Jump to content

Destinator 3

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Μια γρήγορη ερώτηση : υπάρχει κάποιο tweak για να αποφεύγω το accept στην εκκίνηση του Destinator 3 αλλά κ να έχω full screen απεικόνιση του χάρτη ; Κάτι τέτοιο διάβασα σε κάποιο post. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει ;

Ευχαριστώ,

Από το forum της ngi:Από ότι διάβασα ο προγραμματιστής πήρε ένα e-mail από την κατασκευάστρια του Destinator, ότι αν δεν ενεργοποιήσει πάλι την προειδοποίηση θα κινηθούν νομικά εναντίον του...

Πάντως πολύ χρήσιμη στο νέο plugin είναι, εκτός των άλλων, η λειτουργία full screen.Το plugin είναι πράγματι πολύ εύχρηστο.

Δυστυχώς έπεσε θύμα της υστερίας και έβγαλε στην καινούργια έκδοση την παράκαμψη της εισαγωγικής ερώτησης, αν είσαι ηλίθιος ή όχι.Το έχει γράψει ο apostat και ο ssarl.Eίμαι καλός στο clopy. :baby:

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι, δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο menu κάτω δεξιά. Αυτό είναι το πρόβλημα. Το έχω αποσυμπιέσει από το zip file κ το έχω τοποθετήσει στο ίδιο directory με το Destinator (δοκίμασα βέβαια κ ξεχωριστά, στο δικό του directory) κ όταν το τρέξω, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν το Destinator 3 (η μόνη διαφορά είναι στην ονομασία, πάνω αριστερά, δίπλα στο Start Menu των Windows). Μήπως κάνω κάτι λάθος στην εγκατάσταση ;

Ευχαριστώ,

Παιδιά, μπορεί να απαντήσει κάποιος πάνω σ' αυτό ; Δεν μπορεί, όλο κ κάποιος χρησιμοποιεί το tweak ! :rolleyes:

Για πες,τι σου δειχνει το μενου κατω οταν το τρεχεις απο το destweak?

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, μπορεί να απαντήσει κάποιος πάνω σ' αυτό ; Δεν μπορεί, όλο κ κάποιος χρησιμοποιεί το tweak ! :rolleyes:

Θα τρεξεις κανονικα το Tweak και οταν ανοιξει κανονικα το DEST θα πατας το 50m που ειναι κατω αριστερα. αυτο ειναι το κουμπι για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του Full Screen. :O :) ;)

Θα τρεξεις κανονικα το Tweak και οταν ανοιξει κανονικα το DEST θα πατας το 50m που ειναι κατω αριστερα. αυτο ειναι το κουμπι για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του Full Screen. :O :) ;)

Αμήν ! Σε ευχαριστώ πολύ ! :)

Kalhspera.

8a h8ela- an gnwrizei kapoios -na mou pei pws akrivws leitourgei h "apofygh dromwn".Pera apo th ry8mish sto menou(me to kokkino diakritiko shmataki ypo8etw pws shmeiwnontai oi dromoi pou 8eleis na apofygeis),xreiazetai kati allo?

Fantazei toso aplo,alla den exw kataferei na to kanw na doulepsei opws 8a eprepe.

P.X enw exw epilexei apofygh Attikhs Odou,to programma epimenei na me odhgei mesw ayths se ena megalo pososto proorismwn...

Eyxaristw

Επειδή το δοκίμασα μόλις τώρα, θες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ; Εγώ π.χ. δοκίμασα να του δώσω μία διαδρομή Άνω Πατησίων κ Αεροδρομίου (Ελ. Βενιζέλος). Στην πρώτη δοκιμή δήλωσα την Αττική Οδό στην αποφυγή δρόμου κ πραγματικά, με οδήγησε μέσω Μεσογείων κ Λαυρίου σε αυτό (μόνο σε ένα κομμάτι συμμετέχει, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ βέβαια, η Αττική Οδός). Στη δεύτερη δοκιμή, δήλωσα την Αττική Οδό κανονικά κ όντως, με έστειλε απευθείας στην έξοδο της Λεωφόρου Κύμης (κ μετά απευθείας προς Αεροδρόμιο).

Opws diapistwsa telika fainetai pws yparxei provlhma me tis teleytaies ekdoseis tou dll,anaforika me thn apofygh dromwn.

Elpizw na to dior8wsoun se mellontikh ekdosh...

Kαι εγώ για παράδειγμα με τελευταίο dll και ερχόμενος από Κόρινθο με κατεύθυνση κέντρο του Πειραιά και έχοντας δηλώσει αποφυγή της Αττικής Οδού

το dest επέμενε σπαστικά να με οδηγεί μέσω Αττικής Οδού :mad:

Kαι εγώ για παράδειγμα με τελευταίο dll και ερχόμενος από Κόρινθο με κατεύθυνση κέντρο του Πειραιά και έχοντας δηλώσει αποφυγή της Αττικής Οδού

το dest επέμενε σπαστικά να με οδηγεί μέσω Αττικής Οδού :mad:

Nai,to provlhma yparxei me tis 2 teleytaies ekdoseis .dll

Anamonh gia neoterh pou 8a to dior8wnei...

P.S an epilexeis akyrwsh diadromhs kai xana plohghsh 8a einai ok tis perissoteres fores!

Για όσους χρησιμοποιοούν το tweak και δε βλέπουν το menu με τις ρυθμίσεις αυτό οφείλεται στο ότι το menu επιλογές καλύπτει όλο το χώρο..

Αντικατέστησα το Επιλογές me Opts και φαίνεται καλά..

Κατεβάστε το αρχείο που επισυνάπτω και αντικαταστήστε στο folder Interface/Visual τα αρχεία

Enjoy

Destinator.zip

Ξέρει κανείς πως μπορώ να δημιουργήσω ένα shortcut ούτως ώστε να μπορώ να τρέχω κατευθείαν το Destinator (Tweak) χωρίς να ανοίγω κάθε φορά τον Files Explorer ;

Ξέρει κανείς πως μπορώ να δημιουργήσω ένα shortcut ούτως ώστε να μπορώ να τρέχω κατευθείαν το Destinator (Tweak) χωρίς να ανοίγω κάθε φορά τον Files Explorer ;

ME ton resco explorer send to -> as shortcut to start menu

Meso toy explorer twn windows dexi klik kai kanto shortcut mesa sto start menu

Meta an thes pas kai sta buttons tou pocket pc & dialegeis ena koumpi na trexei to tweak

ME ton resco explorer send to -> as shortcut to start menu

Meso toy explorer twn windows dexi klik kai kanto shortcut mesa sto start menu

Meta an thes pas kai sta buttons tou pocket pc & dialegeis ena koumpi na trexei to tweak

Ωραία, έγινε κ αυτό, σ'ευχαριστώ ! :)

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής πρόβλημα (είμαι νέα στο σπορ και για το λόγο αυτό δείξτε επιείκεια!)

Εχω ένα ipaq hx2410 και αγόρασα το Destinator και το Ambeon BT112A GPS (http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=920)

Αφού ανοίξω το destinator οι μπάρες που δείχνει το σήμα είναι κόκκινες. Το δοκίμαζα για περίπου 6 ώρες, μέσα στο σπίτι, στο μπαλκόνι, εν κινήσει, στην ταράτσα 6όροφης πολυκατοικίας, στην παραλία και μόνο δύο φορές για πολύ λίγο υπολόγισε γεωγρ. μήκος και πλάτος. Βλέπει από 1-4 δορυφόρους, αλλά και 4 να βλέπει δεν κάνει τους υπολογισμούς. Φταίει κάτι που έχω κάνει εγώ? Λογικά όμως δεν θα έβλεπε κανένα δορυφόρο. Μήπως δεν είναι τόσο ευαίσθητος ο δέκτης?

επίσης είδα και αυτά. Εάν μπορείτε πείτε μου τη γνώμη σας.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=846

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1244

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_76_89&products_id=820

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_76_89&products_id=1040

Σας ευχαριστώ

I beg to dream and differ from the hollow lies....

Καλημερα δεν ξερω για αυτο που εχεις αλλα για ταρατσα και να μην εχεις σημα ειναι περιεργο....εγω εχω αυτο http://www.play247.gr/index.php?mai...products_id=820

και ειναι αψογο(απο την telematix μου ειπανε οτι μεσα εχει tsipaki Holux ;) )

Καμια φορα μπορει να "βλεπει" δορυφορους αλλα μην μπορει να παρει στιγμα,το εχω δει και εγω κανα δυο φορες αλλο αυτο και αλλο 6 ωρες να μην δεις τπτ

Μέσα στο σπίτι και στο μπαλκόνι δεν έχιε νόημα να το δοκιμάζεις. Χρειάζεται πτική επαφή με τον ουρανό και μάλιστα από διάφορα "σημεία" του ουρανού (γι'αυτό και τις περισσότερες φορές δεν παίζει και σε μπαλκόνι που "βλέπει" το μισό κομμάτι του ουρανού).

Εφόσον βλέπει έστω και έναν δορυφόρο, η επικοινωνία με το PPC γίνεται κανονικά άρα ότι ήταν να κάνεις εσύ έχει γίνει σωστά. Η συσκευή έχει "χρόνο έναρξης" 60 δευτ. (το cold start που αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του) άρα αποό τη στιγμή που το ανάβεις χρειάζεται τουλάχιστον ένα λεπτό για να βρει δορυφόρους. Μην το αναβοσβήνεις στην προσπάθειά σου να παίξει. Περίμενε λίγο. Και πάντα να έχει "επαφή" με τον ουρανό.

Έχει αγοράσει και εξωτερική κεραία; Αν μπορούσες να βρεις μια για δοκιμή. Ισως το πρόβλημά του να είναι η εσωτερική του κεραία.

Και τα Fortuna και το Haicom που αναφέρεις είναι πολύ καλά. Εγώ έχω ένα Clip-on εδώ και ένα χρόνο και παίζει μια χαρά ακόμη και στο αυτοκίνητο χωρίς εξωτερική κεραία.

Andreas Tsouchlaris

autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros

dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers!

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

Καλημέρα

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το γνωρίζω οτι δεν πρέπει μέσα στο σπίτι. Απλά θέλω να πω οτι το έχω δοκιμάσει με όποιο τρόπο μπορώ να σκεφτώ. Δεν το αναβόσβηνα. Το άφηνα. Τελικά πάλι χθες αργά το βράδυ έπιασε 4 δορυφόρους και έβγαλε στίγμα, το κράτησε λίγο και μετά χάθηκε το στίγμα.

Η πολυκατοικία μου είναι 6 οροφη και τριγύρω δεν υπάρχουν ψηλότερες.

Απλά μήπως κάνω κάτι εγώ? Μήπως έχω ρυθμίσει κάτι λάθος?

Και σήμερα το πρωί που το δοκίμασα τζίφος.

Καλησπερα εγω εχω το http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_76_89&products_id=820

και ειμαι αρκετα οικανοποιημενος στο μπαλκονι εχω το λιγοτερο 4 δορυφορους και σε πορεια εχω δει μεχρι 9 αν δεν κανω λαθος . Αν ειναι να παρεις καποιο αλλο προσπαθισε να βρεις το holux gr-231 ειναι αρκετα καλο ριξε μια ματια εδω

http://www.pocketgps.co.uk/item-menu.php?idSubCat=5

Μόλις έγινα ενας ευτυχής κάτοχος του Detinator 3.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το προσωπικό της NGI και κυρίως του Zeppelin για την βοήθεια που μου έδωσε και την ώρα που έφαγε μαζί μου.

Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, μιας και δεν κατάφερα να βρώ την απάντηση με το search.

Στο pc που εγκαθιστούμε την εφαρμογή στο cut map πως μπορούμε στον Ελληνικό χάρτη να δούμε Ελληνικά και οχι τα παράξενα σύμβολα που βγάζει;

Σας ευχαριστώ

Φιλικά

Γιάννης

Φιλικά

Γιάννης

Καλημέρα

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το γνωρίζω οτι δεν πρέπει μέσα στο σπίτι. Απλά θέλω να πω οτι το έχω δοκιμάσει με όποιο τρόπο μπορώ να σκεφτώ. Δεν το αναβόσβηνα. Το άφηνα. Τελικά πάλι χθες αργά το βράδυ έπιασε 4 δορυφόρους και έβγαλε στίγμα, το κράτησε λίγο και μετά χάθηκε το στίγμα.

Η πολυκατοικία μου είναι 6 οροφη και τριγύρω δεν υπάρχουν ψηλότερες.

Απλά μήπως κάνω κάτι εγώ? Μήπως έχω ρυθμίσει κάτι λάθος?

Και σήμερα το πρωί που το δοκίμασα τζίφος.

Να ξερεις οτι την πρωτη φορα που ανοιγεις το GPS μπορει να χρειαστουν πολλα λεπτα μεχρι να βρει την θεση.Αυτο δεν θα συμβαινει καθε φορα μονο την πρωτη φορα.Εμενα ενα Garmin χρειαστηκε 10 λεπτα μεχρι να βρει την θεση,υστερα σε 1 λεπτο ητανε ok

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Μόλις έγινα ενας ευτυχής κάτοχος του Detinator 3.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το προσωπικό της NGI και κυρίως του Zeppelin για την βοήθεια που μου έδωσε και την ώρα που έφαγε μαζί μου.

Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, μιας και δεν κατάφερα να βρώ την απάντηση με το search.

Στο pc που εγκαθιστούμε την εφαρμογή στο cut map πως μπορούμε στον Ελληνικό χάρτη να δούμε Ελληνικά και οχι τα παράξενα σύμβολα που βγάζει;

Σας ευχαριστώ

Φιλικά

Γιάννης

Δες εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=146

Καλησπέρα σε όλους,

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα μου λύθηκε τελικά. Άλλαξα αυτό που είχα πάρει με το Fortuna Slim. Το ωραίο είναι οτι το πρωί έκανα ένα σωρό δοκιμές στη δουλειά μου με το πρώτο. Μόνο στην ταράτσα έπιασε 6-7 δορυφόρους και στίγμα. Ακριβώς έξω από τη δουλειά μου τίποτα (μπροστά 4 λουρίδες δρόμου και απέναντι αααρκετααά μεγάλο οικόπεδο) και πηγαίνοντας με αμάξι στο μαγαζί να το αλλάξω πάλι μια φορά στίγμα. Φυσικά χάθηκε μετά από 3 λεπτά. Και όταν φθάνω στο κατάστημα στη γωνία του έπιανε 7 δορυφόρους! Θα με περάσανε για τρελή!

Αυτή τη στιγμή το καινούριο το έχω ανοιχτό, κάθομαι στο μπαλκόνι μου και πιάνει γύρω στους 8 δορυφόρους. Και σχεδόν μόλις το πρωτοανάβω πιάνει στίγμα. Ακόμα και μέσα στο τσεπάκι της τσάντας μου το δοκίμασα και έπιανε.

Μια ερωτησούλα ακόμη. Γνωρίζω οτι στο υψόμετρο δεν έχουν πολύ ακρίβεια, αλλά με δείχνει στα 60 μέτρα. Υπάρχει περίπτωση να έχει τόση μεγάλη απόκλιση και στο γ. μήκος και πλάτος?

Σας ευχαριστώ