billymos Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Καλημερα σε ολους.... Εχω ενα qtek 2020 και αποφασισα να αγορασω το destinator για να το χρησιμοποιω στη δουλεια μου (αγροτικος γιατρος στα Γιαννενα). Διαβαζοντας λοιπον το forum, παρατηρησα οτι οι περισσοτεροι εχετε Bluetooth GPS. Εγω θα ηθελα ενα gps που να πηγαινει στην υποδοχη της καρτας, ωστε να χρησιμοποιω συγχρονως και το bluetooth handset. Σε αυτη τη περιπτωση, αναγκαστικα εγκαθιστω τους χαρτες στο κινητο, ή, αυτου του τυπου gps, εχουν και μνημη? Στο Bluetooth του κινητου μπορω να συνδεσω πανω απο μια συσκευη? Δηλαδη το GPS και το handset? Ευχαριστω Billy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Καλημερα σε ολους.... Εχω ενα qtek 2020 και αποφασισα να αγορασω το destinator για να το χρησιμοποιω στη δουλεια μου (αγροτικος γιατρος στα Γιαννενα). Διαβαζοντας λοιπον το forum, παρατηρησα οτι οι περισσοτεροι εχετε Bluetooth GPS. Εγω θα ηθελα ενα gps που να πηγαινει στην υποδοχη της καρτας, ωστε να χρησιμοποιω συγχρονως και το bluetooth handset. Σε αυτη τη περιπτωση, αναγκαστικα εγκαθιστω τους χαρτες στο κινητο, ή, αυτου του τυπου gps, εχουν και μνημη? Στο Bluetooth του κινητου μπορω να συνδεσω πανω απο μια συσκευη? Δηλαδη το GPS και το handset? Ευχαριστω Billy καλημέρα καλύτερα να επιλέξεις τη λύση bt gps για τον απλούστατο λόγο πως βάζοντας το ΒΤ στη θέση της sd/mmc δε θα έχεις τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο για τους χάρτες. με τα ΒΤ εργαλεία έχεις την επιλογή να συνδέσεις κάθε συσκευή με το τ΄ροπο που θέλεις δηλ στο HandsFree να το θέσεις ως HandsFRee και το BTgps ως serial port οπότε το καθένα θα λειτουργεί αναλόγως. πχ μπορώ ταυτόχρονα να συνδέομαι με τον υπολογιστή μέσω activesync bt και με το bt gps και λειτουργούν ταυτόχρονα. ελπίζω να βοήθησα. αν κάνω καπου λάθος κάποιος να με διορθώσει Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billymos Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 καλημέρα καλύτερα να επιλέξεις τη λύση bt gps για τον απλούστατο λόγο πως βάζοντας το ΒΤ στη θέση της sd/mmc δε θα έχεις τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο για τους χάρτες. με τα ΒΤ εργαλεία έχεις την επιλογή να συνδέσεις κάθε συσκευή με το τ΄ροπο που θέλεις δηλ στο HandsFree να το θέσεις ως HandsFRee και το BTgps ως serial port οπότε το καθένα θα λειτουργεί αναλόγως. πχ μπορώ ταυτόχρονα να συνδέομαι με τον υπολογιστή μέσω activesync bt και με το bt gps και λειτουργούν ταυτόχρονα. ελπίζω να βοήθησα. αν κάνω καπου λάθος κάποιος να με διορθώσει Τα ΒΤ εργαλεια ειναι καποιο εξτρα προγραμμα ή εννοεις αυτο που υπαρχει ηδη στο qtek? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Τα ΒΤ εργαλεια ειναι καποιο εξτρα προγραμμα ή εννοεις αυτο που υπαρχει ηδη στο qtek? Εννοώαυτά εδώ. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billymos Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Εννοώαυτά εδώ. Ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Καλημερα σε ολους.... Εχω ενα qtek 2020 και αποφασισα να αγορασω το destinator για να το χρησιμοποιω στη δουλεια μου (αγροτικος γιατρος στα Γιαννενα). Διαβαζοντας λοιπον το forum, παρατηρησα οτι οι περισσοτεροι εχετε Bluetooth GPS. Εγω θα ηθελα ενα gps που να πηγαινει στην υποδοχη της καρτας, ωστε να χρησιμοποιω συγχρονως και το bluetooth handset. Σε αυτη τη περιπτωση, αναγκαστικα εγκαθιστω τους χαρτες στο κινητο, ή, αυτου του τυπου gps, εχουν και μνημη? Στο Bluetooth του κινητου μπορω να συνδεσω πανω απο μια συσκευη? Δηλαδη το GPS και το handset? Ευχαριστω Οταν το δοκιμασεις στην Ηπειρο θα ηθελα τις εντυπωσεις σου απο τη χαρτογραφηση της, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Ναι, Συνδέεις πολλές συσκευές ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα. Έτσι μπορείς να έχεις και το GPS και το handsfree Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 οποιος εχει update απο χαρτες θελω και εγω. lsalpeas@outsource.gr Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 οποιος εχει update απο χαρτες θελω και εγω. lsalpeas@outsource.gr Εάν έχεις νόμιμη άδεια χρήσης του Destinator 3, μπορείς να κατεβάσεις του νέους χάρτες δωρεάν από http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Εχει κανεις αντιμετωπισει το προβλημα οταν δουλευει το destinator να μην λειτουργει το τηλεφωνο στο QTEK S100? Δηλαδη δεν δεχεται κλησεις ουτε καλει. Το destinator ειναι εγκατεστημενο στην SD. Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Εχει κανεις αντιμετωπισει το προβλημα οταν δουλευει το destinator να μην λειτουργει το τηλεφωνο στο QTEK S100? Δηλαδη δεν δεχεται κλησεις ουτε καλει. Το destinator ειναι εγκατεστημενο στην SD. προσωπικά όχι. οι περισσότεροι,όπως και γω, εκεί το έχουμε εγκατεστημενο.. αν συνεχιζει το πρόβλημα με μία επαναεγκατάσταση και στη χειρότερη με ένα hard reset και εγκατάσταση θα διορθωθεί πιστεύω το πρόβλημα! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Καλησπέρα σε όλους.. Θέλω κι εγώ να χρησιμοποιήσω το destinator3 αλλά χρειάζομαι BT GPS+Desinator3+PDA!!!LOL Έχω για πούλημα έναν Ρ4 και ένα Nokia6230+256MMC και αν πουληθούν πολύ σύντομα θα πάρω το S100.. Αλλιώς όμως ποια είναι η απόλυτα οικονομική λύση? Αν δηλαδή δεν πουληθούν αυτά θέλω να πάρω κάτι που θα δουλεύει οκ με BT GPS+Destinator3 και να είναι όσο ποιο φτηνό γίνεται.. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από πλοήγηση… Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Καλησπέρα σε όλους.. Θέλω κι εγώ να χρησιμοποιήσω το destinator3 αλλά χρειάζομαι BT GPS+Desinator3+PDA!!!LOL Έχω για πούλημα έναν Ρ4 και ένα Nokia6230+256MMC και αν πουληθούν πολύ σύντομα θα πάρω το S100.. Αλλιώς όμως ποια είναι η απόλυτα οικονομική λύση? Αν δηλαδή δεν πουληθούν αυτά θέλω να πάρω κάτι που θα δουλεύει οκ με BT GPS+Destinator3 και να είναι όσο ποιο φτηνό γίνεται.. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από πλοήγηση… Το S100 δεν είναι οικονομική λύση, δες στο e-shop της NGI. To mio είναι μια καλή φτηνή λύση αφού σε ενδιαφέρει μόνο η πλοήγηση. Γενικά μην πάρεις Qtec, δεν είναι καθόλου οικονομικά, πάρε κάτι πιο απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 To κακό όμως Johner με το Mio είναι οτι σε περίπτωση αλλαγής PDA θα πάει χαμένο το GPS... Άρα μελλοντικά θα του βγεί ακριβότερο αφού θα πρέπει να αγοράσει άλλο GPS... :!: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Παιδιά.. τρελή προσφορά στο www.e-acorn.gr!!! Mitac mio 168 mono 230.10 euro :w00t: Το μόνο που χρειάζομαι είναι το destinator3 και είμαι οκ! Δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά ποιο φτηνή λύση… Εγώ το έχω παραγγείλει κιόλας! :) Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 To κακό όμως Johner με το Mio είναι οτι σε περίπτωση αλλαγής PDA θα πάει χαμένο το GPS... Άρα μελλοντικά θα του βγεί ακριβότερο αφού θα πρέπει να αγοράσει άλλο GPS... :!: Einai pio axiopisto omws giati einai enswmatwmwno kai den einai san ta BT GPS pou exoun problhma me thn metadosh (exoun ena lag ths taxews twn 1-3 seconds) me apotelesma polles fores na vgaineis ektos diadromhs an trexeis parapanw apo 70 xm . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Παιδιά.. τρελή προσφορά στο www.e-acorn.gr!!! Mitac mio 168 mono 230.10 euro :w00t: Το μόνο που χρειάζομαι είναι το destinator3 και είμαι οκ! Δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά ποιο φτηνή λύση… Εγώ το έχω παραγγείλει κιόλας! :) Άκυρο δυστυχώς… Μόλις με πήραν τηλ και ευγενέστατα μου ζήτησαν συγγνώμη για το λάθος… Η πρόσφορα ήταν για το Mitac mio 366… :( Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_pollatos Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα... Σκεφτομαι να παρω το πακετο destinator+mio 168... Επειδη στο αυτοκινητο θα βαλω αντηλιακες μεμβρανες και ισως το σημα ειναι πιο αδυναμο, ξερει κανεις καποιο τροπο τοποθετησης της εξωτερικης κεραιας(εκτος του να εχω το παραθυρο λιγο ανοιχτο για να περναει το καλωδιο!); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα... Σκεφτομαι να παρω το πακετο destinator+mio 168... Επειδη στο αυτοκινητο θα βαλω αντηλιακες μεμβρανες και ισως το σημα ειναι πιο αδυναμο, ξερει κανεις καποιο τροπο τοποθετησης της εξωτερικης κεραιας(εκτος του να εχω το παραθυρο λιγο ανοιχτο για να περναει το καλωδιο!); δε θα έχεις κανένα πρόβήμα με τις αντιηλιακές μεμβράνες! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 δε θα έχεις κανένα πρόβήμα με τις αντιηλιακές μεμβράνες! Χμ... διαφωνω! :( Εγω ειχα τρομερο προβλημα με το GPS της TELEPTYPE και αναγκαστικα να παρω κεραια. Τωρα πιανει μεχρι και 8 δορυφορους στο λεπτο ! :p Εγω προτεινω να βγαλεις κεραια απαραιτητα ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_pollatos Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Μιλαμε για την εξωτερικη που ερχεται πακετο μαζι με το mio ή για αλλη με μονιμη τοποθετηση; Αν μιλαμε για μονιμη, μπορω να συνδυασω στη θεση της εργοστασιακης(ραδιοφωνου) μια που θα κανει και τις 2 δουλειες(μαλλον οχι); (leon εχω) Ειμαι καινουριος στον κοσμο του gps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Μιλαμε για την εξωτερικη που ερχεται πακετο μαζι με το mio ή για αλλη με μονιμη τοποθετηση; Αν μιλαμε για μονιμη, μπορω να συνδυασω στη θεση της εργοστασιακης(ραδιοφωνου) μια που θα κανει και τις 2 δουλειες(μαλλον οχι); (leon εχω) Ειμαι καινουριος στον κοσμο του gps... Την εξωτερικη κεραια μπορεις να την κανεις ΚΑΙ μονιμη. Παιζει ο τροπος και το ΠΟΥ θα την βαλεις. Εγω εχω βαλει εξωτερικη κεραια της TELETYPE "κρυμενη" μπροστα απο το καπω. Αλλη η κεραια του ραδιοφωνου και αλλη του δορυφορου. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_pollatos Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Την εξωτερικη κεραια μπορεις να την κανεις ΚΑΙ μονιμη. Παιζει ο τροπος και το ΠΟΥ θα την βαλεις. Εγω εχω βαλει εξωτερικη κεραια της TELETYPE "κρυμενη" μπροστα απο το καπω. Αλλη η κεραια του ραδιοφωνου και αλλη του δορυφορου. :cool: Προφανως αλλη η μια και αλλη η αλλη κεραια αλλα αναρωτιομουν αν υπαρχει καποια 2 σε 1. Και οντως υπαρχει η εργοστασιακη του leon(οροφης) για εκδοσεις με navigation. Βεβαια δεν ξερω τι ξηλωχαλαση ουρανου αυτο συνεπαγεται οπως και ΠΟΥ θα καταληγει τελικα αυτο το καλωδιο... Τη δικια σου κεραια που ακριβως την εβαλες και ειναι κρυμμενη; Μηπως εχεις καμια φωτο; Μετα το καλωδιο που καταληγει; Ασχετο, αλλα δε θα μπορουσαν να χρησιμοποιουν signal correction(EGNOS) για να εχουμε μεγαλυτερη ακριβεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 γεια σας, ειμαι νεος στο κοσμο του pda και gps οποτε εχω καποιες αποριες. Ενδιαφερομαι να αγορασω το destinator και θελω να σας ρωτησω ποσο ευκολο ειναι στη χρηση αν χρειαζονται καποιες ιδιαιτερες γνωσεις. 2)Ποια η διαφορα να παρω ολο το πακετο του mio 168-destinator απο το να παρω χωριστα τη συσκευη (φθηνοτερα φυσικα) και το software μετους χαρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 γεια σας, ειμαι νεος στο κοσμο του pda και gps οποτε εχω καποιες αποριες. Ενδιαφερομαι να αγορασω το destinator και θελω να σας ρωτησω ποσο ευκολο ειναι στη χρηση αν χρειαζονται καποιες ιδιαιτερες γνωσεις. 2)Ποια η διαφορα να παρω ολο το πακετο του mio 168-destinator απο το να παρω χωριστα τη συσκευη (φθηνοτερα φυσικα) και το software μετους χαρτες; καμμία!απλά γλιτώνες από το ψάξιμο ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts