yiwrgos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Νέο update σήμερα επανήλθαν οι κάμερες. Εβαλα και μια sd card σημερα αλλα δεν λειτουργει ταυτοχρονα με τις δυο σιμ, υπαρχει τετοιος τροπος να λειτουργουν ολες μαζι γνωριζει κανεις; Edited January 12, 2016 by yiwrgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandroskar Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Βασικά εμένα λειτουργουν και οι δυο καρτες σιμ και η καρτα sd ταυτοχρονα..Βασικα μην εχεις κανει καποιο λαθος στην τοποθετηση?αν και δεν το νομιζω,απλα ειπα να ρωτησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εντάξει είναι τώρα είχε κάποιο θέμα η sd τελικά. Πάντως με το τελευταίο update 20160112 το κινητό πετάει και η μπαταρία διαρκεί περισσότερο, εμφανής η διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εμένα μου φαίνεται το ακουστικό και το ηχείο είναι λίγο χαμηλά. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να αυξήσω την ένταση; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manifesto Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Το ρούταρε κανείς σύμφωνα με τον οδηγό στο xda; Και εμένα μου φαίνεται το ακουστικό πολύ χαμηλό. Το ηχείο μου φαίνεται νορμάλ. Παράθεση BlackAngel The Nightmare Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Μπορείτε να πειράξετε την ένταση με την εφαρμογή MTK Engineering mode αλλά με πολλή προσοχή.. Mtk testing, hardware, audio, type sph, level 6 στο value βαζουμε 140 και επειτα set. Μπορουμε μεχρι 160 αλλα πανω απο 140 που δοκιμασα τριζει. Με το bessloudness on στις ρυθμισεις ηχου δυναμωνει ο ηχος στο ηχειο. Edited January 17, 2016 by yiwrgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Μπορείτε να πειράξετε την ένταση με την εφαρμογή MTK Engineering mode αλλά με πολλή προσοχή.. Mtk testing, hardware, audio, type sph, level 6 στο value βαζουμε 140 και επειτα set. Μπορουμε μεχρι 160 αλλα πανω απο 140 που δοκιμασα τριζει. Με το bessloudness on στις ρυθμισεις ηχου δυναμωνει ο ηχος στο ηχειο. εγώ βλέπω τα εξής: -mtk settings - hardware testing - Audio και μετά έχει πολλά... - Normal, headset, Loudspeaker κτλ.. Ποιο διαλέγω από όλα αυτά? Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Normal οπως ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euzin500 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 εχω την εντύπωση ότι μετα την τελευταια ενημέρωση η μπαταρία αδειάζει πιο γρηγορα απο πριν, δεν ξερω αν φταιει το 3g που ειναι χαλια καμια φορα & το viber τη τερματίζει αλλα τουλαχιστον κραταγε μετα βιας μια μερα χρηση πριν το τελευταίο update. Ανταλακτικά έχει βρει κάνεις σε περιπτωση που χρειαστεί καποια στιγμή να αλλάξουμε μπαταριά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manifesto Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Όντως η μπαταρία του είναι πολύ χάλια. Νομίζω άλλα κινητά με μικρότερη μπαταρία και με ίδια χαρακτηριστικά κρατάνε περισσότερο. Δεν ξέρω αν με το root αλλάξει κάτι αλλά δεν νομίζω. Δεν νομίζω να έχει βγεί ακόμη κάποια μπαταρία στο εμπόριο. Έχω βάλει σε ένα alcatel onetouch μπαταρία με περισσότερα μιλιαμπερωρια και δεν άλλαξε τιπότα ίσα ίσα θα έλεγα ότι ήταν χειρότερη. Μας παραμυθιάζουν με δήθεν μεγαλύτερες μπαταρίες. Παράθεση BlackAngel The Nightmare Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 νέο update σήμερα. Δεν έχω χρόνο να ψάξω τι έχει αλλάξει/βελτιώσει... Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nloupet Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ρε παίδες κανένα νέο απο το κινητό??? όλοι είστε ευχαριστημένοι??? είναι σωστή η ROM του??? κανένα review??? Εντυπώσεις γενικά??? αξίζει-το προτείνετε για αγορά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatter Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Χτες μου ηρθε το Bluboo xtouch σημερα κσθως εκανα ένα ρισταρτ κολλησε και μου δειχνει το λογοτυπο της εταιριας και δεν κανει τιποτα άλλο παρακαλω βοηθήστε είναι αναγκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatter Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Χτες μου ηρθε το Bluboo xtouch σημερα κσθως εκανα ένα ρισταρτ κολλησε και μου δειχνει το λογοτυπο της εταιριας και δεν κανει τιποτα άλλο παρακαλω βοηθήστε είναι αναγκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Χτες μου ηρθε το Bluboo xtouch σημερα κσθως εκανα ένα ρισταρτ κολλησε και μου δειχνει το λογοτυπο της εταιριας και δεν κανει τιποτα άλλο παρακαλω βοηθήστε είναι αναγκη βγάλε την μπαταρία και ξαναδοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatter Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 πως βγαινει η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 http://forums.whirlpool.net.au/archive/2475964 Τέρμα κάτω. Λέει οτι πάτησε κάποια κουμπιά... Γενικότερες οδηγίες... http://www.android.gs/fix-android-device-wont-turn-on-problem/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatter Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Παιδια μηπως ξερετε αν μπορω να αγορασω το πισω καλυμα του κινητου υο λεγομενο back shell και αν ναι απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Λέτε όλοι μια μέρα μπαταρία, αλλά πόσες ώρες SOT έχει (χωρίς παιχνίδια); Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 στα δικά μου χέρια κρατούσε 3,0~3,3 ώρες. Στα χέρια της γυναίκας μου αρκετά περισσότερο... Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Αν ειναι 4+ ώρες μπαταρία, τότε για μένα είναι στα υποψην. Γιατί 5" με FHD που θέλω υπάρχουν 2-3 μόνο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Δεν ξέρω τι χρήση του κάνεις. Εγώ δεν είδα ποτέ 4 ώρες. Το κινητό είναι πολύ όμορφο και απροβλημάτιστο, μακάρι να είχε υποστήριξη.... Η μπαταρία του δεν πιστεύω να είναι 3000 mAh. Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ούτε εγω ξέρω τι χρηση του κάνεις :) Είπες της γυναίκας σου κρατάει παραπάνω. Χωρίς 4g συνέχεια ανοιχτό ας πούμε και χωρίς παιχνίδια... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 ναι, χωρίς 4G και χωρίς παιχνίδια, αλλά με μόνιμα ανοικτό το WiFi. Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Χμ τότε έπρεπε να βγάζει 4.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts