Jump to content

Samsung Galaxy Note 5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μονο σε s6 φλατ εχω δει τελεια οθονη και σε Meizu Mx4Pro που ειχε την Νο1 αλλα αυτο ειναι ενα κινητο με το οποιο κανεις δεν ασχολειται.

Αυτο το τελευταιο ειχε τελειο λευκο και τελεια ομοιομορφια...

επισης συμφωνω οτι ΝΟΤΕ5 και S6edge+ εχουν θεματακια εμφανη,ισως ελαχιστα πιο εντονα στο Note αλλα η συσκευη του Κωστα ειναι ΑΨΟΓΗ.

Να μην ασχολειται καν

Είναι καθαρα kinder εκπληξη τι θα πετυχεις Δημητρη. Εχω κανει διατριβή στο θεμα...

Στο δια ταυτα, ναι, ο Κωστας καλα θα κανει να καθησει και να απολαυσει τη συσκευή του...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι καθαρα kinder εκπληξη τι θα πετυχεις Δημητρη. Εχω κανει διατριβή στο θεμα...

Στο δια ταυτα, ναι, ο Κωστας καλα θα κανει να καθησει και να απολαυσει τη συσκευή του...

Βαγγελα όσα τεστ και να έκανα δεν βλέπω κατι. Η αλήθεια είναι ότι δεν το ψάχνω και πολύ, και αν δεν το έλεγε ο Κώστας δεν θα το κοιτούσα και καθόλου. Είναι τέτοια η αίσθηση που μου δίνει που σίγουρα δεν θα το κοιτούσα. Παρόλα αυτά δεν βλέπω κάτι.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Βαγγελα όσα τεστ και να έκανα δεν βλέπω κατι. Η αλήθεια είναι ότι δεν το ψάχνω και πολύ, και αν δεν το έλεγε ο Κώστας δεν θα το κοιτούσα και καθόλου. Είναι τέτοια η αίσθηση που μου δίνει που σίγουρα δεν θα το κοιτούσα. Παρόλα αυτά δεν βλέπω κάτι.

Νικολα αφού δεν είστε αρρωστακια με αυτα μην ασχολείστε. Άκουσε με που σου λέω, καθηστε και απολαύστε τις συσκευές σας...

διαβασα ολο το τοπικο στο xda...

σε σχεση με ολους τους αλλους,πιστεψε με,δεν εχεις προβλημα.

Προσυπογραφω. Κι επειδή εχω ηδη δει από κοντα 2 note 5 και καμια 20αρια s6 edge plus (σε stands καταστημάτων), καλο είναι να καθησεις στα αυγα σου, γιατι σε μεγαλο ποσοστο αυτων ειδα ανομοιομορφια στην οθονη (δηλαδή διαφορετικη αποχρωση / ενταση φωτισμου σε μερος της οθονης). Το screen uniformity είναι "μαστιγα" στα συγχρονα κινητα, αν δεν εχεις κατι τετοιο μην κανεις κινηση. Καλοριζικο!

Παιδιά πήγα σήμερα να πάρω το original glass back cover της Samsung.

Τσέκαρα όλα τα καταστήματα στο mall που είχαν Note 5. Με τον φωτισμό που είχαν κάποια από τα μαγαζιά, δεν φαίνονταν το ροζ καθόλου ούτε στο δικό μου.

Όμως τώρα που τα έβαλα δίπλα δίπλα είδα ότι η δική μου οθόνη έχει πιο ψυχρό λευκό από αλλά.

Οπότε δεν έχει νόημα να ασχοληθώ περισσότερο.

Την παρασκευή θα κάνω ένα πλήρες review.

Η Samsung έχει το πιο πλήρες τηλέφωνα αυτή την στιγμή.

Θα σας πω μόνο το εξής:

Όταν έκανα επαναφορά από το Mac book μου το backup που είχα από το Note edge, δηλαδή φωτογραφίες, μουσική, documents και μηνύματα, από την μεγάλη ταχύτητα εγγραφής νόμισα ότι δεν έγινε η επαναφορά.

Τρομερή ταχύτητα εγγραφής η μνήμη του τηλεφώνου.

Το προτιμώ από οποιαδήποτε SD card.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά πήγα σήμερα να πάρω το original glass back cover της Samsung.

Τσέκαρα όλα τα καταστήματα στο mall που είχαν Note 5. Με τον φωτισμό που είχαν κάποια από τα μαγαζιά, δεν φαίνονταν το ροζ καθόλου ούτε στο δικό μου.

Όμως τώρα που τα έβαλα δίπλα δίπλα είδα ότι η δική μου οθόνη έχει πιο ψυχρό λευκό από αλλά.

Οπότε δεν έχει νόημα να ασχοληθώ περισσότερο.

Την παρασκευή θα κάνω ένα πλήρες review.

Η Samsung έχει το πιο πλήρες τηλέφωνα αυτή την στιγμή.

Θα σας πω μόνο το εξής:

Όταν έκανα επαναφορά από το Mac book μου το backup που είχα από το Note edge, δηλαδή φωτογραφίες, μουσική, documents και μηνύματα, από την μεγάλη ταχύτητα εγγραφής νόμισα ότι δεν έγινε η επαναφορά.

Τρομερή ταχύτητα εγγραφής η μνήμη του τηλεφώνου.

Το προτιμώ από οποιαδήποτε SD card.

Εμ όταν τα εγραφα ρε Κωστα σε άλλο νημα, τα ακουσα. Οποιος ξερει 5 πραγματα από κινητα, καταλαβαινει τα αυτονόητα...

Ταχυτητα και αξιοπιστια...

Το επιχειρημα για την ταχύτητα να τo δεχτώ (αν και προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα με μικρότερη ταχύτητα, όπως δεν είχα απο το πρώτο Desire μέχρι και το G4), αλλα το θέμα της αξιοπιστίας πάντα με εκπλήσσει. Απο το προαναφερθέν Desire και μέχρι τώρα ούτε μια SD δεν μου χάλασε.

Τεσπα, τουλάχιστον είναι αρκετά μειωμένη η σαβούρα της Sammy κι έτσι και τα 32 Gb δεν ειναι τόσο τραγικά. Σίγουρα θα προτιμούσα την άπλα βέβαια.

Edited by drdino

Εμ όταν τα εγραφα ρε Κωστα σε άλλο νημα, τα ακουσα. Οποιος ξερει 5 πραγματα από κινητα, καταλαβαινει τα αυτονόητα...

Ταχυτητα και αξιοπιστια...

Ενταξει...

Ας γραφουμε καποια πραγματα, ας εξυμνίσουμε την Samsung για το νέο ελαφρύτερο λογισμικό, το αξίζει (εστω και αργοπορημένα),

αλλα καλο ειναι να παραδεχόμαστε και τις βλακείες της.Με δεδομένο οτι δεν εχουμε απεριοριστο budget ολοι μας και ότι η εσωτερική μνήμη ειναι αρκετά πιο ακριβή (ενώ δεν θα επρεπε αλλά να το δεχτώ λογω της πρόσφατης καινοτομίας σε UFS 2.0) στα GB που προσφέρει σε σχέση με μια κάρτα μνήμης (class 10) πιστεύω οτι αυτό που λες δεν ειναι καν αυτονόητο, αλλά ανόητο με ολο το σεβασμό.

Για να το θέσω πιο απλά, υπάρχει λόγος που οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε SSD για το λογισμικό του OS μας, και HDD για τα πολυμέσα-παχνίδια. Αν ειχαμε την επιλογή να έχουμε SSD αντί για μηχανικό σκληρό θα το κάναμε, αλλά 1TB SSD είναι λιγάκι υπερβολή για τους περισσότερους απο εμάς (σε σχέση κόστους-αξίας).

Επομένως τι να την κάνω την 4Κ ανάλυση βίντεο με 23GB καθαρής ελεύθερης μνήμης; Για να γράφω 5 λεπτά και μετά να το ανεβάζω στο cloud?

Η μήπως δεν θα ήταν επαρκής οι υπάρχουσες ταχύτητες των class 10 UHS-I καρτών για την εγγραφή βίντεο ή την λήψη φωτογραφιών;

Μήπως κι όλας θα κόλλαγαν στην δημιουργία thumbnails? :lol:

Aς μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα...

Δεν ειναι προσωπικό, απλά δεν ήθελα να το αφήσω ασχολίαστο, πόσο μάλλον όταν υποτιμάς όσους δεν συμφωνούν μαζί σου.

Κανείς απ όσους έχουν κατακρίνει την Samsung για το συγκεκριμένο θέμα δεν πρότεινε την αντικατάσταση της flash μνήμης με μια κάρτας μνήμης. Θα ήταν αστείο και μόνο στην σκέψη :O . Όλοι όμως μα όλοι, θα προτιμούσαν την συνύπαρξη και των δύο. Για να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι παύει να υφίσταται η επιλογή των 128GB...

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Ενταξει...

Ας γραφουμε καποια πραγματα, ας εξυμνίσουμε την Samsung για το νέο ελαφρύτερο λογισμικό, το αξίζει (εστω και αργοπορημένα),

αλλα καλο ειναι να παραδεχόμαστε και τις βλακείες της.Με δεδομένο οτι δεν εχουμε απεριοριστο budget ολοι μας και ότι η εσωτερική μνήμη ειναι αρκετά πιο ακριβή (ενώ δεν θα επρεπε αλλά να το δεχτώ λογω της πρόσφατης καινοτομίας σε UFS 2.0) στα GB που προσφέρει σε σχέση με μια κάρτα μνήμης (class 10) πιστεύω οτι αυτό που λες δεν ειναι καν αυτονόητο, αλλά ανόητο με ολο το σεβασμό.

Για να το θέσω πιο απλά, υπάρχει λόγος που οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε SSD για το λογισμικό του OS μας, και HDD για τα πολυμέσα-παχνίδια. Αν ειχαμε την επιλογή να έχουμε SSD αντί για μηχανικό σκληρό θα το κάναμε, αλλά 1TB SSD είναι λιγάκι υπερβολή για τους περισσότερους απο εμάς (σε σχέση κόστους-αξίας).

Επομένως τι να την κάνω την 4Κ ανάλυση βίντεο με 23GB καθαρής ελεύθερης μνήμης; Για να γράφω 5 λεπτά και μετά να το ανεβάζω στο cloud?

Η μήπως δεν θα ήταν επαρκής οι υπάρχουσες ταχύτητες των class 10 UHS-I καρτών για την εγγραφή βίντεο ή την λήψη φωτογραφιών;

Μήπως κι όλας θα κόλλαγαν στην δημιουργία thumbnails? :lol:

Aς μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα...

Δεν ειναι προσωπικό, απλά δεν ήθελα να το αφήσω ασχολίαστο, πόσο μάλλον όταν υποτιμάς όσους δεν συμφωνούν μαζί σου.

Κανείς απ όσους έχουν κατακρίνει την Samsung για το συγκεκριμένο θέμα δεν πρότεινε την αντικατάσταση της flash μνήμης με μια κάρτας μνήμης. Θα ήταν αστείο και μόνο στην σκέψη :O . Όλοι όμως μα όλοι, θα προτιμούσαν την συνύπαρξη και των δύο. Για να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι παύει να υφίσταται η επιλογή των 128GB...

Ξεχνάς μια βασική παράμετρο. Όταν το 30% των κατόχων με κάρτες μνήμης αγνώστου προέλευσης και ποιότητας βγαίνει στα φορά και γκρινιάζει για μια συσκευή που σέρνεται, είναι πίτα στα λαγκς κλπ, κανείς από αυτούς δε θα πει : Α,ναι ,έχω επέκταση κάρτας μνήμης, ας μη γκρινιάζω και πολύ.

Ως εκ τούτου, η συσκευή θα συνδέεται πάντα με ένα προβληματικό προφίλ και αυτό θα τη συνοδεύει σε όλο τον κύκλο της εμπορικής ζωής.

Τα 64 γίγα είναι υπέρ αρκετά για κινητό. To πλεον αναξιοπιστο, αργο μεσο αποθηκευσης μπορει να μπει σιγα σιγα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.

Καλό είναι να μην πετσοκοβεις χαρακτηριστικά, αλλά σε αυτή την περίπτωση τα θετικά είναι πολλά

Σε τελική, όταν κάποιος γκρινιάζει για κάτι να προτείνει εναλλακτική

Έχεις να μου προτείνεις wacom digitizer equiped σοβαρή συσκευή ,περιμένω με αγωνία?

Από κριτική του καναπέ χορτάσε για τα καλά αυτός ο τόπος. Δεν είναι αστειο να διαβαζεις νυχθημερον σε 15 νηματα που ανοιξαν συνοδευοντας την ανακοινωση του κινητου να τα χωνουν στη Samsung και το 80% αυτων να παρελαυνουν από εδώ 1-2 μηνες μετα, προβάλλοντας το νέο τους (ω, ναι, το note 5) απόκτημα?

Edited by v@gelis

Για ποιο λόγο να αφήνω στην συσκευή μου τα 4Κ βίντεο?

Η μεταφορά στον υπολογιστή είναι παιχνίδι.

Καθένας επιλέγει την χωρητικότητα που του χρειάζεται.

Το κινητό μου δεν το χρησιμοποιώ σαν αποθήκη.

Μεταφέρω τακτικά τις φώτο και βίντεο. Κρατώ επιλεκτικά συγκεκριμένα άλμπουμ.

Φυσικά επειδή αρέσει σε μένα δεν θεωρώ ότι ταιριάζει σε όλους.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για ποιο λόγο να αφήνω στην συσκευή μου τα 4Κ βίντεο?

Η μεταφορά στον υπολογιστή είναι παιχνίδι.

Καθένας επιλέγει την χωρητικότητα που του χρειάζεται.

Το κινητό μου δεν το χρησιμοποιώ σαν αποθήκη.

Μεταφέρω τακτικά τις φώτο και βίντεο. Κρατώ επιλεκτικά συγκεκριμένα άλμπουμ.

Φυσικά επειδή αρέσει σε μένα δεν θεωρώ ότι ταιριάζει σε όλους.

Λύσεις υπάρχουν πολλές, το ποιος τις αποδέχεται είναι το θέμα. Όπως και να έχει τα 32 γιγα είναι νορμάλ, αλλά τα 64 πιστεύω ότι είναι μία χαρά. Εγώ αν δεν πάω στο duo sim 64 gb θα μείνω όπως είμαι και δεν θα έχω θέμα. Θα χρειαστεί απλά σε χρονικά διαστήματα να μεταφέρω βίντεο και φωτογραφίες στο λαπτοπ που ούτως ή άλλως κάνω τουλάχιστον 3 φορές το χρόνο κυρίως για πιο σίγουρη αποθήκευση.

Υ/Σ

Κωστή δώσε στο λαό πληροφορίες γενικοτερες για το note 5. Εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να πω.

Λύσεις υπάρχουν πολλές, το ποιος τις αποδέχεται είναι το θέμα. Όπως και να έχει τα 32 γιγα είναι νορμάλ, αλλά τα 64 πιστεύω ότι είναι μία χαρά. Εγώ αν δεν πάω στο duo sim 64 gb θα μείνω όπως είμαι και δεν θα έχω θέμα. Θα χρειαστεί απλά σε χρονικά διαστήματα να μεταφέρω βίντεο και φωτογραφίες στο λαπτοπ που ούτως ή άλλως κάνω τουλάχιστον 3 φορές το χρόνο κυρίως για πιο σίγουρη αποθήκευση.

Υ/Σ

Κωστή δώσε στο λαό πληροφορίες γενικοτερες για το note 5. Εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να πω.

Τι παραπάνω να πω απ αυτό που γράφει ο reviewer του FanAdroid:

After using the device for a couple of weeks, I can say it’s the fastest phone I’ve ever used. Still, I am cautiously waiting to see if it stays that way.

Θα κάνω ένα mini review για εμάς την παρασκευή που είμαι free και θα το εν δουλέψει κάποιες μέρες.

Ξεχνάς μια βασική παράμετρο. Όταν το 30% των κατόχων με κάρτες μνήμης αγνώστου προέλευσης και ποιότητας βγαίνει στα φορά και γκρινιάζει για μια συσκευή που σέρνεται, είναι πίτα στα λαγκς κλπ, κανείς από αυτούς δε θα πει : Α,ναι ,έχω επέκταση κάρτας μνήμης, ας μη γκρινιάζω και πολύ.

Ως εκ τούτου, η συσκευή θα συνδέεται πάντα με ένα προβληματικό προφίλ και αυτό θα τη συνοδεύει σε όλο τον κύκλο της εμπορικής ζωής.

Τα 64 γίγα είναι υπέρ αρκετά για κινητό. To πλεον αναξιοπιστο, αργο μεσο αποθηκευσης μπορει να μπει σιγα σιγα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.

Καλό είναι να μην πετσοκοβεις χαρακτηριστικά, αλλά σε αυτή την περίπτωση τα θετικά είναι πολλά

Σε τελική, όταν κάποιος γκρινιάζει για κάτι να προτείνει εναλλακτική

Έχεις να μου προτείνεις wacom digitizer equiped σοβαρή συσκευή ,περιμένω με αγωνία?

Από κριτική του καναπέ χορτάσε για τα καλά αυτός ο τόπος. Δεν είναι αστειο να διαβαζεις νυχθημερον σε 15 νηματα που ανοιξαν συνοδευοντας την ανακοινωση του κινητου να τα χωνουν στη Samsung και το 80% αυτων να παρελαυνουν από εδώ 1-2 μηνες μετα, προβάλλοντας το νέο τους (ω, ναι, το note 5) απόκτημα?

Νομίζω έχεις άδικο.

Για ποιον λόγο ακριβώς να σέρνεται όπως λες με την ύπαρξη της SD?

Ξαναλέω, οτι στην SD θα υπάρχουν φωτογραφίες, βίντεο, ταινίες, έγγραφα κτλ κτλ.

Η μονη πιθανή καθυστέρηση που μπορώ να σκεφτώ είναι πχ στην συλλογή στην φόρτωση των thumbnails.Και μόνο εκεί.

Αν και πάλι, αμφιβάλλω, μιας και τα thumbnails αν θυμάμαι καλά αποθηκεύονται μετά το πρώτο "πέρασμα" που κάνει κανείς.

Το λειτουργικό ασφαλώς θα υπάρχει στην εσωτερική NAND μνήμη. Δεν τίθεται θέμα, αλλιώς θα είχαμε ταχύτητες έτους 2005.:lol:

Επειδή λοιπόν έτυχε ΤΩΡΑ να μαζέψει το λειτουργικό της η Samsung, και να ειναι πιο responsive και smooth, μην πιστεύεις οτι οφείλεται για αυτό η απουσία κάρτας μνήμης.

Όσο για το χρονοντούλαπο, ναι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Ακόμη όμως είναι νωρίς.

Φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες και άλλες συσκευές χρησιμοποιούν SD κάρτες.Και γράφουν και σε 4Κ :rolleyes:

Ναι, τα θετικά ειναι πολλά κατα τα άλλα, αλλα υπάρχουν και αρνητικά. Ένα άλλο είναι η απουσία IR Blaster, που υπάρχει και στο S6.

Για ποιόν λόγο το έβγαλαν τώρα δεν ξέρω. Για να επιστρέψω πάντως στο θέμα, θα σου πώ όχι δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο με Wacom, αλλά αυτό δεν ΠΡΕΠΕΙ να μας στερεί το δικαίωμα να απορούμε - ή ακόμη και να τα χώνουμε οπως λες - με την Samsung, έστω και για αυτή την μια και μοναδική πατάτα που έκανε.Και ας το αγοράσουν αρκετοί απο εμάς που της τα "χώνουν". Τουλάχιστον είμαστε ειλικρινείς και συμβιβαζόμαστε (όποιοι απο αυτούς) και δεν προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

To θέμα είναι να προσφέρουν μεγαλύτερες μνήμες στις υπάρχουσες τιμές.

Οι SD cards παμπολες φορές δημιουργούν θέματα. Και μιλώ για class 10.

Ένα άλλο ζήτημα είναι όταν παίρνεις backup με το Smart Switch το οποίο είναι φοβερά γρήγορο, δεν μεταφέρεται το περιεχόμενο της κάρτας.

Λύνεται βέβαια αλλά με πρόσθετες περιττές ενέργειες.

Οποίος χρησιμοποιεί και pc η laptop μπορεί να παίρνει ολικό backup σε χρόνο dt.

Και μάλιστα το backup είναι πλήρες. Δηλαδή αν το ρίξεις στην συσκευή σου μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα είναι όπως πριν.

Δείτε ποσο ομορφα και νοικοκυρεμένα γινεται το backup και τι περιεχει.

Ολα αποθηκευονται στον υπολογιστη σε ξεχωριστούς φακέλους και ειναι διαθεσιμα για χρηση και επαναφπρά.

21451711162_412bdd82be_c.jpgSmart Switch by Photos presentation, on Flickr

Edited by Te_salat

Νομίζω έχεις άδικο.

Για ποιον λόγο ακριβώς να σέρνεται όπως λες με την ύπαρξη της SD?

Ξαναλέω, οτι στην SD θα υπάρχουν φωτογραφίες, βίντεο, ταινίες, έγγραφα κτλ κτλ.

Η μονη πιθανή καθυστέρηση που μπορώ να σκεφτώ είναι πχ στην συλλογή στην φόρτωση των thumbnails.Και μόνο εκεί.

Αν και πάλι, αμφιβάλλω, μιας και τα thumbnails αν θυμάμαι καλά αποθηκεύονται μετά το πρώτο "πέρασμα" που κάνει κανείς.

Το λειτουργικό ασφαλώς θα υπάρχει στην εσωτερική NAND μνήμη. Δεν τίθεται θέμα, αλλιώς θα είχαμε ταχύτητες έτους 2005.:lol:

Επειδή λοιπόν έτυχε ΤΩΡΑ να μαζέψει το λειτουργικό της η Samsung, και να ειναι πιο responsive και smooth, μην πιστεύεις οτι οφείλεται για αυτό η απουσία κάρτας μνήμης.

Όσο για το χρονοντούλαπο, ναι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Ακόμη όμως είναι νωρίς.

Φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες και άλλες συσκευές χρησιμοποιούν SD κάρτες.Και γράφουν και σε 4Κ :rolleyes:

Ναι, τα θετικά ειναι πολλά κατα τα άλλα, αλλα υπάρχουν και αρνητικά. Ένα άλλο είναι η απουσία IR Blaster, που υπάρχει και στο S6.

Για ποιόν λόγο το έβγαλαν τώρα δεν ξέρω. Για να επιστρέψω πάντως στο θέμα, θα σου πώ όχι δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο με Wacom, αλλά αυτό δεν ΠΡΕΠΕΙ να μας στερεί το δικαίωμα να απορούμε - ή ακόμη και να τα χώνουμε οπως λες - με την Samsung, έστω και για αυτή την μια και μοναδική πατάτα που έκανε.Και ας το αγοράσουν αρκετοί απο εμάς που της τα "χώνουν". Τουλάχιστον είμαστε ειλικρινείς και συμβιβαζόμαστε (όποιοι απο αυτούς) και δεν προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.

το θεμα ειναι να ξερουμε για τι γκρινιαζουμε και να μη μιζεριαζουμε.

Να ζηταμε μεγαλυτερες μνημες στα ιδια χρηματα (πχ στα χρηματα της 32 να εδινε την 64), επιλογη για μεγαλυτερα sizes (πχ 128GB) και σε τελικη - να μη μιζεριαζουμε.

Τι νοημα εχει να αναλωνομαστε σε ατελειωτα και ακατασχετα posts χωνοντας τα στην samsung και ενα μηνα μετα να φιγουραρουμε με καμαρι με την καινουρια μας συσκευη στο νημα?

Το οτι εισαι "ειλικρινης" οπως λες, δε βοηθα στην περιπτωση αυτη. Οκ, τα ειπες, νομιζεις οτι η samsung αφουγκραζεται (εστω) αυτα σου τα παραπονα (που ειναι παραπονα μικρων κοινοτητων και οχι της κρισιμης μαζας αγοραστων)? Πολλω δε μαλλον οταν αυτοι που ειναι "ειλικρινεις" τελικα καταληγουν να αγοραζουν τη συσκευη? Αν εισαι πραγματικα "ειλικρινης" με τον εαυτο σου πρωτα και κυρια ριξε μαυρο στη σαμμυ, μπας και εχουν αξια τα λογια σου (αλλα πως να ριξεις, οταν ξερεις καλα οτι αν θες σοβαρο εργαλειο με active digitizer ο ανταγωνισμος ειναι ανυπαρκτος). Αλλιως ειναι για να εχουμε να λεμε...

Παιδες καλησπερα!

Εχω την παρουσα φαση αιφον 6 και επειδη εχω σιχαθει την βαρεως κατω απο απαραδεκτη μπαταρια του ειμαι αποφασισμενος να κανω κινηση για κινητο τησ σειρασ ΝΟΤΕ!

Ιδου το δειλημμα μου.εληξε το συμβολαιο μου και επειδη θα βαλω και σταθερα και ιντερνετ και ΤV σε βονταφον κτλ μπορουσα να το κυνηγησω και να παρω το ΝΟΤΕ 4 σε καλη τιμη..

Απο την αλλη ομως μου αρεσει παρα πολυ το ΝΟΤΕ 5 το οποιο δεν κυκλοφορει Ευρωπη..οπως το βλεπω εδω και καιρο, θα αργησουν πολυ και τα σκρουντζομαγαζζα να το φερουν..και οταν πια το φερουν αμα το ξεκινησουν απο τα 900...κλαφτα χαραλαμπε, παμε χριστουγεννα για να ελθει σε μια ανεκτη τιμη.

Τι θα με συμβουλευετε να κανω?ξερω καλα ολα τα + και τα - της καθεμιας συσκευης.Please advise!

εχω πάρει το note 5 duos (N9208) 64gb απο ebay.

Το πρόβλημά μου είναι οτι ενώ υποστηρίζονται τα ελληνικά μενού πληκτρολόγιο κλπ

με το πενάκι έχει αναγνώριση γραφής μόνο αγγλικά και νομίζω ταιβάν. Ξέρετε τί παίζει και αν διορθώνετε?

:worry:

Μάλλον θα πρέπει να βρώ rom διαφορετικής χώρας για το ίδιο μοντέλο n9208.

Εχει κάποιος υπόψιν κάποια ποιο γεμάτη απο γλώσσες ?

Edited by TheWizard
:ninja:

Παιδες καλησπερα!

Εχω την παρουσα φαση αιφον 6 και επειδη εχω σιχαθει την βαρεως κατω απο απαραδεκτη μπαταρια του ειμαι αποφασισμενος να κανω κινηση για κινητο τησ σειρασ ΝΟΤΕ!

Ιδου το δειλημμα μου.εληξε το συμβολαιο μου και επειδη θα βαλω και σταθερα και ιντερνετ και ΤV σε βονταφον κτλ μπορουσα να το κυνηγησω και να παρω το ΝΟΤΕ 4 σε καλη τιμη..

Απο την αλλη ομως μου αρεσει παρα πολυ το ΝΟΤΕ 5 το οποιο δεν κυκλοφορει Ευρωπη..οπως το βλεπω εδω και καιρο, θα αργησουν πολυ και τα σκρουντζομαγαζζα να το φερουν..και οταν πια το φερουν αμα το ξεκινησουν απο τα 900...κλαφτα χαραλαμπε, παμε χριστουγεννα για να ελθει σε μια ανεκτη τιμη.

Τι θα με συμβουλευετε να κανω?ξερω καλα ολα τα + και τα - της καθεμιας συσκευης.Please advise!

Πήγαινε στο edge plus και δεν θα το μετανιώσεις. Δυστυχώς στο νοτε 5 δεν μπορείς να πας λόγω ότι επίσημα δεν εισάγετε οπότε δεν μπορείς και να το πάρεις από παροχο.

Το επιχείρημα αφαιρώ μια δυνατότητα επειδή κάποιοι ανίδεοι θα λένε ότι έχει πρόβλημα η συσκευή, πάσχει.

Ας δώσει επιλογές στην εσωτερική, αλλά το σώνει και καλά θα αφαιρέσω την εξωτερική είναι ηλίθιο.

Γιατί να μην συνυπάρχουν;

Ο μόνος λόγος είναι για να φάμε την χρέωση στο κεφάλι και τίποτα άλλο.

Το να υποστηρίζουμε όμως ότι καλά κάνει, εμένα μου προκαλεί άσχημη εντύπωση και μου θυμίζει υποστήριξη ....apple...

Μια χαρά τα είπε ο Τάκης.

Πήγαινε στο edge plus και δεν θα το μετανιώσεις. Δυστυχώς στο νοτε 5 δεν μπορείς να πας λόγω ότι επίσημα δεν εισάγετε οπότε δεν μπορείς και να το πάρεις από παροχο.

ειναι μια σωστη σκεψη, και μου ειχε περασει, αλλα η μειωμενη μπαταρια, ελλειψη πενασ και σχεδον διπλασια τιμη απο το 4, με προβληματιζουν.

εχω πάρει το note 5 duos (N9208) 64gb απο ebay.

Το πρόβλημά μου είναι οτι ενώ υποστηρίζονται τα ελληνικά μενού πληκτρολόγιο κλπ

με το πενάκι έχει αναγνώριση γραφής μόνο αγγλικά και νομίζω ταιβάν. Ξέρετε τί παίζει και αν διορθώνετε?

:worry:

Μάλλον θα πρέπει να βρώ rom διαφορετικής χώρας για το ίδιο μοντέλο n9208.

Εχει κάποιος υπόψιν κάποια ποιο γεμάτη απο γλώσσες ?

To 9208 πραγματι δεν εχει αναγνωριση γραφης ελληνικων. Αλλα μοντελα (πχ 920CD εχουν). Βρες ρομ αλλης χωρας (πχ UAE) και θα εισαι οκ

Το επιχείρημα αφαιρώ μια δυνατότητα επειδή κάποιοι ανίδεοι θα λένε ότι έχει πρόβλημα η συσκευή, πάσχει.

Ας δώσει επιλογές στην εσωτερική, αλλά το σώνει και καλά θα αφαιρέσω την εξωτερική είναι ηλίθιο.

Γιατί να μην συνυπάρχουν;

Ο μόνος λόγος είναι για να φάμε την χρέωση στο κεφάλι και τίποτα άλλο.

Το να υποστηρίζουμε όμως ότι καλά κάνει, εμένα μου προκαλεί άσχημη εντύπωση και μου θυμίζει υποστήριξη ....apple...

Μια χαρά τα είπε ο Τάκης.

Κανείς δεν είπε καλά έκανε. Γράψαμε για τα προτερήματα της εσωτερικής και οτι δεν μας ενοχλεί κατι που είναι προσωπική άποψη αυτού που την εκφράζει.

Το σωστό θα ήταν να ξεκινά από 64 γιγα αφού αφαίρεσε την εσωτερική.

To 9208 πραγματι δεν εχει αναγνωριση γραφης ελληνικων. Αλλα μοντελα (πχ 920CD εχουν). Βρες ρομ αλλης χωρας (πχ UAE) και θα εισαι οκ

Εχει δίκαρτο UAE? 9208 είναι και αυτό?

Αλλιώς θα με αφήσει το ODIN να κάνω εγκατάσταση διαφορετικού μοντέλου firmware?

sammobile firmware to SM-N920CD δεν έχει , έχει το SM-N920C. Μας κάνει?

Edited by TheWizard
:ninja:

Εγώ πάντως Κώστα (@te_satat), έχω να πω ότι πράγματι είναι πολύ νοικοκυρεμένο.

Και φυσικά εννοώ .............. τη retina οθόνη του mac. Α... ρε μηχανηματάρα...... Από τότε που έκατσα σε mbpr, χαίρομαι να δουλεύω στο laptop μου.

Πάντως, είσαι... "απαράδεκτος"..... Μα ακόμα να μη μας κάνεις την παρουσίαση-hands/on-full review του note 5?

Περιμένουμε με αγωνία..... η οθόνη του είναι πιο φωτεινή... πιο ζωντανή από note 4/note edge? Από αυτονομία ...?

Πάντα φιλικά (και με διάθεση πειράγματος φυσικά), Γιώργος.

Υ.Γ. Πως είναι τα πράγματα στην ξενιτιά?

Εγώ πάντως Κώστα (@te_satat), έχω να πω ότι πράγματι είναι πολύ νοικοκυρεμένο.

Και φυσικά εννοώ .............. τη retina οθόνη του mac. Α... ρε μηχανηματάρα...... Από τότε που έκατσα σε mbpr, χαίρομαι να δουλεύω στο laptop μου.

Πάντως, είσαι... "απαράδεκτος"..... Μα ακόμα να μη μας κάνεις την παρουσίαση-hands/on-full review του note 5?

Περιμένουμε με αγωνία..... η οθόνη του είναι πιο φωτεινή... πιο ζωντανή από note 4/note edge? Από αυτονομία ...?

Πάντα φιλικά (και με διάθεση πειράγματος φυσικά), Γιώργος.

Υ.Γ. Πως είναι τα πράγματα στην ξενιτιά?

Γιώργο αν δεν το δουλέψω λίγες μέρες πως θα είμαι σίγουρος γι αυτά που θα γράψω? :)

Την Παρασκευή το απόγευμα θα ανεβάσω ένα μικρό review.

Η οθόνη είναι πολύ φωτεινή και το UI πανέμορφο.

Στον ήλιο κοντράρει άνετα τις καλύτερες LCD.

Εχει δίκαρτο UAE? 9208 είναι και αυτό?

Αλλιώς θα με αφήσει το ODIN να κάνω εγκατάσταση διαφορετικού μοντέλου firmware?

sammobile firmware to SM-N920CD δεν έχει , έχει το SM-N920C. Μας κάνει?

Για το C δεν είμαι σιγουρος, αλλα πιθανότατα θα εχει ελληνικη αναγνωριση γραφης

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 5