Jump to content

Moto X Play

empeiros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το αφησα με 82% και μετα απο 9 ωρες ειναι στο 79.περιπου 1% εφαγε παραπανω ενταξει ακρως επιτρεπτο για αυτα που προσφερει ειδικα τα in app purschases!!!

• Απαντήσεις 853
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ το έχω εντελώς stock αυτή τη στιγμή, χωρίς να έχω περάσει τίποτα περιττό και μου φαίνεται ότι πάει πολύ καλύτερα από ότι πριν. Ούτε xposed, ούτε τίποτα. Οι βλακείες που μου έκανε με τον squid kernel σταματήσανε(έχω βάσιμε υποψίες ότι παρουσιάζονταν λόγω undervolting που είχε εξ ορισμού με τον συγκεκριμένο πυρήνα). Τα xposed modules μου έσπαγαν τα νεύρα. Εδώ και καιρό είχε σταματήσει να δουλεύει αυτό που σου παίζει youtube στο παρασκήνιο. Κάτι άλλα που έβαζα για να κατεβάζεις βίντεο είχαν σαν αποτέλεσμα κάποια στιγμή στάνταρ να σταματάνε να παίζουν τα βίντεο στη σελίδα τους(με αποκορύφωμα όταν δεν έπαιζαν παρά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα ακόμη και όταν απενεργοποίησα τα modules). Stock που πετάει και όλα καλά. Και σε αυτονομία είδα διαφορά συγκριτικά με την προηγούμενη κατάσταση.

Αν βολευεσαι ετσι οκ..με μπαταρια δεν παιζει καποιο ρολο το απλο ρουτ παντως..Προσωπικα αν αναφερω εδω τα root modules που δουλεύω θα φαγωθουν ολοι να το ρουταρουν!επισης με sd maid pro (root) ο καθαρισμος που γινεται δεν υπαρχει περιπτ. Να γινει χωρις root.σαν αποτέλεσμα το κινητο τρεχει μονιμως οπως την πρωτη μερα χωρις ποτε f.reset..τωρα για το αλλο που λες για παρασκηνιο και οικονομια δεδομενων βαλε αυτο!!! http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-youtube-music-sound-stream-youtubes-t3399722

*το module με τη ΜΜ εχει θεμα οχι το κινητο.Γιατι στη LP στο tsblet μου παιζει σταθερα μηνες τωρα)αν θελει καποιος ποσταρω και εκδοση youtube χωρις ίχνος διαφημισεων και banners...

Edited by kostas_kanal0011

Δεν είπα πως έχει πρόβλημα το κινητό.

Απλά έχω την άποψη πλέον πως όλα αυτά τα πειράγματα δεν έχουν την δυνατότητα από αυτόν που τα φτιάχνει να δοκιμαστούν όπως το λογισμικό του κατασκευαστή, και μπορεί να δείχνουν ότι λειτουργούν αλλά στην καθημερινή χρήση υπάρχει η πιθανότητα να βγάλει κάτι που θα σου σπάει τα νεύρα.

α ενταξει και αυτα υπο εξελιξη ειναι..απλως η συσκευη μας ειναι ας το πούμε ετοιμη για πειραγμα!stock android..δεν ειναι πχ samsung να μπλεκεις με touchwiz και συμβατοτητες.πραγματικα φελεια αγορα.αφοβα και το επομενο μου κινητο motorola μονο πλεον...

• 3 weeks later...
βγηκαν τρελες αναβαθμισεις και coffee kernel και squid kernel.μπορει καποιος να ποσταρει τον stock kernel σε flashable zip μεσω recovery σε περιπτωση που εχω θεματα στις δοκιμες;

Από ότι βλέπω θέλει root και δεν είμαι τώρα.

Γιατί δεν το δοκιμάζεις να πάρεις backup τον kernel από το δικό σου;

επειδη αυριο ολη μερα θα κειπω και δε θα εχω υπολογιστη...με χαρα να δοκιμαζα και τους δυο,αλλα θα πρεπει να βρω πρωτα και τον stock σε zip μορφη για φλασαρισμα σε εκτακτη αναγκη...

για οποιον με root θελει να περασει την τελευταια OTA χωρις f.reset μπορει να περασει μονο με wipe cache & dalvic αυτη την rom.ειναι η τελευταια flashable stock.απλως μετα θα ξαναχρειαστει να φλασαρεσετε το suoersu 2.62-3 και μονο τα zip που ειχατε φλασαρει εως τωρα (xposed framework,assertivedisplay,ascending ringtone fix κλπ)...τα αλλα ειναι ανεπαφα.. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3533559

• 4 weeks later...
θελω να παρω ενα bluetooth remote camera shutter απο το ebay το οποιο λεει απαιτει bluetooth v3.0 HID.ξερει κανεις κατι;;η θα το παρω τζαμπα;

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Η κάθε έκδοση bluetooth είναι συμβατή με τις προηγούμενες.

Ευχαριστώ . Ότι και να είναι το παρηγγειλα 1,5 ευρω σιγα.εχω και μια άλλη απορία . Έχω το swype keyboard και αυτό συνεργάζεται με το dragon mobile assistant για φωνητικη πληκτρολογηση.υπαρχει ενα xposed module που το αλλαζει και βαζει προεπιλογη λεει το google voice.αυτο που ειναι;ποιο απο ολα ειναι στο playstore να το κατεβασω;

Το Google voice; Υποθέτω πως εννοεί την φωνητική πληκτρολόγηση του Google keyboard. Αν είναι αυτό δεν χρειάζεται αγορά, το έχεις ήδη.

Κι εγώ χρησιμοποιούσα το Swype που είχα αγορασμένο, αλλά τελευταία το γύρισα στο Google keyboard που έχει βελτιωθεί πολύ. Τι μόνο που μου λείπει από το Swype είναι οι συντομεύσεις για cut/copy/paste, αλλά οκ την κάνω τη δουλειά μου.

Sent from my XT1562

Εγώ το έχω κανονικά. Μόλις μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο όταν πρόκεται να γράψω υπάρχει το μικροφωνάκι πάνω δεξιά. Όπως επίσης και στην αναζήτηση κλπ. Μήπως έχεις απενεργοποιημένο το πληκτρολόγιο google;

Γενικά google voice το μυαλό μου πάει αλλού. Στο google now που έχει επιλογή voice. Αλλά θεωρώ πως αυτο είναι κάτι διαφορετικό. Εσύ από ότι κατάλαβα θέλεις τη φωνητική πληκτρολόγηση της google στο swype.

• 3 weeks later...
παιδια ειμαι ρουτ και πηγα να το κανω tethering..και ολο λεει η διαδικασια ρυθμισεις εχει σταματησει.τι γινεται;

Μόλις μου ήρθε ενημέρωση για κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου.
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

καλοπιανουν φαινεται αυτους που περιμεναν πως και πως την Ν τελη Ιανουαριου!λενε για μαρτιο αλλα το κοβω χλωμο...μαλλον απλως θελουν να περασει το διαστημα του 1μηση χρονου υποχρεωτικων αναβαθμισεων και να μας αφησουν με την ΜΜ..

Η αλήθεια είναι πώς μετά το 7μηνο που έκαναν για να δώσουν την προηγούμενη αναβάθμιση ασφαλείας, τόσο σύντομα δεν περίμενα να δω αναβάθμιση. Εύχομαι να μην συμβεί αυτό που λες. Θα είναι πολυ κακό για την αξιοπιστία της εταιρείας.
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

ετσι ειπαν καποιοι...πανω που αρχισε να ανεβαινει...αν το κανει αυτο,θα χασει...η μοναδικη συμπαρασταση μας ειναι οτι το xposed δεν εγινε ακομα για Ν...και μολις γινει..θα παρει μηνες να υπαστηριχτουν ολα τα modules...οποτε μια χαρα ειμαστε και ετσι εμεις που ειμαστε root..

Ρε παίδες, παρατηρώ τελευταία μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας από τις υπηρεσίες Google Play.Είναι μονίμως πρώτες στη λίστα,αισθητά πιο πάνω από ότι ήταν πριν ένα δίμηνο. Το κινητό είναι απείραχτο. Λέτε να φταίει η τελευταία ota αναβάθμιση που πέρασα;