Jump to content

Destinator 3

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελπίζουμε ότι στη καλοκαιρινή έκδοση θα συμπληρωθεί όλη η Ελλάδα, άρα και η Κέρκυρα, με ποσοστό κάλυψης που θα ξεπερνάει το 80%. Επίσης στη έκδοση του καλοκαιριού τα σημεία ενδιαφέροντος θα είναι αρκετές φορές πολλαπλάσια σε σχέση με τα υπάρχοντα.

ποτε αναμενεται περιπου η καλοκαιρινη εκδοση?

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μόλις εγκατέστησα την τελευταία έκδοση και εκεί που εψαχνα μου βγάζει "Path not found: IMPOSSIBLE TO BUILD WAY"

Ξέρει κανείς τι συνέβη;

Παιδιά μόλις εγκατέστησα την τελευταία έκδοση και εκεί που εψαχνα μου βγάζει "Path not found: IMPOSSIBLE TO BUILD WAY"

Ξέρει κανείς τι συνέβη;

Αυτο ειναι γνωτο bug.

Ξεκινα πρωτα με το αυτοκινητο σου, να γραψει μια πορεια 10-15 μετρων και μετα ξαναβαλε την διευθυνση που θες !

Παιδια καλησπερα.Χρησιμοποιοντας το destinator μου βγαζει μερικες φορες το εξης path not found: incorect begining line direction.Γιατι γινεται αυτο;Χρησιμοποιω ... εκδοση.Σκοπευω να παρω την original γιατι ειναι εργαλειο δουλειας για μενα.Και μια αλλη ερωτηση.Θα το παρω απο Θεσσαλονικη,πιστευω να μην εχω προβλημα με ανανεωσεις κτλ.Επισης λογω δουλειας θα μπορουσα να συμβαλω και στη διορθωση των χαρτων.Πιστευω να μην παρεξηγηθω.

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ με το destinator να δηλώσω διαδρομή την οποία θα κάνω με τα πόδια και όχι με αυτοκίνητο και να μου βγάλει τα δεδομένα της; π.χ. απόσταση,ταχύτητα κτλ. Αν ναι πως;

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ με το destinator να δηλώσω διαδρομή την οποία θα κάνω με τα πόδια και όχι με αυτοκίνητο και να μου βγάλει τα δεδομένα της; π.χ. απόσταση,ταχύτητα κτλ. Αν ναι πως;

Afth thn dunatothta den yparxei sto 3 an perimeneis ligo tha thn exei h nea ekdosh tou PN

Παιδια καλησπερα.Χρησιμοποιοντας το destinator μου βγαζει μερικες φορες το εξης path not found: incorect begining line direction.Γιατι γινεται αυτο;
Αυτό συμβαίνει όταν ξεκινάς την πλοήγηση και δεν έχεις κινηθεί καθόλου με αποτέλεσμα το gps να μην ξέρει τον προσανατολισμό σου. Προχώρα λίγο παρακάτω και θα δουλέψει κανονικά.

Zeppelin, Θα υπάρξει ενδιάμεσα κάτι άλλο;

Η έκδοση πριν από τα Χριστούγεννα, με 95% κάλυψη στην Πελοπόννησο, Αττική, Θεσσαλονίκη και με αρκετές επιπλέον πόλεις.

Γειά σας παιδιά!! Υπάρχει κάποιο software ανάλογο του destinator για pc;; Να έχει δηλαδή και κατεύθυνση μέσα στις πόλεις;; Αν όχι θα ήθελα να με συμβουλεύατε για κάτι ανάλογο με το παλιό sony router για σχεδιασμό πορείας σ ευρώπη ή κόσμο.

Ευχαριστώ...

:) :) :) :) :)

ρε παιδια, οταν κυκλοφορησει το destinator pn απο την ngi, θα σταματησουν να υποστηριζουν και να αναβαθμιζουν τους χαρτες του destinator 3?

ρε παιδια, οταν κυκλοφορησει το destinator pn απο την ngi, θα σταματησουν να υποστηριζουν και να αναβαθμιζουν τους χαρτες του destinator 3?

Οχι, καθως ειναι οι ιδιοι χαρτες ! ;)

Γειά σας. Είμαι καινούργιο μέλος στο forum. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανένας χρησιμοποιήσει το Destinator3 με τα καινουργια PDA που έχουν ανάλυση οθόνης 480x640. Εκμεταλεύονται όλη την οθόνη η το πρόγραμμα (Destinator3) δουλεύει μόνο στην μικρότερη ανάλυση (240x320)??

Δηλαδή θα βλέπω πιό μεγάλη περιοχή απο τον χάρτη??

Επικειται αναβάθμιση σε τέτοιο PDA και εάν κάποιος έχει κάποια ιδέα ας με διαφωτίσει.

Thanx......

Γειά σας παιδιά!! Υπάρχει κάποιο software ανάλογο του destinator για pc;; Να έχει δηλαδή και κατεύθυνση μέσα στις πόλεις;; Αν όχι θα ήθελα να με συμβουλεύατε για κάτι ανάλογο με το παλιό sony router για σχεδιασμό πορείας σ ευρώπη ή κόσμο.

Ευχαριστώ... :) :) :) :) :)

Γειά σας. Είμαι καινούργιο μέλος στο forum. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανένας χρησιμοποιήσει το Destinator3 με τα καινουργια PDA που έχουν ανάλυση οθόνης 480x640. Εκμεταλεύονται όλη την οθόνη η το πρόγραμμα (Destinator3) δουλεύει μόνο στην μικρότερη ανάλυση (240x320)??

Δηλαδή θα βλέπω πιό μεγάλη περιοχή απο τον χάρτη??

Επικειται αναβάθμιση σε τέτοιο PDA και εάν κάποιος έχει κάποια ιδέα ας με διαφωτίσει.

Thanx......

Kανονικά δουλεύει σε qvga ανάλυση, αλλά με το πρόγραμμα Tweaks2K2net κάνεις VGA Brute force και αλλάζει σε vga.

Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται στο Dest PN. :cry:

Ευχαριστώ...

:) :) :) :) :)

Βαλε κανονικα γραμματα,κανενας δεν εχει αναφερει οτι ειναι στραβος!! :D :D

Υπαρχει κατι αναλογο για την Ελλαδα αλλα θα πρεπει να αγορασεις το destinator

3 μαζι με το SDK του(δεν ξερω ποσο εχει και αν ειναι διαθεσιμο).SDK ειναι το software developer kit το οποιο μπαινει στο PC και εχει το ιδιο GUI με το dest 3 στο PPC...Εχει ολες τις λειτουργεις που εχει στο PPC.

Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με!!! :w00t:

Kανονικά δουλεύει σε qvga ανάλυση, αλλά με το πρόγραμμα Tweaks2K2net κάνεις VGA Brute force και αλλάζει σε vga.

Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται στο Dest PN. :cry:

Johner, δοκιμασα και εγω το PN σε VGA PDA και το αποτελεσμα ηταν τραγικοτατο. Δυστηχως απο το 3 δεν εχω εμπειρια... Ξερει κανεις αν εχουν σκοπο να διορθωσουν αυτο το χαλι στο PN η να ελπιζουμε σε καποιο αλλο software?

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Το ποσταρα και εδω!

Προσπαθησα να συνδεσω το Jasjar με το GPS receiver μου (TELETYPE) αλλα δεν γουσταρει! Σε ποια κολοπορτα πρεπει να το δηλωσω? San Incoming Port ή σαν Outgoing port ? Και σε ποια κολοcom ??

Δεν με αφηνει ουτε στην 6 ουτε στην 7 !

Βοηθειααααααααα...........!

Μπορει καποιος να πει καμια ιδεα. Εχει το ΒΤ της MS και πρεπει να του αρισουμε com. Επισης τρεχει με WM2005... :cry: