kkmet Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Σήμερα πήρα update, 920cd (duos) από vnp.gr, μέχρι στιγμής όλα ρολόι..... Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Υπάρχουν πολλές εφαρμογές κλειδώματος που χρησιμοποιουν δαχτυλικό αποτύπωμα ,δοκίμασε να δεις ποια σου κανει π.χ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rickclephas.fingersecurity Τέτοιου είδους προγράμματα, επηρεάζουν καθολου την απόδοση τις συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Πέρασα MM που μου ήρθε OTA σε 920CD (δίκαρτο) από Ιράν άνευ root. Ως τώρα όλα καλά και μου φαίνεται πιο καλή η διαχείριση της μπαταρίας. Τρέχω όμως και package disabler pro οπότε δεν έχω εντελώς καθαρή εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Τέτοιου είδους προγράμματα, επηρεάζουν καθολου την απόδοση τις συσκευής? Όχι, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Όλα οκ με την 6.0.1 σε duos.το μόνο που είδα είναι ότι χάθηκε η επιλογή για ποια κάρτα να διαλέξεις.παλια έλεγε από ποια κάρτα μπορείς να κάνεις κλήση. Ενώ τώρα γράφει ποια κάρτα κάνεις κλήση μηνύματα και δίκτυο δεδομένων. Ένα άλλο που παρατήρησα είναι στο Samsung Info μετά την αναβάθμιση μου λέει original CSC και είναι κενό. Τι έγινε?μπορώ να γυρίσω στην 5.1.1 χωρίς να γράψει ο knox? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160324/5fe75a55f1952aac2804eabfcc962c24.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160324/f73202056f786414d6afd329f7aa4c1a.jpg Edited March 24, 2016 by grigoris10 Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Χάθηκε και σε μένα το εικονίδιο της 1ης SIM αλλά επειδή το χρησιμοποιώ μονόκαρτο δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Πάντως και πριν που ήμουν μονόκαρτος το εικονίδιο της 1 SIM φαινόταν στο πάνω μέρος της οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Υπάρχει τρόπος να στέλνουμε 160 χαρακτήρες ανά sms; προσπαθώ και μου δέχεται μόνο 70 ανά μήνυμα. Επίσης μετά τα 3 sms κατευθείαν το γυρνάει σε mms και φυσικά με χρεώνει περισσότερο. Τι μπορώ να κάνω γιατί καταντάει σπαστικό? Είμαι με cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Υπάρχει τρόπος να στέλνουμε 160 χαρακτήρες ανά sms; προσπαθώ και μου δέχεται μόνο 70 ανά μήνυμα. Επίσης μετά τα 3 sms κατευθείαν το γυρνάει σε mms και φυσικά με χρεώνει περισσότερο. Τι μπορώ να κάνω γιατί καταντάει σπαστικό? Είμαι με cosmote. Μηνύματα / Περισσοτερα /ρυθμίσεις /περισσότερες ρυθμίσεις /sms/κωδικοποίηση/και επέλεξε αλφάβητο gsm Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μηνύματα / Περισσοτερα /ρυθμίσεις /περισσότερες ρυθμίσεις /sms/κωδικοποίηση/και επέλεξε αλφάβητο gsm Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Πέρασα την τελευταία έκδοση για Τουρκία. Για όσους δεν το γνωρίζουν να αναφέρω ότι η διαδικασία του backup και restore έχει γίνει πολύ απλή (λιγότερο από 5 λεπτά) με την εφαρμογή smart switch και ένα USB otg. Κρατάς τα πάντα στο usb, περνάς με odin την καινούρια έκδοση και επαναφέρεις το ίδιο εύκολα τα δεδομένα στο κινητό. Απο Κινητό σε κινητό ξέρω να μεταφέρω τα αρχεία όλα με το smart switch με το USB otg πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Για όσους πιστούς προσέλθετε...(προς στο τέλος της σελίδας) http://forum.xda-developers.com/note5/development/n920i-dr-ketan-rom-l1-t3195076/page403 Edited March 24, 2016 by rx8_75 Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 συγνωμη πως την εκανες μαυρη την μπαρα ? ειδοπιοιεων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλημέρα μάλλον το χάλασα το τηλέφωνο από την 6,1 πήγα μέσο oddin να βάλω την 5,1 και τώρα ανοίγει βγάζει το Samusng μετά από λίγο κλείνει και ανοίγει πάλι βγάζει το λογότυπο samusng και πάλι τα ιδια.καμιά ιδέα τη μπορώ να κάνω για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλημέρα μάλλον το χάλασα το τηλέφωνο από την 6,1 πήγα μέσο oddin να βάλω την 5,1 και τώρα ανοίγει βγάζει το Samusng μετά από λίγο κλείνει και ανοίγει πάλι βγάζει το λογότυπο samusng και πάλι τα ιδια.καμιά ιδέα τη μπορώ να κάνω για αυτό? Factory reset μπαίνοντας στο stock recovery Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 συγνωμη πως την εκανες μαυρη την μπαρα ? ειδοπιοιεων ? Ρυθμίσεις/θέματα και διαλέγεις κάποιο Black Theme.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Factory reset μπαίνοντας στο stock recovery Πως το κάνω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Πως το κάνω αυτό? Δες εδω http://www.androidexplained.com/galaxy-note-5-recovery-mode/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Δες εδω http://www.androidexplained.com/galaxy-note-5-recovery-mode/ κάνω αυτό που λέει με βγάζει σε ένα μενού με μπλε γράμματα. Recovery booting δεν μου λέει πουθενά, επίσης στο κάτω μέρος της οθόνης έχει κίτρινα γράμματα που λέει dm verity verification failed μάλλον έχω κάνει χοντρή πατάτα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μην αγχώνεσαι θα φτιαξει..Λογικο να μην ανοιγει μετα απο downgrade,θελει factory reset. Βλεπεις καπου να λεει factory reset ? Κινεισαι με vol up & down και το επιλέγεις με το power. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 κάνω αυτό που λέει με βγάζει σε ένα μενού με μπλε γράμματα. Recovery booting δεν μου λέει πουθενά, επίσης στο κάτω μέρος της οθόνης έχει κίτρινα γράμματα που λέει dm verity verification failed μάλλον έχω κάνει χοντρή πατάτα:( Αν δεν φτιάξει ,πέρνα με odin το τελευταίο 6.0.1 firmware Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μην αγχώνεσαι θα φτιαξει..Λογικο να μην ανοιγει μετα απο downgrade,θελει factory reset. Βλεπεις καπου να λεει factory reset ? Κινεισαι με vol up & down και το επιλέγεις με το power. Ναι βλέπω μια επιλογή wipe data/factory reset όταν το πατάω μου βγάζει πολλά NO και ένα YES και διπλά λέει i delete all user data. Το τηλεφωνώ το έχω πάρει από Ταϊλανδή την Κυριακή θα πάω αν το πάω στο survise τους θα το φτιάξουν? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν φτιάξει ,πέρνα με odin το τελευταίο 6.0.1 firmware Δεν με βάζει σε download mode:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ναι βλέπω μια επιλογή wipe data/factory reset όταν το πατάω μου βγάζει πολλά NO και ένα YES και διπλά λέει i delete all user data. Το τηλεφωνώ το έχω πάρει από Ταϊλανδή την Κυριακή θα πάω αν το πάω στο survise τους θα το φτιάξουν? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν με βάζει σε download mode:( Πηγαινε με τα κουμπιά του ήχου στο yes και επέλεξε το με το power button να κάνει factory reset.Θα χάσεις τα πάντα αλλά λογικα θα μπουταρει κανονικά Κάτι δεν κάνεις σωστά και δεν σε βάζει σε download mode Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Πηγαινε με τα κουμπιά του ήχου στο yes και επέλεξε το με το power button να κάνει factory reset.Θα χάσεις τα πάντα αλλά λογικα θα μπουταρει κανονικά Κάτι δεν κάνεις σωστά και δεν σε βάζει σε download mode το δοκίμασα και πάλι τίποτα Για το dowlaod mode παταω κανονικα home button -volume up και volume down και το power button άλλα αυτό που κάνει είναι άπλα να μου ανοίξει το τηλέφωνο και πλέον βγάζει μονό το λογότυπο note 5 κλείνει και ανοίγει πάλι Edited March 25, 2016 by Georgel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) το δοκίμασα και πάλι τίποτα Αν θες γινε πιο συγκεκριμένος.Τί δοκίμασες; Edited March 25, 2016 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 έκανα factory reset άλλα και πάλι δεν φορτώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts