Jump to content

Samsung Galaxy Note 5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου ειρθε και σε μένα την κατέβασα μήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις έχεις δει καμιά αλλαγή; έχει βελτιωθεί σε κάτι το τηλέφωνο; γιατί εγώ το δουλεύω από το μεσημέρι δεν έχω δει καμιά αλλαγή έχω περάσει την 6.0.1 εδώ και τρεις μέρες την μπαταρία την φορτίζω 2 φορές την μέρα μου αρέσει σ όλα τα τηλέφωνα να έχω φουλ φωτεινότητα πεσμου σε παρακαλώ αν είδες σήμερα καμία διαφορά; σ ευχαριστώ...

Φίλε μου εσένα σου ήρθε Update από την Samsung, αυτή που είπα εγώ είναι Custom rom με κέρνελ που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε μου εσένα σου ήρθε Update από την Samsung, αυτή που είπα εγώ είναι Custom rom με κέρνελ που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους...
πεσμου σε παρακαλώ αυτό το update που μου ειρθε βελτιώνει κάτι στο τηλέφωνο; γιατί όπως θα κατάλαβες είμαι ανηδεος στην τεχνολογία σ ευχαριστώ

πεσμου σε παρακαλώ αυτό το update που μου ειρθε βελτιώνει κάτι στο τηλέφωνο; γιατί όπως θα κατάλαβες είμαι ανηδεος στην τεχνολογία σ ευχαριστώ

Ρε φίλε τι δε καταλαβαίνεις; δεν έχω στοκ συσκευή ώστε να δω τα πράγματα όπως τα βλέπεις εσύ.. Φυσικά και όλα τα updates βελτιώνουν τη συσκευή.. Και για να είσαι ξεκάθαρος αν τρέχει η συσκευή σου σωστά θα πρέπει μετά το update από 5.1.1 σε 6.0.1 να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων....

Ρε φίλε τι δε καταλαβαίνεις; δεν έχω στοκ συσκευή ώστε να δω τα πράγματα όπως τα βλέπεις εσύ.. Φυσικά και όλα τα updates βελτιώνουν τη συσκευή.. Και για να είσαι ξεκάθαρος αν τρέχει η συσκευή σου σωστά θα πρέπει μετά το update από 5.1.1 σε 6.0.1 να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων....

Εντάξει φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ...

Και εγώ δεν έχω καλή απόδοση μπαταρία με την 6.0.1 και το έχω κάνει δυο φορές factory reset μια με της Καμπόζης και μια με του Iraq για αυτό ρώτησα για της Αιγύπτους. Όπως και να έχει μάλλον θα πουληθεί και πάμε σε s7 edge λόγω μεγέθους.

Μπορεί κάποιος να παραθέσει link για την επίσημη Ελληνική 5.1.1?

Μα δεν έχει κυκλοφορήσει το τηλέφωνο Ευρώπη. Δεν υπάρχει Ελληνική

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μα δεν έχει κυκλοφορήσει το τηλέφωνο Ευρώπη. Δεν υπάρχει Ελληνική

Χαχαχαχ! Sorry! Άλλο σκεφτόμουν,άλλο έγραψα! :D Την τελευταία λόλιποπ με Ελληνικά στο πενάκι εννοούσα! :)

Rogers

Εμείς με τα N920C έχουμε δουλειά μάλλον σήμερα... Καινούργια ρομ στο xda...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3337331

Υποθέτω οτι την έβαλες :lol: ,δουλεύει κανονικά xposed και flat style bar indicators που με ενδιαφέρει?αν τα δοκίμασες βέβαια .

Samsung galaxy s21+

Υποθέτω οτι την έβαλες :lol: ,δουλεύει κανονικά xposed και flat style bar indicators που με ενδιαφέρει?αν τα δοκίμασες βέβαια .

Δουλεύουν όλα όσα είπες Μιχάλη.. ;)

Δουλεύουν όλα όσα είπες Μιχάλη.. ;)

Εγινε ,δοκιμάζω το βράδυ ,ευχαριστώ .

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα σας παιδια, Εχω του Iraq την 6.0.1 rooted με Twrp.

Αμα παω να βαλω καμια 5.1.1 (full wipe) το τηλεφωνο τουβλωνει. Πρεπει να περασω με odin παλι stock.

Τι παίζει? Δεν υπαρχει backwards μετα την 6.0.1?

Καλημέρα σας παιδια, Εχω του Iraq την 6.0.1 rooted με Twrp.

Αμα παω να βαλω καμια 5.1.1 (full wipe) το τηλεφωνο τουβλωνει. Πρεπει να περασω με odin παλι stock.

Τι παίζει? Δεν υπαρχει backwards μετα την 6.0.1?

φιλε μου γειά σου επιδει έχω και εγώ iraq με την 6.0.1 από περιέργεια γιατί θέλεις να γυρίσεις στην 5.1.1; η 6.0.1 πάει σφαίρα το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι η μπαταρία όμως επιδει το δουλεύω σε φουλ φωτεινότητα δεν το λαμβάνω πολύ υποψην απλά μου έκανε εντύπωση που θέλεις να γυρίσεις πίσω αν δεν σου κάνει κόπο μου λες....

Βασικά ηθελα να βαλω μια custom για καλυτερη μπαταρια, την aryaMod. Αλλα τωρα που ειδα την RSR και ειναι σε 6.0.x θα τη δοκιμασω το βραδυ. Πρεπει να φλασαρω bootloader κ modem που δινει πριν με odin?

Αν είσαι ηδη σε 6 δεν χρειάζεται..Βεβαια καλο θα ηταν να τα βαλεις καθως είναι τα τελευταία επισημα ΒΑ.Αυτα θα τα περασεις με odin δεν φλασαρονται.

Οπως εισαι με 6 περνας modem k bootloader..Θα ανοιξει κανονικα το τηλεφωνο.

Μπαινεις twrp,wipe data/system/cache/dalvik φλασαρεις ρομ και εισαι ετοιμος.Τιποτα αλλο,εκτος αν θες αλλο Kernel.

Θα αργησει λιγο να μπουταρει,μην αγχωθεις.

Καλησπέρα σε όλους.

Από μπαταρία πως τα πάτε συνφορουμήτες;

Εγώ είμαι full stock με όλα ανοιχτά (4G, Sync, GPS) και wifi όταν είμαι σπίτι και βγάζει 4 ώρες SOT.

Είναι καλά; Εσείς πόσο έχετε SOT;

https://photos.google.com/share/AF1QipMI-y11ARt_Ov4vh9Q2d_7Mh5_bM6eHQPORg_NWjM2abtHqpV4q53tmI58h8_aiRw/photo/AF1QipMlMd4Em3pfHyxCHFbZg7DzbeU2hhRa8glPnFNb?key=OS1tTkVhOVZXckg2Vm9GSzRiMzBJMUZHaWptWXhB

https://photos.google.com/share/AF1QipMI-y11ARt_Ov4vh9Q2d_7Mh5_bM6eHQPORg_NWjM2abtHqpV4q53tmI58h8_aiRw/photo/AF1QipPgSjOjzcS87mebCDvej4HvQITlEZxI7SX1mLKx?key=OS1tTkVhOVZXckg2Vm9GSzRiMzBJMUZHaWptWXhB

Την RSROMS V4 έχω κάι παει πολύ καλά με στοκ κερνελ έβγαλε και κάποια πράγματα που δε.δεν Ήθελα και είμαι κομπλέ
Samsung Galaxy Note 10+

Καλησπέρα σε όλους.

Από μπαταρία πως τα πάτε συνφορουμήτες;

Εγώ είμαι full stock με όλα ανοιχτά (4G, Sync, GPS) και wifi όταν είμαι σπίτι και βγάζει 4 ώρες SOT.

Είναι καλά; Εσείς πόσο έχετε SOT;

https://photos.google.com/share/AF1QipMI-y11ARt_Ov4vh9Q2d_7Mh5_bM6eHQPORg_NWjM2abtHqpV4q53tmI58h8_aiRw/photo/AF1QipMlMd4Em3pfHyxCHFbZg7DzbeU2hhRa8glPnFNb?key=OS1tTkVhOVZXckg2Vm9GSzRiMzBJMUZHaWptWXhB

https://photos.google.com/share/AF1QipMI-y11ARt_Ov4vh9Q2d_7Mh5_bM6eHQPORg_NWjM2abtHqpV4q53tmI58h8_aiRw/photo/AF1QipPgSjOjzcS87mebCDvej4HvQITlEZxI7SX1mLKx?key=OS1tTkVhOVZXckg2Vm9GSzRiMzBJMUZHaWptWXhB

Έχω 5.5-6 ώρες SOT άνετα, με όλα ανοικτά εκτος 4g, marshmallow

OTA, πριν 1βδομάδα. Αλλά κ πρίν με 5.1.1 ειχα 5.5 ώρες SOT, αλλά πάντα χωρίς 4g, όλα με wifi - youtube, φωτος, browsing, games, viper...klp...

OTA, πριν 1βδομάδα. Αλλά κ πρίν με 5.1.1 ειχα 5.5 ώρες SOT, αλλά πάντα χωρίς 4g, όλα με wifi - youtube, φωτος, browsing, games, viper...klp...

Καλώς. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 5