ypex Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Είπα αναγκαστικά λόγω χώρου.Αν υπάρχει στο store χώρος τον βάζεις εκεί.όσο για τα wav έχω ανεβάσει πειραγμένα που καταλαμβάνουν μόλις 1.5 mb.Κοίταξέ το μήπως σε βολέψει. :) http://ogaras.50megs.com/sounds/ Δυστυχώς δεν μπορώ να τα κατεβάσω. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα... αν μπορείς τσέκαρέ το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 εχω μια απορια και θελω την βοηθεια σας. Εκει που λεει οργανωση διαδρομης βαζω πεντε πχ στασεις αλλα οταν κανω πλοηγηση μου βγαζει την διαδρομη μονο αναμεσα σε δυο απο τα πεντε σημεια. Πως λειτουργει η οργανωση διαδρομης λοιπον δεν μπορω να καταλαβω. Επισης τι σημαινει στα εργαλεια της οργανωσης διαδρομης η επιλογη "μεγιστοποιηση"΄ ευχαριστω Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogaras Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Δυστυχώς δεν μπορώ να τα κατεβάσω. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα... αν μπορείς τσέκαρέ το... Δοκίμασα το link kai κατεβαίνουν μια χαρά.Για ξαναδοκίμασε μήπως είχε γίνει τίποτα την ώρα που προσπάθησες. Αλλιώς δώσε μου ένα mail να στείλω. :) Παράθεση Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogaras Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 En taxh sas parathetw empeiries sxetika me tous roufianous kai ta auto alert 1 kai 2 Doulepsan kai ta 2 auto alert alla den katafera na kanw na mou doulepsei h a' eidopoihsh sta 2.000 m . BTW shmasia exei oti doulepsan ola mia xara .. H synexia methacvrio pou tha exw teleiwsei me thn metakomish kai tha mou energopoihsoun thn dsl.. Πού είσαι ρε minotavrs??? παίρνω τηλέφωνα τίποτα!!άντε να σου βάλουν την ADSL να σε ξαναβλέπουμε!!!Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με dest!! Αναμένω νέα σου !!! :D :D Παράθεση Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Παντως, αυτο που δοκιμασα λιγακι χθες ισχυει: Σ'εμενα τουλαχιστον, το destinator πηγαινει πιο αργα οταν το εχω στο file store απο' οτι οταν το εχω στην SD Χθες το βραδυ το δοκιμασα αρκετη ωρα και ειχε καθυστερησεις και κολληματα (σχεδον στιγμιαια) κατι που οταν το ξαναβαλα στην SD δεν ειχα. Περιεργο... Στο file store εχω 20MB ελευθερα, μηπως το destinator για temporary storage την ωρα που τρεχει, χρειαζεται περισσοτερο ?? (και γι'αυτο ψιλοσερνεται οταν ειναι στο file store ?...) Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Πού είσαι ρε minotavrs??? παίρνω τηλέφωνα τίποτα!!άντε να σου βάλουν την ADSL να σε ξαναβλέπουμε!!!Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με dest!! Αναμένω νέα σου !!! :D :D Ase Liako gia allh mia fora o pOTE kanei thavmata kathysterhshs .. BTW to wav minima to allaxa apo "kamera troxaias" se "elegxo kikloforias" giati sthn ethnikh odo ektos apo tis kameres exei kai ta shmeia me ta mploka ths troxaias sas to sinistw kai se esas gia na mhn mperdeveste. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Παιδιά τα ραντάρ 6 και ραντάρ 7 μου βγαίνουν στην θάλασσα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος η έχω κάνει κάτι λάθος. Όλα τα άλλα μου φαίνονται σωστά … Επίσης εκτός από το *.dat χρειάζομαι και κάποιο *.csv αρχείο ? Ευχαριστώ ! Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Ase Liako gia allh mia fora o pOTE kanei thavmata kathysterhshs .. BTW to wav minima to allaxa apo "kamera troxaias" se "elegxo kikloforias" giati sthn ethnikh odo ektos apo tis kameres exei kai ta shmeia me ta mploka ths troxaias sas to sinistw kai se esas gia na mhn mperdeveste. poy na broyme to neo wav? Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogaras Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Παιδιά τα ραντάρ 6 και ραντάρ 7 μου βγαίνουν στην θάλασσα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος η έχω κάνει κάτι λάθος. Όλα τα άλλα μου φαίνονται σωστά … Επίσης εκτός από το *.dat χρειάζομαι και κάποιο *.csv αρχείο ? Ευχαριστώ ! ενδεχομένως να έχεις δικιο για τα δύο ραντάρ.Μπορεί να έχουν δοθεί λάθος συντεταγμένες.Δεν χρειάζεσαι κάποιο csv. το csv χρειάζεται για την δημιουργία του dat που θέλει το dest. Παράθεση Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogaras Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Μετά από δοκιμή που έκανα και εγώ σήμερα, επιβεβαιώνω την αδυναμία της ειδοποίησης φωνητικά στα 2 κμ που επισήμανε ο minotavrs.Θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Θα πρέπει να σας αναφέρω πως με την μεταφορά του Dest στο ipaq file store ο επανυπολογισμός διαδρομής είναι πλέον ακαριαίος!!Πάρα πολύ γρήγορη συμπεριφορά πλέον!! Παράθεση Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Μετά από δοκιμή που έκανα και εγώ σήμερα, επιβεβαιώνω την αδυναμία της ειδοποίησης φωνητικά στα 2 κμ που επισήμανε ο minotavrs.Θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Θα πρέπει να σας αναφέρω πως με την μεταφορά του Dest στο ipaq file store ο επανυπολογισμός διαδρομής είναι πλέον ακαριαίος!!Πάρα πολύ γρήγορη συμπεριφορά πλέον!! Meta apo arketa test sthn ethnikh odo Athinwn lamias katelixa sto symperasma oti H prwth eidopoihsh sta 2 km den doulevei ws hxhtiko minima alla ws endeiktiko minima sto display ths othonhs mas afto dhladh pou leei auto alert 2 me kokkona grammata. Shmera peiraxa to inf arxeio kai tou orisa thn prwth eidopoihsh sta 3 km kai thn defterh sta 2 km sas sinistw na kanete to idio kai na deite pws tha symperiferthei egw me kati topika dika mou test pou tou ekana edeixe na doulevei .. :cool: PS Gia ton filo pou thelei to wav as mou steile pm me email na tou steilw kai to wav alla kai to inf arxeio pou tou to exw orisei .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Το ipaq file store είναι ένα είδος sd card ας το πούμε που όμως είναι στην πραγματικότητα κομμάτι της μνήμης του ipaq.Δεν τρώει πολύτιμο χώρο γιατί δεν δεσμεύει την προς χρηση μνήμη. Είναι ήδη δεσμευμένος χώρος για αποθήκευση και μόνο. Τώρς ο χωρος ποικίλει.Ας πούμε στο rz1710 ειναι 10 mb. στο hx2210 είναι 20mb. :) Όταν λοιπόν τρέχεις ένα πρόγραμμα, από την μνήμη στην ουσία, έχεις σαφώς μεγαλύτερη ταχύτητα από να το έτρεχες από μια συμβατική sd κάρτα, όσο γρήγορη και να είναι η τελευταία. Στο δικό μου iPAQ 4150 γιατί το iPAQ File Store είναι μόλις 2.85 mb; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Στο δικό μου iPAQ 4150 γιατί το iPAQ File Store είναι μόλις 2.85 mb; :( Είναι ανάλογα με το μοντέλο. Το δικό μου (iPAQ rx3715) έχει 96ΜΒ. :cool: Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Parakalountai oi xrhstes pou tous apestalthei to inf file me to wav na to testaroun kai na mas poun an doulepse :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viperv80 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Παιδιά εμένα στο destinator console το εικονίδιο για τα favorites είναι απενεργοποιημένο (grayed). Έχω θέσει το POIimport σε 1 στο ini... Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogaras Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Παιδιά εμένα στο destinator console το εικονίδιο για τα favorites είναι απενεργοποιημένο (grayed). Έχω θέσει το POIimport σε 1 στο ini... Τι παίζει; Σε πρώτη φάση πήγαινε στο αρχείο mapsGreece.ini που είναι στην διαδρομή C:\DestinatorApps\Installer\Console και έλεγξε αν έχεις τις παρακάτω γραμμές ως ακολούθως: [Global] CountOfRegion=2 ExistsOnCD=1 MapLang=9 [Region00] Text="GreeceG" LongText="Greek map of Greece" MapLang=9 Required=14500 Cutting=1 PictureNumber=0 DISK=1 Στην συνέχεια πρέπει στη διαδρομή C:\DestinatorApps να φτιάξεις ένα directory με το όνομα New Maps και μέσα σε αυτό να βάλεις όλο το directory GreeceG, που είναι ο ελληνικός χάρτης. Αφού κάνεις τα παραπάνω, τότε