Jump to content

Doogee F5

p_under
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηρα σημερα το F5.. ειχα 2καρτο κινητο στο παλιο μου...και νομιζα θα τις παιρνει κ τις 2 αλλα μπα μονο την μια παιρνει...η αλλη θελει πιο μικρη σιμ...γιατι ετσι ?? μπορω να κανω κατι, ξερει κανεις ???

έτσι είναι φίλε ...

Παίρνει τις mini σιμ ...

Βάζεις ή 2 σιμ ή μια σιμ και μια sd

Δεν μπορείς δλδ να έχεις 2 σιμ και sd (οι υποδοχές είναι μόνο δυο)

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έτσι είναι φίλε ...

Παίρνει τις mini σιμ ...

Βάζεις ή 2 σιμ ή μια σιμ και μια sd

Δεν μπορείς δλδ να έχεις 2 σιμ και sd (οι υποδοχές είναι μόνο δυο)

ε μινι σιμ επαιρνε κ το παλιο μου...απλος στην δευτερη υποδοχη θελει πιο μικρη απο αυτη την μινι σημ

ε μινι σιμ επαιρνε κ το παλιο μου...απλος στην δευτερη υποδοχη θελει πιο μικρη απο αυτη την μινι σημ

Ναι παιρνει την nano sim,για αυτο στην συσκευασια εχει και ανταπτορακι.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

@Smile10 αν απο το παλιό σου έχεις 2 mini sim ... είσαι ok

την μια τη βάζεις κανονικά (μινι) και την άλλη σπας το εξωτερικό και βάζεις την nano στο λευκό αναταπτοράκι που έχει στη συσκευασία της DOOGEE

την μια τη βάζεις κανονικά (μινι) και την άλλη σπας το εξωτερικό και βάζεις την nano στο λευκό αναταπτοράκι που έχει στη συσκευασία της DOOGEE

Εγώ δεν έσπασα τιποτα για αποφυγή ατυχημάτων! Με πέντε ευρώ σε οποιαδήποτε εταιρία σου αλλάζουν τη σιμ!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρήκα το παρακάτω θέμα στο φορουμ για αύξηση της εντασης του ήχου!Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος;Εγώ νομίζω οτι ακούω διαφορά...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

Μήπως το δοκίμασε κάποιος αυτό;Είναι για διορθωση του ήχου,αυξηση της εντασης μεσω engineer mode...

δηλαδη να μεινει μονο το σιδερακι ε ???

δηλαδη να μεινει μονο το σιδερακι ε ???

Ναι ... έτσι ...

Δυστυχώς έχω δυσάρεστα νέα ... και οφείλω ένα συγνώμη για τα όσα θετικά έχω αναφέρει για το F5 ...

Σήμερα εντελώς ξαφνικά το κντ έσβησε απο μόνο του (όχι βέβαια απο μπαταρία) ...

Προσπάθησα να εντοπίσω το πρόβλημα κάνοντας διάφορα ,,, μάταια όμως ...

Το επανέφερα στις εργοστασιακές/αρχικές ρυθμίσεις του χάνοντας όλες τις εφαρμογές και τον μεγάλο χρόνο που αφιέρωσα για να το φέρω εκεί που ήθελα ....

Όταν επανήλθε άρχισα πάλι από την αρχή ... Με τη πρώτη κιόλας εφαρμογή που εγκατέστησα ΠΑΛΙ σβήσιμο !!! :mad:

δλδ σβήνει ο οθόνη και παραμένει ένας αχνός οπίσθιος φωτισμός και μετά απο λίγο σβήνει εντελώς !

Για να επανεκκινήσει πρέπει να του πατάω παρατεταμένα τουλάχιστον επι 1 λεπτό το power αλλά μετά απο λίγο πάλι τα ίδια !!!

Έχει κάποιος κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ?

Ποιες κινήσεις πρέπει να κάνω ??? .... Κυριολεκτικά είμαι στα πατώματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Τελικά επανήλθε το κινητό;

όχι παιδιά ... έγινε χειρότερο ... κλείνει σε ανύποπτο χρόνο ή όταν με καλεί κάποιος ... κυριολεκτικά σπάσιμο νεύρων !!!

Σήμερα έφτιαξα ένα βιντεάκι με το πρόβλημα και έστειλα ένα mail στο banggood και περιμένω απάντηση ..

Προς το παρόν είμαι με το σούπερ-ντούπερ κινητό που έχω ατο αβατάρ μου :)

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον ...

παιδια με τα ενσυρματα hands free που ρώτησα πιο πάνω δεν έχει κανείς σας πρόβλημα?

Εγώ και στο προηγούμενο κινέζικο που είχα και σε αυτό, με τα hands free του LG g2 που μου έκλεψαν:mad: είμαι και δουλεύει κανονικά. Ένα ζευγάρι από το galaxy s2 που έχω, επίσης δουλεύει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια με τα ενσυρματα hands free που ρώτησα πιο πάνω δεν έχει κανείς σας πρόβλημα?

Και εγώ των samsung που έχω μια χαρά δουλεύουνε

Εγώ και στο προηγούμενο κινέζικο που είχα και σε αυτό, με τα hands free του LG g2 που μου έκλεψαν:mad: είμαι και δουλεύει κανονικά. Ένα ζευγάρι από το galaxy s2 που έχω, επίσης δουλεύει..

Και εγώ των samsung που έχω μια χαρά δουλεύουνε

thanks, τι κουλο προβλημα ειναι παλι αυτο, θα δοκιμασω ενος φιλου μου που χει samsung και θα ενημερώσω, και γω τοσα χρονια όλα τα hands free μου δουλευανε σε όλα τα κινητα εφ'όσον ειχανε ιδια υποδοχή

thanks, τι κουλο προβλημα ειναι παλι αυτο, θα δοκιμασω ενος φιλου μου που χει samsung και θα ενημερώσω, και γω τοσα χρονια όλα τα hands free μου δουλευανε σε όλα τα κινητα εφ'όσον ειχανε ιδια υποδοχή

Καλημέρα.

Δε παίζει ρόλο Η υποδοχή στα ακουστικά αλλά η πολικότητα. Δε κάνουν όλα τα ακουστικά σε όλες τις συσκευές.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Βρήκα το παρακάτω θέμα στο φορουμ για αύξηση της εντασης του ήχου!Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος;Εγώ νομίζω οτι ακούω διαφορά...

Γίνομαι κουραστικός αλλά μήπως το δοκίμασε κάποιος άλλος;

Γίνομαι κουραστικός αλλά μήπως το δοκίμασε κάποιος άλλος;

Προφανώς δε το έχει δοκιμάσει κάποιος από εδώ για να μην απαντάει.

Μπορείς όμως να το δοκιμάσεις Εσύ και να μας πεις :)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Προφανώς δε το έχει δοκιμάσει κάποιος από εδώ για να μην απαντάει.

Μπορείς όμως να το δοκιμάσεις Εσύ και να μας πεις :)

Εγω το εκανα και είδα διαφορά.Τουλάχιστον ετσι νομίζω!Μπορεί να είναι και απο τον ενθουσιασμό μου οτι λυθηκε το πρόβλημα με το αδυναμο ηχείο.

ωραιος φιλε..ευχαριστω!!! εγινε τελικα την εκοψα κ μπηκε και επιασε κ σημα κανονικα...

Να 'σαι καλά !

Εδώ είμαστε ... και όσο μπορούμε - γνωρίζουμε βοηθάμε ο ένας τον άλλον ...

Προσωπικά ... και άσχετα αρνητικά ή θετικά έχω γράψει για αυτή τη συσκευή έχω να πω ότι απο την αρχή μου έκανε "κλίκ" και εξακολουθεί να μου αρέσει πάρα πολύ ...

Για ότι συνέβη στο F5 μου θα το αποδώσω σε "αστοχία υλικού" και περιμένω την αντικατάστασή του με νέο .... αφού τα νέα απ την Κίνα ήταν ανέλπιστα καλά ...

Να 'σαι καλά !

Εδώ είμαστε ... και όσο μπορούμε - γνωρίζουμε βοηθάμε ο ένας τον άλλον ...

Προσωπικά ... και άσχετα αρνητικά ή θετικά έχω γράψει για αυτή τη συσκευή έχω να πω ότι απο την αρχή μου έκανε "κλίκ" και εξακολουθεί να μου αρέσει πάρα πολύ ...

Για ότι συνέβη στο F5 μου θα το αποδώσω σε "αστοχία υλικού" και περιμένω την αντικατάστασή του με νέο .... αφού τα νέα απ την Κίνα ήταν ανέλπιστα καλά ...

τι σου ειπανε???

τι σου ειπανε???

service@banggood.com

"Dear customer,

Thanks for your reply.

You could send back the phone replace for a new one. We suggest customer to use registered airmail or standard airmail to send phone, it has lower cost and easier to pass Customs. When we received and confirmed the phone we will arrange to resend you new one.

Here is the address and details for you to send the product back to us: .......................................................

.........................Any problems please keep in contact, I will try my best to solve the problem for you."

Εκτός απο τα παραπάνω μου έδωσαν-έγραψαν οδηγίες για το πως θα πραγματοποιήσω την αποστολή με κάθε λεπτομέρεια

(πακετάρισμα, φώτο, track number κλπ) και πως να πληρώσω όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος αποστολής ! Οπότε δεν είναι μόνο το vickmall "καλό" μαγαζί . Υπάρχουν κι άλλα ! ;)

Σήμερα το στέλνω . Για ότι νεότερο θα ενημερώσω εδώ ...

Εγώ το έκανα και όντως έχει διαφορά !!!

Εγώ το έκανα και όντως έχει διαφορά !!!

Άρα δεν είναι από τον ενθουσιασμό μου!Οντως δουλεύει και νομίζω λυνει αρκετά το πρόβλημα της έντασης του ήχου!

Καλησπέρα! Παρήγγειλα κι εγώ στις 4/1/2016 το F5 και γράφει πως το έστειλαν στις 5/1/2016. Μου έστειλαν track number και σημερα πυ έκανα αναζήτηση, μου εμφανίζει:"Netherlands PostNL International Mail

Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later."

Πρέπει να ανησυχώ ή είναι φυσιολογικό;

ΥΓ:Η αγορά έγινε από banggood.