Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge+

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ...

Μη σε αγχώνει όμως, μέσω ODIN μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε unbranded rom.

129026.png?1640591734

Ξερει καποιος να μου πει στην τελευταία αναθμιση που πηραμε,γιατι το CSC στην cosmote τελειώνει σε j1(CSC G928FVFG2AOJ1) και απο οτι βλεπω στο sammobile στην vodafone τελειώνει σε j3 (CSC G928FVFG2AOJ3).

Θελω να κανω αναβαμιση μεσο odin αλλα δεν ξερω ποια να βαλω.Θεωρειται τελευταια με το csc η j3?

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Ξερει καποιος να μου πει στην τελευταία αναθμιση που πηραμε,γιατι το CSC στην cosmote τελειώνει σε j1(CSC G928FVFG2AOJ1) και απο οτι βλεπω στο sammobile στην vodafone τελειώνει σε j3 (CSC G928FVFG2AOJ3).

Θελω να κανω αναβαμιση μεσο odin αλλα δεν ξερω ποια να βαλω.Θεωρειται τελευταια με το csc η j3?

Το δικό μου έχει CSC G928FCOS2AOJ2 μετά την τελευταία αναβάθμιση.

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Ποιος θα μας πει εμάς τους υποψήφιους αγοραστές χρόνους on screen πριν και μετά το update

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Εγώ ακόμα το σκέφτομαι πιο πολύ για το πενάκι και δεν ξέρω τι να κάνω! Skroytz έχει το Note 5 και γράφει αναμένεται ξέρει κανένας τι φάση ; να περιμένω μπας και το φέρουν τα Χριστούγεννα ή να πάρω το edge ιδού η απορία

Το έχει στο bestprice, αν θες.

Skroutz αν λέει αναμένεται σύντομα, είναι τυπικό..

αναζωπυρωθηκαν οι ελπίδες μου τζαμπα δλδ για λίγο λοολ! Οκ πάμε για edge μάλλον τότε

Το δικό μου έχει CSC G928FCOS2AOJ2 μετά την τελευταία αναβάθμιση.

Αυτο δεν εχω καταλαβει το j2 σε σχεση με το j1 και το j3 τι διαφορα εχει?

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

παιδια μετα το τελευταιο firmware to csc δεν αλλαζει με τιποτα ,ειχα μεσα την xef και εβαλα την xeo αλλα παρα τα οσα φορματ εχω κανει δεν αλλαζει το csc...και περιμενω να βγει η xef για να την ξανα περασω..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ρε παιδια επιλογη για 2g μονο δεν εχει?Μου βγάζει μονο 2g/3g με αυτομαρη επιλογή.

Μάλλον έχει να κάνει με την ρομ ,το δικό μου έχει κανονικά επιλογή για 2g ,είναι unbraned από πορτογαλια

http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/Screenshot_2015-10-30-12-37-55_zpsivucnscm.png' alt='Screenshot_2015-10-30-12-37-55_zpsivucnscm.png'> .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Μάλλον έχει να κάνει με την ρομ ,το δικό μου έχει κανονικά επιλογή για 2g ,είναι unbraned από πορτογαλια

http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/Screenshot_2015-10-30-12-37-55_zpsivucnscm.png' alt='Screenshot_2015-10-30-12-37-55_zpsivucnscm.png'> .

Και EUR (GREECE-unbraned) το ίδιο menu μου βγάζει ( με Vodafone)

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Καλημερα, Δευτερα παραλαμβανω κι εγω το edge+ σε χρυσο και θελω να ρωτησω αν το εχετε ρουταρει οσοι το πηρατε. Θελω να κατεβασω τα dpi της οθονης οπως κανω σε ολα τα κινητα γιατι θεωρω πως ειναι τεραστια τα εικονιδια και θελω να αφαιρεσω και καποιο bloatware για θεμα μπαταριας. Αξιζει το ρουτ η οχι, σε ολη τη σειρα NOTE που ειχα εκανα ροοτ και περνουσα αλλη ρομ απο την πρωτη μερα αλλα τωρα το σκεφτομαι. Επισης υπαρχει τροπος αν αλλαξω το dpi να μην αλλαξει και η καμερα?

Καλημερα, Δευτερα παραλαμβανω κι εγω το edge+ σε χρυσο και θελω να ρωτησω αν το εχετε ρουταρει οσοι το πηρατε. Θελω να κατεβασω τα dpi της οθονης οπως κανω σε ολα τα κινητα γιατι θεωρω πως ειναι τεραστια τα εικονιδια και θελω να αφαιρεσω και καποιο bloatware για θεμα μπαταριας. Αξιζει το ρουτ η οχι, σε ολη τη σειρα NOTE που ειχα εκανα ροοτ και περνουσα αλλη ρομ απο την πρωτη μερα αλλα τωρα το σκεφτομαι. Επισης υπαρχει τροπος αν αλλαξω το dpi να μην αλλαξει και η καμερα?

Για τέτοιου είδους αλλαγές σε αρχεία συστήματος χρειάζεσαι δικαιώματα διαχειριστή δηλαδή superuser access, εν ολίγοις root.

Επίσης αν προχωρήσεις σε root (κάνε έναν έλεγχο αν υπάρχουν τρόποι χωρίς να πέσει ο Knox, αν δεν κάνω λάθος υπάρχει για τη συσκευή σας), αλλάζοντας το dpi μέσω εφαρμογών του play store ή μέσω build.prop αυτομάτως εφόσον αλλάζει όλης της συσκευής αλλάζει και της κάμερας, οπότε είναι άλλες οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσεις.

Ας το παραλάβεις λοιπόν με το καλό, να το χαρείς, ριξε μια ματιά και στο xda στο νήμα της συσκευής σου και το συζητάμε ξανά στο νήμα των τροποποιήσεων.

Με γιές!

Τώρα σχετικά με το csc, εκτός από τη περίπτωση που χρειαστεί να το πάτε στο service και θέλετε να είστε φουλ καλυμμένοι, γιατί σας απασχολεί τόσο το csc; Γνωρίζετε τι ακριβώς είναι ή που και εάν σας επηρεάζει;

Edited by Sofos_5

Sofos_5 ευχαριστω για την απαντηση,εψαξα στο xda αλλα δεν εχει και πολλα πραγματα οπως για το Note4 που ειχα, τεσπα θα το ψαξω καλυτερα και θα δω τι θα κανω,μπορει να με καλυψει ο nova launcher για τα εικονιδια. Αν δεν γραψει ο knox θα το ρουταρω παντως.

Τώρα σχετικά με το csc, εκτός από τη περίπτωση που χρειαστεί να το πάτε στο service και θέλετε να είστε φουλ καλυμμένοι, γιατί σας απασχολεί τόσο το csc; Γνωρίζετε τι ακριβώς είναι ή που και εάν σας επηρεάζει;

Αν δεν έχεις το σωστό συνδυασμό CSC και ROM έρχονται μετά όμως αναβαθμίσεις;

129026.png?1640591734

Sofos_5 ευχαριστω για την απαντηση,εψαξα στο xda αλλα δεν εχει και πολλα πραγματα οπως για το Note4 που ειχα, τεσπα θα το ψαξω καλυτερα και θα δω τι θα κανω,μπορει να με καλυψει ο nova launcher για τα εικονιδια. Αν δεν γραψει ο knox θα το ρουταρω παντως.

Knox και να μην γράφει δύσκολο οπότε με προσοχή!!!!!!

Ρε παιδια παρόλο που ειχα την xef γαλλική.εβαλα την xeo και το csc δεν αλλάζει με τιποτα γιατι?
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Αν δεν έχεις το σωστό συνδυασμό CSC και ROM έρχονται μετά όμως αναβαθμίσεις;

Αυτό ειναι το θέμα δεν μπορείς με διαφορετικό csc να πάρεις ΟΤΑ updates .

Knox και να μην γράφει δύσκολο οπότε με προσοχή!!!!!!

Στο s6 edge + γράφει ο knox ,για το απλό s6 έχει βγει τρόπος να μην γράφει .

Samsung galaxy s21+

Άρα είναι σημαντικό το CSC να είναι αυτό που προορίζεται για την εκάστοτε ROM.

129026.png?1640591734

Σημαντικη ερωτηση: Επειδη αλλαζω κινητα καθε 2 χρονια συνηθως, οταν χρειαστει επανω στο χρονο συνηθως να αλλαχτει η μπαταρια του τηλεφωνου, ποσα χρηματα θα ζητησει το service για να την εγκαταστησει? Με δεδομενο οτι δεν ειναι αποσπωμενη θα κοστισει κατι παραπανω.

Σημαντικη ερωτηση: Επειδη αλλαζω κινητα καθε 2 χρονια συνηθως, οταν χρειαστει επανω στο χρονο συνηθως να αλλαχτει η μπαταρια του τηλεφωνου, ποσα χρηματα θα ζητησει το service για να την εγκαταστησει? Με δεδομενο οτι δεν ειναι αποσπωμενη θα κοστισει κατι παραπανω.

Όχι απλά πρέπει να έχει χαλάσει ώστε να γίνει μέσω εγγύησης αλλιώς νομίζω κοστίζει περίπου 50€

Μιχάλη θεώρησα δεδομένο πως εφόσον ήδη μπαίνει κάποιος σε διαδικασία να περάσει ρομ μέσω Odin άλλης χώρας (που εμπεριέχει και διαφορετικό csc), δεν τον ενδιαφέρουν οι ota αναβαθμίσεις μιας και έκανε την αρχή! Γι'αυτό και η απορία μου..

Για το root έχεις δίκιο, αναφέρθηκε μόνο στο νήμα του S6 και για συγκεκριμένο bootloader.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge+