Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge+

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα μου ήρθε η επιδότηση από την Vodafone. Μου δίνει το κινητό στα 100 ευρώ, με παζάρια μπορεί και δωρεάν.

Δύο πράγματα δεν μου αρέσουν. Τα 32Gb μνήμης, και η απουσία sd card (στην οποία έχω 22gb ήδη)

Ουφ...τι να κάνω!

Παζερεψε για το 64αρι θα πρότεινα εφόσον τα 32 λίγα σου είναι.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει με 64;

Επίσημα έχει βγει,τωρα εδώ δεν ξέρω αν το έχουν προς διάθεση η πάει για αργότερα.

Έξω στάνταρ κυκλοφορεί και 64αρι.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

efthimis31

Επειδή πολλές φορές έχουμε αγοράσει το ίδιο κινητό, και η γνώμη σου μετράει, το τηλέφωνο αξίζει; (δεν με απασχολεί η κάμερα του). Επίσης ξέρει κανείς η ασύρματη φόρτιση πόσο κοστίζει;

Αντώνη καλημέρα, εξαρτάται πάντα τι θες να κάνεις με την συσκευή.. Προσωπικά βλέπω ένα άκρως ολοκληρωμένο σύνολο (κάμερα, οθόνη, μπαταρία, features, looks), αν κάποιος στερείται sd card κοιτα αλλού αλλά πιστεύω αποτελεί μια εκ των κορυφαίων επιλογών για φέτος. Δύο εβδομάδες το έχω και είμαι άκρως ευχαριστημένος, αν θες να κοιτάξω κάτι ειδικά μου λες

Σήμερα το είδα στον Γερμανό στο mall πραγματικά εντυπωσιακό η οθόνη όλα τα λεφτά καλύτερη αίσθηση στο χέρι και καλύτερο πιασιμο κατά τη γνώμη από το απλό edge μάλλον λόγω μεγέθους..... Αν έβγαζαν στις 5.5 ίντσες θα ήταν το απόλυτο......

Το κινητο εχει ανωτερη οθονη,σημα,ακουστικο,touch,μπαταρια απο το απλο s6 edge\flat

Αγορασα την ασυρματη φορτιση 70ευρω κ το κινητο θα το παραλαβω σε δεκα μερες

Χρωμα titan grey

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Φίλος μου το αγόρασε χθες από Γερμανό (κέντρο Αθήνας), φοβερό στο χέρι και πολύ ποιοτικό

Στο Antutu του έβγαλε 63000

Edited by john74
Greek Android & iOS users (FB group)

Το κινητο εχει ανωτερη οθονη,σημα,ακουστικο,touch,μπαταρια απο το απλο s6 edge\flat

Αγορασα την ασυρματη φορτιση 70ευρω κ το κινητο θα το παραλαβω σε δεκα μερες

Χρωμα titan grey

Δημητρη συγκρινω και τα 2 εδώ και 2 μερες.

Συμφωνω στο ότι η οθονη είναι ένα κλικ ανωτερη, ειδικα σε φωτεινοτητα (είναι και θεμα κομματιου ξεκάθαρα, σημερα ειδα εκθεσιακο edge plus διπλα στο απλο κι ειχε καλυτερο λευκο το μικρο), κι ένα 25% καλυτερη αυτονομια, αλλα θεωρω τους τομεις ακουστικο, σημα, touch, on par, στα ιδια ακριβως επίπεδα δηλαδή.

Προσωπικα σε αυτό το μέγεθος προτιμω σαφως το note 5, λογω digitizer. Για μικροτερο μέγεθος, μονόδρομος το s6 edge...

Edited by v@gelis

Κάτοχος πλέον. Ναι είναι φοβερό κινητό. Το μόνον μειονέκτημα είναι ότι γλιστράει στο χέρι.

Κάτοχος πλέον. Ναι είναι φοβερό κινητό. Το μόνον μειονέκτημα είναι ότι γλιστράει στο χέρι.

Γλυστρα και η σχεδίαση δεν βοηθά ειδικά όταν γράφεις με αντιχειρες με τα δύο χέρια. Από όταν έβαλα μια απλή θήκη σιλικόνης, αυτές τις λεπτές, βρήκα την υγεία μου.. Μεγεια και με χαρά, προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημενος

Δεν έχουμε θύρα υπερύθρων. ... κακό αυτό. Τέρμα τα Nova και OTE για control από το τηλέφωνο

Καλός ή κακός η τεχνολογία προχωράει. Το ir είναι πλέον στην δύση του. Υπάρχουν πλέον συσκευές (TV - ηχοσυστήματα - a/c κτλ) που παίζουν με bluetooth ή με wifi. Καλά έκανε και το έβγαλε .Στο 99% που έχουν κινητό με ir τους είναι άχρηστο. Μάλλον ανήκεις στο 1% . :rolleyes:

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Καλός ή κακός η τεχνολογία προχωράει. Το ir είναι πλέον στην δύση του. Υπάρχουν πλέον συσκευές (TV - ηχοσυστήματα - a/c κτλ) που παίζουν με bluetooth ή με wifi. Καλά έκανε και το έβγαλε .Στο 99% που έχουν κινητό με ir τους είναι άχρηστο. Μάλλον ανήκεις στο 1% . :rolleyes:

Δηλαδή πριν 2 χρόνια ήταν στη μόδα & τώρα έφυγε?

Ταυτόχρονα, το heart rate για παράδειγμα το λιώνουμε στη χρήση οποτε είναι απαραίτητο.

Εν ολιγοις μια κάκιστη έλλειψη από τη Samsung, που απλά επισκιαστηκε από τις πολύ χειρότερες.

Η κάθε έλλειψη είναι ένα μείον, γιατί ποιος έχει WiFi air conditioning?? Καλύτερα να προτιμήσω ένα κινητό με ir blaster πάρα να πάρω ένα WiFi air conditioning για παράδειγμα!!

Δεν θα έπιανε χώρο στο φινάλε.. Κρίμα

By the way, του φίλου μου το S6 edge plus του το φάγανε από το μαγαζί του, μπήκαν 2 άτομα και παριστάνανε τους πελάτες και του το φάγανε σε χρόνο DT, πεταμένα 900ευρω, δεν πρόλαβε να το χαρεί, όποιος δει αγγελία κάπου blue S6 edge plus χωρις κουτι κτλ να με ενημερώσετε σε παρακαλώ!! Ευχαριστώ πολύ

Greek Android & iOS users (FB group)

Δηλαδή πριν 2 χρόνια ήταν στη μόδα & τώρα έφυγε?

Ταυτόχρονα, το heart rate για παράδειγμα το λιώνουμε στη χρήση οποτε είναι απαραίτητο.

Εν ολιγοις μια κάκιστη έλλειψη από τη Samsung, που απλά επισκιαστηκε από τις πολύ χειρότερες.

Νομιζω ότι ο φιλος κανει ένα ωραιο τρολαρισμα η αλλιως χλευαζει την επιλογή της σαμμυ με... στυλ :lol:

Νομιζω ότι ο φιλος κανει ένα ωραιο τρολαρισμα η αλλιως χλευαζει την επιλογή της σαμμυ με... στυλ :lol:

Προσωπικα αν και κατοχος του s6 edge μπορω να πω οτι αν δεν ειχα ειδη αυτο θα το σκεφτομουνα για το ποιο απο τα δυο κινητα θα επαιρνα αν και μαλλον θα πηγαινα στο plus μιας και ειμαι fan των μεγαλων οθονων αλλα θα με προβληματιζε αρκετα η ελειψη υπερρυθρων.

Νομιζω ομως οτι σαν ειδη κατοχος του edge δεν αξιζει να πας σε plus.

Εσεις τι λετε?

Τότε δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω :lol:

@coccus Εξαρτάται από τη χρηματική διαφορά.

Τότε δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω :lol:

@coccus Εξαρτάται από τη χρηματική διαφορά.

Κοιτα προσωπικα εχω το 64αρι edge. Αν το εδινα θα μπορουσα με μικρη διαφορα να το παρω αλλα και παλι το σκεφτομαι αν αξιζει.

Εννοειται για το 32αρι edge plus.

Είναι μειονέκτημα ότι δεν έχει υπέρυθρες. Θα είχα μετατρέψει το κινητό σε κοντρόλ για όλα τα ηλεκτρονικά στο σπίτι. Πάμε παρακάτω όμως .

Παίδες υπάρχει σε άσπρο χρώμα? Σε επικοινωνία σήμερα με την Ο2 μου είπαν πως είναι διαθέσιμο σε μαύρο και χρυσό μονο

Παίδες υπάρχει σε άσπρο χρώμα? Σε επικοινωνία σήμερα με την Ο2 μου είπαν πως είναι διαθέσιμο σε μαύρο και χρυσό μονο

Προς το παρόν όχι. Μόνο μαύρο και χρυσό και μόνο στην έκδοση των 32GB.

Προσωπικά κρατιέμαι και θα κάνω ομολογουμένως τεράστια υπομονή αφενός μεν για το silver σε 64GB και αφετέρου μπας και σκάσει μύτη στο μεταξύ και το Note 5...

Προς το παρόν όχι. Μόνο μαύρο και χρυσό και μόνο στην έκδοση των 32GB.

Προσωπικά κρατιέμαι και θα κάνω ομολογουμένως τεράστια υπομονή αφενός μεν για το silver σε 64GB και αφετέρου μπας και σκάσει μύτη στο μεταξύ και το Note 5...

Εγώ υπομονή μέχρι τέλη Οκτωβρίου μπορώ να κάνω για να κάνω ανανέωση και το συμβόλαιο και είναι ευκαιρία να πάρω αυτό γιατί μου έκαναν καλή προσφορά. Τα 32gb φτάνουν για μένα, αλλά θα ήθελα σε άσπρο. Βαρέθηκα το μαύρο.Το χρυσό δεν μου κάθεται καλά στο μάτι. Ίσως από κοντά να μου αρέσει. Μια εναλλακτική είναι και το Note 5 αλλά δεν βλέπω να έρχεται σύντομα Ευρώπη

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge+