rosros Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Να ρωτήσω κάτι όταν έχω δεδομένα και πάρω τηλ την ώρα που μιλάω διακόπτεται η σύνδεση ίντερνετ με δεδομένα επίσης και όταν συνδέσω μπλουτουθ κόβονται τα δεδομένα ...είναι φυσιολογικό αυτό ισχύει σε όλα τα κινητά.Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται λογικό .Το έχει κάνει κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Στο δικό μου lg g2 (για λιγες μερες ακομη γιατί θ παρω το s6edge plus τελικά) ετσι συμβαίνει. Λογικα συμβαίνει με ολα τα smartphones. Οταν η κλήση τερματιστεί επανέρχεται η σύνδεση δεδομένων οπως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Να ρωτήσω κάτι όταν έχω δεδομένα και πάρω τηλ την ώρα που μιλάω διακόπτεται η σύνδεση ίντερνετ με δεδομένα επίσης και όταν συνδέσω μπλουτουθ κόβονται τα δεδομένα ...είναι φυσιολογικό αυτό ισχύει σε όλα τα κινητά.Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται λογικό .Το έχει κάνει κανείς?? Σε ολα τα τηλεφωνα συμβαινειμην ανησυχεις.Οταν κανεις κληση κοβεται το ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλησπερα, ειδα στο gsmarena οτι η συσκευη παιρνει Nano-SIM. Η τωρινη συσκευη μου lg g2 εχει την Micro Sim. Παιζει ο κλασικος τροπος σε καταστημα κινητης με 5 ευρω, για να την κοψουν ή να μου δωσουν καινουρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλησπερα, ειδα στο gsmarena οτι η συσκευη παιρνει Nano-SIM. Η τωρινη συσκευη μου lg g2 εχει την Micro Sim. Παιζει ο κλασικος τροπος σε καταστημα κινητης με 5 ευρω, για να την κοψουν ή να μου δωσουν καινουρια; Ναι σε κοσμοτε θα πας. Βρε συ πολυ αγχος εχεις για το τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Χαχα λιγάκι. Επειδή εχω βραδυνο ωραριο δουλειά θα πεταχτω Τελευταία στιγμή. Μη ψαχνομαι κ κλείσουν Σάββατο νωρίς τα μαγαζια και δεν το χαρώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Έχεις δίκιο φίλε μου....δεν είδα το post σου...δυστυχώς δεν είναι δακτυλιες...το καθάρισα πολύ καλά και πάλι το ίδιο...θα ξεκινήσω διαδικασία για doa.. Έχω και γω το ίδιο θέμα ξέρει κανείς τι παίζει ;είναι κατασκευαστικό ; ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν είναι κάτι τέτοιο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3195732 είναι φυσιολογικό. Έχω ρωτήσει και smartec για αυτά τα σημάδια και μου απάντησαν ότι λόγω της ελαστικότητας που έχει η οθόνη του edge εμφανίζει τέτοια και ισχύει σε όλα τα edge αλλά το βλέπεις μόνο όταν το χτυπάει ήλιος και σε κατάλληλη γωνία που και πάλι πολύ δύσκολα. Και συγκεκριμένα η απάντηση τους ήταν αυτη: Ναι αυτό που εμφανίζει είναι φυσιολογικό, όλα τα S6 Edge κάνουν παρόμοιο "σημάδι" το οποίο είναι ορατό μόνο στον ήλιο. Είναι το υλικό κατασκευής της οθόνης τέτοιο λόγω της ευκαμψίας που έχει. * μαλλον έκανα λάθος παράθεση Λευκό φόντο κάτω απο έντονο ήλιο φαίνεται παράδειγμα όπως σαν να έχεις ένα τραπέζι με τζαμί απο πάνω και απο κάτω σου περάσει νερό ... Σαν στάμπες διαφανές Ελπίζω να βοήθησα λίγο ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν χρειάζεται κωδικούς απλά εγκατέστησε το πρόγραμα από το μάρκετ ΑΙDA64 και πάνε εκεί που λέει devices Κατέβασα το Aida 64 έκανα το τεστ στα devices μου γράφει στο camera I'd SLSI S5k2p2 FIMC IS. Τι φακό φοράει τελικά ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Ο σενσορας σου ειναι ο samsung. Μου ηρθε μια αναβαθμιση σημερα περιπου 400mb αλλα δεν ειδα τι διορθωνει. Εβγαλε κανεις κανα screenshot να δουμε τι αλλαξε; Ισπανικο εχω. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 15, 2016 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Πανο ειναι μεγαλο update.σιγουρα θα ειναι ακομα προς το καλυτερο!εγω το περιμενω με ελληνικο(eur) Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Έχει συγκρίνει κάνεις το s6 edge plus με το iPhone 6s ποιο βγάζει καλύτερες βραδινές selfie ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Πανο ειναι μεγαλο update.σιγουρα θα ειναι ακομα προς το καλυτερο!εγω το περιμενω με ελληνικο(eur) Περιμένουμε update; η κωδική ονομασία του ποια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μεχρι στιγμης εχει ξεκινησει για καποιες χωρες Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 XXS2BPE2 έχω. Ουγγαρίας το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Αυτά φέρνει η νέα αναβάθμιση καθώς και ένα 20% βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας! Αυτά είδα εγω στη συσκευή μου καθώς και smoothness.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Εγω προσεξα μεχρι στιγμης λιγο καλυτερη μπαταρια και ειδα μεγαλυτερη καταναλωση μνημης ram. Ειχα ελευθερη ραμ συνηθως 1.4-1.6 και τωρα βλεπω πως αρκετα συχνα κατεβαινει στο 1gb ram. Μεχρι στιγμης δειχνει καλη η αναβαθμιση.. Και για του λογου το αληθες https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160616/560d06bc95f18c19a088fed16532704d.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160616/3d415b99dcc91bcba8e89f797d13f8a4.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160616/ac7f4acc29dcb06f6918100f303fc980.jpg Ειδικα τωρα ουτε 1gb ram ελευθερη δεν εχει μεινει.. Οχι οτι με νοιαζει.Αν δουλευει καλυτερα,που δουλευει,δεν μου καιγεται καρφι.Γι'αυτο τα εχει τα 4 gb αλλωστε. Ολη μερα με 4G λιγο wifi. Edited June 16, 2016 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Αυτά φέρνει η νέα αναβάθμιση καθώς και ένα 20% βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας! Αυτά είδα εγω στη συσκευή μου καθώς και smoothness.. Ήρθε και σε μένα το update σήμερα το μεσημέρι. Ήταν 426 ΜΒ περίπου όμως. Μακάρι να έχει βελτιωθεί η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Να κανετε hard reset μετα να εχετε καλυτετα αποτελεσματα!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ήρθε και σε μένα το update σήμερα το μεσημέρι. Ήταν 426 ΜΒ περίπου όμως. Μακάρι να έχει βελτιωθεί η μπαταρία. Και σε μενα τωρα μου ηρθε σε Κυπριακο Ελληνικο συμφωνα με το Phone Info. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Να κανετε hard reset μετα να εχετε καλυτετα αποτελεσματα!! Σιγουρα θα εχουμε καλυτερα αποτελεσματα μπαταριας κλπ ή θα γινει αδικα ; Το εκανα στο NOTE 4 μου τωρα που μ ηρθε και σε αυτο η ενημερωση και τωρα το ξανα στηνω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Να κανετε hard reset μετα να εχετε καλυτετα αποτελεσματα!! Δεν υπαρχει λογος για hard reset απο την στιγμη που δεν αλλαζουμε εκδοση android.. Χαλασανε παλι το multitasking ή ειναι η ιδεα μου; Edited June 16, 2016 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 ΠΑΙΔΙΑΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ :!: Εκανε την ενημερωση και ανεβασε θερμοκρασια σαν το τρελλο σαν να ψυνεις χαμπουκερ πανω του που λεει ο λογος τοσο ζεστο ειναι τι να κανω ; Πρωτη φορα το ειδα ετσι. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 ΠΑΙΔΙΑΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ :!: Εκανε την ενημερωση και ανεβασε θερμοκρασια σαν το τρελλο σαν να ψυνεις χαμπουκερ πανω του που λεει ο λογος τοσο ζεστο ειναι τι να κανω ; Πρωτη φορα το ειδα ετσι. Φιλαράκι βάλε του δύο παγάκια. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Φιλαράκι βάλε του δύο παγάκια. Και θα σταματήσει να ζεστενεται ; Τώρα κρύωσε από μονο του αλλα η θερμοκρασία του επεξεργαστή ήταν 65oC σύμφωνα με το πρόγραμμα της Samsung το Phone Info. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Και θα σταματήσει να ζεστενεται ; Τώρα κρύωσε από μονο του αλλα η θερμοκρασία του επεξεργαστή ήταν 65oC σύμφωνα με το πρόγραμμα της Samsung το Phone Info. Φιλαράκι δεν του βάζεις και ένα παγωμένο υποβρύχιο να είσαι 100% σίγουρος. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Φιλαράκι δεν του βάζεις και ένα παγωμένο υποβρύχιο να είσαι 100% σίγουρος. Χεχεχεχε που να το βρω ; περα απο την πλακα ειναι καλοκαιρι τωρα εδω εμεις οι ανθρωποι ζεστενομαστε οχι τα smartphones μας. :lol: Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts