afilopou Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Σχετικά για την μπαταρία,άκουσα δεν είναι τόσο καλή! Περιμένω σε custom rom που θα είναι πιο "ελαφρύ " ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα είχε σπάσει,το πίσω μέρος,πήρα Samsung και δεν είχαν λέει!! Πήρα από Κίνα,και είναι όπως το παλιό!!!(λυθεί βέβαια το IMEI που ήταν γραμμένο κάτω,καλύτερα όμως έτσι) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν η Samsung δώσει το source code ,για να ξεκινήσουν μανιωδώς να κάνουν kernel η dev Η μπαταρία είναι οκ.Δεν είναι καλή για όσους έχουν knox 0x1 (deep sleep bug) Τα sources δόθηκαν http://opensource.samsung.com/reception/receptionSub.do?method=sub&sub=F&searchValue=N920CXXU2BPB6 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Η μπαταρία είναι οκ.Δεν είναι καλή για όσους έχουν knox 0x1 (deep sleep bug) Τα sources δόθηκαν http://opensource.samsung.com/reception/receptionSub.do?method=sub&sub=F&searchValue=N920CXXU2BPB6 Εσύ έχεις γραμμένο knox;Τώρα τι κάνουμε βάζουμε στοκ ρομ 6.0.1 και τον custom kernel ή περιμένουμε για custom rom; :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Εσύ έχεις γραμμένο knox;Τώρα τι κάνουμε βάζουμε στοκ ρομ 6.0.1 και τον custom kernel ή περιμένουμε για custom rom; :o Έχει γραμμένο Κnox Ο Αργύρης. Αυτό που κάνεις είναι να βάλεις stock 6.0.1 (περνώντας τα 4 αρχεία ή τα 3 χωρίς το csc αν θες Ελληνικά) και στη συνέχεια περνάς τo fix από τον παρακάτω σύνδεσμο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3319164 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Και σε λίγο custom kernel http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65488955&postcount=7 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Έγινε η αρχή... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3321646 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Έγινε η αρχή... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3321646 Μόλις φλασαριστηκε.Ρουτ οκ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Μόλις φλασαριστηκε.Ρουτ οκ Φίλε αν μπορείς δώσε έναν οδηγό είμαι με custom 5.1.1 τι κάνω μην τα κάνω μαντάρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Μόλις φλασαριστηκε.Ρουτ οκ Θα ξανά περάσω σήμερα την 6.0.1, μετά τον κέρνελ φλασάρω και su η είναι έτοιμος; αν μπορείς δες και για θερμοκρασία συσκευής η σκαλώματα... Φίλε αν μπορείς δώσε έναν οδηγό είμαι με custom 5.1.1 τι κάνω μην τα κάνω μαντάρα Περνάς με odin την MM, μετά περνάς με odin TWRP nobleltezt, και μετά τον κέρνελ και su... Όταν περάσεις την MM, κάνε factory reset από το στοκ Recovery.. Edited February 24, 2016 by XmotoX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Φίλε αν μπορείς δώσε έναν οδηγό είμαι με custom 5.1.1 τι κάνω μην τα κάνω μαντάρα Είμαι στη δουλειά. Δεν θα τα καταφέρω μέχρι το βράδυ. Αν κάποιο άλλο παιδί έχει χρόνο ας σε βοηθήσει. Συνοπτικά: 1.Φλασαρεις τη στοκ 6 ΜΜ μέσω Odin 2.Κανεις factory reset και wipe cache μέσω stock recovery.Ενεργοποιεις το developer option στο μενού του τηλεφώνου για να ενεργοποίησεις το OEM unlock. 3.Φλασαρεις μέσω Odin το custom recovery (twrp) 4. Φλασαρεις τον custom kernel μέσω twrp 5. Φλασαρεις το supersu.zip μέσω twrp Reboot Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Σας ευχαριστώ και τους 2 από custom rom 5.1.1 να βάλω stock 6.0.1 χωρίς να βάλω το csc αρχεία για να έχω ελληνικά; Επίσης πως την βλέπετε σε σχέση με τις custom 5.1.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Σας ευχαριστώ και τους 2 από custom rom 5.1.1 να βάλω stock 6.0.1 χωρίς να βάλω το csc αρχεία για να έχω ελληνικά; Επίσης πως την βλέπετε σε σχέση με τις custom 5.1.1; Ναι αν θες ελληνικά μη βάλεις το csc, ακόμα νωρίς είναι αλλά φαίνεται να πηγαίνει βούτυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ναι αν θες ελληνικά μη βάλεις το csc, ακόμα νωρίς είναι αλλά φαίνεται να πηγαίνει βούτυρο... Δεν βλέπω σκαλώματα και κουλές θερμοκρασίες . Οι root εφαρμογές είναι οκ. Έχω το εξής κουλο: δεν εγκαθίσταται με τίποτα το titanium backup μέσω playstore (error 504) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δεν βλέπω σκαλώματα και κουλές θερμοκρασίες . Οι root εφαρμογές είναι οκ. Έχω το εξής κουλο: δεν εγκαθίσταται με τίποτα το titanium backup μέσω playstore (error 504) Μετά από όλα αυτά που πέρασες από εχθές μέχρι σήμερα εγώ θα έλεγα να κάνεις wipe, από twrp κάνε wipe data, wipe cache, wipe dalvik... Όχι wipe system γιατί μετά θα πρέπει να ξανά περάσεις την ρομ... Το wifi σου δουλεύει κανονικά; γιατί κάποιοι είχαν θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Έχω το εξής κουλο: δεν εγκαθίσταται με τίποτα το titanium backup μέσω playstore (error 504) Για δοκίμασε: http://valuestuffz.blogspot.gr/2015/06/how-to-fix-error-code-504-in-play-store.html Το wifi σου δουλεύει κανονικά; γιατί κάποιοι είχαν θέμα.. Άψογα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Μετά από όλα αυτά που πέρασες από εχθές μέχρι σήμερα εγώ θα έλεγα να κάνεις wipe, από twrp κάνε wipe data, wipe cache, wipe dalvik... Όχι wipe system γιατί μετά θα πρέπει να ξανά περάσεις την ρομ... Το wifi σου δουλεύει κανονικά; γιατί κάποιοι είχαν θέμα.. Ναι το ξέρω. Όταν πάω σπίτι θα κάνω ένα clean install.Δεν έχω εδώ WiFi να το δοκιμάσω. @elthis Το έχω κάνει. Δεν γουστάρει να εγκατασταθεί. Θα το δω το βράδυ με clean install Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ναι αν θες ελληνικά μη βάλεις το csc, ακόμα νωρίς είναι αλλά φαίνεται να πηγαίνει βούτυρο... Σίγουρα; δεν χρειάζεται να γυρίσω πρώτα σε stock 5.1.1 κατευθείαν με odin 6.0.1 χωρίς το csc αρχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Σίγουρα; δεν χρειάζεται να γυρίσω πρώτα σε stock 5.1.1 κατευθείαν με odin 6.0.1 χωρίς το csc αρχείο; Ναι εγώ έτσι την πέρασα, με Venom ήμουν πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ναι εγώ έτσι την πέρασα, με Venom ήμουν πριν... Ευχαριστώ φίλε :o ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι στη δουλειά. Δεν θα τα καταφέρω μέχρι το βράδυ. Αν κάποιο άλλο παιδί έχει χρόνο ας σε βοηθήσει. Συνοπτικά: 1.Φλασαρεις τη στοκ 6 ΜΜ μέσω Odin 2.Κανεις factory reset και wipe cache μέσω stock recovery.Ενεργοποιεις το developer option στο μενού του τηλεφώνου για να ενεργοποίησεις το OEM unlock. 3.Φλασαρεις μέσω Odin το custom recovery (twrp) 4. Φλασαρεις τον custom kernel μέσω twrp 5. Φλασαρεις το supersu.zip μέσω twrp Reboot Ποια twrp δουλεύει με 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ευχαριστώ φίλε :o ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια twrp δουλεύει με 6.0.1 TWRP nobleltezt, TWRP Device / Note 5 N920CD.. Το έχει μέσα και στο N920C (GSM)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 TWRP nobleltezt, TWRP Device / Note 5 N920CD.. Το έχει μέσα και στο N920C (GSM)... Δεν βγαίνει το λινκ φίλε μου,το πρόβλημα ασφάλειας που έδειξα στα screenshot υπάρχει με την 6.0.1 και τον custom kernel είναι λίγο σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δεν βγαίνει το λινκ φίλε μου,το πρόβλημα ασφάλειας που έδειξα στα screenshot υπάρχει με την 6.0.1 και τον custom kernel είναι λίγο σπαστικό. Ποιο λινκ; δεν ανέβασα κανένα λινκ.. Απλά σου είπα ότι να μπεις στην σελίδα TWRP θα ψάξεις την έκδοση nobleltezt.. Και αυτό με την ασφάλεια δεν το κατάλαβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ποιο λινκ; δεν ανέβασα κανένα λινκ.. Απλά σου είπα ότι να μπεις στην σελίδα TWRP θα ψάξεις την έκδοση nobleltezt.. Και αυτό με την ασφάλεια δεν το κατάλαβα.. Έχω ανεβάσει screenshot πιο πίσω στο widget της έξυπνης διαχείρισης βγάζει αυτό με arter kernelhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160224/e89d70ab7c0a0e861b631565035befba.jpg Βρέθηκε απειλή μπορείς να το τσεκάρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Έχω ανεβάσει screenshot πιο πίσω στο widget της έξυπνης διαχείρισης βγάζει αυτό με arter kernelhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160224/e89d70ab7c0a0e861b631565035befba.jpg Βρέθηκε απειλή μπορείς να το τσεκάρεις; Αυτή η εφαρμογή μου θυμίζει clean master και είναι η πρώτη που σβήνω από τη συσκευή... Εφόσον είμαστε root με custom kernel κ.λ.π όλο και κάποια απειλή θα βγάζουν οι εφαρμογές της Samsung.. Μη δίνεις σημασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Αυτή η εφαρμογή μου θυμίζει clean master και είναι η πρώτη που σβήνω από τη συσκευή... Εφόσον είμαστε root με custom kernel κ.λ.π όλο και κάποια απειλή θα βγάζουν οι εφαρμογές της Samsung.. Μη δίνεις σημασία.. Μπορείς να την τσεκάρεις φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Μπορείς να την τσεκάρεις φίλε; Τι ακριβώς να τσεκαρει;Χθες δεν σου είπα ότι είναι μια μπούρδα μήνυμα της εφαρμογης;Δεν έχεις πρόβλημα. Το ίδιο μήνυμα μου βγάζει με τον sky-high kernel στην ΜΜ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160224/d3ba5fd69da6c6fdbbf45a2257908656.jpg Edited February 24, 2016 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts