Jump to content

Moto X Play

empeiros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 853
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.Μεχρι να έρθει το κινητό από την επισκευή θα ήθελα να μου πείτε αν είναι καλό να κάνω αναβάθμιση σε marsmellow (όπως γράφεται τέλος πάντων)ή να το αφήσω και να περιμένω τη nougatινα.

:lol:

Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z

Δεν υπάρχει λόγος να μην βάλεις το τωρινό σύστημα, για μένα. Εξάλλου, δεν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις απευθείας την τελευταία χωρίς να περάσεις από τις ενδιάμεσες αναβαθμίσεις. Υπολόγισε και το γεγονός πως όταν βγει η 7 θα είναι μεγάλη αναβάθμιση, οπότε καλό είναι μόλις την περάσεις να κάνεις και ένα reset, οπότε πρακτικά δεν έχει νόημα να μείνεις σε παλιά.

Sent from my Moto X Play

Δεν υπάρχει λόγος να μην βάλεις το τωρινό σύστημα, για μένα. Εξάλλου, δεν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις απευθείας την τελευταία χωρίς να περάσεις από τις ενδιάμεσες αναβαθμίσεις. Υπολόγισε και το γεγονός πως όταν βγει η 7 θα είναι μεγάλη αναβάθμιση, οπότε καλό είναι μόλις την περάσεις να κάνεις και ένα reset, οπότε πρακτικά δεν έχει νόημα να μείνεις σε παλιά.

Sent from my Moto X Play

Οκ.Ευχαριστώ.Απλά έχω διαβάσει πολλά παραπονα μετα την τελευταία αναβάθμιση.Επίσης διάβασα ότι κινητά που διάβαζαν την sd card μετά δεν την διάβαζαν.Καθώς και διάφορα θέματα με την μπαταρία.Έχω αγοράσει άλλο ένα xplay γιατί η γυναίκα μου ζήλεψε και φοβάμαι μη πάει και αυτό στη ts solutions...!

Δεν πρόκειται να χαλάσει από ένα update, μην ανησυχείς.

Όσο για την κάρτα, να αποφύγεις να την ορίσεις ως εσωτερική, παρά μόνο ως φορητό αποθηκευτικό μέσο, και δεν θα έχεις προβλήματα.

Sent from my XT1068

Σωστός, από εχθές άλλαξε και στα άλλα 2 Motorola που έχω.

Sent from my Moto X Play

Ισχύει. Στης γυναίκας μου το A3, άλλαξε πριν 2 εβδομάδες περίπου.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Από ότι διαβάζω στο xda, θα υπάρξει μάλλον και νέα καθυστέρηση σχετικά με την έκδοση 7.0.

https://cloud.tapatalk.com/s/59279a5cf3d03/_20170526_082842.JPG

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Καλημέρα! Έχω ένα θέμα με την λειτουργία "Μην ενοχλήτε" (Don't disturb). Ενώ έχω εξαιρέσει τις αγαπημένες επαφές από την λειτουργία ,όταν με καλούν δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης.

Σε άλλο κινητό που είχα στην αντίστοιχη περίπτωση καλούσε κανονικά. Να σημειώσω ότι έχω συνδενεμένο και ένα bluetooth. Αλλά και που το αποσύνδεσα δεν είδα κάποια αλλαγή.

Πας και βάζεις το μην ενοχλείτε, και στην οθόνη που σου βγάζει επιλέγεις "Μόνο προτεραιότητας". Στη συνέχεια πατάς "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" κάτω αριστερά, ανοίγεις το μενού "Μόνο προτεραιότητας", και στο πεδίο "Κλήσεις" επιλέγεις "Μόνο από τις επαφές με αστέρι". Φυσικά χρειάζεται να έχεις βάλει τις αγαπημένες επαφές με αστέρι στον κατάλογο.

Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά. Από επαφή με αστέρι κλήση χτυπάει φυσιολογικά, από άλλη επαφή δεν ακούγεται ήχος.

Πας και βάζεις το μην ενοχλείτε, και στην οθόνη που σου βγάζει επιλέγεις "Μόνο προτεραιότητας". Στη συνέχεια πατάς "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" κάτω αριστερά, ανοίγεις το μενού "Μόνο προτεραιότητας", και στο πεδίο "Κλήσεις" επιλέγεις "Μόνο από τις επαφές με αστέρι". Φυσικά χρειάζεται να έχεις βάλει τις αγαπημένες επαφές με αστέρι στον κατάλογο.

Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά. Από επαφή με αστέρι κλήση χτυπάει φυσιολογικά, από άλλη επαφή δεν ακούγεται ήχος.

Αυτό που μου λες όντως δουλεύει.

Σε εμένα δεν δουλεύει όταν το ενεργοποιώ με το volume down όπως επίσης και όταν ενεργοποιείται με τους αυτόματους κανόνες που έχω επιλέξει.

Mάλλον είναι λογικό το πρώτο. Όταν πατάς το volume down την τελευταία φορά πάει by default στο "Μόνο ειδοποιήσεις"(μεσαία επιλογή στο μενού) και όχι στο "Μόνο προτεραιότητας"(δεξιά επιλογή). Από ότι βλέπω ακόμα και να το βάλεις μια φορά χειροκίνητα στο μόνο προτεραιότητας με το volume συνεχίζει να σε πηγαίνει στο μόνο ειδοποιήσεις. Οπότε καλύτερα όταν θες να το ενεργοποιήσεις να κατεβάζεις τα quick settings και να πατάς στο απαγορευτικό, όπου εκεί στάνταρ θυμάται την τελευταία σου επιλογή και το ρυθμίζει έτσι όπως θες.

Για το άλλο με τους αυτόματους κανόνες θέλει χρόνο και πειραματισμό. Αν καταφέρω κάτι θα σου πω.

Mάλλον είναι λογικό το πρώτο. Όταν πατάς το volume down την τελευταία φορά πάει by default στο "Μόνο ειδοποιήσεις"(μεσαία επιλογή στο μενού) και όχι στο "Μόνο προτεραιότητας"(δεξιά επιλογή). Από ότι βλέπω ακόμα και να το βάλεις μια φορά χειροκίνητα στο μόνο προτεραιότητας με το volume συνεχίζει να σε πηγαίνει στο μόνο ειδοποιήσεις. Οπότε καλύτερα όταν θες να το ενεργοποιήσεις να κατεβάζεις τα quick settings και να πατάς στο απαγορευτικό, όπου εκεί στάνταρ θυμάται την τελευταία σου επιλογή και το ρυθμίζει έτσι όπως θες.

Για το άλλο με τους αυτόματους κανόνες θέλει χρόνο και πειραματισμό. Αν καταφέρω κάτι θα σου πω.

Σε ευχαριστώ.

Ίσως είναι κάτι που θα βελτιωθεί με την 7.1.1 που διαβάζω ότι θα πάρουμε. ;-)

Καλημέρα σας.Ακομα δεν έχω παραλάβει το κινητό μου από την ts solutions...Επίσης τους στέλνεις μήνυμα με ειδική φόρμα και σου απαντούν όπως να ναι με μήνυμα στο κινητό...

Έχει βγει η 7.1.1 λένε. Όποιος την δοκιμάσει ας μας πει εντυπώσεις...
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη να δίνεται στους χρήστες. Τρέχει ακόμη το soak test. Δηλαδή ακόμα δοκιμάζεται από λίγους με σκοπό να αναφέρουν bugs που θα διορθωθούν πριν την τελική έκδοση. Και από ότι λένε έχει αρκετά. Οπότε πιστεύω έχουμε ακόμη 1-2 βδομάδες τουλάχιστον...

Sent from my XT1068

Διάφορες βελτιώσεις και αλλαγές. Π.χ. βελτιωμένο multitasking με υποστήρικη multi window, κλπ.

Επίσης ενημέρωση ασφαλείας του Μαΐου του τρέχοντος έτους.

Δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρει την επόμενη έκδοση επίσημα. Εδώ κάναμε αμάν για να μας δώσουν την 7...

Αλλά και να την έδινε,(λέμε τώρα) θα έπρεπε να περιμένεις μίνιμουμ 1,5 χρόνο από τώρα με τους ρυθμούς που βγάζουν τις αναβαθμίσεις πλέον.

Εγκατέστησα το λογισμικό που μάλλον πρόκειται για το δοκιμαστικό που ανέβηκε σε ένα link στο XDA έτσι για πλάκα. Περιμένω να φορτώσει, και οπτικά δεν με ενθουσιάζει το boot animation...

c5bed916c4cea4944f7912b060a51dad.jpg

8415163b14fa86e6acff9b451551a8b5.jpg

Edit :

Καλή φάση είναι γενικά, αλλά καλύτερα να περιμένω την επίσημη διάθεση.

Αυτό το λογισμικό είναι τίγκα στα προγράμματα για debugging και αποστολή αναφορών στη Motorola. Αυτό δε με ενοχλεί τόσο, αλλά δυστυχώς η συσκευή δουλεύει είτε με τους 4 μεγάλους πυρήνες σε φουλ χρονισμό, είτε με όλους μαζί σε σχετικά υψηλό. Ζεματάει, και η μπαταρία καταναλώνεται πολύ γρήγορα.

Μερικά screenshots

e3a7b8b3b3eb8800bafa920df4249274.jpg

90b3fb486d1387b7799f6cbe51141fd1.jpg

Επίσης βγάζει στατιστικά για τις μπάντες στο 4G και εφαρμογές του τύπου LTE Discovery δουλεύουν κανονικά χωρίς root.

782aa3e539eb625139e3f7a474f21354.jpg

Άλλαξε και λιγάκι αυτό που δείχνει όταν το βάζεις για φόρτιση κλειστό :

843009056499d6b67a0040f8b7297223.jpg

Edited by Mark_K

Εγκατέστησα το λογισμικό που μάλλον πρόκειται για το δοκιμαστικό που ανέβηκε σε ένα link στο XDA έτσι για πλάκα. Περιμένω να φορτώσει, και οπτικά δεν με ενθουσιάζει το boot animation...

c5bed916c4cea4944f7912b060a51dad.jpg

8415163b14fa86e6acff9b451551a8b5.jpg

Edit :

Καλή φάση είναι γενικά, αλλά καλύτερα να περιμένω την επίσημη διάθεση.

Αυτό το λογισμικό είναι τίγκα στα προγράμματα για debugging και αποστολή αναφορών στη Motorola. Αυτό δε με ενοχλεί τόσο, αλλά δυστυχώς η συσκευή δουλεύει είτε με τους 4 μεγάλους πυρήνες σε φουλ χρονισμό, είτε με όλους μαζί σε σχετικά υψηλό. Ζεματάει, και η μπαταρία καταναλώνεται πολύ γρήγορα.

Μερικά screenshots

e3a7b8b3b3eb8800bafa920df4249274.jpg

90b3fb486d1387b7799f6cbe51141fd1.jpg

Επίσης βγάζει στατιστικά για τις μπάντες στο 4G και εφαρμογές του τύπου LTE Discovery δουλεύουν κανονικά χωρίς root.

782aa3e539eb625139e3f7a474f21354.jpg

Η αλήθεια είναι ότι το boot animation που ήδη έχουμε είναι από τα ωραιότερα που έχω δει.

Η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά ενθουσιασμένος με το κινητό μας.

Το μόνο που με φοβίζει και έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι το πόδι καθαρή από bugs θα είναι η αναβάθμιση. Καθώς αν δεν είναι δεν ξέρω πότε και αν θα έχουμε fixes από την lenovo.

Γιατί αυτή που έχουμε τώρα δουλεύει γενικά άριστα.

Η όλη ουσία της δοκιμής που γίνεται τώρα, είναι να μην έχει bugs. Φαντάσου πως, σύμφωνα με ένα χρήστη που συμμετείχε στη διαδικασία, αυτό που πήγε στα τηλέφωνα όσων παίρνουν μέρος στο soak test είναι πιο καινούρια έκδοση (αριθμός build) από αυτό που κατέβασα εγώ και πέρασα. Επίσης το τελευταίο κάπου ζητούσε να εισάγεις τα στοιχεία σου σαν υπάλληλος της Motorola, οπότε είναι μια ένδειξη πως πρόκειται για "μοντέλο" προ-παραγωγής.

Το boot animation αν δεν έγραφε Lenovo, είναι αρκετά ενδιαφέρον. Έχει μουσική και φωνή (ακούγεται το χαρακτηριστικό hello Moto). Αλλά δε μου αρέσει το Lenovo. Από όσο θυμάμαι όταν το αγόρασα, δεν έγραφε πουθενά Lenovo στο κουτί, και θα προτιμούσα να έμενε έτσι γενικά...

Sent from my XT1068

Η όλη ουσία της δοκιμής που γίνεται τώρα, είναι να μην έχει bugs. Φαντάσου πως, σύμφωνα με ένα χρήστη που συμμετείχε στη διαδικασία, αυτό που πήγε στα τηλέφωνα όσων παίρνουν μέρος στο soak test είναι πιο καινούρια έκδοση (αριθμός build) από αυτό που κατέβασα εγώ και πέρασα. Επίσης το τελευταίο κάπου ζητούσε να εισάγεις τα στοιχεία σου σαν υπάλληλος της Motorola, οπότε είναι μια ένδειξη πως πρόκειται για "μοντέλο" προ-παραγωγής.

Το boot animation αν δεν έγραφε Lenovo, είναι αρκετά ενδιαφέρον. Έχει μουσική και φωνή (ακούγεται το χαρακτηριστικό hello Moto). Αλλά δε μου αρέσει το Lenovo. Από όσο θυμάμαι όταν το αγόρασα, δεν έγραφε πουθενά Lenovo στο κουτί, και θα προτιμούσα να έμενε έτσι γενικά...

Sent from my XT1068

Αντιλαμβάνομαι το λόγο ύπαρξης της δοκιμής που γίνεται. Απλά επειδή σε κάποιες συσκευές (π.χ honor 8 ) διαβάζω θέματα με την nugat, έχω μια ανησυχία.

Και η συσκευή μας δεν είναι από αυτές που θα ρίξει και ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα η lenovo. Έτσι τουλάχιστον εικάζω.

Κοντός ψαλμός.....

Βρε παιδιά έχω έναν φορτιστή 2.1Α και ενώ σε άλλα κινητά μου έκανε γρήγορη φόρτιση , στο δικό μας δεν κάνει. Έχει κάτι το ιδιαίτερο ο turbo charger της μότο και χρειάζομαι αποκλειστικά αυτόν;έχει ιδέα κανείς;
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...