Jump to content

Moto X Play

empeiros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 853
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε να κάνεις unroot, και να περάσεις την στοκ recovery. Λογικά πρέπει να δουλέψει.

Sent from my XT1562

ευχαριστω!αλλα εβαλα μια λεγεται spectrum ειναι stock based ξαλαφρωμενη deodexed,zipaligned με g4 camera,πληκτρ. xperia μιλαμε δεν υπαρχει!οτι καλυτερο εχω δοκιμασει!!

Ήμουν στο τσακ να βάλω cm σήμερα, αλλά είδα ότι βγήκε για το μικρό μου Motorola (Ε 2nd gen), και τη δοκίμασα εκεί. Βασικά θέλω πιο πολύ να αλλάξω kernel γιατί προχθές μου έσβησε στα καλά καθούμενα. Όχι restart. Kαι να πεις ότι είχα πειράξει τίποτα, να πω θα το καταλάβαινα. Μέχρι και το cluster plug έχω off. Το πολύ πολύ να κάνω υπομονή μέχρι το γενάρη μπας και βρω να περάσω το 7 που θα βγει επίσημα και να το αφήσω εκεί. Θα δούμε.

Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά στην ποιότητα της φωτογραφίας με διαφορετική εφαρμογή. Η ουσία όλη είναι στον αισθητήρα της κάμερας. Πιστεύω πως αν βλέπεις σοβαρές διαφορές είναι ίσως placebo effect. Όπως και να έχει, και cm να έχεις, δε σε εμποδίζει κάτι από το να βάλεις την εφαρμογή της Motorola για την κάμερα λογικά.

VoLTE δεν παίζει ακόμα εδώ. Είδα και στο Moto E που πέρασα cm14.1 πως έχει κάτι επιλογές στα κρυφά μενού, αλλά ακόμη δεν κάνουν τίποτα.

Sent from my XT1562

σιγουρα;ολοι λενε οτι οι custom roms δε βγαζουν τοσο καλες φωτο...εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3516692 παντως ετσι λεει για volte..παιδια μολις επαθα κατι τραγικο ευτυχως το προλαβα δε ξερω τι θα γινοταν!ΜΗΝ εγκαταστησετε την spectrum rom.ενω ετρεχε απιστευτα..πριν το αφησα με 39% μπαταρια και πως παω να το δω πριν το ανοιγω και μεσα σε 20 λεπτα πηγε 28% και το κινητο εκαιγε!!!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

επισης αν μπορειτε να μου πειτε αν σε ολους ηρθε η ota οκτωβριου για να το κανω stock,να περασω την ota και μετα να το ξανακανω root...

Edited by kostas_kanal0011

εχω διαβασει οτι μπορείς να βάλεις την αναβαθμιση ota στη μνημη χειροκινητα και μετα αυτο θα το αναγνωρισει και θα το κανει αναβαθμιση αυτοματα.υποθετω πριν το reboot μπορει καποιος να την βρει μεσα στη μνημη.αν νπορει καποιος ας μου κανει τη χαρη και ας την ποσταρει εδω γιατι ακομα δε μου έρχεται και θελω γρηγορα να το ρουταρω ξανα το κινητο γιατι υπολειτουργει.

Δεν είναι το πιο απλό πράγμα να το βρει κάποιος και να στο δώσει νομίζω. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να γίνει αφού έρθει η εδοποίηση(να ψάξεις να βρεις πως) και στη συνέχεια να το κάνεις πρωτού αναβαθμίσεις. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει μετά την αναβάθμιση το σχετικό αρχείο.

Γενικά αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, μην καίγεσαι και τόσο για το συγκεκριμένο. Σε κανένα μήνα λογικά θα έρθει το 7.

δε πολυκαιγομαι,απλως ειναι ευκαιρια τωρα που το εκανα για λιγο στοκ λογω αυτου που επαθα με τη spectrum.το περιεργο ειναι οτι δε τη βρισκει ουτε το motoroladevicemanager!το android 7 δε με νοιαζει προς το παρον λογω του οτι δε λειτουργει το xposed framework.παντως αν καποιος ποσταρει εδω το ota θα του ειμαι ευγνωμων.λογικα αποθηκευεται σαν zip στην εσωτερικη μνημη (οχι σε φακελο) η στον φακελο cache.

Σε καποιον που θα ερθει στα κοντα η OTA...ας κανει παρακαλω αυτο

http://www.androidsage.com/2016/01/21/how-to-capture-ota-update-url-for-your-android-device/ ειναι πανευκολο και να ποστερει εδω το αποτελεσμα!Ευχαριστω.

Edited by kostas_kanal0011

καμερα moto Z με manual ISO,πολλεεεεες αναλυσεις καμερας-βίντεο κλπ καλουδια!!!

http://forum.xda-developers.com/oneplus-2/themes-apps/port-motorola-camera-op2-t3488324

Εγώ πέρασα την νέα έκδοση φλασάροντάς την από την αρχή.

Δοκίμασα να περάσω cm 14.1, αλλά δεν μου έβλεπε τις sim. Ίσως φταίει που ήταν αρχικά single sim και το μετέτρεψα σε dual.

Κάτι που δεν είχα ξανασυναντήσει, ήταν πρόβλημα στο φλασάρισμα δοκιμάζοντας με fastboot(την εντολή δηλαδή). Κατέβασα το mfastboot και όλο πήγαν καλά.

Το περίεργο είναι πως αν και έχει όντως το security patch του Οκτωβρίου, σαν αριθμός έκδοσης φαίνεται μικρότερος από πριν. Δηλαδή είναι MPDS24.107-52-5 ενώ πριν ήταν MPDS24.107-70.

Και από ότι διάβασα στο xda, λένε πως στην Ινδία που ενώ με την 70 είχαν πάρει VoLTE υποστήριξη για κάποιον τοπικό πάροχο, με το update την έχασαν. Λες και πήραν την προηγούμενη έκδοση και απλά της πέρασαν τις βελτιώσεις ασφαλείας ένα πράγμα.

Προς το παρόν μια χαρά πάει,και δε μου λείπει καθόλου το Notification led. Λέω να το κρατήσω έτσι μέχρι να έρθει το android 7. Αν και δεν πιστεύω πως θα μου έρθει ΟΤΑ και θα πρέπει να το περάσω χειροκίνητα, αλλά μικρό το κακό.

και γω παραξενευτηκα πολυ γιατι απ,οτι ειδα το build number της OTA ηταν μικροτερο απο το προηγουμενο!και επισης για το volte που χαθηκε..επισης καποιοι τρεξαν την εφαρμογη stagefright detector και η συσκευη ειναι ακομα nulverable!!!βλεποντας ολα αυτα ξαναρουταρα,περασα οοολα τα modulακια μου και πλεον ολα καλα.μολις βγει η 7 και γινει σταθερη ομως...και μολις βγει επισης σταθερο xposed framework για την 7...το γυρναω!αν και εχουμε ακομα λιγο.(τουλαχ. για σταθερο xposed).

Μπα δεν παίζει αυτό για το stage fright.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/27bf635b42b54dc6a39a3739c3c8b7e0.jpg

Sent from my XT1562

περιεργο..παντως ετσι έγραψαν στο xda.σε μενα παντως χωρις την ΟΤΑ μου βγαζει καμια 12 απειλες.αν και να πω την αληθεια δε καταλαβα ακομα αν ο κινδυνος αυτος βρισκεται μονο την αυτοματη ληψη MMS..Παντως εγω την εχω μονιμα απανεργ. αυτη την εκλογή..

Μόλις παρατήρησα ότι στη λίστα εφαρμογών μου, εμφανίστηκε μία εφαρμογή launcher 3. Με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι εμφανίζεται λόγω κάποιου bug.

Είναι όντως έτσι;

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Επίσημο λογισμικό έχεις; Δεν έχεις βάλει κανέναν launcher από μόνος σου;

Sent from my XT1562

Επίσημο λογισμικό έχεις; Δεν έχεις βάλει κανέναν launcher από μόνος σου;

Sent from my XT1562

Stock είμαι. Δεν έχω πειράξει τίποτα. Απλά χθες δοκίμασα τον nova για λίγο και τον έκανα απεγκατάσταση.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τζίφος.

Εν τω μεταξύ,μόλις είδα ότι και στις γυναίκας μου το Samsung Α3 το εμαφανίζει.

Edited by panoszavra

Χαχα και εμένα το έχει. Ο Google now launcher είναι τελικά. Λογικά εμφανίζεται μετά από αναβάθμιση. Προχθές το βράδυ πέρασα stock λογισμικό και δεν υπήρχε. Οπότε είναι η μόνη εξήγηση που βλέπω ως πιθανή, και δεν πρέπει να πρόκειται για bug.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/dcf7bd98712a576e49521d527b7f39ed.jpg

Sent from my XT1562

Πω τι χαζομαρα ηταν αυτη το ειδα και εγω ειναι απο την εφαρμογη google και μου επιανε 180mb.με root απλα πηρε δρομο...

Χαχα και εμένα το έχει. Ο Google now launcher είναι τελικά. Λογικά εμφανίζεται μετά από αναβάθμιση. Προχθές το βράδυ πέρασα stock λογισμικό και δεν υπήρχε. Οπότε είναι η μόνη εξήγηση που βλέπω ως πιθανή, και δεν πρέπει να πρόκειται για bug.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/dcf7bd98712a576e49521d527b7f39ed.jpg

Sent from my XT1562

Πω τι χαζομαρα ηταν αυτη το ειδα και εγω ειναι απο την εφαρμογη google και μου επιανε 180mb.με root απλα πηρε δρομο...

Ναι. Αργησα αλλά το κατάλαβα μετά από 2 factory reset. :O

Είναι όντως η εφαρμογή Google μετά από αναβάθμιση.

παιδια κατεβαστε την εφαρμογη glance plus (δε θελει ρουτ) θα παθετε πλακα με τις δυνατοτητες!!!τι moto display να ανοιγει με το παραμικρο κουνημα και βλακειες...περνας το χερι πανω απο τον αισθητηρα και ανοιγει η οθονη σε σκουρο φοντο με ωρα,μπαταρια και ειδοπ. απο οποιες εφαρμογες εχεις διαλεξει.και το πιο ωραιο ειναι οτι μετα αμα θες απλως πατωντας 2 φορες γρηγορα στην οθονη ξεκλειδωνει.σαν dt2w !!!