μόλις από την console κάνεις click πάνω στο χάρτη GreeceG τότε θα ενεργοποιηθούν και τα κουμπιά που σου φαίνονται κρυμμένα. Ελπίζω να μην συναντήσεις πρόβλημα! Παράθεση Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viperv80 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Δούλεψε μια χαρά... Ευχαριστώ πολύ. Μήπως ξέρεις και γιατί δεν μου εμφανίζονται τα ονόματα στα Ελληνικά στο Cut Map; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogaras Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Δούλεψε μια χαρά... Ευχαριστώ πολύ. Μήπως ξέρεις και γιατί δεν μου εμφανίζονται τα ονόματα στα Ελληνικά στο Cut Map; Το πρόβλημα είναι γνωστό και οφείλεται στην γραμματοσειρά που ενσωματώνει ο χάρτης.Αν κάνεις όλα τα παραπάνω αλλά δουλέψεις για τον χάρτη GreeceE (τον αγγλικό δηλαδή), θα βλέπεις στην console αγλλικά γράμματα και έτσι θα μπορείς να δουλέψεις καλύτερα! Παράθεση Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Μετά από δοκιμή που έκανα και εγώ σήμερα, επιβεβαιώνω την αδυναμία της ειδοποίησης φωνητικά στα 2 κμ που επισήμανε ο minotavrs.Θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Θα πρέπει να σας αναφέρω πως με την μεταφορά του Dest στο ipaq file store ο επανυπολογισμός διαδρομής είναι πλέον ακαριαίος!!Πάρα πολύ γρήγορη συμπεριφορά πλέον!! Re paidia gia miso.... Milate panta gia to alert2 kai tin fonitiki eidopoiisi sta 2km?? Kai lete oti den paizei o ixos?? Se emena giati paizei kanonikotata??? Exo xasi kati?? Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elila Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Και εμενα ρε παιδια δεν παιζει η πρωτη ειδοποιηση στα 2 χιλιομετρα.καμμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanda Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Και εμενα ρε παιδια δεν παιζει η πρωτη ειδοποιηση στα 2 χιλιομετρα.καμμια βοηθεια? και σε μένα το ίδιο!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Minotavrs-Shmera peiraxa to inf arxeio kai tou orisa thn prwth eidopoihsh sta 3 km kai thn defterh sta 2 km sas sinistw na kanete to idio kai na deite pws tha symperiferthei egw me kati topika dika mou test pou tou ekana edeixe na doulevei .. Egw,antikatestisa ta arxia,kai to new inf,alla i eidopoihshs paremenoyn idies enwo oti den soy dini epilogi na to kaneis tin proti stis 3000m kai tin deyteri stis 2000m,ean ayto enwis Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 -Shmera peiraxa to inf arxeio kai tou orisa thn prwth eidopoihsh sta 3 km kai thn defterh sta 2 km sas sinistw na kanete to idio kai na deite pws tha symperiferthei egw me kati topika dika mou test pou tou ekana edeixe na doulevei .. Egw,antikatestisa ta arxia,kai to new inf,alla i eidopoihshs paremenoyn idies enwo oti den soy dini epilogi na to kaneis tin proti stis 3000m kai tin deyteri stis 2000m,ean ayto enwis Afto einai gnwsto egw lew an to dokimases se kanonikes sunthikes me tis yparxouses rythmiseis sta 2km kai an sou evgale to minima twn 2km ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 se kanonikes synthikes den mou dothike akoma i eykairia na to dokimaso,anaferthika mono stis rrythmisis poy kanoyme emis stin peksergasia ton idopiseon,ara telika aytes menoyn os exoyn i proti stis 2000m kai i deyteri stis 1000 sosta:! Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 se kanonikes synthikes den mou dothike akoma i eykairia na to dokimaso,anaferthika mono stis rrythmisis poy kanoyme emis stin peksergasia ton idopiseon,ara telika aytes menoyn os exoyn i proti stis 2000m kai i deyteri stis 1000 sosta:! Paidia emena mou doulepse h eidopoihsh sta 2 km kai oxi sto 1 km malista tropopoihsa ki allo to inf arxeio gia kalitera hxhtika apotelesmata . Sas anevazw loipon thn veltiwmnh ekdosh touDestinatorVoiceManeuvers.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts