Tomorrow Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 na pisteyeis perissotero ton kataskeyasti kai to episimo site tis eterias. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Εάν πραγματικά ισχύει και δεν έχει γίνει λάθος υπάρχει 1 φοβερή πρόσφορα ! το Μ430 i στο 120 μόνο99,34 Ε εδώ 99,34 Ε :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 καλημερα, λοιπον οπως ειχα υποσχεθει μολις το παρω στα χερια μου θα πω εντυπωσεις οποτε ακολουθει ενα mini review ΟΘΟΝΗ: επειδη προκατοχοι του Μ430 ηταν και ολα τα sharp μπορω να πω οτι η οθονη του ειναι ανταξια του gx 25 απλα λιγο μεγαλυτερη σε μεγεθος, εκει που επαθα πλακα ηταν οταν του περασα μια φωτο τραβηγμενη απο το sx1, η εικονα φαινοταν πολυ καθαρη και γενικα καλυτερη απ' οτι εμφανιζεςται στο pc. οσο αφορα στην εξωτερικη οθονη οπ'οτι λεει το κινητο ειναι 262κ αλλα μου φαινεται μαλλον για 65κ η και λιγοτερο. παντως σε μεγεθος νομιζω οτι ειναι η μεγαλυτερη εξωτερικη οθονη που εχω δει σε κινητο. εμφανιζει πληροφοριες για σημα, μπαταρια, φορεα δικτυου,ωρα και εννοειται αναπαντητες κλησεις - μηνυματα. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ: παιδια το κινητο χωρις υπερβολες (απ'οσα κινητα εχουν περασει απο τα χερια μου), εχει τις περισσοτερες ρυθμισεις. πχ : ρυθμισεις για την αναλυση, ποιοτητα, ηχο διαφραγματος, επιπεδα φωτισμου του φλας, ζοομ, νυχτερινη ληψη, μονοχρωμα, sepia κλπ. ρυθμιση περιβαλλοντος πχ γραφειο, δωματιο, εξωτερικοι χωροι κλπ. επισης ρυθμισεις φωτεινοτητας, αντιθεσης, ευκρινειας καθως και macro mode οποιο μαλιστα ειναι οντος MACRO MODE! :up: κατι που ισως παραξενεψει τους χρηστες ομως ειναι δυστυχως ο τροπος φωτογραφησης, ο οποιος γινεται μονο με κλειστο το folder και το viewfinder ειναι η εξωτερικη οθονη, στο δεξι πλαι του κινητου ομως υπαρχουν ολα τα απαραιτητα κουμπακια για τις ρυθμισεις. σε γενικες γραμμες το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο και δεν ξερω αν μονο το s700 ειναι καλυτερo απο θεμα ποιοτητας της φωτο. ΜΝΗΜΗ : το κινητο απο τη μαμα εχει 16 mb μνημη αλλα το πακετο περιεχει και μια minisd 32mb η οποια ειναι και η πρωτη που χρησιμοποιω και τη θεωρω ταχυτατη. το κακο με την ολη υποθεση που με στεναχωρει καπως εινα οτι ακομα δεν εχω καταφερει να περασω μεσα φωτογραφιες απο sharp αλλα και οχι μονο δεν ξερω τι γινεται ισως φταιει το μεγεθος τους αλλα ειναι περιεργο ρε γαμωτο ειναι μολις 640Χ480 ενω παραλληλλα φωτογραφιες απο το sx1 μπαινουν κανονικα :wacko: επισης κατι ακομα λιγο χειροτερο ειναι οτι προσπαθησα να περασω mp3 σε διαφορα format ειτε μονοφωνικο αλλα και στερεοφωνικο ματαια ομως , το κινητο δεν τα αναγνωριζει οπως και δεν αναγνωριζει μερικες φωτο. :( ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ: δεν εχω να προσθεσω και πολλα πραγματα εδω, το τηλεφωνο ειναι αρκετα καλο στον τομεα αυτο, εχει ανοιχτη ακροαση και ολα τα καλουδια που κυκλοφορουν συνηθως, απο θεμα κατασκευης δειχνει αρκετα στιβαρη χωρις τριξηματα και λοιπα, αν και το εχω μολις μια μερα... δεν ξερω για τι αλλο να πω αλλα οτιδηποτε θελετε με ρωτατε ειμαι στη διαθεση σας ααα η τιμη του οπως επισης ειχα πει ειναι 480 ΤΕΛΙΚΗ και οποιος ενδιαφεται... pm εχω τωρα να κανω και μια ερωτηση καθως θελω βοηθεια. το κινητο εχει προφιλ για mms αλλα δεν ξερω τις ρυθμισεις που πρεπει να βαλω για vodafone ωστε να μπορω να στελνω mms :cry: υπαρχει καμια ιδεα τι να κανω με αυτο ???? καποιος αλλος με κινητο τις mitsubishi η γενικα με i-mode μπορει να βοηθησει? που μπορω να τις βρω ρε γαμωτο??? περιμενω ερωτησεις...... μιχαλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Οι υπέρυθρες είναι ξεκλείδωτες ?έχεις δοκιμάσει να στείλεις όλα τα είδη ?Φώτο ήχους μηνύματα ?πρόγραμμα συγχρονισμού με Η/Υ υπάρχει ? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος poseidon2004 (21 Δεκ. 2004 , 12:18) Οι υπέρυθρες είναι ξεκλείδωτες ?έχεις δοκιμάσει να στείλεις όλα τα είδη ?Φώτο ήχους μηνύματα ?πρόγραμμα συγχρονισμού με Η/Υ υπάρχει ? στελνονται τα παντα ναι και με υπερυθρες αλλα και μεσω της καρτουλας με card reader οχι δεν ειχε κανενα προγραμμα μαζι για συγχρονισμο δεν ξερω ομως μηπως υπαρξει καποια αλλη λυση αν και εμενα προσωπικα δε με απασχολει και τοσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparounas Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος portman (21 Δεκ. 2004 , 13:12) στελνονται τα παντα ναι και με υπερυθρες αλλα και μεσω της καρτουλας με card reader οχι δεν ειχε κανενα προγραμμα μαζι για συγχρονισμο δεν ξερω ομως μηπως υπαρξει καποια αλλη λυση αν και εμενα προσωπικα δε με απασχολει και τοσο Εχεις δοκιμάσει να εκτυπώσεις φωτογραφία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Κάτι ακόμα αγαπητέ φίλε portman ,*wav αρχεία παίζει ως ήχο κλήσης ή και για τά μηνύματα ? έχει το πρόβλημα των 70 χαρακτήρων ? Ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες σου :D Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 οχι παιδια δεν εχω εκτυπωσει φωτο δυστυχως, δεν εχω και κανενα αξιολογο εκτυπωτη παντως το αποτελεσμα στον υπολογιστη ειναι πολυ καλο... πως μπορω να ανεβασω φωτο των 160 ΚΒ? να τη δειτε, με επισυναψη δε γινεται λοιπον τα ασχημα τωρα μολις τωρα εστειλα wav αρχειο αλλα δεν το αναγνωρισε :( προβλημα για 70 χαραχτηρες δεν εχει, συνεπως 1 sms=160 χαραχτηρες ευτυχως... μπορειτε να μου πειτε με το δικο μου προβλημα τι να κανω ??? υπαρχει λυση για να στελνω mms απο το κινητο αλλα με καρτα της vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος portman (22 Δεκ. 2004 , 17:39) οχι παιδια δεν εχω εκτυπωσει φωτο δυστυχως, δεν εχω και κανενα αξιολογο εκτυπωτη παντως το αποτελεσμα στον υπολογιστη ειναι πολυ καλο... πως μπορω να ανεβασω φωτο των 160 ΚΒ? να τη δειτε, με επισυναψη δε γινεται λοιπον τα ασχημα τωρα μολις τωρα εστειλα wav αρχειο αλλα δεν το αναγνωρισε :( προβλημα για 70 χαραχτηρες δεν εχει, συνεπως 1 sms=160 χαραχτηρες ευτυχως... μπορειτε να μου πειτε με το δικο μου προβλημα τι να κανω ??? υπαρχει λυση για να στελνω mms απο το κινητο αλλα με καρτα της vodafone Έχεις δοκιμάσει να ηχογραφήσεως εσύ & να το βάλεις για ήχο κλήσης ? όχι δε γίνεται να στείλεις μέσω vodafone για τον απλό λόγο ότι ΟΛΑ γίνονται μέσω i-mode Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος poseidon2004 (22 Δεκ. 2004 , 21:24) Έχεις δοκιμάσει να ηχογραφήσεως εσύ & να το βάλεις για ήχο κλήσης ? όχι δε γίνεται να στείλεις μέσω vodafone για τον απλό λόγο ότι ΟΛΑ γίνονται μέσω i-mode ναι και αυτο γινεται το δοκιμασα βασικα το μενου βασικα μoιαζει πολυ με τα series 40 κινητα, δεν ειναι smartphone αλλα μπορεις να φτιαξεις δικους σου φακελους και μεσα να εχεις οτι θελεις, τωρα απο τη στιγμη που το κινητο υποστηριζει τα amr αρχεια τα παιζει και σαν ηχο κλησης και μηνυματος κλπ ρε γαμωτο δεν καταλαβαινω γιατι δεν γινεται να στειλω mms aφου μου δινει τη δυνατοτητα να φτιαξω και να αποθηκευσω ενα δικο μου προφιλ με ρυθμισεις για mms...? το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ΠΟΙΕΣ ειναι αυτες οι ρυθμισεις της γαμω....fone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος portman (22 Δεκ. 2004 , 17:39) οχι παιδια δεν εχω εκτυπωσει φωτο δυστυχως, δεν εχω και κανενα αξιολογο εκτυπωτη παντως το αποτελεσμα στον υπολογιστη ειναι πολυ καλο... πως μπορω να ανεβασω φωτο των 160 ΚΒ? να τη δειτε, με επισυναψη δε γινεται λοιπον τα ασχημα τωρα μολις τωρα εστειλα wav αρχειο αλλα δεν το αναγνωρισε :( προβλημα για 70 χαραχτηρες δεν εχει, συνεπως 1 sms=160 χαραχτηρες ευτυχως... μπορειτε να μου πειτε με το δικο μου προβλημα τι να κανω ??? υπαρχει λυση για να στελνω mms απο το κινητο αλλα με καρτα της vodafone Δηλαδή η 2Mp κάμερα δίνει φωτο μόνο 160Kb;Αν όχι, μπορείς να μας πεις στην μέγιστη ανάλυση πόσο χώρο πιάνει μια φωτο; Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mob-serv Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr (23 Δεκ. 2004 , 16:29) Δηλαδή η 2Mp κάμερα δίνει φωτο μόνο 160Kb;Αν όχι, μπορείς να μας πεις στην μέγιστη ανάλυση πόσο χώρο πιάνει μια φωτο; οχι 160 ηταν μια μετρια φωτο στα 1,3ΜΡ κατα μεσω ορο στη μεγιστη αναλυση ειναι γυρω στα 330 ΚΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mob-serv Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mob-serv (24 Δεκ. 2004 , 17:21) οχι 160 ηταν μια μετρια φωτο στα 1,3ΜΡ κατα μεσω ορο στη μεγιστη αναλυση ειναι γυρω στα 330 ΚΒ sorry για το δευτερο post... Portman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 καλησπέρα παιδιά... επειδή ενδιαφέρομαι για το τηλεφωνακι θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να κάνεις προφίλ MMS άλλης εταιρείας πχ VODA ή αν παίζει αποκλειστικα το i-mode Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 http://www.myphone.gr/devices/review-47.html Enjoy.... :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 γιατι να μην εχει mp3,παντως σε γενικες γραμμες μου αρεσει παρα πολυ απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει?κατι αλλο ειναι πολυ μεγαλυτερο ας πουμε απο το sharp gx-30?τελικα καταφερε κανεις να του βαλει κανενα wav?ξερω ολο ερωτησεις ειμαι αλλα τι να κανουμε δεν ειχα ακομα τη τυχη να το παρω και ψαχνομαι για να μαθω να δω αν αξιζει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (27 Δεκ. 2004 , 23:03) γιατι να μην εχει mp3,παντως σε γενικες γραμμες μου αρεσει παρα πολυ απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει?κατι αλλο ειναι πολυ μεγαλυτερο ας πουμε απο το sharp gx-30?τελικα καταφερε κανεις να του βαλει κανενα wav?ξερω ολο ερωτησεις ειμαι αλλα τι να κανουμε δεν ειχα ακομα τη τυχη να το παρω και ψαχνομαι για να μαθω να δω αν αξιζει φιλε μου δε γινεται καποιος να βαλει wav στο κινητο διοτι πολυ απλα το κινητο δεν υποστηριζει αυτη τη μορφη αρχειων οπως αλλωστε και τα mp3 δυστυχως... τωρα οσο αφορα την ποιοτητα κατασκευης το κινητο ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ συγκρινεται με ελαχιστα της αγορας, προσωπικα το gx30i θα ηταν η επιλογη μου αλλα σιχαινομαι το vf live menu, δε μου αρεσει εμφανισιακα και δεν εμπιστευομαι τοσο και την ποιοτητα κατασκευης, οσο αφορα το μεγεθος οντος ειναι λιγο πιο μεγαλο στο μηκος αλλα σιγουρα μικροτερο στο πλατος. αν παντως βρισκεσαι μεταξυ των δυο σκεψου πολυ καλα τι ζητας και ρωτα με οτι θελεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 κατα την γνωμη μου η καμερα του ειναι ολα τα λεφτα... Για αρκετο καιρο πιστευω πως δεν θα δουμε κινητα με καλυτερη καμερα απο αυτη του Μ430 η του 902 της Sharp.ειναι η ΙΔΙΑ καμερα στα διο αυτα τηλεφωνα οπως εχει ηδη ειπωθει σε αλο θρεντ.Να συμπληρωσω οτι καθε κινητο imode στην Ελλαδα παιζει ολες τις δυνατοτητες μονο σε Κοσμοτε. Μπορει να δεχεται την καρτα της Βονταφον η τις ΤΙΜ αλλα θα εχεις μονο κλησεις και απλα γραπτα μηνυματα.MMS,EMAIL,gprs ενδεχομενως να μην παιζουν... Το καλο ομως ειναι οτι δεν εχει κλειδομενες υπερυρες και οτι αν καποιος θελει επικοινωνια με το πισι μπορει να βαλει infared adaptor και να κατεβασει απο την εταιρεια που βγαζει τον adaptor τον συγχρονισμο με το πισι. Παντως αξιζει σαν αγορα πιστευω και παρα την καλη καμερα δεν ειναι πολυ ακριβο.. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 το κινητο το ειδα αλλα δε το δουλεψα καθολου για να δω τι λεει απο εμφανιση παντως ειναι ολα τα λεφτα ασε που μου αρεσει η εκυπνη κρυψωνα της καμερας Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 και εμενα μου αρεσει.σκεφτομαι σοβαρα να το παρω... Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 αν και μου αρεσει παρα μα παρα πολυ δε θα το παρω για 1 λογο.δεν υποστηριζει wav αρχεια και το θεμα ειναι οτι πλεον τα κινητα μου θελω να παιζουν και μουσικη κι οχι ανοστα midi Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tomorrow ( 1 Ιαν. 2005 , 18:57) κατα την γνωμη μου η καμερα του ειναι ολα τα λεφτα... Για αρκετο καιρο πιστευω πως δεν θα δουμε κινητα με καλυτερη καμερα απο αυτη του Μ430 η του 902 της Sharp.ειναι η ΙΔΙΑ καμερα στα διο αυτα τηλεφωνα οπως εχει ηδη ειπωθει σε αλο θρεντ. Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθεί , αλλα η camera του Μ430 δεν ειναι καθαρή 2mp ... :mad: Επισης το να μην εχει bluetooth το θεωρω σοβαροτατο μειονεκτημα ...:angry: Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG ( 2 Ιαν. 2005 , 19:26) Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθεί , αλλα η camera του Μ430 δεν ειναι καθαρή 2mp ... :mad: Επισης το να μην εχει bluetooth το θεωρω σοβαροτατο μειονεκτημα ...:angry: Με την ιδια λογικη και το 902 που εχει και αυτο την ΙΔΙΑ ΚΑΜΕΡΑ δεν ειναι καθαρη.Επισης και πολλες φηφιακες φωτογραφικες μηχανες μεσω Interpolation αποδιδουν τα μεγκαπιχελς και τις αναλυσεις που υποσχονται. το bluetooth ειναι μια παραλειψη αλλα και αλλα μοντελα οπως το ΝΕΚ 410 δεν ειχαν bluetooth πουλησαν αρκετα..Ειχα διαβασει μαλιστα σε αυτο το φορουμ απο αλλον χρηση που ηθελε να παρει το 410 οτι ειχε δυσκολευτει να το βρει παρολο που ειχαν φερει πολλα κομματια.. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 ( 2 Ιαν. 2005 , 17:36) αν και μου αρεσει παρα μα παρα πολυ δε θα το παρω για 1 λογο.δεν υποστηριζει wav αρχεια και το θεμα ειναι οτι πλεον τα κινητα μου θελω να παιζουν και μουσικη κι οχι ανοστα midi τι να κανεις το midi οταν μπορεις να παιξεις βιντεο και να χτυπα το κινητο σου με βιντεο στην εξωτερικη οθονη της συσκευης. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αυτο νομιζω γινεται μονο αν εχεις imode συνδεση :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts