kostashark Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ήδη πάντως σε κάποια καταστηματα έχουν βάλει αναμενεται. (Σκρουτζομαγαζα)Σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπανε πριν το τελος του ετους μπορει και τέλος του μήνα. για γινε πιο συγκεκριμενος!!! γιατι γενικα στο σκρουτζ αναμενεται εχει απο τοτε που παρουσιαστηκε....με πια μαγαζια μιλησες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Θα ηθελα να ξεκαθαρισουμε κατι,οταν ερθει επισημα Ελλαδα,οσοι εχουμε παρει ηδη το 5αρι δεν θα μας καλυπτει εγγυηση η επισκευη σε περιπτωση βλαβης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Εφοσον οι συγκεκριμενες συσκευες προοριζονταν για χωρες εκτος ΕU....κομματακι δυσκολο το βλεπω Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Θα ηθελα να ξεκαθαρισουμε κατι,οταν ερθει επισημα Ελλαδα,οσοι εχουμε παρει ηδη το 5αρι δεν θα μας καλυπτει εγγυηση η επισκευη σε περιπτωση βλαβης? εγγυηση φυσικα και οχι γιατι το κινητο ειναι για αλλη χωρα κανονικα! η επισκευη φυσικα εναντι πληρωμης βεβαιως βεβαιως αφου εισαγεται και Ελλαδα και υπαρχουν τα ανταλακτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 εγγυηση φυσικα και οχι γιατι το κινητο ειναι για αλλη χωρα κανονικα! η επισκευη φυσικα εναντι πληρωμης βεβαιως βεβαιως αφου εισαγεται και Ελλαδα και υπαρχουν τα ανταλακτικα Ούτε επισκευή θα γίνεται. Συσκευή που δεν καλύπτεται από ευρωπαϊκή εγγύηση, απλά δεν την δέχονται. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ούτε επισκευή θα γίνεται. Συσκευή που δεν καλύπτεται από ευρωπαϊκή εγγύηση, απλά δεν την δέχονται. φαντάζομαι ότι αν θα πάρεις εσύ την ευθύνη θα το φτιάχνουν.. Γιατί αν πχ έχεις το n920c και εδώ έρθει μια νέα παρτίδα n920g πχ θα σου λένε δεν ειναι ίδια άρα και μη συμβατά τα ανταλλακτικά.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ούτε επισκευή θα γίνεται. Συσκευή που δεν καλύπτεται από ευρωπαϊκή εγγύηση, απλά δεν την δέχονται. γιατι να μην το φτιαξουν επι πληρωμις;;; επειδη αλλαζει ενα μοντεμ μονο ξερω εγω; αν εχει σπασει η οθονη και υπαρχουνν ανταλλακτικα το πληρωνεις και στο φτιαχνουν δεν θα πουν οχι νομιζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 φαντάζομαι ότι αν θα πάρεις εσύ την ευθύνη θα το φτιάχνουν.. Γιατί αν πχ έχεις το n920c και εδώ έρθει μια νέα παρτίδα n920g πχ θα σου λένε δεν ειναι ίδια άρα και μη συμβατά τα ανταλλακτικά.. Δεν σε ρωτάνε αν παίρνεις εσύ την ευθύνη, σου λένε απλά ότι δεν το αναλαμβάνουμε. γιατι να μην το φτιαξουν επι πληρωμις;;; επειδη αλλαζει ενα μοντεμ μονο ξερω εγω; αν εχει σπασει η οθονη και υπαρχουνν ανταλλακτικα το πληρωνεις και στο φτιαχνουν δεν θα πουν οχι νομιζω! Γιατί δεν το αναλαμβάνουν, τέλος. Δε χρειάζεται να το κουβεντιάσουμε περαιτέρω το θέμα, πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτησε τους να στο επιβεβαιώσουν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) Δεν σε ρωτάνε αν παίρνεις εσύ την ευθύνη, σου λένε απλά ότι δεν το αναλαμβάνουμε. Γιατί δεν το αναλαμβάνουν, τέλος. Δε χρειάζεται να το κουβεντιάσουμε περαιτέρω το θέμα, πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτησε τους να στο επιβεβαιώσουν. Εν μέρη λογικό ειδικότερα αν είναι τελείως διαφορετική έστω και η κωδική ονομασία του μοντέλου. Πάντως εμένα η εν λόγο είδηση μου ακύρωσε τις όποιες μικρές αμφιβολίες είχα στο αν πρέπει να προχωρήσω στην αγορά του νοτε 5. Παρόμοια εμπειρία είχε και ένα φίλος με nexus 5 από αμερική όπου το επίσημο σερβις της LG όχι μόνο δεν συζήτησε περί εγγύησης του είπε απλά δεν το αναλαμβάνω. Μετά το πήγε σε έναν άλλο τεχνικό (ανεπίσημο σερβις). Edited November 15, 2015 by pReHiStoRik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Εν μέρη λογικό ειδικότερα αν είναι τελείως διαφορετική έστω και η κωδική ονομασία του μοντέλου. Πάντως εμένα η εν λόγο είδηση μου ακύρωσε τις όποιες μικρές αμφιβολίες είχα στο αν πρέπει να προχωρήσω στην αγορά του νοτε 5. Παρόμοια εμπειρία είχε και ένα φίλος με nexus 5 από αμερική όπου το επίσημο σερβις της LG όχι μόνο δεν συζήτησε περί εγγύησης του είπε απλά δεν το αναλαμβάνω. Μετά το πήγε σε έναν άλλο τεχνικό (ανεπίσημο σερβις). Προσωπικά nexus 5 από US play store που είχα πάει στην procordia για αλλαγή ακουστικού, το άλλαξαν κανονικότατα.. Απλά όταν με ρώτησαν από που έχει αγοραστεί τους είπα ότι δεν ξέρω Τότε βέβαια είχε έρθει κανονικά και στην Ελλάδα και ήταν και κοινό μοντέλο αν θυμάμαι καλά. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Έχει πάρει το μάτι σας κάποιον πωλητή που να στέλνει Ελλάδα το δικαρτο στα 64 το ασημί; Αν ναι βάλτε κανένα λινγκ. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδιά τι λέτε περιμένουμε το Ευρωπαικό μοντέλο ή πάμε σε αυτό που κυκλοφορεί :confused: ;; Καμιά νέα ενημέρωση για κυκλοφορία και αλλαγές στα specsς :wacko: ;; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δεν υπαρχει καμια ενημερωση δυστυχως. Αν νιωθεις γενναιος να το παρεις χωρις εγγυηση Ευρωπαικη μπες αγγελιες. Εχω δει αρκετα γυρω στα 720-750 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Επειδή βλέπω πολλούς να κράζουν για τον τρόπο διαχείρισης του multitasking (ουσιαστικά ανοίγοντας 4-5 εφαρμογές συνεχόμενα αν προσπαθήσεις να επανέλθεις στην 1η πρέπει να την φορτώσει πάλι), έχει δοκιμάσει κανένας ΑΥΤΟ ΤΟ MOD ??? Αρχικά υπάρχει όντως θέμα που να καταντάει ενοχλητικό? Βάση της εμπειρίας μου με το nexus 6, αν αυτό εδώ ισχύει πιστεύω θα είναι όντως εκνευριστικό κάποιες φορές.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Επειδή βλέπω πολλούς να κράζουν για τον τρόπο διαχείρισης του multitasking (ουσιαστικά ανοίγοντας 4-5 εφαρμογές συνεχόμενα αν προσπαθήσεις να επανέλθεις στην 1η πρέπει να την φορτώσει πάλι), έχει δοκιμάσει κανένας ΑΥΤΟ ΤΟ MOD ??? Αρχικά υπάρχει όντως θέμα που να καταντάει ενοχλητικό? Βάση της εμπειρίας μου με το nexus 6, αν αυτό εδώ ισχύει πιστεύω θα είναι όντως εκνευριστικό κάποιες φορές.. Δεν συμβαίνει αυτό ακριβώς που δείχνει το βίντεο. Αν έχεις ξεκινήσει πχ ένα ποστ στον browser δεν το χάνεις με τίποτα. Το ίδιο αν εργάζεσαι σε κάποια εφαρμογή. Αν απλά ανοίξεις μια εφαρμογή και δεν κάνεις τίποτα, θα κλείσει πιο γρήγορα. Στα games έχω δοκιμάσει μόνο με angry birds. Εφόσον διακόψεις το παιχνίδι για να κλείσει θα πρέπει να το επιδιώξεις. Δηλαδή να ανοίξεις οποία βαριά εφαρμογή διαθέτεις την κάμερα κλπ. Στην δοκιμή μου έκλεισε μετά από 3 ώρες κανονικής χρήσης. Όταν όμως άνοιξα ότι βαρύ είχα, τράβηξα βίντεο φωτό κλπ, ναι έκλεισε. Με λίγα λόγια σε φυσιολογική χρήση δεν συμβαίνει. Αν τώρα διακοπτεις ένα παιχνίδι και έχεις απαίτηση να σε περιμένει το απόγευμα όπως το άφησες, δεν υπάρχει περίπτωση. Ο browser κάνει ένα στιγμιαίο refresh αλλα σε επαναφέρει εκεί που ήσουν. Κάτι που δεν επηρεάζει αφού δεν χάνεις κάτι ούτε είναι καθυστέρηση. Βεβαίως με 4 γίγα ραμ θα έπρεπε να έχει καλύτερη διαχείριση. Ακόμα και με το πάγωμα μεγάλου μέρους του bloat, δεν αλλάζει κάτι. Δεν θα δεις να αυξάνεται η free ram. Απλά η ram θα χρησιμοποιηθεί από χρήσιμες εφαρμογές και όχι από το bloat που δεν θα το ανοίξεις ποτέ. Έτσι έχεις άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές που θες εσύ. Το δούλεψα πάνω από ένα μήνα. Δεν είχα πρόβλημα στην καθημερινότητα μου. Είχα βέβαια Greenify και την εφαρμογή που διαγράφει η παγώνει το bloat. Στην διάρκεια της μέρας έκλεινα μετά την χρήση εφαρμογές που δεν θα ξανά χρειαζόμουν, πχ maps, Tunein radio κλπ που συνεχίζουν να τρέχουν και μάλιστα καταναλώνουν και ενέργεια. Ακόμα η Samsung δεν έχει φτάσει στο σημείο να μπορεί να διατηρήσει την εκρηκτικότητα μετά από ώρες χρήσης αν δεν γίνουν παρεμβάσεις από τον χρήστη όπως αυτές που έγραψα. Μιλώ για απαιτητικούς χρήστες γιατί οι υπόλοιποι δεν θα καταλάβουν τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Είμαστε κοντά στο marshmallow προφανώς http://forum.xda-developers.com/tmobile-galaxy-note5/general/note-5-marshmallow-dump-t3249840 UPDATE: Παρέλαβα μόλις από eglobalcentral.de το n920c λευκό στα 32gb. Άψογο πακετάρισμα (το είχαν τυλίξει γύρω στις 10 φορές με αυτό το πλαστικό με τις φούσκες), σφραγισμένο με τα αυτοκόλλητα ανέγγιχτα, με αντάπτορα για την πρίζα και μπόλικα αραβικά πάνω στην συσκευασία (Made in Korea by Samsung). Συνολικό κόστος 576€+15€ από mailboxde να έρθει Ελλάδα. Edited November 17, 2015 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ορίστε τι κάνατε ορισμένοι με τις φωνές σας... :lol::lol::lol: http://phandroid.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/11/note-5-s-pen-warning.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Είμαστε κοντά στο marshmallow προφανώς http://forum.xda-developers.com/tmobile-galaxy-note5/general/note-5-marshmallow-dump-t3249840 UPDATE: Παρέλαβα μόλις από eglobalcentral.de το n920c λευκό στα 32gb. Άψογο πακετάρισμα (το είχαν τυλίξει γύρω στις 10 φορές με αυτό το πλαστικό με τις φούσκες), σφραγισμένο με τα αυτοκόλλητα ανέγγιχτα, με αντάπτορα για την πρίζα και μπόλικα αραβικά πάνω στην συσκευασία (Made in Korea by Samsung). Συνολικό κόστος 576€+15€ από mailboxde να έρθει Ελλάδα. Με πιστοτικη; η cashcatd δεν πρέπει να περνάει εξωτερικό σωστά; Με γεια Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Με πιστωτική HSBC μέσω PayPal χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Τελικα ενω ειπα να μην το παρω λογω θεματων με εγγυηση,δεν αντεχω,θα το παρω.Αυριο θα το εχω στα χερια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Με πιστωτική HSBC μέσω PayPal χωρίς κανένα πρόβλημα Visa? ΕΙσαι τυχερός ακρίβυνε.. Τελικα ενω ειπα να μην το παρω λογω θεματων με εγγυηση,δεν αντεχω,θα το παρω.Αυριο θα το εχω στα χερια μου... Από που θα το πάρεις τόσο γρήγορα; Edited November 18, 2015 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Visa? ΕΙσαι τυχερός ακρίβυνε.. Ναι, visa είναι.. Την μέρα που παρήγγειλα ενώ μπλε-χρυσό ήταν στα 610€ το λευκό ήταν στα 584€ (και με το κουπόνι από το newsletter πήγε στα 576€). Στο τέλος της μέρας το ανέβασαν και αυτό στα 610€. Επειδή με ρώτησαν κάποιοι λεπτομέρειες για mailboxde, είναι η τακτική που ακολούθησαν πολλοί όταν ξεκίνησαν οι πωλήσεις του oneplus one και δεν έστελνε η εταιρεία στην Ελλάδα. Δείτε και ΕΔΩ. Επίσης μόλις ήρθε και η rearth ringke slim frost white η οποία ταιριάζει εξαιρετικά χωρίς να δίνει έξτρα πάχος και έχει το ιδανικό ελάχιστο εξόγκωμα μπροστά για να μην ακουμπάει η οθόνη κάτω αν τοποθετηθεί μπρούμυτα. Έχει δώρο screen protector με πολύ καλά κοψίματα για κάμερα κτλ. Edited November 18, 2015 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Μια συσκευή βαρυφορτωμενη, με ολο το bloatware της Sammy κι ένα σωρο features, κανει πλακα στο Nexus 6p (συσκευή με 660ΜΒ rom). Που να ερθει κι η 6αρα στο νοτελι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Μια συσκευή βαρυφορτωμενη, με ολο το bloatware της Sammy κι ένα σωρο features, κανει πλακα στο Nexus 6p (συσκευή με 660ΜΒ rom). Που να ερθει κι η 6αρα στο νοτελι... Βαγγέλη η σύγκριση δεν είναι και τόσο σωστή. Το ΝΟΤΕ τρέχει την πλέον σταθερή 5.1.1 έκδοση λειτουργικού, ενώ το NEXUS με την πρώτη έκδοση της 6.0. Θυμήσου τι θέματα είχε η 5.0 όταν είχε πρωτοβγεί και είμαι σίγουρος οτι εάν έκαναν το ίδιο τεστ με μια συσκευή να τρέχει την 5.0 και μια την 4.4.4 θα έβλεπες ενδεχόμενος τα ίδια αποτελέσματα. Δεν θέλω να ακυρώσω προς Θεού το ΝΟΤΕ 5 σαν συσκευή, αλλά μη τα εκμηδενιζουμε όλα (του τύπου κάνει πλάκα :)).:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Βαγγέλη η σύγκριση δεν είναι και τόσο σωστή. Το ΝΟΤΕ τρέχει την πλέον σταθερή 5.1.1 έκδοση λειτουργικού, ενώ το NEXUS με την πρώτη έκδοση της 6.0. Θυμήσου τι θέματα είχε η 5.0 όταν είχε πρωτοβγεί και είμαι σίγουρος οτι εάν έκαναν το ίδιο τεστ με μια συσκευή να τρέχει την 5.0 και μια την 4.4.4 θα έβλεπες ενδεχόμενος τα ίδια αποτελέσματα. Δεν θέλω να ακυρώσω προς Θεού το ΝΟΤΕ 5 σαν συσκευή, αλλά μη τα εκμηδενιζουμε όλα (του τύπου κάνει πλάκα :)).:D Γιωργο, στο xda καποιοι τυχεροι εχουν λαβει την 6.0 beta στο Note 5 και στο antutu "πιανουν" 5.000 παραπανω, συγκριτικα με την σταθερη 5.1.1, ενώ το memory leak φαινεται να είναι παρελθον. Για την ακριβεια, περιμενω να ανοιξει κι άλλο η ψαλιδα όταν δοκιμαστουν και τα 2 με marshmallow και όχι να μικρυνει. Φετος η σαμμυ εκανε φανταστικη δουλεια και εδωσε την καλυτερη συσκευή της χρονιας (note 5). Το exynos soc παιζει μονο του μπαλα φετος, είναι αρκετα μπροστα από τον 810. Η rom του note 5 είναι υπερδιπλασια σε μέγεθος, αν κατσεις και κοψεις τη σαβουρα (όπως εχω κανει), η αποδοση ανεβαινει τουλάχιστον 15%. Για του χρονου βλέπουμε... Edited November 18, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts