kostas_kanal0011 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 μαλιστα..κριμα και τα ειχε ολα το gravitybox.μηπως ευταιγε η cosmote τι να πω...εγω οταν εχω καποιο bootloop λογω καποιου module..φλασαρω το uninstaller xposed.zip,σβηνω το module και ξαναφλασαρω το xposed framework.τουλ. στο tablet πιανει.απλως το λεω αν θες να το δοκιμασεις σε περιπτωση που βιαζεσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 χμ, σε ποιον αναφέρεσαι σε αυτό που λες για το xposed module; Αν εννοείς εμένα, αυτό που έκανα και μου δημιούργησε πρόβλημα δεν έχει σχέση με xposed. Μέσω προσθήκης μια γραμμής στο build.prop έγινε, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι πειραματικό χαρακτηριστικό και η πιθανότητα για πρόβλημα ήταν αναμενόμενη. Γενικά συνηθίζω το εξής. Μόλις σετάρω το κινητό παίρνω ένω backup μέσω twrp. Όσο περνάει ο καιρός και εγκαθιστώ πράγματα και ενώ όλα λειτουργούν οκ, παίρνω από ένα καινούριο backup, και σβήνω το παλαιότερο. Έτσι αν πάει κάτι στραβά, όπως αυτό που είπα πριν καλή ώρα, με ένα restore είναι όπως πριν. Μου έχει λύσει τα χέρια. Από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχεις όταν το πειράξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 ναιιιι οντως!!α νομιζα απο module εγινε το προβλημα.τι ωραια θα ηταν αν καθε φορα αντι να κανεις backup απο την αρχη,να εκανες backup και να προστιθονταν απλως στο αρχικο backup,μονο το καινουριο με τις αλλαγες..μακαρι να το καταφερει καποιος dev αυτο μελλοντικα..παντως πραγματικα εχω αγωνια να δω πως θα ειναι η καμερα στο android 7.ενα παιδι με custom rom android 7 μου ειχε πει οτι οι φωτο εχουν λιγοτερο θορυβο.αντε να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δε το χουν παρει χαμπαρι πολλοι αλλα βγηκε μια πολυ καλη εφαρμογη.moto display handwave. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Χμ, playstore ή σε κανένα site ανέβηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 κανονικα play! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 A, καλά.... Το διάβασα πολύ σύντομα και νόμιζα ότι έλεγε hardware στο τέλος... :grin: To δοκίμασα, αν και δεν μου φαίνεται πολύ χρήσιμο και θα σου πω γιατί. Το ίδιο πράγμα κάνεις απλά κουνώντας τη συσκευή από τη μάνα του. Το συγκεκριμένο για να δουλεύει συνεχώς πρέπει να χρησιμοποιεί όλη την ώρα τον αισθητήρα εγγύτητας και αυτό μοιραία θα καταναλώνει παραπάνω μπαταρία. Δεν ξέρω πόσο, αλλά αφού το κάνει με το που κουνηθεί έτσι κι αλλιώς, μάλλον δεν το βλέπω να μου χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 χαχα καλα ειδες μπερδευτηκα και το διορθωσα!! :-) ναι εχεις δικιο.ειναι σπαστικο καθε δευτερολεπτο με το που κουνιεται να αναβει.ενταξει στιγμιαια αλλα οκ.θα ειναι χρησιμο αν οντως αναβει μονο με κινηση χεριου.αφησα σχολιο αν δεις απο κατω,ας ελπισουμε οτι ο dev. θα το παρει υπ'οψιν του!μετα οντως θα ειναι τελειο!(αν δεις εχει και σβησιμο οθονης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ έτσι όπως δουλεύει που όταν κουνηθεί ανάβει. Ειδικά αν το έχεις ακουμπισμένο σε κανέναν καναπέ ή κρεβάτι απλά δίνεις μία πάνω στην επιφάνεια που βρίσκεται και αμέσως βλέπεις τι ώρα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 ναι το ατιμο πολυ εξυπηρετικο.τουλ. αναβει στιγμιαια,εχει μαυρο φοντο και δε νομιζω να ξυπναει διεργασιες κλπ..α εντελως πληροφοριακα να πω με την ευκαιρια,οσοι εχετε θεμα με το wifi drain..ενας φιλος μου το εσωσε με επαναφορα ρυθμισεων δικτυου μεσα στο Αντ. ασφ. κ επαναφ. και μου ειπε πλεον ακομα και με 3g η μπαταρια ειναι καλυτερα απο πριν.Απλως βεβαιωθειτε οτι κανατε ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ γιατι εγω βιαστηκα και εχασα ολα τα wifi χαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Το έχω δοκιμάσει, και λύνει το πρόβλημα προσωρινά αλλά κάποια στιγμή αργότερα εμφανίζεται ξανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 ωχ ποιος τον ακουει παλι χαχα.εντωμ. ψαχνω καποιο προγραμμα root μπας και βρω τους κωδικους απο τα wifi που εχασα αλλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δύσκολο μου φαίνεται. Θες να είσαι root απλά για να τους διαβάσει όταν τους έχει αποθηκευμένους. Αν τους έχεις χάσει και χρειάζεσαι κάτι σαν επαναφορά, δεν νομίζω να γίνεται με πρόγραμμα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 παιδια ακουστε κατι κουλο.θελω βοηθεια γιατι θα βρω μπελα καποια μερα!4η φορα χθες μου ειπανε οτι με παιρναν τηλ. και δε το σηκωνα!λοιπον,το δοκιμασα μολις με σταθερο και ισχυει!καλουσε κανονικα και μεχρι το 3ο μπιπ το κινητο νεκρο,τιποτα ουτε οθονη αναμα ουτε δονηση ουτε ηχος!ξαφνικα στο 4ο μπιπ αναψε κανονικα!τι γινεται;κανεις με το ιδιο θεμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Κάτι θα έχεις βάλει που στο κάνει αυτό. Καμία εφαρμογή/module call blocker; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 χμμμ.ισως αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3443201 τρεχω το glashfish.λετε γι'αυτο να αργει να ξυπνησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 ειναι κανεις προθυμος να δοκιμασει αυτη τη ρομ και να μας πει εντυπωσεις;;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3513045 Φαινεται ενδιαφερουσα και stock based!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Eγώ λέω να περάσω την νέα εργοστασιακή με τις ενημερώσεις ασφαλείας του Οκτωβρίου. Και ας μην έχω και custom kernel. Έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω φοβερή διαφορά σε απόδοση και αυτονομία*, και το led αρχίζω και το βαριέμαι. Έτσι κι αλλιώς έχω ανοιχτή και την οθόνη Moto για ειδοποιήσεις. Φυσικά θα το ρουτάρω και θα περάσω xposed. *ένας λόγος που δεν θέλω custom kernel, είναι πως κατά καιρούς 4-5 φορές μου έχει κολλήσει η συσκευή και κάνει restart από μόνη της. Δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο και προτιμώ τη σιγουριά των "μαμά" καταστάσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Eγώ λέω να περάσω την νέα εργοστασιακή με τις ενημερώσεις ασφαλείας του Οκτωβρίου. Και ας μην έχω και custom kernel. Έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω φοβερή διαφορά σε απόδοση και αυτονομία*, και το led αρχίζω και το βαριέμαι. Έτσι κι αλλιώς έχω ανοιχτή και την οθόνη Moto για ειδοποιήσεις. Φυσικά θα το ρουτάρω και θα περάσω xposed. *ένας λόγος που δεν θέλω custom kernel, είναι πως κατά καιρούς 4-5 φορές μου έχει κολλήσει η συσκευή και κάνει restart από μόνη της. Δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο και προτιμώ τη σιγουριά των "μαμά" καταστάσεων. Αν σου είναι εύκολο να μου πεις πού την βρίσκουμε και πώς την περνάμε; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Τώρα που πήγα να το ξανακοιτάξω το σχετικό θέμα στο xda, βλέπω τελικά πως έχει κυκλοφορήσει για συσκευές Λατινικής Αμερικής, οπότε δε μου κάνει. Αν δεν έχεις πειράξει τη συσκευή σου, θα σου έρθει κάποια στιγμή ΟΤΑ. Αν την έχεις πειραγμένη θα πρέπει να βρεις την κατάλληλη έκδοση(όταν κυκλοφορήσει). Εγώ π.χ. έχω περάσει την Ασιατική για να το κάνω dual sim, και προς το παρόν η τελευταία που υπάρχει είναι αυτή που έχω(security patch του Μαρτίου). Αναμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Τώρα που πήγα να το ξανακοιτάξω το σχετικό θέμα στο xda, βλέπω τελικά πως έχει κυκλοφορήσει για συσκευές Λατινικής Αμερικής, οπότε δε μου κάνει. Αν δεν έχεις πειράξει τη συσκευή σου, θα σου έρθει κάποια στιγμή ΟΤΑ. Αν την έχεις πειραγμένη θα πρέπει να βρεις την κατάλληλη έκδοση(όταν κυκλοφορήσει). Εγώ π.χ. έχω περάσει την Ασιατική για να το κάνω dual sim, και προς το παρόν η τελευταία που υπάρχει είναι αυτή που έχω(security patch του Μαρτίου). Αναμένουμε... Και μένα του Μαρτίου έχει. Δεν έχω πειράξει καθόλου τη συσκευή (η οποία πρέπει να είναι γαλλική). Πάντως λόγω σχεδόν stock Android, περίμενα πιο συχνές αναβαθμίσεις από την Motorola. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Εμενα 2 φορες μονο στους τοσους μηνες μου εκανε επανεκιννηση με swuid kernel.αλλα απ'οτι βλεπω ετοιμαζει καινουρια εκδοση με τρελες αλλαγες.τωρα τον εχω απειραχτο (χωρις clusterplug κλπ) αλλα εχω ενα script μονο στο kernel auditor το οποιο σου αφηνει να σβησει το κινητο μολις παει 0% μπαταρια μονο.την ειχα πατησει μια φορα με το που πηγε 4% εσβησε και δεν ανοιγε.και φυσικα το led.το οποιο με την εφαρμογη led blinker pro εχει πολλες αλλες επιλογες οπως πχ αναβοσμημα οταν δεν υπαρχει σημα κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Μόλις μου ήρθε ενημέρωση ασφαλείας Οκτωβρίου. 66,4mb. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Πωωω.και χθες το έκανα από την αρχή..χθες πριν το ξανακανω Ρουτ δε βρήκε αναβάθμιση..θα την έκανα και μετά θα έκανα Ρουτ.. Γίνεται να το κάνω unroot να κάνω την αναβάθμιση και να το ξαναρουταρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Δύσκολα. Πρέπει να έχει kernel και recovery εργοστασιακά νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts