kostas ntinos Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 πως μπορω να καταργησω το ενοχλητικο μηνυμα συμφωνω/διαφωνω κατα την εκκινηση το DESTINATOR 3? Παράθεση __________________kostas ntinos______________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phobos Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Και που ακριβως βρισκουμε αυτο το ozi Explorer; Καποιο link; http://www.oziexplorer.com/ Παράθεση sinapidisantonis.spaces.live.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billymos Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Καλησπερα σε ολους.. Εχω μια απορια και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Πριν μια βδομαδα, μου εκαναν δωρο το mio+destinator 3. Πραγματικα πολυ ωραιο προγραμμα. Ομως εχω και ενα κινητο qtek 2020 και θα ηθελα να εγκαταστησω το προγραμμα και στο qtek, ωστε να μη κουβαλαω και τα δυο. Ξερετε σε αυτη τη περιπτωση, αν μπορει να εχω δυο συσκευες με το ιδιο προγραμμα? Γιατι κατα την εγκατασταση στο mio, μου ζηταγε κωδικο συσκευης... Σας ευχαριστω Billy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryv Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 πως μπορω να καταργησω το ενοχλητικο μηνυμα συμφωνω/διαφωνω κατα την εκκινηση το DESTINATOR 3? Δοκίμασε το επισυναπτόμενο. Δε ξέρω αν λειτουργεί.Destinator.3.x.robot.PPC.ARM.read.instructions.ZIP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 help me eno exo egkatastisi thn consola toy dest pao na prosteso ena xarto to greeceG kai mou leei na valo to cd #1 ti provlima iparxei Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 help me eno exo egkatastisi thn consola toy dest pao na prosteso ena xarto to greeceG kai mou leei na valo to cd #1 ti provlima iparxei πρεπει ολο το προγραμμα να το γραψεις σε ενα cd και να το τρεξεις απο εκει η αλλιως κανε copy paste ton xarth greece στο system/apps destinator 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Καλησπερα σε ολους.. Εχω μια απορια και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Πριν μια βδομαδα, μου εκαναν δωρο το mio+destinator 3. Πραγματικα πολυ ωραιο προγραμμα. Ομως εχω και ενα κινητο qtek 2020 και θα ηθελα να εγκαταστησω το προγραμμα και στο qtek, ωστε να μη κουβαλαω και τα δυο. Ξερετε σε αυτη τη περιπτωση, αν μπορει να εχω δυο συσκευες με το ιδιο προγραμμα? Γιατι κατα την εγκατασταση στο mio, μου ζηταγε κωδικο συσκευης... Σας ευχαριστω Billy nai mporis na trehis to d3 se dio siskeves . mpes sto http://www.destinator1.com pigene stis energopiisis ke epelexe tin epilogi : energopiisi neou proiontos Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billymos Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 nai mporis na trehis to d3 se dio siskeves . mpes sto http://www.destinator1.com pigene stis energopiisis ke epelexe tin epilogi : energopiisi neou proiontos Σ' ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου. Δεν το ειχα προσεξει. Billy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akakios Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Paidia(den xero an einai edo to katallilo topic gia na rotiso),mia BMW 745 metaxeirismeni apo germania exei pano ena Navigator pou periexei ena cd,alla den exei tin Ellada.Ti mporo na kano gia na exo kai tin Ellada?Mporo na vro sketo cd?Thanx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Paidia(den xero an einai edo to katallilo topic gia na rotiso),mia BMW 745 metaxeirismeni apo germania exei pano ena Navigator pou periexei ena cd,alla den exei tin Ellada.Ti mporo na kano gia na exo kai tin Ellada?Mporo na vro sketo cd?Thanx :) Μάλλον δεν είναι το κατάλληλο topic εδώ. Το destinator 3 είναι πρόγραμμα μόνο για Pocket PCs και οι χάρτες της NGI πάνε πακέτο μόνο με Destinator απ'όσο ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 πρεπει ολο το προγραμμα να το γραψεις σε ενα cd και να το τρεξεις απο εκει η αλλιως κανε copy paste ton xarth greece στο system/apps destinator 3 o fakelos aftos den iparxei Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Paidia(den xero an einai edo to katallilo topic gia na rotiso),mia BMW 745 metaxeirismeni apo germania exei pano ena Navigator pou periexei ena cd,alla den exei tin Ellada.Ti mporo na kano gia na exo kai tin Ellada?Mporo na vro sketo cd?Thanx :) Όντως off topic, αλλά να σε βοηθήσουμε! ;) Δοκίμασε στο http://www.teleatlas.com . Δεν ξέρω αν έχει για BMW (Αν είναι η τελευταία έχει νομίζω σύστημα της VDO Dayton), πάντως για ένα Touareg που χρειάστηκα (Έχει σύστημα της Blaupunkt) βρήκα. Βέβαια μην περιμένεις την κάλυψη που έχουν οι χάρτες της NGI για το Destinator. Είναι πολυ χειρότερα τα πράγματα! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 o fakelos aftos den iparxei ton χαρτη δεν τον εχεις?με ενα file explorer θα το βρεις το φακελο που σου ειπα αλλιως σβηστα ολα αυτα που περασες και γραφτα σε ενα cd kai τρεξτο απο εκει να τελειωνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 :O λαθος σορυ Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 1.Παιδιά γειά σας, έχω μια ερώτηση λίγο παράνομη. Το destinator στο Imate jam όταν δεν είναι ακριβώς αγορασμένο, υπάρχει περίπτωση να λειτουργίσει κανονικά? 2. Χάρτες για αμερική υπάρχουν? Ευχαριστώ (επίσης, συνεργάζεται με το Fortuna Slim Bluetooth GPS receiver ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 1.Παιδιά γειά σας, έχω μια ερώτηση λίγο παράνομη. Το destinator στο Imate jam όταν δεν είναι ακριβώς αγορασμένο, υπάρχει περίπτωση να λειτουργίσει κανονικά? 2. Χάρτες για αμερική υπάρχουν? Ευχαριστώ (επίσης, συνεργάζεται με το Fortuna Slim Bluetooth GPS receiver ?) 1) Φυσικα και μπορει να λειτουργησει κανονικα. Με το Fortuna Slim επισης λειτουργει αριστα (μιλαω εκ πειρας) Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 1) Φυσικα και μπορει να λειτουργησει κανονικα. Με το Fortuna Slim επισης λειτουργει αριστα (μιλαω εκ πειρας) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Γιατί είχα ακούσει ότι κολλάει... Τελος πάντων. Μάλλον θα το αγοράσω όμως, αξίζει τον κόπο. Στην κατηγορία του fortuna slim, θα μου προτίνατε κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το Fortuna Slim, και θα ήθελα να ρωτήσω αν εκτός από το ποιοι δορυφόροι πιάνονται, τι άλλα στοιχεία βλέπεις με το original software. Θα ήθελα να βλέπω ταχύτητα, υψόμετρο... Χρειάζομαι άλλο πρόγραμμα γι αυτό? (Μήπως το destinator θα τα δείχνει?) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Καλά, έμαθα ότι αυτά τα δέιχνει το Pocket streets... Θέλω να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο, πιο εμπειρικό. Ας πούμε ότι έχω το Fortuna slim, και το destinator στο Imate jam μου. Και είναι όλα up n running, με κλειδωμένους δορυφόρους. Αν πατήσω το κουμπάκι του power στο ppc, τι γίνεται? Κόβεται η επικοινωνία του με το fortuna, ή απλά κοιμάται? Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο ενοούν όταν λένε cold/warm/hot boot. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτές τις έννοιες? Γενικά θέλω να μάθω πόσο εύχρηστο είναι, πριν αγοράσω, γιατί εκτός αυτοκινήτου (άρα και φορτιστή) δεν θα το έχω συνέχεια ανοιχτό το ppc (για το gps δεν το συζητάω, με 10 ώρες αυτονομίας, θα το έχω always on). Αν είναι λοιπόν, κάθε φορά που το κλείνω, να θέλει μετά 45 δευτερόλεπτα για να συνδεθεί με το gps και τους δορυφόρους τότε χάθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Καλά, έμαθα ότι αυτά τα δέιχνει το Pocket streets... Θέλω να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο, πιο εμπειρικό. Ας πούμε ότι έχω το Fortuna slim, και το destinator στο Imate jam μου. Και είναι όλα up n running, με κλειδωμένους δορυφόρους. Αν πατήσω το κουμπάκι του power στο ppc, τι γίνεται? Κόβεται η επικοινωνία του με το fortuna, ή απλά κοιμάται? Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο ενοούν όταν λένε cold/warm/hot boot. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτές τις έννοιες? Γενικά θέλω να μάθω πόσο εύχρηστο είναι, πριν αγοράσω, γιατί εκτός αυτοκινήτου (άρα και φορτιστή) δεν θα το έχω συνέχεια ανοιχτό το ppc (για το gps δεν το συζητάω, με 10 ώρες αυτονομίας, θα το έχω always on). Αν είναι λοιπόν, κάθε φορά που το κλείνω, να θέλει μετά 45 δευτερόλεπτα για να συνδεθεί με το gps και τους δορυφόρους τότε χάθηκα... Aν πατήσεις το power off η επικοινωνία σταματαέι. Αν το ανοίξεις ξανά, το destinator εντοπίζει το gps και συνεχίζεις την πορεία σου. Αυτό διαρκεί 10-15 secs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Aν πατήσεις το power off η επικοινωνία σταματαέι. Αν το ανοίξεις ξανά, το destinator εντοπίζει το gps και συνεχίζεις την πορεία σου. Αυτό διαρκεί 10-15 secs. Ευχαριστώ πολύ. Αυτό ακριβώς ζητούσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα PDA για να το χρησιμοποιήσω ως navigator. Εσείς ποιο θεωρείται καλύτερο για αυτή τη δουλειά; Για το iPAQ rx3715 τι λέτε; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα PDA για να το χρησιμοποιήσω ως navigator. Εσείς ποιο θεωρείται καλύτερο για αυτή τη δουλειά; Για το iPAQ rx3715 τι λέτε; Μήπως πρέπει να διευκρινύσεις πόσα χρήματα θα διαθέσεις? Και τι gps θα χρησιμοποιήσεις? (bluetooth, CF ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Μήπως πρέπει να διευκρινύσεις πόσα χρήματα θα διαθέσεις? Και τι gps θα χρησιμοποιήσεις? (bluetooth, CF ...) Δεν έχω κάποιο όριο χρημάτων, τώρα για το GPS κλίνω προς το Bluetooth. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsoulou Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Έχω το Destinator 3 , το fortune slim και το hx4700. Το πρόβλημά μου είναι ότι μετά από λίγα λεπτά λειτουργίας πλοήγησης το ppc βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει αρκετή μνήμη και κολλάει! Καμιά ιδέα? Παράθεση Φιλοξενία & Κατασκευή Ιστοσελίδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts