Jump to content

Moto X Play

empeiros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 853
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρε παιδιά έχω έναν φορτιστή 2.1Α και ενώ σε άλλα κινητά μου έκανε γρήγορη φόρτιση , στο δικό μας δεν κάνει. Έχει κάτι το ιδιαίτερο ο turbo charger της μότο και χρειάζομαι αποκλειστικά αυτόν;έχει ιδέα κανείς;

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τον φορτιστή της Motorola, απλά αυτός που θα χρησιμοποιήσεις να είναι συμβατός με το quick charge 2.0 της Qualcomm. Εν συντομία, φορτίζει με 2 ή 3 διαφορετικές τάσεις, 5/9/12v. Όσο πιο χαμηλά είναι η στάθμη της μπαταρίας χρησιμοποιεί μεγάλη τάση, και όταν περάσει το 70% περίπου πέφτει στα 5v για το καλό της μπαταρίας. Εγώ χρησιμοποιώ έναν Samsung από S7, που από παραπάνω τάσεις έχει μόνο 9v και φορτίζει αισθητά γρηγορότερα από οποιοδήποτε 5v/2A φορτιστή και πολύ γρηγορότερα από αυτόν που είχε στη συσκευασία.

Sent from my XT1068

Βρε παιδιά έχω έναν φορτιστή 2.1Α και ενώ σε άλλα κινητά μου έκανε γρήγορη φόρτιση , στο δικό μας δεν κάνει. Έχει κάτι το ιδιαίτερο ο turbo charger της μότο και χρειάζομαι αποκλειστικά αυτόν;έχει ιδέα κανείς;

Δεν φτάνουν μόνο τα Α για να φορτίζει γρήγορα. Πρέπει να υποστηρίζει και διαφορετικά volt. To quick charge της Samsung είναι στα 9 volt, 1.67 A. Αν υποστηρίζει qc 2.0 12 volt 1.5 A.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό δεν το γνώριζα και πάντα κοιτούσα μόνο τα Αμπέρ. Ευχαριστώ πολύ :-)
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά από Ελλάδα, εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό στο skroutz
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Δεν συμφέρει σε αυτήν την τιμή.

2-3 εβδομάδες πριν ήταν κοντά στα 180€.

Με 185€ παίρνεις το G4 plus που είναι σχεδόν το ίδιο τηλέφωνο.

Δεν συμφέρει σε αυτήν την τιμή.

2-3 εβδομάδες πριν ήταν κοντά στα 180€.

Με 185€ παίρνεις το G4 plus που είναι σχεδόν το ίδιο τηλέφωνο.

Δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε πέσει τόσο πολύ. Πάντως όσον αφορά την εμφάνιση δεν το συγκρίνω με το g4 plus. Βέβαια γούστα είναι αυτά.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Εγώ το πρόλαβα ευτυχώς στα 180€ μιας και το γλυκοκοιταζα κανενα 2μηνο τότε πριν το πάρω . Όντως για 240 δεν αξίζει . Εκεί παίζει και το x style που είναι ανώτερο. Όχι για εμένα βέβαια γιατί θέλω ότι καλύτερο σε μπαταρία -και ας είναι 2/16- και μέχρι στιγμής δεν έχω απογοητευτεί Edited by leongr18
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Βασικά, πιστεύω πως οι περισσότεροι εδώ κάποια στιγμή βρεθήκαμε στο δίλλημα μεταξύ Play/Style, και επιλέξαμε το πρώτο για τη μπαταρία...

μετα απο 14 μηνες χρηση..ενω στην αρχη το αγαπησα,πλεον ηρθε η απογοητευση.το κινητο σε μολις 2 μηνες απο το προηγουμενο f.reset λαγκαρει,μπαταρια με 3g βγαζει μετα βιας 3μιση ωρες SOT...και τελευταια εκανε μοδα το να κλεινει μονο του στο 4%. παντα.ηρθε η ωρα να εγκαταλειψω τα android και να παω σε iphone se.κριτικες και μπαταρια 10ρια παγκοσμιως..ολα τα χρονια πιστευα οτι τα android ηταν περισσοτερο tweakable...αλλα αυτο μεχρι και πριν μια βδομάδα.αν πατησετε best jailbreak tweaks θα σας φύγει το μυαλο οπως εμενα.δε δυναται καν λογος συγκρισης root με jailbreak...εκατονταδες περισσοτερα,πιο χρησιμα και αυξανομενα τα jb tweaks!!μεχρι και ενα iphone 5 ειναι πιο σταθερο απο τις σημερινες ναυαρχιδες android!δε πειραζει,καλιο αργα παρα ποτε!εγω προχωραω παρακάτω παιδιά..ανοιξα τα ματια μου,εβγαλα τον εγωισμο του android και τελος!τον καθενα ότι τον βολευει!για αποριες θα ειμαι πάντως εδω,καθως γνωριζω πολλα!

Τι να σου πω. 14 μήνες το έχω κι εγώ και δουλεύει περίφημα. Είτε το έχω πειραγμένο, είτε στοκ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Και δεν βλέπω την παραμικρή διάφορα με το πως ήταν καινούριο. Η μπαταρία δεν έχει καν ορατή πτώση. Τώρα για το iPhone είναι καθαρά υποκειμενικό, αλλά προσωπικά δεν θα πήγαινα προς τα εκεί ούτε με σφαίρες.

Τον εγωισμό του android επίσης δεν τον βλέπω...

εγωισμο λέγοντας ξες που κραζουν ολοι τα iphone χωρις να τα πιασουν καν...για μενα μετραει το οτι ενα iphone 5 συνεχιζει να παίρνει αναβαθμισεις και εμας μας κοροιδευουν ψιλο γαζί,θα ειναι η τελευταια μας αναβαθμιση και αυτή θα κάνουμε το σταυρο μας να ειναι εστω σταθερη! (δεν εχουν προσθεσει τπτ σπουδαιο,ουτε camera2api) αυτό δε θα το ανεχτω ουτε με τη lenovo πλεον ουτε με καθε android..θελω να βλεπω εκτιμηση με αναβαθμίσεις για αυτο που εχω πληρωσει.τωρα οσο για το iphone το πηρε φιλαρακι μου και σκεφτείτε οτι με 1650 mah μπαταρία με 4g βγαζει απο 7 μέχρι και 9 ωρες sot..φανταστείτε τι δουλεια γινεται με το λογισμικο και τις αναβαθμισεις..

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω την μανία που έχουν όλοι με την αναβάθμιση. Ναι μεν καλό είναι, αλλά το έχουν αναγάγει αρκετοί σε κάτι τόσο ουσιώδες που λες και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό. Δεν αγοράσαμε Nexus. Και δεν θα αλλάξει κάτι τραγικά στη χρήση και την απόδοση του τηλεφώνου. Είναι περισσότερο ψυχολογικό το πρόβλημα παρά ουσιαστικό.

Για την κάμερα προσωπικά δεν έχω παράπονο. Ούτε camera 2 API με ενδιαφέρει ούτε τίποτα. Θεωρώ πως για τα χρήματα που κοστίζει η συσκευή μια χαρά είναι, και δεν υπάρχει κάτι που θα βελτιώσει τις φωτογραφίες παραπάνω. Αν θες κάτι καλύτερο πρέπει να πας σε αρκετά ακριβότερο τηλέφωνο με πιο καλό αισθητήρα. Αν δεν είναι η πρώτη ύλη το τέλειο, σε περίπτωση που αυτό ψάχνεις, είναι πολύ χλωμό να δεις κάποια επιπλέον βελτίωση μέσω software.

Δεν ξέρω αν έχεις φάει κόλλημα με το iPhone 5 ή γενικά με αυτά, αλλά από όσα έχω ακούσει από αυτονομία δεν είναι ότι καλύτερο, ενώ γενικά υπάρχει η άποψη πως τα πολλά update αχρηστεύουν τη συσκευή καθώς μετά από 1-2 πάει πολύ χειρότερα, ενώ ορισμένοι λένε πως ίσως γίνεται επίτηδες για να σε αναγκάζει να πάρεις το νέο μοντέλο. Σε κάθε περίπτωση, η σύγκριση του τηλεφώνου μας με το iPhone 5, θεωρώ πως είναι πολύ άστοχη.

Sent from my Moto X Play

αν ειναι αναβαθμ. android,ναι ειναι ασκοπες.και πολλές χειροτερες!αν ειναι apple...Είναι πραγματικες αναβαθμισεις..τι να πω ρε παιδιά,μαλλον μιλάει η αγανάκτηση.δειτε μονοι σας στο y.t τις συγκρισεις του iphone 5 με τα δικά μας και θα καταλαβετε τι εννοω..αν και αυτο που θα παρω (το se) ειναι ενα mini iphone 6s στην ουσια..ας δει ο καθενας τα reviews και θα καταλαβει..

*και γω ετσι νομιζα για την αυτονομια...έλα που ομως ειναι καλυτερα και απο android με 4000mah μπαταριες...

Κοίτα, μεταξύ μας νομίζω πως δεν υπολογίζεις κάτι σημαντικό.

Όλα έχουν να κάνουν με τη χρήση του καθενός.

Αν το δικό σου δεν βγάζει ούτε 3 ώρες οθόνη, και αν φυσικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα η μπαταρία σου, τότε είναι η χρήση σου τέτοια που καταναλώνει αρκετά.

Το ίδιο τηλέφωνο έχω με εσένα και στη χειρότερη να δω 4 ώρες οθόνη όταν θα έχω 20% μπαταρία αν είμαι με data μόνο, και αν είμαι σε wi-fi τουλάχιστον 5-6.

Aυτό που θέλω να σου πω, είναι πως αν ένας φίλος σου με iphone se έχει 7-9 ώρες οθόνη, μην περιμένεις απαραίτητα πως η χρήση σας είναι η ίδια και αν το είχες κι εσύ θα έβγαζες τέτοια νούμερα.

Επειδή η χρήση του καθενός διαφέρει όπως είπα, θα επαναλάβω ακόμη μια φορά τι δείχνει το τεστ αυτονομίας του gsmarena.

Μετράνε πόσες ώρες θα κρατήσει από φουλ φορτισμένο μέχρι να σβήσει, χρησιμοποιώντας την κάθε συσκευή για 1 ώρα browsing, 1 ώρα βίντεο και 1 ώρα κλήσεων σε 3g ανά ημέρα. Ακόμα και αν αυτό διαφέρει από την τυπική χρήση που κάνω εγώ ή εσύ, είναι ένας μπούσουλας για να δεις στο περίπου τι κάνει μια συσκευή συγκριτικά με μια άλλη.

Στη συγκεκριμένη δοκιμή λοιπόν, το iphone 5 βγάζει 51 ώρες, το se 73 ώρες και το Moto X Play 83.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7969&idPhone2=4910&idPhone3=7454

Σε επιμέρους μετρήσεις, μπορεί το iphone να πηγαίνει καλύτερα αν το χρησιμοποιήσεις για browsing ή βίντεο όπως δείχνει η μέτρηση, αλλά μην ξεχνάς πως το ένα έχει 4" οθόνη και το άλλο 5,5". Στο χρόνο ομιλίας υπάρχει τεράστια διαφορά, κάτι μάλλον λογικό μιας και η οθόνη είναι σβηστή και η μεγαλύτερη μπαταρία δείχνει τα δόντια της...

http://cdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/16/apple-iphone-se/battery/-728/gsmarena_001.jpg

http://cdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/15/motorola-moto-x-play/battery/-728x314/gsmarena_001.jpg

ναι φιλε μ και γω στην αρχη τα ειδα αυτα και λεω ωραια εδώ ειμαστε.σε πραγματικες καθημερινες συνθηκες ομως χρηστη...εναλλαγες εφαρμογων,καμερα κ μεικτη χρηση..ουδεμία σχεση εχουν αυτες οι μετρησεις,καθως γενικα τα android τρωνε διπλάσια μπαταρια σε ολες τις διεγασιες κλπ.θυμαμαι τραβουσα φωτο και η μπαταρια επεφτε σαν τρελη κ ζεσταινοταν.με τα αιφον δεν εχεις τέτοια θεματα λογω καθαρα λογισμικου.ναι 4ρα οθόνη αλλα μολις 1650 mah μπαταρια.μεχρι και το iphone 6s με την ίδια μπαταρια μας ξεπερνά.το πηρε το se ενας φιλος μου που πριν και αυτος ειχε το x play και εχει παθει πλακα.λεει αυτα που λεω και εγω.για να μην πουμε για την ταχυτητα-αποκριση..εκει δεν υπαρχει καν ανταγωνισμος ουτε με s8..

Τι να σου πω, εγώ μια χαρά βλέπω τη σωστή αυτονομία που περιμένω με το δικό μου, και ας είναι παλιά η μπαταρία του.

Εχθές τράβηξα βίντεο 1 ώρα συνολικά γύρω στα 5,5 gb και η μπαταρία από το 95% μου πήγε στο 55%. Δεν θεωρώ πως είναι πρόβλημα αυτό.

Σήμερα το πρωί έβλεπα να πέφτει η μπαταρία πάρα πολύ έντονα, ενώ μετά τη φόρτιση χωρίς να κάνει τίποτα να είναι ζεστό. Λέω τι στο καλό, και προβληματίστικα αρκετά. Μετά από λίγη ώρα κατάλαβα πως απλά συγχρόνιζε τα βίντεο που τράβηξα εχθές το google photos και κατανάλωνε μπαταρία. Μόλις ανέβηκαν σταμάτησε.

Γενικά είμαι της άποψης πως κάθε τηλέφωνο μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα, όσον αφορά την μπαταρία του και τις επιδόσεις. Αν κάτι δεν πάει καλά πάντα υπάρχει μια λογική εξήγηση. Είτε είναι πειραγμένο για να πηγαίνει καλύτερα και σου ρουφάει τη μπαταρία, είτε κάτι τρέχει που δεν έχεις πάρει χαμπάρι και στο προκαλεί, είτε το έχεις πειράξει και κάτι έχει πάει στραβά.

Αν έχεις λοιπόν το mxp που ξέρεις τι είναι και γιατί(και πόσο) το αγόρασες, και το έκανες συνειδητά είναι μια τέλεια συσκευή.

Αν το πήρες με προσδοκίες να κάνει τα ίδια με μια ναυαρχίδα, τότε είναι απλά λάθος επιλογή.

Είναι φανερό πως έχεις "φτιαχτεί" με το iphone και αυτή τη στιγμή θέλεις όλα να τα κάνεις android vs ios, όπως αντίστοιχα είχες φτιαχτεί με το motorola πριν ένα χρόνο και στη λέγανε λιγάκι όταν το εκθείαζες τόσο πολύ σε άλλο forum που συμμετέχουμε...:lol:

Να το κάνουμε vs δεν έχει νόημα.

Με το καλό να αποκτήσεις το τηλέφωνο που σου αρέσει.

χαχ ναιιι στην αρχη ειδικα πολυ ενθουσιασμος για τα λεφτα του!!πλεον ομως δεν εχει νοημα,μια χαρα ασπροπροσωπο με εβγαλε..απλως αυτα που ζηταω δε μπορω να τα δω με android λογισμικο,ουτε καν με τις ναυαρχιδες!οποτε ας κανω το πειραμα με το ios...και μολις η google βγαλει το καινουριο λογισμικο της το fuchsia..βλεπουμε..καλα τα android δε λεω...απλα πλεον μου θυμιζει το Δαβιδ με το Γολιαθ..τζαμπα πυρηνες 4,8,16 ξερω γω...χωρις το βασικο.μυαλο.. (λογισμικο)

Κώστα, όταν έψαχνα για αλλαγή συσκευής πριν 11 μήνες περίπου, ήταν η δική σου κριτική στο Σκρουτζ που με έκανε να προβώ στην αγορά της.

Ήσουν κατενθουσιασμένος τότε.

Και γω το ίδιο. Και δεν έχω μετανιώσει σε καμία περίπτωση για την αγορά.

Θα πω όμως κάτι. Επειδή οι ανάγκες μας μπορεί να αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, μια συσκευή μετά από κάποιο καιρό μπορεί να μην μας ικανοποιεί πλέον,θεωρώντας πώς δεν είναι πια τόσο γρήγορη είτε ότι η μπαταρία δεν κρατάει όσο στην αρχή.

Είναι όπως όταν βλέπεις κάθε μέρα ένα μικρό παιδί δεν συνειδητοποιείς πόσο μεγάλωσε μέσα στο χρόνο. Αν έχεις καιρό να το δεις τότε αντιλαμβάνεσαι την αλλαγή. Έτσι θεωρώ πως την πατάμε και με την αυξανόμενη χρήση που κάνουμε στα κινητά. Μέσα στο χρόνο αυξάνεται σταδιακά και δεν το παίρνουμε χαμπάρι. Και πάντα το φταίξιμο το ρίχνουμε στο κινητό. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να το παθαίνω αρκετές φορές.

Υ. Γ. Με το καλό να χαρείς και την επόμενη συσκευή που θα αποκτήσεις.

Edited by panoszavra

φυσικα φιλε μ και ακομα ειμαι ενθουσιασμενος για το συνολικο πακέτο..αλλα αυτο με 3650 mah πλεον με 3g 3μιση ωρες sot..δε μπορω να το εμπιστευτω..δε ξερω τι γινεται,ηλπιζα οτι η nougat θα τα διορθωσει αυτα..και αντι αυτου βλεπω μας δουλευουν ψιλο γαζι! (βλεπε xda,lenovo forum).απαραδεκτο!υποτιθεται πήραμε μια συσκευη pure android με συχνες αναβαθμισεις...αν ειναι να το κανουμε f.reset καθε μηνα..αστο.φυσικα και δε μετανοιωσα ούτε για την κριτικη,καθως αξιζει την αγορα του μεχρι και τωρα!απλως διευκρινισα και πριν πως το συγκρινω...πες το ωριμασα..πες'το ορεξη για αλλαγη..πες'το ασκοπο..αλλα ναι,αναμεσα σε android για μενα ειναι ακομα απο τα top!

Σωστα..οπως και να εχει..οι αναβαθμίσεις (οι ουσιώδης) δεν υπαρχουν ούτε καν σε αυτα..και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που ολοι ψαχνονται με custom roms.Γι'αυτο και η google βλέποντας οτι οσο και οι εταιρίες να βελτιωνουν τα hardware με πυρήνες κλπ...ποτε δε θα καταφέρουν να πιάσουν το ios..και αυτο ειναι ο λογος που μαλλον θα προχωρήσει στο fuchsia.αλλα και παλι χλωμο το βλεπω αλλα για να δούμε..