Jump to content

Samsung Galaxy Note 5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ για μικροποσα αλλά δεν νομίζω να μπορεί να γίνει μια αγορά κινητού 700+ ευρώ έτσι απλά....

Κάποιες μικρό αγορές τις επιτρέπουν λογικό

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ για μικροποσα αλλά δεν νομίζω να μπορεί να γίνει μια αγορά κινητού 700+ ευρώ έτσι απλά....

Κάποιες μικρό αγορές τις επιτρέπουν λογικό

Οι 4 αγορές ήταν για πόσα άνω των 650 ευρώ. ..κανενα απόλυτως θεμα με το ποσο...

Οι 4 αγορές ήταν για πόσα άνω των 650 ευρώ. ..κανενα απόλυτως θεμα με το ποσο...

Με τη καρτα πιστωτική η χρεωστικη?

Φαντάζομαι ευνοούν πιστωτικές

Θα δοκιμάσω σε κανα Amazon αν μπορώ να αγοράσω κανα note αν βρω καμια ευκαιρία... Συνήθως η Ελλάδα είναι εκτός shipping country

Με τη καρτα πιστωτική η χρεωστικη?

Φαντάζομαι ευνοούν πιστωτικές

Θα δοκιμάσω σε κανα Amazon αν μπορώ να αγοράσω κανα note αν βρω καμια ευκαιρία... Συνήθως η Ελλάδα είναι εκτός shipping country

Δεν έχει να κάνει αν είναι χρεωστική η πιστωτική. Καθαρά με το ημερήσιο όριο κάθε τράπεζας έχει να κάνει. Δοκίμασε μετά τα μεσάνυχτα για σίγουρη αγορά...

η αλήθεια είναι ότι το έχω σκεφτεί αλλα έχω φάει άκυρο.... τουλάχιστον για αγορές paypal. θα κάνω λίγο υπομονή ακόμα μήπως το βρω στο χρυσό χρώμα σε λογική τιμή. δελεαστικό το ebay, αλλά δεν είναι πολύ σαφές αν έχει original packaging, αν είναι σφραγισμένο το κουτί κ.λ.π. λίγο χύμα πουλάνε τα κινητά (που έχουν λογικές τιμές) Edited by Peronoforos

Βαγγέλη το PayPal γιατί δεν δουλεύει τότε;

Ισχύει για καρτες όλων των τραπεζών;

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Βαγγέλη το PayPal γιατί δεν δουλεύει τότε;

Ισχύει για καρτες όλων των τραπεζών;

Το PayPal ειναι άλλη ιστορία. Επέλεξε να κόψει καθολικα στην αρχή των cc όλες τις αγορές και πλέον τις αφήνει με κάποιο πλαφόν ημερήσιο, που κάνεις δε γνωρίζει σε τι ποσο ανέρχεται.

Για το Αμαζον, ναι, άσχετα με την κάρτα (τύπο η τράπεζα) αν δεν έχει συμπληρωθεί το ημερήσιο όριο της τράπεζας η αγορά περνάει κανονικά...

Ξέρουμε αν το N920CD υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά στο s pen και για firmware αν θέλησαν να αλλάξω βγάζω του απλού C γιατί είναι ένα το firmware και για μονοκαρτο και για το δίκαρτο???

Ναι, τα υποστηρίζει κανονικά.

Σάββατο απόγευμα έκανα αγορά μέσω paypal για One Plus 2 από το official site και την πέρασε κανονικά (424ΕUR).

Έχουν χαλαρώσει τα CC για αγορές από internet εδώ και περίπου 3 εβδομάδες.

Όσοι είχαν αποτύχει , να ξαναπροσπαθήσουν.

Are you with Us?

Κι εγώ έκανα αγορά μέσω paypal από mobileshop.eu ένα Noet 5 duos 920CD.. το paypal καθυστέρησε να ολοκληρώσει την συναλλαγή, 2 μέρες μετά τελικά ολοκληρώθηκε η συναλλαγή (άρα δεν είχα πρόβλημα με πιστωτική και CC), το νοτέλι όμως εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως, οπότε είμαι σε διαδικασία refund εδώ και μία εβδομάδα, αφού σύμφωνα με το customer support το refund θέλει έως και 14 ημερολογιακές ημέρες( :mad: ) ....

Κι εγώ έκανα αγορά μέσω paypal από mobileshop.eu ένα Noet 5 duos 920CD.. το paypal καθυστέρησε να ολοκληρώσει την συναλλαγή, 2 μέρες μετά τελικά ολοκληρώθηκε η συναλλαγή (άρα δεν είχα πρόβλημα με πιστωτική και CC), το νοτέλι όμως εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως, οπότε είμαι σε διαδικασία refund εδώ και μία εβδομάδα, αφού σύμφωνα με το customer support το refund θέλει έως και 14 ημερολογιακές ημέρες( :mad: ) ....

Υπομονή. Η αλήθεια είναι ότι ήσουν λίγο άτυχος αλλά κόντευεις και εσύ να πάρεις ίσως το καλύτερο κινητό της αγοράς.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Θέλει ακριβως 15 μέρες ούτε περισσότερες ούτε λιγότερες να αποδεσμευτούν τα λεφτά σε περίπτωση μη επικύρωσής τις αγοράς

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Θέλει ακριβως 15 μέρες ούτε περισσότερες ούτε λιγότερες να αποδεσμευτούν τα λεφτά σε περίπτωση μη επικύρωσής τις αγοράς

:wacko: 15 μέρες ακριβώς ε? τσάμπα ελπίζω για πιο νωρίς... :(

το πήρα τελικά από εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/151805208529?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

βέβαια φοβάμαι μην έκανα καμιά πατάτα και βιάστηκα, αλλά έστειλα μήνυμα στον πωλητή αν μπορεί να το στείλει με low value.

μου βγήκε βέβαια 600+ με τις μετατροπές του paypal από ευρώ σε αγγλικές λίρες,+την αποστολη περίπου 600 ευρώ από την κάρτα μου στο paypal. (και είχε αρκετά fees, νομίζω +25 ευρώ)

η αναμονή είναι βασανιστική.... εμπιστεύτηκα τις αξιολογήσεις του....

Edited by Peronoforos

το πήρα τελικά από εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/151805208529?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

βέβαια φοβάμαι μην έκανα καμιά πατάτα και βιάστηκα, αλλά έστειλα μήνυμα στον πωλητή αν μπορεί να το στείλει με low value.

μου βγήκε βέβαια 600+ με τις μετατροπές του paypal από ευρώ σε αγγλικές λίρες, και με την αποστολη περίπου 600 ευρώ από την κάρτα μου στο paypal. (είχε αρκετά fees νομίζω +25 ευρώ εκεί)

η αναμονή είναι βασανιστική

Το έβλεπα για ένα φίλο που το έψαχνε και τον βοηθούσα. Χωρίς κουτί; Χμμμμ

Το έβλεπα για ένα φίλο που το έψαχνε και τον βοηθούσα. Χωρίς κουτί; Χμμμμ

φαίνεται πολύ καλός πωλητής. και τα αστεράκια στις υπηρεσίες του (dispach time, delivery time, communication κ.λ.π άριστα)

βέβαια στις αξιολογήσεις του είδα στέλνει με UPS γιαυτό και γρήγορα.... του έστειλα βέβαια μήνυμα για EMS και tracking, (από ότι είδα στέλνουν μόνο με UPS όμως και δηλώνουν την αξία του κινητού κανονικά)

θα δούμε... δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτό, και έψαχνα αρκετό καιρό. δεν άντεξα τα έσταξα! τα taxes θα είναι περίπου 100-150 ευρώ νομίζω (δεν ξέρω πως τα υπολογίζουν ελπίζω όχι όπως να ναι).

edit: επικοινώνησαν άμεσα μαζί μου ρωτώντας για την διεύθυνση (αν ειναι η σωστή) και για να διαλέξω και εξτρά κάτι δώρα (της πλάκας) αν θέλω.

Edited by Peronoforos

Χωρίς κουτί το πληρώνεις ακριβότερα και θα το πουλήσεις λιγότερα.

Δεν θα αγόραζα ποτέ συσκευή από eBay.

Μόνο Amazon και όχι από πωλητή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χαρας το κουραγιο παντως των παιδιων που το εχουν αγορασει χωρις την παραμικρη εγγυηση

.... προσωπικα για μενα ειναι πολλα τα λεφτα...για να μην εχω εγγυηση...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Χαρας το κουραγιο παντως των παιδιων που το εχουν αγορασει χωρις την παραμικρη εγγυηση

.... προσωπικα για μενα ειναι πολλα τα λεφτα...για να μην εχω εγγυηση...

έχεις δίκιο, αλλά το dual sim δεν πρόκειτε να εισαχθεί ούτε του χρόνου Ελλάδα, και συνήθως έχεις εγγύηση ένα χρόνο από τον πωλητή σε περίπτωση που πάθει κάτι αν και θα πρέπει να το στείλεις πίσω.

συμφωνώ ότι το άμαζον είναι καλύτερη λύση, αλλά στις τιμές που το έχουν τώρα είναι πανάκριβο. μόνο το Ιταλικό το έχει σε ποιο νορμάλ τιμή(το απλό μοντέλο και κατέβηκε η τιμή από 770 στα 730 από ότι είδα) http://www.amazon.it/Samsung-Galaxy-Silver-Factory-Unlocked/dp/B01447Z8QU/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1444290957&sr=1-1&keywords=note+5

δεν ξέρω βέβαια με τα μεταφορικά πόσο ανεβαίνει το ποσό.

Να αγοράσω το N920i ή N920c ?Στην Ευρώπη θα έρθει το C ?

Λέω να πάρω από αυτόν τον πωλητή.

http://www.ebay.co.uk/itm/381362111820?redirect=mobile

Edited by achilli

έχεις δίκιο, αλλά το dual sim δεν πρόκειτε να εισαχθεί ούτε του χρόνου Ελλάδα, και συνήθως έχεις εγγύηση ένα χρόνο από τον πωλητή σε περίπτωση που πάθει κάτι αν και θα πρέπει να το στείλεις πίσω.

συμφωνώ ότι το άμαζον είναι καλύτερη λύση, αλλά στις τιμές που το έχουν τώρα είναι πανάκριβο. μόνο το Ιταλικό το έχει σε ποιο νορμάλ τιμή(το απλό μοντέλο και κατέβηκε η τιμή από 770 στα 730 από ότι είδα) http://www.amazon.it/Samsung-Galaxy-Silver-Factory-Unlocked/dp/B01447Z8QU/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1444290957&sr=1-1&keywords=note+5

δεν ξέρω βέβαια με τα μεταφορικά πόσο ανεβαίνει το ποσό.

Το amazon δεν το πουλάει. Το συγκεκριμένο ούτε καν fulfilled δεν το κάνει το amazon.Ειναι απλά ένας πωλητής που είναι listed στο Amazon. Μην μπερδευτούν κάποιοι και πάνε να το παραγγείλουν

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το amazon δεν το πουλάει. Το συγκεκριμένο ούτε καν fulfilled δεν το κάνει το amazon.Ειναι απλά ένας πωλητής που είναι listed στο Amazon. Μην μπερδευτούν κάποιοι και πάνε να το παραγγείλουν

Αργύρη να ξέρεις όμως ότι από τη στιγμή που πουλάει μέσω Αμαζον σε καλύπτει η εγγύηση Α-Ζ του Αμαζον, όπως τη βαφτίζει...

Μου έτυχε με xiaomi MI note pro μα έχω πρόβλημα με τρίτο πωλητή και με κάλυψε άμεσα το Αμαζον με refund...

Αργύρη να ξέρεις όμως ότι από τη στιγμή που πουλάει μέσω Αμαζον σε καλύπτει η εγγύηση Α-Ζ του Αμαζον, όπως τη βαφτίζει...

Μου έτυχε με xiaomi MI note pro μα έχω πρόβλημα με τρίτο πωλητή και με κάλυψε άμεσα το Αμαζον με refund...

Ωραιος.Δεν μου ειχε τυχει ποτε.Η διαρκεια ειναι 30 ημερες;

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 5