merkon Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Το package disabler pro δουλευει χωρις root; Τι ειναι ασφαλες να απενεργοποιησω μεσω αυτου και τι οχι; Επισης δοκιμασα να απενεργοποιησω απο την διαχειριση εφαρμογων το facebook και το messenger και μπηκα απο browser και ειδα screen on time 4.30 ωρες, ενω με χρηση των παραπανω εφαρμογων ειχα μολις 1.45-2 ωρες!!! Δεν γινεται ομως να μην χρησιμοποιουμε εφαρμογες που θελουμε για να εχουμε μια αξιοπρεπη διαρκεια μπαταριας! Υπαρχει καποια λυση για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Το package disabler pro δουλευει χωρις root; Τι ειναι ασφαλες να απενεργοποιησω μεσω αυτου και τι οχι; Επισης δοκιμασα να απενεργοποιησω απο την διαχειριση εφαρμογων το facebook και το messenger και μπηκα απο browser και ειδα screen on time 4.30 ωρες, ενω με χρηση των παραπανω εφαρμογων ειχα μολις 1.45-2 ωρες!!! Δεν γινεται ομως να μην χρησιμοποιουμε εφαρμογες που θελουμε για να εχουμε μια αξιοπρεπη διαρκεια μπαταριας! Υπαρχει καποια λυση για αυτο; Τεράστιο ρόλο παίζει το σήμα παιδιά. Από τις 9:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ με χρήση κυρίως 4g είμαι πάνω από 4 ώρες οθόνη και 1 ώρα ομηλιας. Αν το ίδιο διάστημα είμαι με wifi κυρίως τότε είμαι στις 5 ώρες οθόνη. Υπόψιν ότι έχω το δικαρτο και δουλεύουν και οι δύο κάρτες. Πολύ fb messenger viber watts up browser tapatalk η καθημερινή μου χρήση. Πιστεύω ότι αν πετάξω και το fb messenger θα είναι πολύ καλύτερα, αλλά δεν βλέπω το λόγο. Είμαι root stock Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Η αλήθεια είναι πως μέσα στο σπίτι μου παίζω στις 1-2 αντε 3 το πολύ μπάρες σήματος! Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί το messenger τρέχει συνεχώς από πίσω και δεν μπορώ να το έχω στην συσκευή μου για να μιλάω από εκεί και προκειμένου να έχω αξιοπρεπή μπαταρία πρέπει να συνδέομαι από browser! Δεν λέω, είναι ταχύτατο το κινητό και μέχρι στιγμής δεν έχω παράπονο, αλλά θέλω να το χρησιμοποιήσω φουλ σαν smartphone και όχι να κοιτάω τι είναι αυτό που μου κάνει την μπαταρία να αδειάζει σε 1.30 ώρα οθόνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Η αλήθεια είναι πως μέσα στο σπίτι μου παίζω στις 1-2 αντε 3 το πολύ μπάρες σήματος! Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί το messenger τρέχει συνεχώς από πίσω και δεν μπορώ να το έχω στην συσκευή μου για να μιλάω από εκεί και προκειμένου να έχω αξιοπρεπή μπαταρία πρέπει να συνδέομαι από browser! Δεν λέω, είναι ταχύτατο το κινητό και μέχρι στιγμής δεν έχω παράπονο, αλλά θέλω να το χρησιμοποιήσω φουλ σαν smartphone και όχι να κοιτάω τι είναι αυτό που μου κάνει την μπαταρία να αδειάζει σε 1.30 ώρα οθόνης... Μα ακριβώς αυτό δείχνει ότι η εφαρμογή είναι ένα σκουπίδι.Οπως και η εφαρμογή FB. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Μα ακριβώς αυτό δείχνει ότι η εφαρμογή είναι ένα σκουπίδι.Οπως και η εφαρμογή FB. Ναι αλλα πως θα μιλαμε μεσω facebook δηλαδη; Μονο απο το broswer; Και οι ειδοποιησεις; Θα παρακαλουσα καποιος γνωστης αν του ειναι ευκολο και μπορει να με εξυπηρετησει, να μου στειλει καποιο τηλεφωνο ή πμ και να μιλαμε απο εκει για να μην επιβαρυνω το thread καθοτι ειμαι παντελως αρχαριος και εχω αρκετες αποριες. Ευχαριστω! :) Edited February 14, 2016 by merkon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Ναι αλλα πως θα μιλαμε μεσω facebook δηλαδη; Μονο απο το broswer; Και οι ειδοποιησεις; Θα παρακαλουσα καποιος γνωστης αν του ειναι ευκολο και μπορει να με εξυπηρετησει, να μου στειλει καποιο τηλεφωνο ή πμ και να μιλαμε απο εκει για να μην επιβαρυνω το thread καθοτι ειμαι παντελως αρχαριος και εχω αρκετες αποριες. Ευχαριστω! :) To πως θα μιλάμε μέσω fb δεν έχει να κάνει με τη συσκευή και τη διάρκεια της μπαταρίας. Η εφαρμογή του fb για Android είναι ενεργοβόρα όσο καμία και Αυτό παρατηρείται σε όλες τις συσκευές. Αν ψάξεις το forum θα βρεις σχετικό νήμα να δεις τις εναλλακτικές σου, αν και καμία δε θα σε ικανοποιήσει πλήρως όσο η επίσημη εφαρμογή. Για οτιδήποτε άλλη απορία έχει να κάνει με τη συσκευή και μόνο, Κάνε εδώ τις ερωτήσεις σου και όσοι γνωρίζουμε θα προσπαθήσουμε να στις λύσουμε. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Ναι αλλα πως θα μιλαμε μεσω facebook δηλαδη; Μονο απο το broswer; Και οι ειδοποιησεις; Θα παρακαλουσα καποιος γνωστης αν του ειναι ευκολο και μπορει να με εξυπηρετησει, να μου στειλει καποιο τηλεφωνο ή πμ και να μιλαμε απο εκει για να μην επιβαρυνω το thread καθοτι ειμαι παντελως αρχαριος και εχω αρκετες αποριες. Ευχαριστω! :) Μπορείς να κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή που είναι ίδια με το Facebook χωρίς να τρώει ενέργεια όσο το κανονικό app.. Και έχεις κανονικά ειδοποιήσεις.. http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/folio-facebook-t3268158 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Δεν υπάρχει εκεί. Κάποιο Λίνκ για να την δοκιμάσουμε? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Κάποιο πρόγραμμα για επαναφορά χαμένων αρχείο ξέρει κανείς?για no root.μπας και βγάλω κάποια άκρη που χάθηκαν τα βίντεο μου.γιατι με βλέπω τέρμα η Samsung πρέπει να αλλάξουμε εταιρία. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 6GB για το Note 6 σε πολυ προωρες φημες! Δυσκολο μου ακουγεται ομως http://www.sammobile.com/2016/02/15/early-galaxy-note-6-rumors-point-at-5-8-inch-slim-rgb-display-6gb-of-ram/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Κάποια στιγμή μέσα στο χρόνο θα τα δούμε και τα 6 γιγα. Είτε από κινεζο είτε από σαμμυ. Εξάλλου η σαμμυ σε speaks ήταν πάντα κορυφαία. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogr Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλησπερα εχετε παρατηρησει αν το πλαισιο της καμερας ειναι λιγο στραβο κ αν αυτο δημιουργει καποιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Βοήθεια χάνονται συνέχεια ότι βίντεο τραβάω. Κάποιος που το έχει πάθει?υπάρχει περίπτωση κάποιο cloud να τα σβήνει χωρίς να τα αποθηκεύει? Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλησπερα εχετε παρατηρησει αν το πλαισιο της καμερας ειναι λιγο στραβο κ αν αυτο δημιουργει καποιο προβλημα? Δεν έχω τέτοιο θεμα Βοήθεια χάνονται συνέχεια ότι βίντεο τραβάω. Κάποιος που το έχει πάθει?υπάρχει περίπτωση κάποιο cloud να τα σβήνει χωρίς να τα αποθηκεύει? Κάτι δεν πάει καλά. Δεν έχω χάσει ποτέ βίντεο ή φωτο. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Βοήθεια χάνονται συνέχεια ότι βίντεο τραβάω. Κάποιος που το έχει πάθει?υπάρχει περίπτωση κάποιο cloud να τα σβήνει χωρίς να τα αποθηκεύει? Κοιτά να δεις αν υπάρχει nomedia file στο χώρο αποθήκευσης των φωτογραφιών . Για να το δεις ενεργοποίησε τα κριμένα αρχεία στον root file που χρησιμοποποιεις . Edited February 17, 2016 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Δεν υπάρχει τίποτα. Έχω es file Explorer. Το τηλ δεν είναι root.και τα προγράμματα επαναφορά δεδομένων θέλουν Root συσκευές. Έχω κάποια cloud.αλλα σε κανένα δεν υπάρχουν τα video. σχεδον μέρα πάρα μέρα εξαφανίζεται όλα τα βίντεο. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ξερει κανεις σας αν εκτος απο τον official ασυρματο φορτιστη της Samsung μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και καποιον αλλον; Εχει δοκιμασει κανενας καποιον τετοιο ασυρματο φορτιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ξερει κανεις σας αν εκτος απο τον official ασυρματο φορτιστη της Samsung μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και καποιον αλλον; Εχει δοκιμασει κανενας καποιον τετοιο ασυρματο φορτιστη; Εγώ έχω εναν απλό απο ebay και δουλεύει μια χαρά . http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-for-Samsung-Galaxy-S6-Edge-Google-LG-Nexus4-5-/252076402857?hash=item3ab0eca8a9:g:fBIAAOSwBLlVbmoy Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εγώ έχω εναν απλό απο ebay και δουλεύει μια χαρά . http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-for-Samsung-Galaxy-S6-Edge-Google-LG-Nexus4-5-/252076402857?hash=item3ab0eca8a9:g:fBIAAOSwBLlVbmoy Υποστηριζει κανονικα fast charging; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Υποστηριζει κανονικα fast charging; Όχι, δυστυχώς γρήγορη φόρτιση δεν υποστηρίζει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Υποστηριζει κανονικα fast charging; Fast charging πρέπει να υποστηρίζει ο ασυρματος φορτιστής και φυσικά με 2 λίρες δε πρόκειται να βρεις τέτοιον. Αλλά οποιοδήποτε μάρκα υποστηρίζει το πρωτόκολλο της ασύρματης φόρτισης φορτίζει κανονικά τη συσκευή. Το ίδιο ισχύει και για ασυρματους φορτιστές άλλης μάρκας εκτός από Samsung. Κι εγώ έναν απλό της lg έχω και κάνω τη δουλειά μου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Έχω αλλάξει 2 note5 N920c αλλά και στα 2 το σήμα της vodafone ειναι πολύ ασθενές παντού. Δεν μιλαω για 3g/4g, αυτά λειτουργούν. Άλλα κινητά έχουν φούλ σήμα ενώ το note σταθερό στη μία γραμμή! Τί φταίει? Μπορεί να διορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plitC Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Σκέφτομαι να αγοράσω κ εγώ το κινητό και θέλω να ρωτησω αυτούς που αγόρασαν απ το hedy.gr αν τους έβγαλε κανένα πρόβλημα και τι πρέπει να προσεξω! Κυρίως αν κάνε autofocus ή συσκευή κανονικά γιατί ακούω αρκετούς που έχουν αυτό το πρόβλημα, κυρίως από eglobalcentral. Νομίζω το hedy είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτησω το κινητό αυτή τη στιγμή, αν έχετε κάποιο άλλο κατάστημα στο μυαλό σας πειτε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Έχω αλλάξει 2 note5 N920c αλλά και στα 2 το σήμα της vodafone ειναι πολύ ασθενές παντού. Δεν μιλαω για 3g/4g, αυτά λειτουργούν. Άλλα κινητά έχουν φούλ σήμα ενώ το note σταθερό στη μία γραμμή! Τί φταίει? Μπορεί να διορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα? Αν δε φοράς κάποια ενισχυμένη θήκη που να επηρεάζει το σήμα ή έχεις δοκιμάσει να περάσεις και άλλο modem από αυτό που είχε όταν το αγόρασες και δεν έχεις δει διαφορά, τότε φταίει η κεραία του Νote σε σχέση με τα κινητά που το συγκρίνεις και δε μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 ΜΜ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3317984 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts