Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, εδώ παίζει σοβαρό πρόβλημα... Ελπίζω απλά να κάνω λάθος...

Είμαι σε μια εφαρμογή που πρέπει να γράψω κείμενο π.χ στο ColorNote... Σαν πληκτρολόγιο έχω και το SwiftKey και το Google Keyboard και παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα όσο το auto correction είναι ανοιχτό...

Αν έχω γράψει ένα κείμενο και θέλω να επιλέξω ένα κομμάτι του δεν μπορώ με τίποτα ούτε να επιλέξω, ούτε να μου βγάλει τις επιλογές copy, paste κλπ...

Σαν να κολλάει στο auto correction και να μην μπορεί να κάνει τίποτα άλλο στη συνέχεια...

Από τη στιγμή βέβαια που θα απενεργοποιήσω το auto correction, στρώνουν όλα...

Παίζει να υπάρχει τέτοιο bug;;;;

Στην εφαρμογή μηνυμάτων sms, το WhatsApp και το viber με swiftkey και auto correction όλα καλά με το copy paste.

Autocorrection εγώ καταλαβαίνω την πρόβλεψη του swiftkey, τώρα αν είναι κατι άλλο...

Edited by kikos7

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αλλη μια ερωτηση.. Παλια στο viber(σε ενα samsung s4 και s3) στα μυνηματα ή στα email οταν ειχα καινουργιο μνμ ειχα και ενα μπαλονακι με counter πανω στο icon της εφαρμογης για το ποσα καινουργια μνμ ειχα.

Aυτο ειναι θεμα rom της samsung ή παιζει σε ολα τα android αλλα θελει ρυθμιση?

Ξερει κανεις κατι γι αυτο? Ειναι bug της flyme ή δεν το υποστηριζει καθολου?

Ξερει κανεις κατι γι αυτο? Ειναι bug της flyme ή δεν το υποστηριζει καθολου?

Πιθανότατα δεν το υποστηρίζει η flyme, αν το θεωρείς απαραίτητο δοκίμασε αλλαγή launcher με nova και το plugin Tesla θα έχεις καταμέτρηση αναπαντητων , μηνύματα κλπ

μια συντομη ερωτηση:αν ζητησω απο τους υπευθυνους του κινεζικου μαγαζιου να μου κανουν το κινητο root,να μου εγκαταστησουν google play και την ελληνικη γλωσσα και τελος να μου διωξουν τις κινεζικες εφαρμογες,το κινητο θα ειναι ετοιμο για χρηση μολις το παραλαβω ή θα πρεπει να κανω και εγω κατι απο τις διαδικασιες που περιγραφονται στα προηγουμενα post???

ρωταω γιατι στα σχολια των κινεζικων μαγαζιων οι περισσοτεροι τα ζητανε αυτα να γινουνπριν τους στειλουν την συσκευη...ευχαριστω

μια συντομη ερωτηση:αν ζητησω απο τους υπευθυνους του κινεζικου μαγαζιου να μου κανουν το κινητο root,να μου εγκαταστησουν google play και την ελληνικη γλωσσα και τελος να μου διωξουν τις κινεζικες εφαρμογες,το κινητο θα ειναι ετοιμο για χρηση μολις το παραλαβω ή θα πρεπει να κανω και εγω κατι απο τις διαδικασιες που περιγραφονται στα προηγουμενα post???

ρωταω γιατι στα σχολια των κινεζικων μαγαζιων οι περισσοτεροι τα ζητανε αυτα να γινουνπριν τους στειλουν την συσκευη...ευχαριστω

να μην ζητήσεις τίποτα, θα το κάνεις ρουτ σε 3' και σε άλλα 3' θα περάσεις το Morelocale 2. To ότι το ζητάνε άλλοι δεν σημαίνει τίποτα, απλά έχουν συνηθίσει από άλλες συσκευές και όχι meizu που τρέχει διαφορετική έκδοση android (flyme).

Στα άλλα νέα της ημέρας....σύμφωνα με κάποιους Ρώσους στο 4pda σύντομα θα έχουμε την 4.5.4 flyme

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κι εγώ τα ζήτησα... Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν...

Σε μένα κάτι είχαν κάνει...Βέβαια είχαν βάλει ένα πολύ παλιό google play και την έκανα τη διαδικασία από την αρχή μόνος μου...

Δεν είναι και τίποτα τρελό να είμαστε και ειλικρινεις...

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις..απο οτι καταλαβα θα κανω απλως την παραγγελια και οτι ειναι να κανω καλυτερα να το κανω μονος μου..φοβαμαι βεβαια λιγο αν τα καταφερω γιατι ειναι η πρωτη android συσκευη που θα αποκτησω...μεχρι τωρα ημουν χρηστης windows phone..

δεν ξερω ουτε το root αν μμπορεσω να κανω σε τετοιο σημειο ειμαι..βεβαια εχοντας διαβασει το topic εχω παρει σημαντικες πληροφοριεσ..

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις..απο οτι καταλαβα θα κανω απλως την παραγγελια και οτι ειναι να κανω καλυτερα να το κανω μονος μου..φοβαμαι βεβαια λιγο αν τα καταφερω γιατι ειναι η πρωτη android συσκευη που θα αποκτησω...μεχρι τωρα ημουν χρηστης windows phone..

δεν ξερω ουτε το root αν μμπορεσω να κανω σε τετοιο σημειο ειμαι..βεβαια εχοντας διαβασει το topic εχω παρει σημαντικες πληροφοριεσ..

προχώρησε και εδώ είμαστε αν κολλήσεις κάπου

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

υπαρχει πουθενα σε αυτο το topic ή σε αλλο οδηγιες για το πως γινεται το κινητο root??απο οτι εχω καταλαβει κανεις λογαριασμο στο flyme μεσω pc και μετα τον ενεργοποιεις τον ιδιο και στο κινητο...στη συνεχεια ειναι ροοτ ή θελει και κατι αλλο??

η αλλαγη rom πως γινεται πανω-κατω??απο οτι ειδα ειναι το πρωτο βημα που πρεπει να κανουμε πριν το ροοτ...

Edited by asxetos13

Όταν είσαι σε εφαρμογή και κάποιος σε πάρει τηλ σε πετάει δεν βγάζει μικρό κουτάκι πάνω πάνω για απάντηση

Το έχει άλλος αυτό ; Ή πάω για reset ;

Πιθανότατα δεν το υποστηρίζει η flyme, αν το θεωρείς απαραίτητο δοκίμασε αλλαγή launcher με nova και το plugin Tesla θα έχεις καταμέτρηση αναπαντητων , μηνύματα κλπ

το εχω δοκιμασει αλλα και παλι δεν εμφανιζει τιποτα

Όταν είσαι σε εφαρμογή και κάποιος σε πάρει τηλ σε πετάει δεν βγάζει μικρό κουτάκι πάνω πάνω για απάντηση

Το έχει άλλος αυτό ; Ή πάω για reset ;

διαβάζω εμαιλ και έρχεται κλήση: βγαίνει το παράθυρο της κλήσης σε full screen, μιλάω, κλείνω το τηλέφωνο και κλείνει αυτόματα η οθόνη κλήσης και επανερχεται στο ανοιχτό παράθυρο εμαιλ. Σε ποιό κουτάκι αναφέρεσαι;

Σε άλλες συσκευές βγάζει πάνω πάνω κουμπί απάντησης ή απόρριψης

Αν δεν απαντήσεις συνεχίζει να βλέπεις ότι έβλεπες

Παιδια μηπως ξερει καποιος ποια ειναι η διαφορα της Α με U ??

Όπως έχει αναφέρει και ο φίλος taliban οι εκδόσεις είναι αυτές.

A = Generic

U = China Unicom

C = China Mobile

I = International

Όπως έχει αναφέρει και ο φίλος taliban οι εκδόσεις είναι αυτές.

A = Generic

U = China Unicom

C = China Mobile

I = International

Ναι φιλε αυτο το διαβασα και πιο πισω αλλα εγω αλλο ρωταω.Διαφορες τις ρομ θελω να μαθω.Δλδ τι παραπανω εχει η Α απο την U ???

Εγω εψαξα λιγο και βρηκα την 4.5.4 για το δικο μας απο το επισημο site νομιζω .http://reameizu.com/flyme-update-m2-mini-yunos-454/

οποιος θελει την δοκιμαζει κια μας λεει μιας κι εγω ακομα δεν εχω το τηλεφωνο

φαναταζομαι ειναι U εκδοση ε?

Δεν ξερω φιλε.Τα παιδια που ξερουν ας μας πουν.Εγω την ανεβασα για βοηθεια.Τωρα αν στο βγαλει σε update να το κανεις μεσα στο κινητο ακομα καλυτερα.Εγω δεν εχωτο κινητο στα χερια μου ακομα.Το περιμενω απο μερα σε μερα.Απλα ειδα οτι σημερα βγηκε σε καποια site ξενα που διβαζω οπως το 4pda και το meizufans και ειπα να ψαξω λιγο παραπανω να το μαθουν και υπολοιποι εδω

Εγω εψαξα λιγο και βρηκα την 4.5.4 για το δικο μας απο το επισημο site νομιζω .http://reameizu.com/flyme-update-m2-mini-yunos-454/

οποιος θελει την δοκιμαζει κια μας λεει μιας κι εγω ακομα δεν εχω το τηλεφωνο

είναι έκδοση Υ και δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό το γράμμα, θα έλεγα να περιμένουμε να βγει η U ή η Α

The company went with the now standard MicroSD + Dual SIM combo slot. Here, both the SIM slots support 4G LTE connectivity, but if you feel you need some extra storage, you can swap one of these SIMs for a MicroSD card.

καπου μου ειχε ξεφυγει αυτο.

Ισχυει παντα?

καπου μου ειχε ξεφυγει αυτο.

Ισχυει παντα?

τι εννοείς?

τι εννοείς?

φοραω 4.5.3.1u μπορω να περασω την 4.5.3.2a? θα εχω θεμα?η μπορω να βαλω οποια ρομ θελω ασχετα με το τελευταιο γραμμα?

επισης πως μπαινω στη recovery για να κανω το update?

Edited by tsakalos125