταπλετ σε 5 μέρες από εκεί...

Βασικά έχει βγάλει βρώμα πιστεύω από περισυ με το φιάσκο του cubot_s200 και τις καθυστερήσεις

Το κινητό είναι τρομερό για τα χρήματα που κάνει

Πολύ καλή λήψη WiFi και σήμα.

Αψογη οθόνη από όποια γωνία και να δεις με καθαρά χρώματα και πολυ φωτεινή.

Εξαιρετική διαχείριση RAM.

Η μπαταρία κρατάει σίγουρα τη μέρα με αρκετή χρήση.Ακομα και η κάμερα του για τα 60€ περιπου που δίνεις ειναι καλη. Την περιμενα πολυ χειροτερη.

Για όποιον θέλει ένα τηλέφωνο που να κάνει τα πάντα καλά έως τέλεια πλην της κάμερας που είναι για βασική χρήση.

Εχει και αυτοματη φωτεινοτητα για τον φιλο πιο πανω που συμφωνω ακριβως με αυτα που γραφει.Δες λιγο προβολη δεν εχω το τηλ μαζι μου. Εγω δεν βρηκα το ποσοστο μπαταριας.

Edited by mark1979

Μολις τσιμπησα και 2 pro.........:)

Oντως εξαιρετικη συσκευη για τα λεφτα της!!!

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Μολις τσιμπησα και 2 pro.........:)

Oντως εξαιρετικη συσκευη για τα λεφτα της!!!

Gearbest η Vickmall ? :worry:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Gearbest η Vickmall ? :worry:

Vickmall εννοειται βρε.:)

Presale δεν είναι; σε τι τιμή;

Δεν προσεχεις φιλε μου καλα.....:)

Presale ειναι το μαυρο,οχι το λευκο.

Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται για μαυρο, μπορει καλλιστα στην παραγγελια να ζητησει να του αλλαξουν το καπακι και να του δωσουν το μαυρο απο το Χ5, που ειναι ακριβως ολοιδιο. Τοσο απλα ... Ταδε εφη Vickmall σε σημερινη μας συνομιλια ... ;)

Περα απο αυτα, root εκανε κανενας ? Πως ? αλλο τιποτε παιζει? Κανενα CWM, TWRP και τετοια ? :confused:

Χτες η προχτές που μίλησα με σελινα ήταν όλα presale... Sorry

Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται για μαυρο, μπορει καλλιστα στην παραγγελια να ζητησει να του αλλαξουν το καπακι και να του δωσουν το μαυρο απο το Χ5, που ειναι ακριβως ολοιδιο. Τοσο απλα ... Ταδε εφη Vickmall σε σημερινη μας συνομιλια ... ;)

Περα απο αυτα, root εκανε κανενας ? Πως ? αλλο τιποτε παιζει? Κανενα CWM, TWRP και τετοια ? :confused:

Ροοτ ότι και αν δοκίμασα δεν... Νομίζω δεν υπάρχει κάτι για Android 5.1 ακόμα....

Χτες η προχτές που μίλησα με σελινα ήταν όλα presale... Sorry

Ροοτ ότι και αν δοκίμασα δεν... Νομίζω δεν υπάρχει κάτι για Android 5.1 ακόμα....

Τοτε No Root, No Party!!!! Ακυρο λοιπον :(

Τοτε No Root, No Party!!!! Ακυρο λοιπον :(

To knt εχει εξαιρετικη διαχειριση μνημης,και σχεδον παρθενο lollipop,οποτε μικρο το κακο.Το φορτωνεις καργα αφοβα.......:lol:

Και σιγα-σιγα κατι θα κανουμε.....;)

έχει και αυτόματο φωτισμό και ποσοστό μπαταρίας περάστε και hibernation manager για εξοικονόμηση :p νομίζω δεν χρειάζεται root.

τα έχει όλα είναι χωρίς bugs τέλειο πληκτρολόγιο εξαιρετικό κινητό με κάποια εφαρμογή cameras βγάζω αρκετά καλές φωτογραφίες ίσως είναι η stock θα το τσεκάρω.δεν περίμενα και πολλά από το τηλ αλλά μου τα έδωσε.. :p

μην περιμένετε πολλά από εξωτερικό design . δεν με χαλάει... for the money(βασικά δεν το έχω συνηθίσει).τα βασικά τα έχει και με το παραπάνω .53 euro σε σχέση με κάτι τιμές που κυκλοφορούν εδώ.παίρνεις 2 κιν με τις τιμές που είναι εδώ..

η μπαταρία δεν μου έχει στρώσει ακόμη οπότε δεν μπορώ να πω.1 μέρα πιστεύω την έχει .

μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει κάποιο bug.. ένα μόνο ήτανε στο 30% και έκανα reboot και η μπαταρία πήγε στο 10% πρώτο φόρτισα

θα σας πω αν το ξανακάνει...

δεν με χαλάει και η ευκρίνεια της οθόνης κάτω από τον ήλιο.... την περίμενα χειρότερη

και χρησιμοποιεί ελάχιστη μνήμη..

προσωπική γνώμη όσα λέω..

το κινητό είναι βαρύ και λίγο σκληρό το πλαστικό.δεν με πειράζει καθόλου.

για όποιον θέλει fb viber browsing τηλέφωνο sms skype ελαφριά games και gps (για το gps θέλω να δοκιμάσω sygic αν δοκιμάσει κάποιος gps ας μας πει. νόμίζω ανάφέρεται σε προηγούμενο post.με την app gpstest εντόπισε αμέσως δορυφόρους).

αυτά..είναι μία οικονομικότατη λύση.

την μπαταρία θέλω να τσεκάρω..

αρκετά καλή ρομ... επίσης και το lollipop

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]