bas13 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Από τα διάφορα review αλλά κυρίως από τις απόψεις αξιόπιστων χρηστών, μιας και δυστυχώς ακόμα δεν το χω δει από κοντά, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν το note 5 είχε sd(+ir) ή έστω βασική έκδοση στα 64gb, θα έπαιζε μόνο του τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καιιιιι....... Ακομα δεν κυκλοφορει Ευρωπη. Αυτη η Samsung με τα ωραια της ρε παιδι μου, αλλο πραμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Από τα διάφορα review αλλά κυρίως από τις απόψεις αξιόπιστων χρηστών, μιας και δυστυχώς ακόμα δεν το χω δει από κοντά, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν το note 5 είχε sd(+ir) ή έστω βασική έκδοση στα 64gb, θα έπαιζε μόνο του τελείως. Αν ειχε sd, θα το ειχε παρει 3πλασιος κόσμος.. Εγω σίγουρα. Το ζηλεύω με 1000, αλλά συγκρατουμε γιατί θέλω χωρο. Αρνούμαι να δεχτω οτι θα δωσω 600+ και θα εχω λιγότερο χωρο απο το s5 που εχω 16+64 (και σε λιγο 16+128) (ηδη δεν εχω χωρο στο s5) και το κερασάκι, ουτε εγγύηση.. Είπαμε Samsung παιζεις μπάλα μονη σου, αλλά δε θα κάτσουμε και να μας γ... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Αν ειχε sd, θα το ειχε παρει 3πλασιος κόσμος.. Εγω σίγουρα. Το ζηλεύω με 1000, αλλά συγκρατουμε γιατί θέλω χωρο. Αρνούμαι να δεχτω οτι θα δωσω 600+ και θα εχω λιγότερο χωρο απο το s5 που εχω 16+64 (και σε λιγο 16+128) (ηδη δεν εχω χωρο στο s5) και το κερασάκι, ουτε εγγύηση.. Είπαμε Samsung παιζεις μπάλα μονη σου, αλλά δε θα κάτσουμε και να μας γ... :lol: Ακριβώς ο ίδιος λόγος που τελικά δεν θα το πάρω και εγώ μετά από αρκετή σκέψη. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacodiaz Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Αν ειχε sd, θα το ειχε παρει 3πλασιος κόσμος.. Εγω σίγουρα. Το ζηλεύω με 1000, αλλά συγκρατουμε γιατί θέλω χωρο. Αρνούμαι να δεχτω οτι θα δωσω 600+ και θα εχω λιγότερο χωρο απο το s5 που εχω 16+64 (και σε λιγο 16+128) (ηδη δεν εχω χωρο στο s5) και το κερασάκι, ουτε εγγύηση.. Είπαμε Samsung παιζεις μπάλα μονη σου, αλλά δε θα κάτσουμε και να μας γ... :lol: Νομιζω οτι το 64 gb μοντελο με 50 gb dropbox ειναι αρκετο(για τους περισσοτερους).Υπαρχουνε λυσεις γιαυτο.Καποιες εταιριες εχουν βγαλει wireless storage drives που πραγματικα σου λυνουν τα χερια.Γνωμη μου ειναι οτι η χωρητικοτητα δεν ειναι λογος να αποφυγεις μια συσκευη σαν το Νοτε 5.Αν ψαξεις λιγο και δεις ολες τις δυνατοτητες του κινητου νομιζω θα πειστεις οτι αξιζει σαν επενδυση.Εδω στα forum υπαρχει ενα 45λεπτο βιντεο που πραγματικα σε πορωνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Αν ειχε sd, θα το ειχε παρει 3πλασιος κόσμος.. Εγω σίγουρα. Το ζηλεύω με 1000, αλλά συγκρατουμε γιατί θέλω χωρο. Αρνούμαι να δεχτω οτι θα δωσω 600+ και θα εχω λιγότερο χωρο απο το s5 που εχω 16+64 (και σε λιγο 16+128) (ηδη δεν εχω χωρο στο s5) και το κερασάκι, ουτε εγγύηση.. Είπαμε Samsung παιζεις μπάλα μονη σου, αλλά δε θα κάτσουμε και να μας γ... :lol: Φίλε μου εδώ και 15μήνες σε 3 note, παίζω 32+128, άλλο πράγμα, ότι έχω σπίτι το χω και στην τσέπη μου. Το note είναι ένας υπολογιστής τσέπης(μεγάλης έστω :p) & πρέπει να δίνει τα πάντα. Από την άλλη βγάζει καλές selfies :p Μακάρι να πάρει το μήνυμα & να επαναφέρει την sd στο note 6. Εκτός των άλλων μεγάλο πράγμα να κάνεις format & όλα τα αρχεία σου(φωτό/βίντεο/έγγραφα) να μένουν εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Εγώ το έχω μια βδομάδα τώρα το lag στο scroll υπάρχει κυρίως fb ,YouTube, play store .Δεν μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα ,το προηγούμενο που είχα ήταν s6. Ενας φίλος έχει το 6p σε σύγκριση η εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα στο note και με κλειστά τα animations απλά στο 6p όλα είναι smooth και φαίνεται πιο speedato Edited November 18, 2015 by tsamers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 το lag υπαρχει μεχρι να φορτωσουν ολες οι εικονες μετα παει σφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Φίλε μου εδώ και 15μήνες σε 3 note, παίζω 32+128, άλλο πράγμα, ότι έχω σπίτι το χω και στην τσέπη μου. Το note είναι ένας υπολογιστής τσέπης(μεγάλης έστω :p) & πρέπει να δίνει τα πάντα. Από την άλλη βγάζει καλές selfies :p Μακάρι να πάρει το μήνυμα & να επαναφέρει την sd στο note 6. Εκτός των άλλων μεγάλο πράγμα να κάνεις format & όλα τα αρχεία σου(φωτό/βίντεο/έγγραφα) να μένουν εκεί. Μια απορια βρε παιδια. Γιατι εχει αξια οτι εχεις σπιτι να το εχεις και στην τσεπη σου? Μηπως καθαρα για ψυχολογικους λογους? Εγω δεν ψηνομαι και πολυ στην ιδεα να εχω 100.000 φωτογραφιες μαζι μου κι αν χασω το κινητο μου να περιελθουν στην κατοχη ενος αγνωστου, ουτε να κουβαλαω ολη μου την "ψηφιακη οικοσυσκευη" για να νιωθω οτι εχω "τα παντα μαζι μου" :lol: Αυτα ανεβαινουν αυτοματα σε cloud service μολις συνδεσω το κινητο το βραδυ στην πριζα και τα φιλοξενει ο 5ΤΒ nas server μου. Αλλωστε, σε οτι θελω ανατρεχω ευκολα και γρηγορα με τη σχετικη εφαρμογη απο το κινητο. Προσωπικα με τα 32 γιγα ειμαι οκ, αν μου εδινα 64 στη βασικη εκδοση θα ημουν απολυτα καλυμενος... ΥΓ Lag δεν ειχα ουτε day 1, ουτε μετα απο 1,5 μηνα κατοχης. Υποδειγματικα γρηγορο, απολαυση στη χρηση... Edited November 19, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Visa? ΕΙσαι τυχερός ακρίβυνε.. Από που θα το πάρεις τόσο γρήγορα; Το πηρα,οχι καινουργιο ουτε μηνος,ενθουσιασμενος ειμαι.Πρωην κατοχος νοτε 4 δεν εχω θεμα να το συνηθισω.Υπεροχο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Το πηρα,οχι καινουργιο ουτε μηνος,ενθουσιασμενος ειμαι.Πρωην κατοχος νοτε 4 δεν εχω θεμα να το συνηθισω.Υπεροχο κινητο. Καλορίζικο αλλα ο πρωηγουμενος πως και δεν το κράτησε; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Μια απορια βρε παιδια. Γιατι εχει αξια οτι εχεις σπιτι να το εχεις και στην τσεπη σου? Μηπως καθαρα για ψυχολογικους λογους? Εγω δεν ψηνομαι και πολυ στην ιδεα να εχω 100.000 φωτογραφιες μαζι μου κι αν χασω το κινητο μου να περιελθουν στην κατοχη ενος αγνωστου, ουτε να κουβαλαω ολη μου την "ψηφιακη οικοσυσκευη" για να νιωθω οτι εχω "τα παντα μαζι μου" :lol: Αυτα ανεβαινουν αυτοματα σε cloud service μολις συνδεσω το κινητο το βραδυ στην πριζα και τα φιλοξενει ο 5ΤΒ nas server μου. Αλλωστε, σε οτι θελω ανατρεχω ευκολα και γρηγορα με τη σχετικη εφαρμογη απο το κινητο. Προσωπικα με τα 32 γιγα ειμαι οκ, αν μου εδινα 64 στη βασικη εκδοση θα ημουν απολυτα καλυμενος... ΥΓ Lag δεν ειχα ουτε day 1, ουτε μετα απο 1,5 μηνα κατοχης. Υποδειγματικα γρηγορο, απολαυση στη χρηση... Αυτό αφορά την προσωπική μου χρήση, το θέμα είναι ότι η Samsung σταμάτησε να μου το παρέχει. Για μένα έχει μεγάλη αξία να χω τον υπολογιστή μου στην τσέπη μου. Μπορεί να είναι και ψυχολογικό. :p Η ουσία είναι όμως ότι μέχρι το 4, έδινε 32+X (όπου χ είναι 32,64,128), πλέον δίνει μόνο 32. Αυτό αντικειμενικα είναι υποβάθμιση, το αν κάποιους τους πειράζει και κάποιους άλλους όχι έγκειται καθαρά στην προσωπική τους χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Νομιζω οτι το 64 gb μοντελο με 50 gb dropbox ειναι αρκετο(για τους περισσοτερους).Υπαρχουνε λυσεις γιαυτο.Καποιες εταιριες εχουν βγαλει wireless storage drives που πραγματικα σου λυνουν τα χερια.Γνωμη μου ειναι οτι η χωρητικοτητα δεν ειναι λογος να αποφυγεις μια συσκευη σαν το Νοτε 5.Αν ψαξεις λιγο και δεις ολες τις δυνατοτητες του κινητου νομιζω θα πειστεις οτι αξιζει σαν επενδυση.Εδω στα forum υπαρχει ενα 45λεπτο βιντεο που πραγματικα σε πορωνει! Παρηγοριά στον άρρωστο. . ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια απορια βρε παιδια. Γιατι εχει αξια οτι εχεις σπιτι να το εχεις και στην τσεπη σου? Μηπως καθαρα για ψυχολογικους λογους? Εγω δεν ψηνομαι και πολυ στην ιδεα να εχω 100.000 φωτογραφιες μαζι μου κι αν χασω το κινητο μου να περιελθουν στην κατοχη ενος αγνωστου, ουτε να κουβαλαω ολη μου την "ψηφιακη οικοσυσκευη" για να νιωθω οτι εχω "τα παντα μαζι μου" :lol: Αυτα ανεβαινουν αυτοματα σε cloud service μολις συνδεσω το κινητο το βραδυ στην πριζα και τα φιλοξενει ο 5ΤΒ nas server μου. Αλλωστε, σε οτι θελω ανατρεχω ευκολα και γρηγορα με τη σχετικη εφαρμογη απο το κινητο. Προσωπικα με τα 32 γιγα ειμαι οκ, αν μου εδινα 64 στη βασικη εκδοση θα ημουν απολυτα καλυμενος... ΥΓ Lag δεν ειχα ουτε day 1, ουτε μετα απο 1,5 μηνα κατοχης. Υποδειγματικα γρηγορο, απολαυση στη χρηση... Παρηγοριά στον άρρωστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Μια απορια βρε παιδια. Γιατι εχει αξια οτι εχεις σπιτι να το εχεις και στην τσεπη σου? Μηπως καθαρα για ψυχολογικους λογους? Εγω δεν ψηνομαι και πολυ στην ιδεα να εχω 100.000 φωτογραφιες μαζι μου κι αν χασω το κινητο μου να περιελθουν στην κατοχη ενος αγνωστου, ουτε να κουβαλαω ολη μου την "ψηφιακη οικοσυσκευη" για να νιωθω οτι εχω "τα παντα μαζι μου" :lol: Αυτα ανεβαινουν αυτοματα σε cloud service μολις συνδεσω το κινητο το βραδυ στην πριζα και τα φιλοξενει ο 5ΤΒ nas server μου. Αλλωστε, σε οτι θελω ανατρεχω ευκολα και γρηγορα με τη σχετικη εφαρμογη απο το κινητο. Προσωπικα με τα 32 γιγα ειμαι οκ, αν μου εδινα 64 στη βασικη εκδοση θα ημουν απολυτα καλυμενος... ΥΓ Lag δεν ειχα ουτε day 1, ουτε μετα απο 1,5 μηνα κατοχης. Υποδειγματικα γρηγορο, απολαυση στη χρηση... Συμφωνώ Βαγγέλη. Σε όλες μου τις συσκευές έχω πχ για τις φωτογραφίες ένα φάκελο όπου ρίχνω τις σημαντικότερες που θέλω να κουβαλάω. Μουσική το ίδιο, ετσι κι αλλιως οταν βαρεθω τις λίστες που έχω δημιουργώ καινουργιες και τις αλλάζω. Τα αρχεία μου ολα βρίσκονται σε cloud γιατί θέλω μόλις τελειωνω την επεξεργασία η την δημιουργία στον υπολογιστή μου, να έχω πρόσβαση απ οπουδήποτε. Ταινίες θα δω μόνο στην διάρκεια κάποιου ταξιδιού. Μόλις την δω θα διαγραφεί. Από τις 12 Σεπτεμβρίου που το αγόρασα λέω ότι δεν έχει lags. Απλα αν το αφήσεις χωρίς να πειράξεις τίποτα, προς το τέλος της μέρας οι βαριές εφαρμογές η η κάμερα δεν ανοίγουν αστραπιαία όπως μετά από restart. Όχι οτι γινεται αργό έτσι? Απλά χάνεις αυτό το χαρακτηριστικό που έχει ιδικά αν έχεις απενεργοποιήσει τα εφε όπου η εφαρμογή ανοίγει πριν πάρεις το δάχτυλο από το εικονιδιο. Για να την κρατησεις έτσι χρειάζονται Greenify widget να κλεινει και να παγώνει τις εφαρμογές που δεν θέλεις να τρεχουν στο παρασκηνιο και την εφαρμογή που παγώνει το bloat χωρίς καν να είσαι root. Επίσης καθε 2-3 μέρες καλό είναι να διαγράφεται το cache από τις ρυθμίσεις. Η μπαταρία καλύτερη ακόμα και από το διδυμο Edge plus. Μόνο μ αυτό καταφερα να πετύχω χρόνους οθόνης παρομοιους με αυτούς που είχα στο Note 2 το 2012. Η samsung δεν το δινει στην ευρώπη γιατί θέλει να καθιερώσει την σχεδιαστική διαφορετικότητα μέσω του edge. Φτάνουμε πλέον στον Δεκέμβριο και δεν ακούγεται τίποτα, οπότε μάλλον δεν θα έλθει, η αν έλθει θα γίνει όταν μπορούν να το πλασάρουν σε πολύ χαμηλότερη τιμή, δηλαδή κοντά στο Πάσχα :p. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Τι χρωμα λετε??χρυσο ή ασημι?ελεγα για το ασημι αλλα τωρα κατι μου κανει και το χρυσο... Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Τι χρωμα λετε??χρυσο ή ασημι?ελεγα για το ασημι αλλα τωρα κατι μου κανει και το χρυσο... Αν και θέμα γούστου καθαρά, πιστεύω το ασημί είναι μία κλάση πιο μπροστά από τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Επισης..σαν κατοχος του note 4 duos,αξιζει η αλλαγη σε note 5 duos 64gb??? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Συμφωνώ Βαγγέλη. Σε όλες μου τις συσκευές έχω πχ για τις φωτογραφίες ένα φάκελο όπου ρίχνω τις σημαντικότερες που θέλω να κουβαλάω. Μουσική το ίδιο, ετσι κι αλλιως οταν βαρεθω τις λίστες που έχω δημιουργώ καινουργιες και τις αλλάζω. Τα αρχεία μου ολα βρίσκονται σε cloud γιατί θέλω μόλις τελειωνω την επεξεργασία η την δημιουργία στον υπολογιστή μου, να έχω πρόσβαση απ οπουδήποτε. Ταινίες θα δω μόνο στην διάρκεια κάποιου ταξιδιού. Μόλις την δω θα διαγραφεί. Από τις 12 Σεπτεμβρίου που το αγόρασα λέω ότι δεν έχει lags. Απλα αν το αφήσεις χωρίς να πειράξεις τίποτα, προς το τέλος της μέρας οι βαριές εφαρμογές η η κάμερα δεν ανοίγουν αστραπιαία όπως μετά από restart. Όχι οτι γινεται αργό έτσι? Απλά χάνεις αυτό το χαρακτηριστικό που έχει ιδικά αν έχεις απενεργοποιήσει τα εφε όπου η εφαρμογή ανοίγει πριν πάρεις το δάχτυλο από το εικονιδιο. Για να την κρατησεις έτσι χρειάζονται Greenify widget να κλεινει και να παγώνει τις εφαρμογές που δεν θέλεις να τρεχουν στο παρασκηνιο και την εφαρμογή που παγώνει το bloat χωρίς καν να είσαι root. Επίσης καθε 2-3 μέρες καλό είναι να διαγράφεται το cache από τις ρυθμίσεις. Η μπαταρία καλύτερη ακόμα και από το διδυμο Edge plus. Μόνο μ αυτό καταφερα να πετύχω χρόνους οθόνης παρομοιους με αυτούς που είχα στο Note 2 το 2012. Η samsung δεν το δινει στην ευρώπη γιατί θέλει να καθιερώσει την σχεδιαστική διαφορετικότητα μέσω του edge. Φτάνουμε πλέον στον Δεκέμβριο και δεν ακούγεται τίποτα, οπότε μάλλον δεν θα έλθει, η αν έλθει θα γίνει όταν μπορούν να το πλασάρουν σε πολύ χαμηλότερη τιμή, δηλαδή κοντά στο Πάσχα :p. Κωστα, προσωπικα εχω αποβαλλει το "συνδρομο της γιαγιας" που αποθηκευει σαβουρα και παλιατζουρα, σε ολες τις εκφανσεις της ζωης μου (απο το κινητο, μεχρι τη βιβλιοθηκη και την αποθηκη μου). Εχω ακριβως οτι χρειαζεται, τα υπολοιπα παιρνουν ποδι. Απο εκει και περα, πραγματικα ειναι εντυπωσιακο ποσο καλα κανει διαχειριση το κινητο στο θεμα της αυτονομιας και απο οτι φαινεται, με την 6.0 η διαχειριση της ραμ ειναι ακομα καλυτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Σε μενα γραφει εκδοση adroid 5.1.1,και δεν βλεπω πουθενα επιλογη αναβαθμιση λογισμικου,να υποθεσω οτι θα το κανει αυτοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Σε μενα γραφει εκδοση adroid 5.1.1,και δεν βλεπω πουθενα επιλογη αναβαθμιση λογισμικου,να υποθεσω οτι θα το κανει αυτοματα? Όχι, δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Από Δεκέμβρη, κάνε υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Μια απορια βρε παιδια. Γιατι εχει αξια οτι εχεις σπιτι να το εχεις και στην τσεπη σου? Μηπως καθαρα για ψυχολογικους λογους? Εγω δεν ψηνομαι και πολυ στην ιδεα να εχω 100.000 φωτογραφιες μαζι μου κι αν χασω το κινητο μου να περιελθουν στην κατοχη ενος αγνωστου, ουτε να κουβαλαω ολη μου την "ψηφιακη οικοσυσκευη" για να νιωθω οτι εχω "τα παντα μαζι μου" :lol: Αυτα ανεβαινουν αυτοματα σε cloud service μολις συνδεσω το κινητο το βραδυ στην πριζα και τα φιλοξενει ο 5ΤΒ nas server μου. Αλλωστε, σε οτι θελω ανατρεχω ευκολα και γρηγορα με τη σχετικη εφαρμογη απο το κινητο. Προσωπικα με τα 32 γιγα ειμαι οκ, αν μου εδινα 64 στη βασικη εκδοση θα ημουν απολυτα καλυμενος... ΥΓ Lag δεν ειχα ουτε day 1, ουτε μετα απο 1,5 μηνα κατοχης. Υποδειγματικα γρηγορο, απολαυση στη χρηση... Με ποια εφαρμογή ανεβάζεις στο cloud υλικό Βαγγέλη? Και μια άσχετη ερώτηση: επειδή περιμένω μια θήκη από US και μάλλον θα αργήσει αρκετά υπάρχει περίπτωση προσωρινά να ταιριάξει καμιά θήκη του note 4 αν και το 5άρι είναι πιο λεπτό? μην γελάσετε έτσι, αλλά φοβάμαι να το κυκλοφορήσω χωρίς προστασία :p Edited November 19, 2015 by KOTSARIKOS1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Επισης..σαν κατοχος του note 4 duos,αξιζει η αλλαγη σε note 5 duos 64gb??? παρακαλω τις γνωμες σας οσοι ειναι παλιοι κατοχοι του note 4.γιατι ειμαι στο να παρω το 5 Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 παρακαλω τις γνωμες σας οσοι ειναι παλιοι κατοχοι του note 4.γιατι ειμαι στο να παρω το 5 Φανταστικό το note 5 σε σχέση με το 4. Καλύτερο σε όλα. Οθόνη απόκριση εμφάνιση... Ειδικά όταν πάρει και την Android 6 Επίσης αν μπορείς να βρεις note 5 64gb duos πάρτο. Γιατί είναι δύσκολο να βρεις 64αρι πόσο μάλλον και δικαρτο Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Βρηκα και ετσι λεω να το παρω...δηλαδη να προχωρησω; Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Πρωην κατοχος νοτε 4 σου λεω οτι ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts