XmotoX Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Φίλε μου ειρθε και σε μένα την κατέβασα μήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις έχεις δει καμιά αλλαγή; έχει βελτιωθεί σε κάτι το τηλέφωνο; γιατί εγώ το δουλεύω από το μεσημέρι δεν έχω δει καμιά αλλαγή έχω περάσει την 6.0.1 εδώ και τρεις μέρες την μπαταρία την φορτίζω 2 φορές την μέρα μου αρέσει σ όλα τα τηλέφωνα να έχω φουλ φωτεινότητα πεσμου σε παρακαλώ αν είδες σήμερα καμία διαφορά; σ ευχαριστώ... Φίλε μου εσένα σου ήρθε Update από την Samsung, αυτή που είπα εγώ είναι Custom rom με κέρνελ που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Φίλε μου εσένα σου ήρθε Update από την Samsung, αυτή που είπα εγώ είναι Custom rom με κέρνελ που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους...πεσμου σε παρακαλώ αυτό το update που μου ειρθε βελτιώνει κάτι στο τηλέφωνο; γιατί όπως θα κατάλαβες είμαι ανηδεος στην τεχνολογία σ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 πεσμου σε παρακαλώ αυτό το update που μου ειρθε βελτιώνει κάτι στο τηλέφωνο; γιατί όπως θα κατάλαβες είμαι ανηδεος στην τεχνολογία σ ευχαριστώ Ρε φίλε τι δε καταλαβαίνεις; δεν έχω στοκ συσκευή ώστε να δω τα πράγματα όπως τα βλέπεις εσύ.. Φυσικά και όλα τα updates βελτιώνουν τη συσκευή.. Και για να είσαι ξεκάθαρος αν τρέχει η συσκευή σου σωστά θα πρέπει μετά το update από 5.1.1 σε 6.0.1 να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ρε φίλε τι δε καταλαβαίνεις; δεν έχω στοκ συσκευή ώστε να δω τα πράγματα όπως τα βλέπεις εσύ.. Φυσικά και όλα τα updates βελτιώνουν τη συσκευή.. Και για να είσαι ξεκάθαρος αν τρέχει η συσκευή σου σωστά θα πρέπει μετά το update από 5.1.1 σε 6.0.1 να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.... Εντάξει φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Και εγώ δεν έχω καλή απόδοση μπαταρία με την 6.0.1 και το έχω κάνει δυο φορές factory reset μια με της Καμπόζης και μια με του Iraq για αυτό ρώτησα για της Αιγύπτους. Όπως και να έχει μάλλον θα πουληθεί και πάμε σε s7 edge λόγω μεγέθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Μπορεί κάποιος να παραθέσει link για την επίσημη Ελληνική 5.1.1? Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Μπορεί κάποιος να παραθέσει link για την επίσημη Ελληνική 5.1.1? Μα δεν έχει κυκλοφορήσει το τηλέφωνο Ευρώπη. Δεν υπάρχει Ελληνική Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Μα δεν έχει κυκλοφορήσει το τηλέφωνο Ευρώπη. Δεν υπάρχει Ελληνική Χαχαχαχ! Sorry! Άλλο σκεφτόμουν,άλλο έγραψα! :D Την τελευταία λόλιποπ με Ελληνικά στο πενάκι εννοούσα! :) Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Εμείς με τα N920C έχουμε δουλειά μάλλον σήμερα... Καινούργια ρομ στο xda... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3337331 Υποθέτω οτι την έβαλες :lol: ,δουλεύει κανονικά xposed και flat style bar indicators που με ενδιαφέρει?αν τα δοκίμασες βέβαια . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Υποθέτω οτι την έβαλες :lol: ,δουλεύει κανονικά xposed και flat style bar indicators που με ενδιαφέρει?αν τα δοκίμασες βέβαια . Δουλεύουν όλα όσα είπες Μιχάλη.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Δουλεύουν όλα όσα είπες Μιχάλη.. ;) Εγινε ,δοκιμάζω το βράδυ ,ευχαριστώ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Δεν θα μας αφήσουν σε ησυχία νομίζω.. :P http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3338065 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Εντάξει τώρα Δηλαδή τώρα κάθε μέρα θα φλασαρουμε και άλλη παει το χάσαμε!χαχαχαχαχαχα Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημέρα σας παιδια, Εχω του Iraq την 6.0.1 rooted με Twrp. Αμα παω να βαλω καμια 5.1.1 (full wipe) το τηλεφωνο τουβλωνει. Πρεπει να περασω με odin παλι stock. Τι παίζει? Δεν υπαρχει backwards μετα την 6.0.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημέρα σας παιδια, Εχω του Iraq την 6.0.1 rooted με Twrp. Αμα παω να βαλω καμια 5.1.1 (full wipe) το τηλεφωνο τουβλωνει. Πρεπει να περασω με odin παλι stock. Τι παίζει? Δεν υπαρχει backwards μετα την 6.0.1? φιλε μου γειά σου επιδει έχω και εγώ iraq με την 6.0.1 από περιέργεια γιατί θέλεις να γυρίσεις στην 5.1.1; η 6.0.1 πάει σφαίρα το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι η μπαταρία όμως επιδει το δουλεύω σε φουλ φωτεινότητα δεν το λαμβάνω πολύ υποψην απλά μου έκανε εντύπωση που θέλεις να γυρίσεις πίσω αν δεν σου κάνει κόπο μου λες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Βασικά ηθελα να βαλω μια custom για καλυτερη μπαταρια, την aryaMod. Αλλα τωρα που ειδα την RSR και ειναι σε 6.0.x θα τη δοκιμασω το βραδυ. Πρεπει να φλασαρω bootloader κ modem που δινει πριν με odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Αν είσαι ηδη σε 6 δεν χρειάζεται..Βεβαια καλο θα ηταν να τα βαλεις καθως είναι τα τελευταία επισημα ΒΑ.Αυτα θα τα περασεις με odin δεν φλασαρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 ΟΚ, οποτε ετσι οπως ειμαι Ιρακινος, θα περασω BA k modem, (boot? ) και μετα φλασαρω με twrp RSR? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Οπως εισαι με 6 περνας modem k bootloader..Θα ανοιξει κανονικα το τηλεφωνο. Μπαινεις twrp,wipe data/system/cache/dalvik φλασαρεις ρομ και εισαι ετοιμος.Τιποτα αλλο,εκτος αν θες αλλο Kernel. Θα αργησει λιγο να μπουταρει,μην αγχωθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Από μπαταρία πως τα πάτε συνφορουμήτες; Εγώ είμαι full stock με όλα ανοιχτά (4G, Sync, GPS) και wifi όταν είμαι σπίτι και βγάζει 4 ώρες SOT. Είναι καλά; Εσείς πόσο έχετε SOT; https://photos.google.com/share/AF1QipMI-y11ARt_Ov4vh9Q2d_7Mh5_bM6eHQPORg_NWjM2abtHqpV4q53tmI58h8_aiRw/photo/AF1QipMlMd4Em3pfHyxCHFbZg7DzbeU2hhRa8glPnFNb?key=OS1tTkVhOVZXckg2Vm9GSzRiMzBJMUZHaWptWXhB https://photos.google.com/share/AF1QipMI-y11ARt_Ov4vh9Q2d_7Mh5_bM6eHQPORg_NWjM2abtHqpV4q53tmI58h8_aiRw/photo/AF1QipPgSjOjzcS87mebCDvej4HvQITlEZxI7SX1mLKx?key=OS1tTkVhOVZXckg2Vm9GSzRiMzBJMUZHaWptWXhB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Την RSROMS V4 έχω κάι παει πολύ καλά με στοκ κερνελ έβγαλε και κάποια πράγματα που δε.δεν Ήθελα και είμαι κομπλέ Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Από μπαταρία πως τα πάτε συνφορουμήτες; Εγώ είμαι full stock με όλα ανοιχτά (4G, Sync, GPS) και wifi όταν είμαι σπίτι και βγάζει 4 ώρες SOT. Είναι καλά; Εσείς πόσο έχετε SOT; https://photos.google.com/share/AF1QipMI-y11ARt_Ov4vh9Q2d_7Mh5_bM6eHQPORg_NWjM2abtHqpV4q53tmI58h8_aiRw/photo/AF1QipMlMd4Em3pfHyxCHFbZg7DzbeU2hhRa8glPnFNb?key=OS1tTkVhOVZXckg2Vm9GSzRiMzBJMUZHaWptWXhB https://photos.google.com/share/AF1QipMI-y11ARt_Ov4vh9Q2d_7Mh5_bM6eHQPORg_NWjM2abtHqpV4q53tmI58h8_aiRw/photo/AF1QipPgSjOjzcS87mebCDvej4HvQITlEZxI7SX1mLKx?key=OS1tTkVhOVZXckg2Vm9GSzRiMzBJMUZHaWptWXhB Έχω 5.5-6 ώρες SOT άνετα, με όλα ανοικτά εκτος 4g, marshmallow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Έχω 5.5-6 ώρες SOT άνετα, με όλα ανοικτά εκτος 4g, marshmallow Την marshmallow την πέρασες εσύ η σου ήρθε OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 OTA, πριν 1βδομάδα. Αλλά κ πρίν με 5.1.1 ειχα 5.5 ώρες SOT, αλλά πάντα χωρίς 4g, όλα με wifi - youtube, φωτος, browsing, games, viper...klp... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 OTA, πριν 1βδομάδα. Αλλά κ πρίν με 5.1.1 ειχα 5.5 ώρες SOT, αλλά πάντα χωρίς 4g, όλα με wifi - youtube, φωτος, browsing, games, viper...klp... Καλώς. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts