Jump to content

Destinator 3

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Αγόρασα πρόσφατα το ΜΙΟ 168 μαζί με το Destinator. Ο πωλητής για να το ενεργοποιήσει χρησιμοποίησε το "username" και το "password" ενός άλλου κατόχου του destinator που το είχε προφανώς αγοράσει από το ίδιο μαγαζί. Τώρα όταν προσπαθώ να κάνω register για να δηλώσω τα προσωπικά μου στοιχεία και το e-mail μου, μου λέει κατά την εισαγωγή των "κλειδιών" ότι αυτά είναι ήδη ενεργοποιημένα. Τί μπορώ να κάνω για να δηλώσω ξανά (σωστά αυτή τη φορά) το πρόγραμμά μου; Έτσι δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στις μελλοντικές αναβαθμίσεις. Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Και μία φιλική συμβουλή : Μην εμπιστεύεστε κανέναν όσο έξυπνος κι αν δείχνει πως είναι. Κι από εφετζήδες της τεχνολογίας άλλο τίποτα... :mad:

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

H NGI δεν είχε πει ότι πριν από τα Χριστούγεννα θα έβγαζε ακόμα μία νέα έκδοση χαρτών? Θα ήταν καλό να είχαμε κάτι τέτοιο στις Χριστουγενιάτικες εκδρομές εκτός Αθηνών... Φίλε Zeppelin, κάτι νεότερο? Ευχαριστώ!
Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150

Καλημέρα.

Αγόρασα πρόσφατα το ΜΙΟ 168 μαζί με το Destinator. Ο πωλητής για να το ενεργοποιήσει χρησιμοποίησε το "username" και το "password" ενός άλλου κατόχου του destinator που το είχε προφανώς αγοράσει από το ίδιο μαγαζί. Τώρα όταν προσπαθώ να κάνω register για να δηλώσω τα προσωπικά μου στοιχεία και το e-mail μου, μου λέει κατά την εισαγωγή των "κλειδιών" ότι αυτά είναι ήδη ενεργοποιημένα. Τί μπορώ να κάνω για να δηλώσω ξανά (σωστά αυτή τη φορά) το πρόγραμμά μου; Έτσι δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στις μελλοντικές αναβαθμίσεις. Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Και μία φιλική συμβουλή : Μην εμπιστεύεστε κανέναν όσο έξυπνος κι αν δείχνει πως είναι. Κι από εφετζήδες της τεχνολογίας άλλο τίποτα... :mad:

Το username είναι κάτι που δεν αλλάζει, τα υπόλοιπα μπορείς να τ' αλλάξεις

H NGI δεν είχε πει ότι πριν από τα Χριστούγεννα θα έβγαζε ακόμα μία νέα έκδοση χαρτών? Θα ήταν καλό να είχαμε κάτι τέτοιο στις Χριστουγενιάτικες εκδρομές εκτός Αθηνών... Φίλε Zeppelin, κάτι νεότερο? Ευχαριστώ!

Την επόμενη εβδομάδα

Καταρχήν Χρονια πολλα σε όλο το forum. Θα ηθελα να παρακαλέσω οποιονδηποτε μπορει να γραψει ολα τα βηματα εγκαταστασης του Destinator 3στο XDA exec (Qtek 9000).

(Έχω το CD εγκαταστασης **μενο ;) , εχω κάνει την αναλογη διαδικασια (αλλαγη του .ini αρχειου, ωστε να προχωρησει η εγκατασταση και να μην μου βγαλει αγνωστη συσκευη....)

Δεν εχω SD εγκατεστημενο το Destinator σε αλλο PDA για να το παρω απο εκει....

Υπαρχει τροπος για να το εγκαταστησω ή θα πρέπει να περιμενω να βγει update?

Ευχαριστώ πολύ:)

LIVE LONG AND PROSPER

παιδια γνωριζει κανεις χαρτες για ευρωπη στα ελληνικα?
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Καλημέρα.

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν υπάρχει χάρτης της Κύπρου και να μου δώσει κάποιο σχετικό link να τον κατεβάσω;

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Αν υπαρχει και ξερει κανεις τιποτα θα ηθελα και εγω το ιδιο. Ευχαριστω

Καλημέρα.

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν υπάρχει χάρτης της Κύπρου και να μου δώσει κάποιο σχετικό link να τον κατεβάσω;

ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...

Καλησπερα σε ολους.

Προς γνωση ολων σας παραθετω το εξης πειραμα που εκανα για να μην το δοκιμασετε.

Εχω εγκατεστημενο το Destinator στην καρτα του S100 μου.

Λοιπον, εγκατεστησα 2 προγραμματα. Το ενα ειναι το fastclean αν θυμαμαι καλα και το αλλο ειναι το pocket mechanic.

Ετρεξα πρωτα το fastclean το οποιο καθαριζει οτι περιττα αρχεια βρει (cookies, history, temp files κτλ).

Μετα ετρεξα το pocket mechanic και εκανα ενα αποκατακερματισμο (defrag) στην καρτα sd του s100 μου οπου βρισκετε και ο φακελος για το destinator οπως σας ειπα πριν.

Μετα απο αυτο το destinator δεν ανοιγει και πεταει 4-5 μηνυματα οταν το ανοιγεις οτι λειπουν καποια αρχεια και οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη σωστα.

Ειχα κανει backup ολη την καρτα πριν κανω ολα αυτα που σας ειπα και τωρα θα δοκιμασω να κανω αντιγραφη παλι πισω το backup για να δω αν θα δουλεψει και θα σας πω ...

Αν εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος κατι παρομοιο ας μου πει..

Τα λεμε συντομα,

TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλησπερα σε ολους.

Προς γνωση ολων σας παραθετω το εξης πειραμα που εκανα για να μην το δοκιμασετε.

Εχω εγκατεστημενο το Destinator στην καρτα του S100 μου.

Λοιπον, εγκατεστησα 2 προγραμματα. Το ενα ειναι το fastclean αν θυμαμαι καλα και το αλλο ειναι το pocket mechanic.

Ετρεξα πρωτα το fastclean το οποιο καθαριζει οτι περιττα αρχεια βρει (cookies, history, temp files κτλ).

Μετα ετρεξα το pocket mechanic και εκανα ενα αποκατακερματισμο (defrag) στην καρτα sd του s100 μου οπου βρισκετε και ο φακελος για το destinator οπως σας ειπα πριν.

Μετα απο αυτο το destinator δεν ανοιγει και πεταει 4-5 μηνυματα οταν το ανοιγεις οτι λειπουν καποια αρχεια και οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη σωστα.

Ειχα κανει backup ολη την καρτα πριν κανω ολα αυτα που σας ειπα και τωρα θα δοκιμασω να κανω αντιγραφη παλι πισω το backup για να δω αν θα δουλεψει και θα σας πω ...

Αν εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος κατι παρομοιο ας μου πει..

Τα λεμε συντομα,

TonyK

Ipotheto pos ekanes tin padenta gia na pas to destinator stin sd etsi?

E tote logiko einai na katastrafei meta to katharisma ton periton arxeion..

Gia na katalaveis..otan kanoume tin padena gia to destinator stin sd..ousiastika katastrefoume to programma afou tou <klevoume> arxeia..Diorthonoume omos tin registry ki etsi doulevi..

Ta programata omos katharismou...orthos vlepoun pos to programa den einai sosto/plires i einai katestrameno...

Etsi lipon..diagrafoun ta <perita> arxeia...

Ipotheto pos ekanes tin padenta gia na pas to destinator stin sd etsi?

E tote logiko einai na katastrafei meta to katharisma ton periton arxeion..

Gia na katalaveis..otan kanoume tin padena gia to destinator stin sd..ousiastika katastrefoume to programma afou tou <klevoume> arxeia..Diorthonoume omos tin registry ki etsi doulevi..

Ta programata omos katharismou...orthos vlepoun pos to programa den einai sosto/plires i einai katestrameno...

Etsi lipon..diagrafoun ta <perita> arxeia...

Την πατέντα την ειχα κανει πριν καιρο και εκανα ολα τα απαραιτητα βήματα και στο registry και δουλευε κανονικα.

Εγω αυτο που σας ειπα ειναι οτι απλα μετα απο ενα defrag που εκανα το προγραμμα δεν δουλευε.

Τελικα χωρις να κανω απεγκατασταση, ανοιξα το destinator console στον υπολογιστη, εκανα ξανα εγκατασταση και απλα μετα εκανα μεταφορα των αρχειων παλι απο το ppc στην sd και ολα καλα.

καλο βραδυ,

TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Την πατέντα την ειχα κανει πριν καιρο και εκανα ολα τα απαραιτητα βήματα και στο registry και δουλευε κανονικα.

Εγω αυτο που σας ειπα ειναι οτι απλα μετα απο ενα defrag που εκανα το προγραμμα δεν δουλευε.

Τελικα χωρις να κανω απεγκατασταση, ανοιξα το destinator console στον υπολογιστη, εκανα ξανα εγκατασταση και απλα μετα εκανα μεταφορα των αρχειων παλι απο το ppc στην sd και ολα καλα.

καλο βραδυ,

TonyK

Nai.. defrag me to pocket mechanic..

Xrisimopiises omos kai to fastclean etsi den einai?

Nai.. defrag me to pocket mechanic..

Xrisimopiises omos kai to fastclean etsi den einai?

Ναι σ'αυτο εχεις δικιο.

Το fastclean πρεπει να εκανε την ζημια γιατι εσβησε καποια αρχεια απο τον φακελο του destinator.Τελος παντων, τωρα ολα ειναι οκ.Απλα σας το ανεφερα για να μην το...δοκιμασετε.

LG G2 32GB D800 LTE

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ DESTINATOR ΣΤΗΝ SD CARD? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αντιγράφω από παλαιότερο post του χρήστη ogaras:

"1) Κάνουμε copy (όχι Move) όλο το directory DestinatorApps από την κύρια μνήμη στην SD

2) Πηγαίνουμε στην κύρια μνήμη και σβήνουμε στο Directory DestinatorApps τα πάντα εκτός από το directory Activation στο directory Common

3) Ανοίγουμε με έναν Regeditor (Resco File explorer) και στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps αλλάζoυμε τα strings InstallDir & InstlDir από DestinatoApps\Destinator σε

xxx \DestinatoApps\Destinator * όπου xxx = το όνομα της κάρτας σας .

4) Πηγαίνουμε στο Start Menu και φτιάχνουμε το shortcut του Destinator στη νέα τοποθεσία. (Με τον Resco File explorer)

5) Κλείνουμε τον registry editor και κάνουμε Soft Reset"

Αν μάθεις να χρησιμοποιείς την αναζήτηση θα τα βρίσκεις όλα πολύ εύκολα, καλώς ήρθες (και μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σα να φωνάζεις). ;)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Πριν από λίγο έκλεισα κι εγώ το MIO 168 από το Πλαίσιο. Μου κάνει εντύπωση ωστόσο ότι το βρήκα με 399 ευρώ ενώ στο Γερμανό 499. Μήπως υπάρχει καμιά παγίδα; Επίσης στο Πλαίσιο μου είπαν ότι το destinator είναι περασμένο στη SD.... μήπως τα έχω μπερδέψει λίγο;

Πρόκειται ακριβώς για το ίδιο πακέτο...:)

Το Destinator πέρα από το CD που υπάρχει στο πακέτο είναι περασμένο & σε SD 128MB για να γίνει πιο εύκολα η εγκατάσταση του προγράμματος στο Mio σου.

Mε την είσοδο της SD γίνεται install το πρόγραμμα (Αutorun).

Απλά καλορίζικο. :!:

mera paides..

exw kai egw to cd tou destinator ***smeno kai prospathw na to valw to ipaq rx1950 alla mou leei agnwstos typos epe3ergath...

ti ftaei? ti prepei na kanw? plz help

Καλημέρα.

Μια ερώτηση στα γρήγορα..

Το Destinator PN, παίζει σε i-mate JAM με τους Ελληνικούς χάρτες; (Q1 2005)

Ευχαριστώ.

Ναι... ;)

@gfdimopo - Ναι !:happy: